Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Politika

2012.07.02. 10:25

simi64 írta:
Berkut írta: Inkább lapozzunk: kurva spanyolok!!! :x
B.

:doglotlo:

Inkább lapozzunk szerintem is :!:
Nagyképű olaszok :nyelves: :mrgreen:

És akik nálam a fair play díjat elvitték: azok az ír szurkolók voltak :!: :taps: :taps: :taps:
Vesztes meccsen is olyan hangulatot csináltak, mintha az Amphiteatrumban lettek volna, és emelt fővel jöttek le a pályáról :!: :taps: :taps: :taps:

2012.07.02. 20:15

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Krokko az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2012.07.03. 20:10

Kép

:doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Krokko az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, lacir1
Értékelés: 9.52%

2012.07.05. 11:43

Kép

:twisted: :doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Krokko az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, simi64
Értékelés: 9.52%

Politika

2012.07.05. 21:44

Kép

iPhone Tapatalk

2012.07.08. 12:29

Kép

:doglotlo: :doglotlo:

2012.07.08. 12:51

Krokko írta:Kép

Az a szomorú, hogy ez nem vicc :!:
Ez a színtiszta igazság :doglotlo:

2012.07.08. 15:34

Szűrös nem kertelt: ez tette tönkre Magyarországot.....

2012.07.08. 16:38

simi64 írta:

Te miről beszélsz Simi!? Egy jó magyar munkás megkeresi a 120-170.000.-Ft-ot ...... azért ne legyen már állandóan ez a fikázás... annyira magyar..... (ez nem feltétlen neked szól..)

2012.07.08. 17:42

Labi írta:
simi64 írta:

Te miről beszélsz Simi!? Egy jó magyar munkás megkeresi a 120-170.000.-Ft-ot ...... azért ne legyen már állandóan ez a fikázás... annyira magyar..... (ez nem feltétlen neked szól..)

Bruttóba azt elhiszem,csak nem Nettóba :!: :!:

De szép is lenne ha egy jó magyar ember kézbe kapna minimum 120ezret...

2012.07.08. 18:21

120.000.-et?

napi 6.000.- a segédmunkás bére a piacon átlag. (kézbe, magyarul nettó) ....ha 30 napból csak 20-at dolgozik, az 120.000.-Ft! ...de a heti 7 napból 6-ot dolgozik, akkor ennél több jár neki. A szakmunkás bérét már nem is mondom és nem is szorzok :oops: :facepalm:

akkor ez szép? :D ...ugye ilyen is jó Mo.-n dolgozni? :facepalm: :roker: :doglotlo:

2012.07.08. 18:38

Labi írta:120.000.-et?

napi 6.000.- a segédmunkás bére a piacon átlag. (kézbe, magyarul nettó) ....ha 30 napból csak 20-at dolgozik, az 120.000.-Ft! ...de a heti 7 napból 6-ot dolgozik, akkor ennél több jár neki. A szakmunkás bérét már nem is mondom és nem is szorzok :oops: :facepalm:

akkor ez szép? :D ...ugye ilyen is jó Mo.-n dolgozni? :facepalm: :roker: :doglotlo:

Felénk biztos nem kap meg ennyit egy szakmunkás :!: Lehet Budapesti viszonylatban így van,de nem az ország közepébe meg déli részében a csóró vidéken. Én sem véletlen mentem el itthonról külföldre évekkel ezelőtt.

itt jó ha kézbe kap 80.000HUF-ot felénk!

Ez szép és jó,ahogy leírtad,csak épp a valóság erre nagyon mást mutat. Az emberek itt szegények,egymást érik a lepukkant települések,vagy itt a város ahol lakok Kistelek,van minden hülyeség csak épp munka nincs semmi. Ha mégis akad,az embert körberugdossák 6 soron,és még zért a kis béréért is könyörögnie kell,hogy odaadják!

Szakmunkásként egy érettségivel,és 2 szakmámmal nem bírtam elhelyezkedni. Lett volna ahol alkalmaznak,csak siralmasan semmi pénzárt :!: Itt ez a valós helyzet. :doglotlo:

2012.07.08. 18:41

Labi írta: ...ugye ilyen is jó Mo.-n dolgozni? :facepalm: :roker: :doglotlo:

2012.07.08. 18:51

Krokko írta:

Felénk biztos nem kap meg ennyit egy szakmunkás :!: Lehet Budapesti viszonylatban így van,de nem az ország közepébe meg déli részében a csóró vidéken. Én sem véletlen mentem el itthonról külföldre évekkel ezelőtt.

Ez szép és jó,ahogy leírtad,csak épp a valóság erre nagyon mást mutat. Az emberek itt szegények,egymást érik a lepukkant települések,vagy itt a város ahol lakok Kistelek,van minden hülyeség csak épp munka nincs semmi. Ha mégis akad,az embert körberugdossák 6 soron,és még zért a kis béréért is könyörögnie kell,hogy odaadják!

Szakmunkásként egy érettségivel,és 2 szakmámmal nem bírtam elhelyezkedni. Lett volna ahol alkalmaznak,csak siralmasan semmi pénzárt :!: Itt ez a valós helyzet. :doglotlo:

ezt nem vitatom, sajnos ez a tendencia. de mikor volt munka és jelenleg is ahol van .... pl itt pesten.... ennyi a bér. a leírásom pedig a fenti Obama, Merkel, Orbán képhez tartozott. .......ezt az állandó fikázásra értem, azaz ferdítésre....

sajnos munka tényleg kevesebb van.... de a kép akkor is idegesítő. ....a hülyéket hergeli.... bocsánat.

2012.07.08. 18:58

Labi írta:
Krokko írta:

ezt nem vitatom, sajnos ez a tendencia. de mikor volt munka és jelenleg is ahol van .... pl itt pesten.... ennyi a bér. a leírásom pedig a fenti Obama, Merkel, Orbán képhez tartozott. .......ezt az állandó fikázásra értem, azaz ferdítésre....

sajnos munka tényleg kevesebb van.... de a kép akkor is idegesítő. ....a hülyéket hergeli.... bocsánat.

Értem a reakciód,bizonyos részeire igazat is adok benne,mert így van!

Siralmas a helyzet,akárhonnan is nézzük :( :( :doglotlo:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Krokko 2012.07.09. 10:33-kor.

2012.07.08. 19:31

:cry:
Sajnos, :doglotlo: ez a helyzet :facepalm:

2012.07.09. 09:59

Csak a tisztánlás kedvéért szólok hozzá. Aki Bp-en él, az el sem tudja képzelni, hogy mi van vidéken. A Kp-i Statisztikai Hivatal szerint az átlagbér 200eft-ot majdnem eléri, itt vidéken meg az emberek 80eft-ért gályáznak. Nem kicsit, hanem nagyon :facepalm:
Nem tudom honnét jönnek ezek a magas napi, vagy átlagkereset számok, de nem vidékről, az biztos.
Pedig én még nem is élek olyan elmaradott vidéken itt Dél - nyugat Magyarországon, Borsodban még ennél is ezerszer keményebb a helyzet.
Az építésiügyi hatóság munkájára van némi rálátásom, átlag havi 1 -2 építési engedélyt adnak ki. Társasház nem épül, max. kisebb családi ház, vagy átépítés.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy itt még segédmunkásra sincs szükség.
Az emberek a Ge-nél, a Tescoba, az Lidl-be gályáznak 75-80 rugóért, és örülnek, ha egyáltalán felveszik őket.
Ha a vidéki, képzetlen segédmunkás pedig felmegy Bp-re, mert ott esetleg 150eft-ot is megkeres 1 hónap alatt (ha szerencséje is van, és kifizeti az alávállalkozó alvállalkozója), akkor meg hol éljen? Béreljen lakást 120 + rezsiért?
Szerintem nagyon is igaz a plakáton lévő szöveg, élj meg úgy, ahogy akarsz :!:

2012.07.09. 10:32

kovessyroli írta:

Csak a tisztánlás kedvéért szólok hozzá. Aki Bp-en él, az el sem tudja képzelni, hogy mi van vidéken. A Kp-i Statisztikai Hivatal szerint az átlagbér 200eft-ot majdnem eléri, itt vidéken meg az emberek 80eft-ért gályáznak. Nem kicsit, hanem nagyon :facepalm:
Nem tudom honnét jönnek ezek a magas napi, vagy átlagkereset számok, de nem vidékről, az biztos.
Pedig én még nem is élek olyan elmaradott vidéken itt Dél - nyugat Magyarországon, Borsodban még ennél is ezerszer keményebb a helyzet.
Az építésiügyi hatóság munkájára van némi rálátásom, átlag havi 1 -2 építési engedélyt adnak ki. Társasház nem épül, max. kisebb családi ház, vagy átépítés.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy itt még segédmunkásra sincs szükség.
Az emberek a Ge-nél, a Tescoba, az Lidl-be gályáznak 75-80 rugóért, és örülnek, ha egyáltalán felveszik őket.
Ha a vidéki, képzetlen segédmunkás pedig felmegy Bp-re, mert ott esetleg 150eft-ot is megkeres 1 hónap alatt (ha szerencséje is van, és kifizeti az alávállalkozó alvállalkozója), akkor meg hol éljen? Béreljen lakást 120 + rezsiért?
Szerintem nagyon is igaz a plakáton lévő szöveg, élj meg úgy, ahogy akarsz :!:

Én is ezt próbáltam ecsetelni,hogy vidéken nem olyan a helyzet mint Pesten,nagyon nem.
Itt közép-dél MO-n ott tartunk nekem is hiába van meg a két szakmám OKJs,nem kell. Nincs kereslet,megoldják így vagy úgy. Ha meg mégis felvennének alig kaptam valamit is. Abból a pénzből nemhogy BMW-t,de egy szerencsétlen 1.3 Suzukit sem bírnék fenntartani. Nem volt kérdés az elmenetel.
Ez a valóság itt a mi országunkban :(

2012.07.10. 12:54

Kép

:twisted: :doglotlo:

2012.07.11. 12:56

F@sza
Hozzászólás küldése

VigLink badge