![]() |
2012.01.20. 18:58
szekeres írta:Én csak azt nem értem, hogy a JOBBIKBÓL / aki bekerült és azóta zsebtömőt játszik!/, az MSZP ből / akik miatt itt tartunk /miért nincs elege senkinek???
2012.01.20. 19:03
kzolee írta:szekeres írta:Én csak azt nem értem, hogy a JOBBIKBÓL / aki bekerült és azóta zsebtömőt játszik!/, az MSZP ből / akik miatt itt tartunk /miért nincs elege senkinek???
Nekem mindegyikből elegem van!![]()
Mindet a Dunába.... Vagy exportálni Afganisztánba
2012.01.20. 20:24
szekeres írta:barbrady írta:Berkut írta:barbrady írta:Egy szóval sem írtam hogy én mit veszek és mit nem. Linkeltél egy szélsőjobbos cikket (idézlek: "mi is itt a lényeg" címmel), ami arról szólt, hogy Magyarország a világ közepe, és mindenki el akarja venni tőlünk. Gondoltam, ha már szélsőjobbos oldalról idézel, nyilván közelállónak érzed magadhoz az eszmét, és ebből kiindulva gondoltam, hogy nagy magyarnak érzed magad. Ha nem így van akkor viszont nem értem minek linkelted...
Barbrady!
Nem akarok kettőtök vitájába beleszólni, de megszólsz másokat, hogy szélsőjobbos linket csatolnak, miközben Te szélső balos, vagy ultraliberális név nélküli bloggerek gyűlölettől fröcsögő, demagógiával teleszőtt linkjeit csatolod, akik örülnek minden kárnak, ami az országot éri, csak azért mert a FIDESZ van hatalmon?
MItől lennének ezek autentikusabb, hitelesebb hírforrások, mint a kurucinfó vagy egyéb oldalak?
B
Csak azért szóltam meg szekeres kollégát, mert érzésem szerint ellentmondásba keveredett az általa linkelt oldal eszméje a cselekedeteivel. Egyébként tőlem mindenki olyan politikai beállítottságú, amilyen neki jól esik.
Nem szoktam figyelni milyen bloggertől idézek (nem is ismerhetem mindet), általában akkor osztok meg egy írást, ha szimpatikusnak találom a benne leírtakat, ahogy szerintem mindenki más. Ha azt hiszed a linkjeim alapján, hogy "szélső balos, vagy ultraliberális" vagyok, ez a szíved joga. Én nem gondolom hogy így lenne, egyszerűen elegem van a fideszből.
Én csak azt nem értem, hogy a JOBBIKBÓL / aki bekerült és azóta zsebtömőt játszik!/, az MSZP ből / akik miatt itt tartunk /miért nincs elege senkinek???
2012.01.21. 10:06
2012.01.21. 18:45
2012.01.21. 18:50
admin írta:Mi ez a nagy csönd?Elmentetek az orbán melett tüntetni.))))
) töri a fejét.
2012.01.21. 18:53
2012.01.21. 18:59
2012.01.21. 19:04
muhaati írta:Van egy pár fiatal is, p.l. most néztem az egyik t.v. adón: Kis édibédi rózsaszín hátizsákkal a fiatalember.
2012.01.21. 19:05
2012.01.21. 19:06
2012.01.21. 19:09
2012.01.21. 20:44
2012.01.21. 20:50
LeviM5 írta:Csak úgy:
http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/fides ... aton-8142/
Véleményem: a kormány amit művel az minden képzeletet felülmúl. A szabadságharc miatt dorgál minket az EU, büntet az Euro, lassan 500 Ft az üzemanyag, plusz adó-adó hátán. Nagy Magyarország már rég nincs, kár kiragasztani, mert nem is lesz, van helyette közös-határmentes Európa. Inkább tudomásul kéne venni, hogy nem mi diktálunk. (sajnos) És együtt kéne élni az EU-val, és elfogadni a feltételeket és kihasználni a lehetőségeket ha már benne vagyunk. Ez az asztalra csapok és majd mi megmutatjuk a radikális vonalnak biztosan tetszik, de semmi értelme. Jön az Imf, viktor megegyezik velük, mert nincs más lehetősége.
Ezért a zászlóégetést a Jobbik részéről én elítélem, mit gondolnak rólunk, nem egy kultúrált dolog, szinte a saját-közös zászlónkat égettük el. Mert ki kell lépni! Azért az Eu-s parlamenti fizetést meg felveszik, akkor mit keresnek ott, pofám leszakad! Nagyot csalódtam a Jobbikban. Most nulla realitása van, hogy az EU-n kívül éljünk. Elég csak ha az Uniós projekteket nézzük, gyakorlatilag ebből él az építőipar, és "fejlődik" az ország. Iskolának tornaterem, sportközpont, járóbeteg központ, óvóda felújítás, csatornázás, főtérrekonstrukció. (csak pár Vp-i Eu-s projekt) Ahol laktok mindenki lát ilyeneket. És hány város van az országban, pár száz Mrd Ft biztos összejön.
Nálunk egy a lényeg, lehessen a tescóba, ósanba, menni, tele vannak a parkolók. Válság ide vagy oda. Nemzeti sport. Ha csak egy napra bezárnak, előző nap pánikszerűen vásárol mindenkiMegnézném a tesco üres polcaival mit kezdenének. Nem lenne akciós német tej 120 Ft-ért, csak magyar 200-ért. Meg gondolom menne az Audi, Merci,stb... (Ingolstadi üzemet 4 nap alatt költöztették át Braziliába) Az ipari parkok országos szinten hány főt alkalmaznak? Plusz a családok akik abból élnek, hogy apu a multinak dologzik? Pár millió embert biztos elég negatívan érintene.
Az ellenzék csak károg-vinnyog és ez legalább annyira idegesítő mint a kormányMint ahogy fityesz 8 évig, jött a brutális megszorítások szöveggel, meg a 300 Ft-os benzinnel, most mi van???? Hazudtak a választásokon, lesz nagy adócsökketnés, és adó emelés lett! Hazudtak, ezért lett meg a 2/3. És az ígéreteket senki nem kéri számon rajtuk???
Mszp elkúrta, ma is ugyanazok a senkiháziak ülnek ott: Lendvai, Kovács, Veres, KissP, stb... Be sem engedném őket, tudjuk miért! Még van a pofájukon bőr politizálni?
Én arra jutottam, amennyire lehet kizárom a politikát az életemből, nem foglalkozom vele, a saját érdekemben nem idegesítem magam. Röhögtünk rajta, de most már tényleg bevettem a leszarom tablettát.
2012.01.21. 21:49
2012.01.21. 22:01
barbrady írta:LeviM5 írta:Csak úgy:
Véleményem: a kormány amit művel az minden képzeletet felülmúl. A szabadságharc miatt dorgál minket az EU, büntet az Euro, lassan 500 Ft az üzemanyag, plusz adó-adó hátán. Nagy Magyarország már rég nincs, kár kiragasztani, mert nem is lesz, van helyette közös-határmentes Európa. Inkább tudomásul kéne venni, hogy nem mi diktálunk. (sajnos) És együtt kéne élni az EU-val, és elfogadni a feltételeket és kihasználni a lehetőségeket ha már benne vagyunk. Ez az asztalra csapok és majd mi megmutatjuk a radikális vonalnak biztosan tetszik, de semmi értelme. Jön az Imf, viktor megegyezik velük, mert nincs más lehetősége.
Ezért a zászlóégetést a Jobbik részéről én elítélem, mit gondolnak rólunk, nem egy kultúrált dolog, szinte a saját-közös zászlónkat égettük el. Mert ki kell lépni! Azért az Eu-s parlamenti fizetést meg felveszik, akkor mit keresnek ott, pofám leszakad! Nagyot csalódtam a Jobbikban. Most nulla realitása van, hogy az EU-n kívül éljünk. Elég csak ha az Uniós projekteket nézzük, gyakorlatilag ebből él az építőipar, és "fejlődik" az ország. Iskolának tornaterem, sportközpont, járóbeteg központ, óvóda felújítás, csatornázás, főtérrekonstrukció. (csak pár Vp-i Eu-s projekt) Ahol laktok mindenki lát ilyeneket. És hány város van az országban, pár száz Mrd Ft biztos összejön.
Nálunk egy a lényeg, lehessen a tescóba, ósanba, menni, tele vannak a parkolók. Válság ide vagy oda. Nemzeti sport. Ha csak egy napra bezárnak, előző nap pánikszerűen vásárol mindenkiMegnézném a tesco üres polcaival mit kezdenének. Nem lenne akciós német tej 120 Ft-ért, csak magyar 200-ért. Meg gondolom menne az Audi, Merci,stb... (Ingolstadi üzemet 4 nap alatt költöztették át Braziliába) Az ipari parkok országos szinten hány főt alkalmaznak? Plusz a családok akik abból élnek, hogy apu a multinak dologzik? Pár millió embert biztos elég negatívan érintene.
Az ellenzék csak károg-vinnyog és ez legalább annyira idegesítő mint a kormányMint ahogy fityesz 8 évig, jött a brutális megszorítások szöveggel, meg a 300 Ft-os benzinnel, most mi van???? Hazudtak a választásokon, lesz nagy adócsökketnés, és adó emelés lett! Hazudtak, ezért lett meg a 2/3. És az ígéreteket senki nem kéri számon rajtuk???
Mszp elkúrta, ma is ugyanazok a senkiháziak ülnek ott: Lendvai, Kovács, Veres, KissP, stb... Be sem engedném őket, tudjuk miért! Még van a pofájukon bőr politizálni?
Én arra jutottam, amennyire lehet kizárom a politikát az életemből, nem foglalkozom vele, a saját érdekemben nem idegesítem magam. Röhögtünk rajta, de most már tényleg bevettem a leszarom tablettát.
Akár én is írhattam volna... Köszi!
2012.01.21. 22:29
LeviM5 írta:Csak úgy:
2012.01.21. 22:31
tbi01 írta:Levi!
Igazad van abban amit írtál, csakhogy én képtelen vagyok bevenni azt a
bizonyos tablettát!
Nem azért, mert engem, vagy sok más melóst ellehetetlenítenek,
hanem mert nem látom át, milyen jövő vár a gyerekeimre.
A nagyobbik lányomnak, mostanában kell elgondolkoznia, hogy merre
tervezze a jövőjét (főiskola, egyetem?). A kisebbiknek van még
erre 5-6 éve. Hogyan lehetne előre gondolkozni amikor azt sem tudjuk,
holnap mi jön. Nem siránkozok, mert mindig is melóztam, és meg is éltünk.
Nekik is fog ez menni itthon???
Üdv Tbi
2012.01.21. 22:48
LeviM5 írta:tbi01 írta:Levi!
bizonyos tablettát!
Üdv Tbi
Tervezni? Rágódsz rajta, de nincs megoldás.
2012.01.21. 22:54
LeviM5 írta:tbi01 írta:Levi!
bizonyos tablettát!
Nem azért, mert engem, vagy sok más melóst ellehetetlenítenek,
hanem mert nem látom át, milyen jövő vár a gyerekeimre.
A nagyobbik lányomnak, mostanában kell elgondolkoznia, hogy merre
tervezze a jövőjét (főiskola, egyetem?). A kisebbiknek van még
erre 5-6 éve. Hogyan lehetne előre gondolkozni amikor azt sem tudjuk,
holnap mi jön. Nem siránkozok, mert mindig is melóztam, és meg is éltünk.
Nekik is fog ez menni itthon???
Üdv Tbi
Tervezni? Rágódsz rajta, de nincs megoldás. Menjen oda amit szívesen tanulna, csinálna. Bízd rá. Aztán úgyis rájön.