![]() |
2012.11.08. 12:21
bmw520ds írta:admin írta:
Most erre mit lehet írni?![]()
Barack megnyerte a választásokat. 1%-al...Valami 132 millió szavazóból, 30 millió ment csak el. Ez is sok mindent sejtet. A számok nem pontosak, mert traktorozás közben hallottam.
Áder János gratulált neki.Ader?
Who is this?

2012.11.08. 21:01
Gabesz81 írta:
gyanús...
2012.11.12. 13:42
2012.11.12. 14:01
ruckroland írta:barbrady írta:
Rossz hír srácok, hogy a 80%-os elutasítottság ellenére átverni készült regisztráció mellett rajtatok már ez sem segít. Ezzel a pitiánerkedéssel azokban is feléledt a csakazértis, akik eddig tettek a politikára magasról."
Az a baj, hogy óriási médiafölénye van a Fidesznek.
hírtv,m1,m2,duna, Petőfi rádió, class fm stb...
Sok embert nagyon meg tudnak etetni.![]()
![]()
Érdemes belenézni a Hírtv "vitaműsoraiba". Aki végig tudja nézni hányinger nélkül...
2012.11.13. 13:34
2012.11.13. 16:24
ruckroland írta:barbrady írta:
Az igaz, de ezeket a kutya sem nézi. Elolvastad az egész cikket?
Nem.
Amúgy mit gondolsz az Mszp és az lmp be fog lépni Bajnaiékhoz?
Szerintem előbb-utóbb igen.
2012.11.13. 18:53
barbrady írta:ruckroland írta:barbrady írta:
Nem.
Remélem hogy igen, kell a 2/3 orbán után, ha rendbe akarják rakni a sok kóklerkedést.
2012.11.13. 19:44
2012.11.13. 20:11
bmw520ds írta:barbrady írta:ruckroland írta:barbrady írta:
Nem.
Remélem hogy igen, kell a 2/3 orbán után, ha rendbe akarják rakni a sok kóklerkedést.
Szerintem senki nem akarja rendbe rakni. Itt mindenki csak a pénzt akarja meg a hatalmat! Eddig is így volt, most is így van és ezután sem fog változni! Az hogy mit mondanak, az minden esetben attól függ, mik az érdekeik. Kapott már szinte mindegyik lehetőséget, mégsem történt sem csoda, sem jólét, mindig csak lefelé csúszunk. Az emberek meg mint a kiselefánt, nehezen tanulnak, de könnyen felejtenek!
2012.11.13. 21:05
2012.11.13. 21:24
muhaati írta:Ez meg mi a főtt répapára???????????????
"A helyi építményadó kiegészítéseként a villany-, gáz-, víz-, csatorna-, távközlési (telefon, kábeltévé, internet) vezetékek (nyomvonala) után ezek tulajdonosára méterenként 100 forint adó vethető ki."
Hogyan kell ezt értelmezni? ( Azon kívül hogy fizetni kell és kész.)
2012.11.13. 21:28
2012.11.13. 21:31
bmw520ds írta:muhaati írta:Ez meg mi a főtt répapára???????????????
"A helyi építményadó kiegészítéseként a villany-, gáz-, víz-, csatorna-, távközlési (telefon, kábeltévé, internet) vezetékek (nyomvonala) után ezek tulajdonosára méterenként 100 forint adó vethető ki."
Ez meg mi a főtt répapára???????????????
![]()
Hát...Aggregátort, kukorica csutkát, gémeskutat, pottyantóst, mobilt, sistergős tető antennás RTL klubot, WiFi-t kell használni!
Ezek tudnak valamit! Még a nulla Forint percdíjas Kék csoportos percdíjam is adózik, amit nem értek, igaz, 2-es voltam matekból.
2012.11.13. 21:41
muhaati írta:bmw520ds írta:muhaati írta:Ez meg mi a főtt répapára???????????????
Ez meg mi a főtt répapára???????????????
![]()
Hát...Aggregátort, kukorica csutkát, gémeskutat, pottyantóst, mobilt, sistergős tető antennás RTL klubot, WiFi-t kell használni!
Ezek tudnak valamit! Még a nulla Forint percdíjas Kék csoportos percdíjam is adózik, amit nem értek, igaz, 2-es voltam matekból.
Bakker ez azért már tényleg gusztustalan.
Node: Az oszloptól mért távolság a mérvadó, vagy esetlegesen az elosztótól?
Mert ha az elosztótól, akkor én például pont jól ráb....ok, itt a nagyfalu végén!
2012.11.13. 22:21
muhaati írta:Ez meg mi a főtt répapára???????????????
2012.11.13. 22:43
Imco írta:muhaati írta:Ez meg mi a főtt répapára???????????????
Per pillanat csak a szolgáltatokra vonatkozik!
Az ideológia az volt hozzá, hogy ezek egy része úgyis külföldi tulajdonban van!
2012.11.13. 23:14
simi64 írta:Magyarország![]()
Szeretünk
2012.11.13. 23:16
2012.11.14. 21:27
admin írta:simi64 írta:Magyarország![]()
Szeretünk
Te nem szólhatsz! Mert rájuk szavaztál utána meg le tipliztél:)
iPhone Tapatalk