![]() |
2013.03.11. 21:25
2013.03.11. 21:36
Fourmi írta:Ennek az új alkotmánymódosításnak (abból amit olvastam) az egyetlen értelmes eleme, amit már régóta be kellett volna tartatni:
A családi kapcsolat alapja a házasság
A most benyújtott alkotmánymódosításban kiegészítették a házasság és a család definícióját. A módosítás szerint "a családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony" lesz. Az indoklásban azt írják, hogy a szülő-gyermek viszonyt - a vérségi kapcsolatokon túl -, ki szeretnék terjeszteni a gyámsági és az örökbefogadási kapcsolatokra is.
2013.03.11. 21:43
Haminda írta:RCKDJ írta:bmw520ds írta:Kicsit megijedtem, mert azt hittem az én hozzászólásom gerjesztett ennyi reakciót.
...
Azért ekkora a kivándorlás mert NINCS jó választás, és egy jó darabig nem is lesz.
A jobbikról annyi jót lehet elmondani, amennyit leírtál, felhozták a folyamatosan tagadott cigánykérdést és ezzel bejutottak a parlamentbe, de ez sokkal inkább az mszp-szdsz sara, mintsem a jobbik érdeme. Azért mert valaki tud egy-egy jóízűt cigányozni, még nem lesz alkalmas az ország vezetésére.
Nézd meg mit csinálnak a parlamentben: miközben a fidesz visszahozza az államszocializmust, ezek csak cigányoznak, egy értelmes szavuk nincs semmi máshoz. Ezt tudják, ez megy nekik.
Annál azért többről van szó. Javasolhatnám megtekinteni Vona Gábor évértékelő beszédét...
2013.03.11. 22:11
RCKDJ írta:Haminda írta:RCKDJ írta:bmw520ds írta:Kicsit megijedtem, mert azt hittem az én hozzászólásom gerjesztett ennyi reakciót.
...
Azért ekkora a kivándorlás mert NINCS jó választás, és egy jó darabig nem is lesz.
A jobbikról annyi jót lehet elmondani, amennyit leírtál, felhozták a folyamatosan tagadott cigánykérdést és ezzel bejutottak a parlamentbe, de ez sokkal inkább az mszp-szdsz sara, mintsem a jobbik érdeme. Azért mert valaki tud egy-egy jóízűt cigányozni, még nem lesz alkalmas az ország vezetésére.
Nézd meg mit csinálnak a parlamentben: miközben a fidesz visszahozza az államszocializmust, ezek csak cigányoznak, egy értelmes szavuk nincs semmi máshoz. Ezt tudják, ez megy nekik.
Annál azért többről van szó. Javasolhatnám megtekinteni Vona Gábor évértékelő beszédét...
Vona tényleg nagyon karizmatikus figura, jó beszédeket mond, jó politikus. Ettől függetlenül a párt mögötte egy hajítófát nem ér, híján van a szellemi tőkének, ugyanúgy, ahogy a seggnyalásra kontraszelektált fidesz.
2013.03.12. 00:26
2013.03.12. 07:38
bmw520ds írta:simi64 írta:bmw520ds írta:simi64 írta:Én is kérdezek akkor:
Mi az, hogy "cigány"![]()
![]()
![]()
![]()
Ők azok Simi!
Akikre büszkék lehetünk!![]()
[youtube][/youtube]
Itt másfél éve egyszer láttam ilyesfajta embereket, azt is a klagenfurti nagyállomás peronján, tört magyarsággal beszéltek, átutazóban voltak hál'Istennek![]()
20 m-rel odébb is ballagtam
Sajnos így állunk hozzájuk! De mindig van köztük kivétel, ezt kell szem előtt tartani!
Arról amit Kanadában műveltek, ne is beszéljünk...
2013.03.12. 09:39
LeviM5 írta:Ezek beteg emberek... Elképesztő, hogy még mindig elhiszik, ÁLLÍTJÁK, hogy bármit tehetnek, mert őket felhatalmazta a nép a 2/3-dal. És cinikusan, nagyképűen röhögnek bele a pofánkba. Lassan hetente átirják az alkotmányt! Ahogy nekik jó!Emlékszem, a választások után magyarázta a sok agymosott fideszes, hogy ez kellett, hogy változások legyenek... Addig nem volt nemzeti ünnep tüntetés-gyújtogatás-zavargások nélkül, gazdatüntetés, félpályás útlezárások, stb... Érdekes, most miért nincs??? Talán mert nem szervezi senki. 300 volt a benzin. 250-es eurónál az asztalt verte a szíjjártó. Évekig be se jártak a parlamentbe, semmilyen 2/3-os törvényről még beszélni se voltak hajlandók! Próbálj meg úgy menni a kocsival, hogy közben folyamatosan kiszúrom a gumikat, és közben azt kommunikálom, hogy te balf@sz vagy mert nem tudsz vezetni!
A legtöbb hű szolga, szarkeverő, uszító seggnyaló most jól fizető tisztséget tölt be, pl a gazdatüntetős magoszos köcsög, aki hajtogatta anno, ő független, a gazdák érdekeit nézi. Szervezz, kavard a szart, szajkózd a zembereket tönkreteszik a megszorítások, aztán majd ha mienk a hatalom, kapsz valami f@sza posztot komám. Erről szól az egész bolhacirkusz NEM RÓLUNK, vegyétek már észre.
2013.03.12. 13:23
2013.03.12. 13:32
2013.03.12. 13:37
barbrady írta:Betegek, de a néphülyítést felső fokon művelik. Ma reggel azzal kezdte az egyik kolléganőm, hogy a mocskos mszp-sek! Tegnap a parlamentben a rezsicsökkentés volt a téma, és egy sem volt bent! Ez sem érdekli őket!
Tudta a fidesz mivel kell foglalkozni az alaptörvény módosítása helyett...
2013.03.12. 15:38
RCKDJ írta:barbrady írta:Betegek, de a néphülyítést felső fokon művelik. Ma reggel azzal kezdte az egyik kolléganőm, hogy a mocskos mszp-sek! Tegnap a parlamentben a rezsicsökkentés volt a téma, és egy sem volt bent! Ez sem érdekli őket!
Tudta a fidesz mivel kell foglalkozni az alaptörvény módosítása helyett...
Ne túlozzunk a felsőfokkal, ez tipikus rossz kisgyerek mentalitás. Rossz fát tettem tűzre, és mindent megteszek, hogy a szüleim ne vegyék észre, ezért hozták elő látványosan a rezsicsökkentést. Ha a szülő hülye, akkor beszopja, a gyerek garázdálkodik tovább. Nem felsőfokú néphülyítés van, hanem hülye nép.
2013.03.12. 18:08
RCKDJ írta:Akkor beszéljünk a jobbik mögötti szellemi tőkéről, ha majd a gárda tömegtüntet az alkotmánymódosítás ellen, meg a többi fideszes mocsokság ellen. Nem teszik, csak cigányoznak. Mindenki gondolja végig, miért nem teszik.
2013.03.12. 18:15
2013.03.12. 18:17
RCKDJ írta:Akkor beszéljünk a jobbik mögötti szellemi tőkéről, ha majd a gárda tömegtüntet az alkotmánymódosítás ellen, meg a többi fideszes mocsokság ellen. Nem teszik, csak cigányoznak. Mindenki gondolja végig, miért nem teszik.
2013.03.12. 18:23
zoley88 írta:http://fn.hir24.hu/itthon/2013/03/12/husz-eve-is-eros-volt-a-ciganyellenesseg/
A Tárki-kutatás szerint ? nem meglepő módon ? a Jobbik szimpatizánsai a leginkább cigányellenesek (e csoport 46 százaléka tekinthető annak). Elgondolkodtató azonban, hogy az MSZP szavazóinak harmada (33 százalék), a Fidesz szavazóinak majdnem harmada (31 százalék) és az LMP-sek ötöde (22 százaléka) is cigányellenesnek mondható.
a cikkben nevezett cigányellenes szócskát én javítanám "aki nem szemellenzővel jár"-ra. De azért az vicces hogy a szoci szavazók harmada és a liberális-zöldek ötöde rászístá. Biztos örül Osztolykán és tsai
2013.03.12. 19:44
bmw520ds írta:Az Eu pl. szerinted miért jó annyira nekünk?
2013.03.12. 19:50
bmw520ds írta:RCKDJ írta:Akkor beszéljünk a jobbik mögötti szellemi tőkéről, ha majd a gárda tömegtüntet az alkotmánymódosítás ellen, meg a többi fideszes mocsokság ellen. Nem teszik, csak cigányoznak. Mindenki gondolja végig, miért nem teszik.
Tegnap linkeltem egy videót neked. Nézegesd és láthatsz többet.
Ha csak ebből áll a hozzászólás hogy nácik és cigányoznak, nem tudok vele mit kezdeni, mert saját szememmel láttam, saját fülemmel hallottam más témákban megnyilvánulni több képviselőjüket, pl. mezőgazdaság, amire OV. frappáns választ adott, amit azok el is hisznek, akik nem látják az ellenkezőjét napi példaként mint üres dumát...
Mivel szépen átjön hogy hülye a Fidesz, hülye a Jobbik, akkor fordítsunk a dolgon egyet!
Ki az a párt Magyarországon, aki értelmes, szavahihető, a buta választópolgárok érdekében létezik, él-hal és ténykedik?
2013.03.12. 21:07
2013.03.12. 21:51
2013.03.12. 22:26
RCKDJ írta:bmw520ds írta:RCKDJ írta:Akkor beszéljünk a jobbik mögötti szellemi tőkéről, ha majd a gárda tömegtüntet az alkotmánymódosítás ellen, meg a többi fideszes mocsokság ellen. Nem teszik, csak cigányoznak. Mindenki gondolja végig, miért nem teszik.
Tegnap linkeltem egy videót neked. Nézegesd és láthatsz többet.
Ha csak ebből áll a hozzászólás hogy nácik és cigányoznak, nem tudok vele mit kezdeni, mert saját szememmel láttam, saját fülemmel hallottam más témákban megnyilvánulni több képviselőjüket, pl. mezőgazdaság, amire OV. frappáns választ adott, amit azok el is hisznek, akik nem látják az ellenkezőjét napi példaként mint üres dumát...
Mivel szépen átjön hogy hülye a Fidesz, hülye a Jobbik, akkor fordítsunk a dolgon egyet!
Ki az a párt Magyarországon, aki értelmes, szavahihető, a buta választópolgárok érdekében létezik, él-hal és ténykedik?
Fentebb írtam, hogy nincs és a közeljövőben nem is lesz ilyen párt Mo-on sajnos. Tovább megyek: "magától" nem is lesz. Az embereknek kellene elzavarnia a mostani politikai elitet, megszabni az új szabályokat, de az emberek hülyék ehhez, egy marék üveggolyóval el lehet venni az eszüket.
Sajnálom, hogy úgy jön le, hogy jobbik-ellenes vagyok, igazság szerint 2010-ben rájuk szavaztam, mert nagyon szimpatikus volt, hogy végre kimondják az igazságot kényes kérdésekről. Aztán amikor a parlamentbe kerültek, kiderült, hogy a cigánykérdés közbeszédbe emelése nem valaminek az ígéretes kezdete volt, hanem valaminek a vége, ennyit tudnak. Mostanra kiderült, hogy nem szállnak síkra olyan fontos értékekért, amik nélkül nem fog jobb hely lenni az ország. Személyes véleményem, hogy ha hatalomra kerülnének, rosszabbak lennének, mint most a fidesz, még hajmeresztőbb dolgokat csinálnának. De lehet reménykedni, mindig lesz olyan párt, amelyik még nem volt hatalmon...