![]() |
2010.10.20. 06:51
2010.10.20. 11:03
Imco írta:hamoriarpi írta:Imco írta:hamoriarpi írta:kzolee írta:Sőt!
Én a szavazati jogot munkaviszonyhoz kötném... Aki dolgozik, az döntsön, kik költik el a pénzét...
Ezt én is életszerűnek gondolnám. Így sok agymosott, befolyásolható nyuggert is ki lehetne venni a körből.
Az időskorúak tiszteletét nem nélkülözve mondom ezt.
A 10 millios létszámból, szavaznának vagy 2 millioan. Ebből is vagy 1,5 millió az állam apparátus miniszterekkel, államtitkárokkal, + a közig a polgármesterekkel.
Kéne még szavazni?![]()
Azért ez így elég sarkos...
Szándékosan. De talán érdemes ebből a szemszögből is vetni rá egy pillantást.
2010.10.20. 11:47
admin írta:Hát szerintem eben te nem igazán tudsz nyilatkozni.Mert ha most jársz egyetemre akkor 20 éve még max csattogós lepkét tologattál.
2010.10.20. 21:04
Az anyag nem vész el, csak átalakul...Sajnos mindegyiknek van jó, illetve rossz gondolata, de messze nem tökéletes egyik galeri sem, még ha azt tartja magáról hogy ők aztán igen, majd mi megváltjuk, megoldjuk, megcsináljuk, akkor sem így van!!!ruckroland írta:Nem is tudom mi lenne a megoldás... A teljes politikai elit cseréje? Valahogy 'gyatyába kéne rázni" ezt az országot.
2010.10.20. 22:48
ruckroland írta:Nem is tudom mi lenne a megoldás... A teljes politikai elit cseréje? Valahogy 'gyatyába kéne rázni" ezt az országot.
2010.10.20. 23:12
Imco írta:lepke írta:Helo
90 előtt sem haladtunk jó irányba
de ezt nem tudta senki
mindenki élt normálisan család,lakás,gyerekek
HÉVÉGÉN nem kellett dolgozni
Szerintem még Te is emléxel a szombati munkanapra!
2010.10.20. 23:16
tibi666 írta:admin írta:Hát szerintem eben te nem igazán tudsz nyilatkozni.Mert ha most jársz egyetemre akkor 20 éve még max csattogós lepkét tologattál.
Ez így van, nem én vagyok a rendszerváltó nemzedék.
De azt mondjuk lehet látni, hogy Ausztria hol tartott 90-ben és hol tart most.... Majd össze lehet hasonlítani velünk.
2010.10.20. 23:18
ruckroland írta:Nem is tudom mi lenne a megoldás... A teljes politikai elit cseréje? Valahogy 'gyatyába kéne rázni" ezt az országot.
2010.10.21. 06:29
admin írta:tibi666 írta:admin írta:Hát szerintem eben te nem igazán tudsz nyilatkozni.Mert ha most jársz egyetemre akkor 20 éve még max csattogós lepkét tologattál.
Ez így van, nem én vagyok a rendszerváltó nemzedék.
De azt mondjuk lehet látni, hogy Ausztria hol tartott 90-ben és hol tart most.... Majd össze lehet hasonlítani velünk.
Ez így van.De nem csak Ausztria hanem az összes környező ország elhúzott a 20 év alatt![]()
De ezért nem az MSZP a hibás csak.
Mert szinte minden párt volt kormányon és egyik se brillírozott
2010.10.21. 12:55
2010.10.21. 15:02
kovessyroli írta:Nekem a lopás akkor lopás, ha bíróság megállapította, hogy a bűncselekmény megtörtént. MSZP - SZDSZ politikusi körökben azért nem kell sokat gondolkodni a példákon, ugye
2010.10.21. 15:05
Celtic írta:kovessyroli írta:Nekem a lopás akkor lopás, ha bíróság megállapította, hogy a bűncselekmény megtörtént. MSZP - SZDSZ politikusi körökben azért nem kell sokat gondolkodni a példákon, ugye
Ha a hozzádtartozodat megöli egy cigány és a biróság felmenti, akkor ártatlan?
Láttál már te is olyat, hogy a biroság nem épp olyan itéletet hozott ami jogos.
Korlátolt gondolkodás.
2010.10.21. 21:59
Igazad van.Roli meg valószínű narancssárga politikus azért védi őket annyira.Celtic írta:kovessyroli írta:Nekem a lopás akkor lopás, ha bíróság megállapította, hogy a bűncselekmény megtörtént. MSZP - SZDSZ politikusi körökben azért nem kell sokat gondolkodni a példákon, ugye
Ha a hozzádtartozodat megöli egy cigány és a biróság felmenti, akkor ártatlan?
Láttál már te is olyat, hogy a biroság nem épp olyan itéletet hozott ami jogos.
Korlátolt gondolkodás.
2010.10.21. 22:03
2010.10.21. 22:08
szekeres írta:az MSZP csak azért nem bukott meg már 2000ben,mert a Viktorék intézkedéseiből jött lóvé...
Még egyszer hangsúlyozom, EZ A személyes véleményem,amivel sokan egyetértenek.
2010.10.21. 22:09
jackson írta:Admin: tudsz valamit miért volt lockolva ez a topik????
Jackson, aki kérdi
2010.10.21. 22:30
admin írta:szekeres írta:az MSZP csak azért nem bukott meg már 2000ben,mert a Viktorék intézkedéseiből jött lóvé...
És a fidesz-nek miért is volt olyan jó, és osztogatták a lóvét előző kormányuk idején.Mert a Horn Gyuláék tele kaszát adtak nekik ezek meg szét osztották négy év alatt.
Most meg kaptak egy üreset és mindjárt meg vannak lőve csak a sírást hallani tőlük.Számomra egy fontos dolgot nem tettek hogy nekem jobb legyen.
Ki a picsát érdekel a kettős állampolgárság,külföldi szavazati jog,meg stb.
Ha az előző kormányzásúkor akkora szuperek voltak akkor mi a francnak váltotta le őket a nép?Mos jöhetek a csalás dumával
2010.10.21. 22:32
admin írta:szekeres írta:az MSZP csak azért nem bukott meg már 2000ben,mert a Viktorék intézkedéseiből jött lóvé...
És a fidesz-nek miért is volt olyan jó, és osztogatták a lóvét előző kormányuk idején.Mert a Horn Gyuláék tele kaszát adtak nekik ezek meg szét osztották négy év alatt.
Most meg kaptak egy üreset és mindjárt meg vannak lőve csak a sírást hallani tőlük.Számomra egy fontos dolgot nem tettek hogy nekem jobb legyen.
Ha az előző kormányzásúkor akkora szuperek voltak akkor mi a francnak váltotta le őket a nép?Mos jöhetek a csalás dumával
2010.10.21. 22:40
2010.10.21. 22:41
Evvel az erővel akkor te honnan tudod hogy most amit mondanak az igaz is?Talán az állami kincstárban dolgozol?szekeres írta:admin írta:szekeres írta:az MSZP csak azért nem bukott meg már 2000ben,mert a Viktorék intézkedéseiből jött lóvé...
honnan veszed,hogy a hornék telekasszát adtak át?
Az akkori kabinetben volta ... mindegy. Még a végén lelőnek. Lényeg,hogy nem volt tele!