Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Cikkek, rovatok, vélemények

2012.08.09. 21:19

kzolee írta:
Krokko írta:
Ez nagyon szép gyöngyszem,csoda,hogy így fennmaradt,ilyen felszereltséggel :)

BMW 318is E30 sedan 136LE

Majd zsolti-j vagy tbi01 megmondja a tutit, de nem tudom az M3-as szilentek a sima futóműbe jók -e egyáltalán... Az is-nek amúgy is jó a futóműve, ha ez az autó eredeti is, akkor nagyon jó az ár...

Szépen újrahúzták az üléseket, de sok turpisságot nem tudok felfedezni, az E30-akhoz nem sokat értek... :oops:

jlaci74 megmondja a tutit :mrgreen: : az M3-ban egy excentrikus , tömör szilent van ami nyilván keményebb és megnöveli az utánfutást.
Méretei alapján egy az egyben beszerelhető az összes e30-ba. Más kérdés, hogy ez már M-es ( szintén eltolt ) toronycsapágyat is igényel, de ne mélyedjünk bele ennyire a futómű geometriába.
Egyébként az autó a képek alapján tényleg jól néz ki és az ára sincs az egekben.
Kép

2012.08.10. 21:18

Érik a pofon: műszaki vizsga, évente :!: :doglotlo:

2012.08.16. 10:20

Vége a pániknak: enyhítették a rendszámtörvényt

2012.08.16. 10:39

Kérésre átprogramozzák a BMW-ket

Engem is zavarna az,ha minden méteren leállna a kocsim,mikor megállok... Stop Start.... Nemkéne

2012.08.16. 13:16

SK frsz. KATT!

2012.08.16. 16:18

Ez az új rendszámosdi szerintem azok kedvét is meghozza akik eddig nem akartak spórolni ilyen megoldással. Egy német lakcím a rokonoknál, vagy vergődő SK cég nem túl messze..

2012.08.16. 16:54

PapaBoss írta:Ez az új rendszámosdi szerintem azok kedvét is meghozza akik eddig nem akartak spórolni ilyen megoldással. Egy német lakcím a rokonoknál, vagy vergődő SK cég nem túl messze..

Bezzeg velem nemrég kifizettették a regadót :twisted: :doglotlo:

2012.08.16. 20:18

Krokko írta:
PapaBoss írta:Ez az új rendszámosdi szerintem azok kedvét is meghozza akik eddig nem akartak spórolni ilyen megoldással. Egy német lakcím a rokonoknál, vagy vergődő SK cég nem túl messze..

Pontosan ezt akarták elérni ezzel az egész balhéval.
Nagyon rafináltak, ha a pénzbehajtásról van szó!

2012.08.16. 21:43

Krokko írta:

Azért a magyar biztosítás még mindig olcsóbb, mint a külföldi.
Én is kifizettem, de jobban jártam, mert a végén már 50.000 sem volt elég egy új E-rendszámra, ami csak 6 hónapig érvényes (igaz, megvoltak az előnyei is), de pl most E-vel nem mehettél volna Hollandiába sem.
Most jár le a műszakim, de megint magyar rendszám kerül rá.

2012.08.17. 11:47

simi64 írta:
Krokko írta:

Én is kifizettem, de jobban jártam, mert a végén már 50.000 sem volt elég egy új E-rendszámra, ami csak 6 hónapig érvényes (igaz, megvoltak az előnyei is), de pl most E-vel nem mehettél volna Hollandiába sem.

Ahogy vesszük Simi!
Nekem azok az ELŐNYÖK nagyon hiányoznak... :(
És sajnos ez is igaz,hogy nem mehettem volna ki vele :(
Vacak egy érzés volt leadni...
A műszakit Te hogyan oldod meg kinn ?

2012.08.17. 11:50

Milyen gyors egy BMW valójában?

Szerintem felesleges egy kiadás,bár aki újan megveszi a kocsit,annak ez csak "aprópénz" , meg büszkeség.

2012.08.17. 16:47

Krokko írta:
simi64 írta:
Krokko írta:

Ahogy vesszük Simi!
Nekem azok az ELŐNYÖK nagyon hiányoznak... :(
És sajnos ez is igaz,hogy nem mehettem volna ki vele :(
Vacak egy érzés volt leadni...
A műszakit Te hogyan oldod meg kinn ?

Nem itt oldom meg, hanem Szombathelyen.

2012.08.20. 11:53

Hátul hajt az új X3

2012.08.22. 18:43

Ismeretlen M-es BMW?

2012.08.22. 19:10

Krokko írta:Ismeretlen M-es BMW?

31-én újra útba ejtem a Nürburgringet. Hátha elcsípem az új M3-at teszt közben. Ahogy legutóbb az M6GT-t, és az 135i M Performance-t, meg valami 7est is teszteltek. Le is fotóztam őket.
Kép
Kép
Kép
Kép

2012.08.23. 11:47

Majdnem zöld utat kapnak a külföldi rendszámos autók

2012.08.23. 15:01

Krokko írta:Majdnem zöld utat kapnak a külföldi rendszámos autók

Tájékoztató a külföldi hatósági engedéllyel és jelzéssel ellátott járművek belföldi üzemeltetésével kapcsolatos szabályainak 2012. augusztus 7-én hatályba lépő egyes módosításairól

http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/ ... 06_01.html

2012.08.24. 17:00

EZT OLVASSÁTOK EL!

Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be.....

2012.08.24. 21:31

Villámtender rendőrkocsikra.
"Az ajánlatkérő a gyorsított eljárást azzal indokolja, hogy egy újabb nyílt tenderrel, az eljárási határidők miatt veszélybe kerülhet Magyarország közbiztonsága, mivel átmeneti gépjárműhiány alakulhatna ki a rendőrségnél."
Talán a lesifotós kollégákat kellene inkább ráállítani a közbiztonságra, akkor nem lenne baj. :mereg:

2012.08.24. 21:38

Jerry írta:Villámtender rendőrkocsikra.
"Az ajánlatkérő a gyorsított eljárást azzal indokolja, hogy egy újabb nyílt tenderrel, az eljárási határidők miatt veszélybe kerülhet Magyarország közbiztonsága, mivel átmeneti gépjárműhiány alakulhatna ki a rendőrségnél."
Talán a lesifotós kollégákat kellene inkább ráállítani a közbiztonságra, akkor nem lenne baj. :mereg:

Fölöttébb érdekesnek tartom,nagyon megugrottak ezek a gyors intézkedések.... Kresz rendőrkocsik stb... mi jön még????
Hozzászólás küldése

VigLink badge