![]() |
2010.05.06. 13:36
Morello írta:NaviProfi írta:Morello írta:Pocilaci írta:Morello írta:Sziasztok,
ebayről szokott valaki vásárolni?
igen...miért?
Mert én is szeretnék, csak nem annyira vágom. Már regisztráltam, meg paypalon is vagyok. Paypalon aktiválva van 800Ft-tal a számlám.
És most innentől hogyan megy tovább?
Ha egy aukciót megnyerek, akkor hogyan tovább?
Utalok Ft-ot a Paypalos számlámra, ott pedig devizára átváltódik és kapok majd egy számlaszámot, amire továbbutalok?
A LEGFONTOSABB!!!
A PAYPAL rendszertől visszakaphatód a pénzedet 45 napig, ha gond van az árúval. Jelenleg ez a legbiztonságosabb. Nekem már visszaadták a pénzemet, amikor egy amerikai beprobálkozott az árú nem küldésével.
![]()
Üdv. NaviProfi
Ezt is jó tudni![]()
Hűű, mennyi pénzem fogja bánni ezeket a rendelgetéseket![]()
![]()
Üdv
2010.05.06. 14:15
2010.05.06. 14:17
lepke írta:Helo
Az ebay-on ÉN több száz tételt vásároltam már
mindig megérkezett minden
,,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,,,,,,,
ami nagyon fontosFIGYELNI kell az eladót hány százalékos
üdv zoli
2010.05.06. 14:26
NaviProfi írta:lepke írta:Helo
Az ebay-on ÉN több száz tételt vásároltam már
mindig megérkezett minden
,,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,,,,,,,
ami nagyon fontosFIGYELNI kell az eladót hány százalékos
üdv zoli
Bocsánat, hogy megjegyzem a fenti linken található EBAY értékesítő, azért 0%-os, mert az elmúlt 1 évben nem forgalmazott semmit, így az éves "MEGBIZHATÓSÁGI" mutatója ezért 0%.
De igazad van tényleg figyelni kell, ÉS megjegyzem, hogy a NYUGATI országok lakói a legbecstelenebbek, a legtöbb pozítivumot, pedig a HONG KONG-i vásárlásaimmal kapcsolatban említhetem meg. A leggyorsabban Angliából és a Távol Keletről jön az árú, én a legtöbbet a németországban vásároltakra szoktam várni.
2010.05.06. 23:18
NaviProfi írta:
A LEGFONTOSABB!!!
A PAYPAL rendszertől visszakaphatód a pénzedet 45 napig, ha gond van az árúval. Jelenleg ez a legbiztonságosabb. Nekem már visszaadták a pénzemet, amikor egy amerikai beprobálkozott az árú nem küldésével.
![]()
Üdv. NaviProfi
2010.05.07. 12:50
2010.05.07. 13:54
Maxi írta:Kis szösszenet!!A fiamat igazoltatta a közeg,E36 coupé papírok elak.jelző,mellény stb.. Kocsi átvizsgálása,minden eldugott rést megnéztek. Minden OK. Erre az egyik rendőr,jé repedt a szélvédő /kb 10-12cm / a vezető felöl!! Jövő héten lett volna cserélve!!! Közeg mondja,forgalom veszélyeztetése miatt 20000 E forint vagy leveszi a rendszámot!!!
Hozzá teszem az autó tényleg rendben van! Mi ez,ha nem pénzbehajtás!!!!
Fiatal srác,BMW-és ráadásul,fizesssss..Hiszen akinek ilyen van az tehetős ugye? Bezzeg aki télen a hóban nyári gumival közlekedik az nem veszélyeztet senkit,ugye ??
2010.05.07. 14:00
Maxi írta:Kis szösszenet!!A fiamat igazoltatta a közeg,E36 coupé papírok elak.jelző,mellény stb.. Kocsi átvizsgálása,minden eldugott rést megnéztek. Minden OK. Erre az egyik rendőr,jé repedt a szélvédő /kb 10-12cm / a vezető felöl!! Jövő héten lett volna cserélve!!! Közeg mondja,forgalom veszélyeztetése miatt 20000 E forint vagy leveszi a rendszámot!!!
Fiatal srác,BMW-és ráadásul,fizesssss..Hiszen akinek ilyen van az tehetős ugye? Bezzeg aki télen a hóban nyári gumival közlekedik az nem veszélyeztet senkit,ugye ??
2010.05.07. 14:43
2010.05.07. 14:53
2010.05.07. 15:05
Sajna sok hülye van köztünk! Főleg amióta behoztak vagy 10.000 határőrt. Nem kell megijedni a rendőrtől, de nem is kell vissza pofázni.
2010.05.07. 15:55
simi64 írta:Maxi írta:Kis szösszenet!!A fiamat igazoltatta a közeg,E36 coupé papírok elak.jelző,mellény stb.. Kocsi átvizsgálása,minden eldugott rést megnéztek. Minden OK. Erre az egyik rendőr,jé repedt a szélvédő /kb 10-12cm / a vezető felöl!! Jövő héten lett volna cserélve!!! Közeg mondja,forgalom veszélyeztetése miatt 20000 E forint vagy leveszi a rendszámot!!!
Hol volt ez Maxi?
Helyiek?
2010.05.08. 18:05
2010.05.08. 18:08
KORPINCS írta:Üdv urak!
Végérvényesen csatlakoztam a gárdához ,ha minden igaz akkor a kis e36-om hétfőn elviszik és megy a drágám Olaszországba.
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy 528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban .![]()
![]()
De mivel az építő ipar még mindig a halálán van és nem akar gyógyulni ,így ennek a tervnek a megvalósítása ,csak kb egy év múlva lesz .
Addig olvasgatok ,legalább kitanulom azt a részét ,hogy mi a gyengéje annak a típusnak.![]()
Vásárlásnál nem utolsó dolog.
2010.05.08. 18:25
KORPINCS írta:Üdv urak!
Végérvényesen csatlakoztam a gárdához ,ha minden igaz akkor a kis e36-om hétfőn elviszik és megy a drágám Olaszországba.
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy 528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban .![]()
![]()
De mivel az építő ipar még mindig a halálán van és nem akar gyógyulni ,így ennek a tervnek a megvalósítása ,csak kb egy év múlva lesz .
Addig olvasgatok ,legalább kitanulom azt a részét ,hogy mi a gyengéje annak a típusnak.![]()
2010.05.08. 19:47
2010.05.08. 19:49
Azt is én építettem (4 autóból,teljesen az alapokból)nem rossz az.Elvisz mindenhová és sok felni belefér.simi64 írta:KORPINCS írta:Üdv urak!
![]()
Addig Calibrázol
2010.05.08. 20:55
KORPINCS írta:Azt is én építettem (4 autóból,teljesen az alapokból)nem rossz az.Elvisz mindenhová és sok felni belefér.simi64 írta:KORPINCS írta:Üdv urak!
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban .
![]()
![]()
Addig Calibrázol
2010.05.08. 21:17
simi64 írta:KORPINCS írta:Azt is én építettem (4 autóból,teljesen az alapokból)nem rossz az.Elvisz mindenhová és sok felni belefér.simi64 írta:KORPINCS írta:Üdv urak!
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban .
![]()
![]()
Addig Calibrázol
Valamelyik nap belinkeltem az M5 topicba egy E39-est. Szegényke jobb sorsra érdemes, óccsóér eladó (pont az olaszoknál). Nem is öreg, 10 éves. Kb ilyen gazdára vágyna, mint Te. A köv. kormány úgyis előbb-utóbb el fogja törölni a luxus- és reg-adókat. Tudom, Neked ez az életed! Ilyen kitartással és szeretettel pompás paripát lehetne belőle varázsolni. Köztes megoldásra pedig ott volna az E-rendszám. Csak a BMW-szív és a megfelelő műhely kellene hozzá.
2010.05.08. 21:37