![]() |
2010.06.16. 17:09
2010.06.16. 17:22
MChris írta:
sajátomat nézném ami egy 30eFt-os fotósorozat lenne
2010.06.16. 17:27
Krapu írta:MChris írta:
Akkor neked erre van szükséged:(
Trafficpoint
2010.06.16. 17:28
2010.06.16. 17:30
simi64 írta:Persze csak ha ki tudod másolni...
2010.06.16. 17:30
Krapu írta:MChris írta:
Trafficpoint
2010.06.16. 17:31
simi64 írta:Krapu írta:MChris írta:
Trafficpoint
Kérjük a képet!!!![]()
Nyitok egy új topicot:
"Akikre büszkék vagyunk"![]()
Oda.
2010.06.16. 17:36
Krapu írta:simi64 írta:Krapu írta:MChris írta:
Trafficpoint
Kérjük a képet!!!![]()
Nyitok egy új topicot:
Oda.
A kép az tényleg jó lenne, de takarj ki belőle minden személyes infót. A mérés szempontjából hasznos lehet.
2010.06.16. 17:53
MChris írta:Krapu írta:simi64 írta:Krapu írta:MChris írta:
Trafficpoint
Kérjük a képet!!!![]()
Nyitok egy új topicot:
Oda.
A kép az tényleg jó lenne, de takarj ki belőle minden személyes infót. A mérés szempontjából hasznos lehet.
nincs rajta semmi olyan adat bár érdekes miért a bal lámpámra löttek tetszik nekik a xenonom?
2010.06.16. 17:54
2010.06.16. 17:56
Krapu írta:MChris írta:Krapu írta:simi64 írta:Krapu írta:MChris írta:
Trafficpoint
Kérjük a képet!!!![]()
Nyitok egy új topicot:
Oda.
nincs rajta semmi olyan adat bár érdekes miért a bal lámpámra löttek tetszik nekik a xenonom?
Valószínű, hogy ott sokkal jobban tudja a célponton tartani és a lámpa nagyon jól visszaveri a lézernyalábot. Közeli mérésnél már tisztábban látja, hogy hol tud normálisan mérni, de minden mérő ember másképpen csinálja. Én is lámpára mérek inkább, mint rendszám maszk stb.
2010.06.16. 17:57
Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
2010.06.16. 18:01
MChris írta:Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
Köszi általánoságban számszerűsítsűk a kérdést,csak infó képpen
2010.06.16. 18:05
Krapu írta:MChris írta:Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
Ezt a kérdést nem értem tisztán??
2010.06.16. 21:55
2010.06.16. 22:23
Azt kérdezte hogy menyibe fáj egy ilyen egyfejes megvédő szerkezetKrapu írta:MChris írta:Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
2010.06.16. 22:29
admin írta:Azt kérdezte hogy menyibe fáj egy ilyen egyfejes megvédő szerkezetKrapu írta:MChris írta:Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
2010.06.16. 22:53
Az árak titkosak ezért gyűjt Jacko már egy éve mert nem tudja szerencsétlen hogy menyit kell gyűjtenieMChris írta:admin írta:Azt kérdezte hogy menyibe fáj egy ilyen egyfejes megvédő szerkezetKrapu írta:MChris írta:Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
azt ill amúgy mit ajánl ő beszélünk itt típusokról meg fejekről meg CPU csak árról nem Jacko 1 év gyűjt mire is??? szóval zöldség nyelven hogy értse a user is
2010.06.16. 23:00
admin írta:Az árak titkosak ezért gyűjt Jacko már egy éve mert nem tudja szerencsétlen hogy menyit kell gyűjtenieMChris írta:admin írta:Azt kérdezte hogy menyibe fáj egy ilyen egyfejes megvédő szerkezetKrapu írta:MChris írta:Krapu írta:Azt meg elfelejtettem, hogy köszönjük a képeket! Annyit még hozzátennék, hogy 1 fejjel is megvédett volna egy G9 vagy Ceptor is (legalábbis ebben a távolságban)
azt ill amúgy mit ajánl ő beszélünk itt típusokról meg fejekről meg CPU csak árról nem Jacko 1 év gyűjt mire is??? szóval zöldség nyelven hogy értse a user is![]()
![]()
De gondolj csak bele köztudot hogy Jacko átlagon felül keres és már egy éve gyűjt akkor nekünk minimálbéreseknek hány évig kell gyűjtenünk?