2013.06.26. 12:18
M6 winkler roberta szerintmar a cikk elejen okolbe szorult a kezem, a vegere viszont mar a rohoges kerulgetett ... most komolyan, ennyi hulyeseget, irigyseget meg tudatlansagot hogy lehet egy cikkbe belesuriteni?
talan meg Levinek kommenteltem egyik topikban, hogy miert nem vettem M-et az elozo szeriabol, hogy az en elvarasaimnak kicsit nyersre sikeredett ahogy a teljesitmenyt leadja, stb (persze ez semmit nem von le az auto bamulatos tulajdonsagaibol es megjelenesebol) ... erre kihozzak az M-et V8-al meg dupla turboval egy mocskosul eltalalt kasztniban, kivul-belul gyonyoru, stb, erre jon ez a megelhetesi ujsagiro a 20 ev lejart texasi parasztgyerek megjelenesevel meg a szar kugarjaval (az egyik regi totalcarban meg a sajat kocsijat sem ismerte fel, szanalmas) es ekkorat belerug az almomba. pozsokhoz meg szar, ocsaka citroenek mellett valakinek el kell hozni duma, ezen behaltam ... ennyire nincs penz benzinre? egy ferfi sincs mar a szerkesztosegben? eddig is immel-ammal olvastam a totalcart, de minden mondat fajdalmas volt.
nem akartam kiragadni reszleteket a cikkbol, de aki ilyen AUTOT vesz az nem fog a fogyasztasan kattogni, mert magasrol leszarja.
- 30 millas autoval nehogy mar ne paradezzon az ember ...
- a gurulgatos hasonlat az tokonvagott ... szereny techinkai tudasom szerint nem igazan szereti az automata valto, ha menet kozben kibasszuk uresbe, majd meg mindig menet kozben visszapattintjuk sebessegbe.
- az uleshutes hianyaban igaza van, az minden kocsiba beleferne, valoszinuleg oka van, hogy ebben nincs, pl a vekony sportules
- ezzel az M6-al a palyanap kozelebe sem mennek, ha mar telik 30 millas kocsira, akkor van palyara epitett 3-as bombi is jatszosban otthon, azt lehet vagni a korlathoz, ezt nem ...
- "a belseje ordenare" - ahhoz a toyotahoz kepes, amivel ez a szoros neandervolgyi naponta jar es a kocsi maga az enterprise uthajo, es van pofaja lefikazni ezt a gyonyoru belsot ...
- "megállt mellettem egy BMW-s csóka, szépen kigyúrva, telivarrva, ahogy kell." - ezt mar csak odakepzelte, a statisztika szerint a fotelautos totalcar olvaso zsigereibol gyuloli a bmw tulajokat, de csak azert, mert irigy senkik, az anyjukat meg torpek b@sszak, ez tiszta sor.
- a hatul torokulesben hasonlat tipukus meg mibe lehet belekotni
- az, hogy a cikk vegen azt ecseteli, hogy nem tud parkolni az megint csak szanalmas, ezt az autot meg kell szokni, hosszu az orra, nem latsz ki, ez ennyi, lehet most nem ugrik be neki mikor ferrarit vezetett az milyen kin, ilyenkor megint csak a toyotahoz hasonlitja, ahol a fotelben ulsz magasan es latod hova allsz be, ezzel nem, ennyi, erezni kell, nem sirni, legy ferfi legalabb 1x az eletben fiam!
- a vegen behozza a sevi kamarot, azon behaltam. azt az autot egy lapon nem lehet ezzel a csodaval emliteni, tekered a kormanyt a kanyarban, az auto pedig megy szepen le az ivrol, mint anno a kispolszki ... belul minden ocska muanyag, futomuve duplanulla, ocska amcsi szar, azzal a szep sarga szinnel pont az ilyen majmoknak valo. mellesleg californiaban sevi kamaroban 20 evesnel idosebb arcot nem igen lattam, es ok is a kb 90-es IQ-s kategoria voltak elso ranezesre. gazreakcio? vehehhee ...
Nem fogta fel a pali hogy ez a kocsi nem az o fajtajanak valo, 36 milla winkler, 36 milla ... valld be, beleszerettel, aztan atgondoltad a nyomorusagos eletedet, lattad a vegen, hogy nem hogy 36 millad nem lesz kocsira, de meg 10 sem, akkor meg elobujt beloled a panelproli es mocskosul lefikaztad. nem baj, ilyen vagy, a kovetoid igy szeretnek, legkozelebb irj az uj fiestarol tesztet, az a te szinted, tetszeni fog, hidd el, sok gombocska meg kapcsolo van benne es nem szaladnak szet a lovak, parkolni is tudsz vele ... meg marad is a tankban, mikor visszagurulsz a ford hogyishivjakhoz es megkapod a kis boritekod meg a belepot a vidamparkba a csodas cikkedert.
peace
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek orvil az itt látható tagok köszönték meg: 2 leslie, Morello
-
- Értékelés: 9.52%