Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.05.06. 13:36

Morello írta:
NaviProfi írta:
Morello írta:
Pocilaci írta:
Morello írta:Sziasztok,
ebayről szokott valaki vásárolni?

igen...miért?

Mert én is szeretnék, csak nem annyira vágom. Már regisztráltam, meg paypalon is vagyok. Paypalon aktiválva van 800Ft-tal a számlám.
És most innentől hogyan megy tovább?
Ha egy aukciót megnyerek, akkor hogyan tovább?
Utalok Ft-ot a Paypalos számlámra, ott pedig devizára átváltódik és kapok majd egy számlaszámot, amire továbbutalok?

A LEGFONTOSABB!!!

A PAYPAL rendszertől visszakaphatód a pénzedet 45 napig, ha gond van az árúval. Jelenleg ez a legbiztonságosabb. Nekem már visszaadták a pénzemet, amikor egy amerikai beprobálkozott az árú nem küldésével.

:franko: Kép

Üdv. NaviProfi

Ezt is jó tudni :wink:
Hűű, mennyi pénzem fogja bánni ezeket a rendelgetéseket :roll: :lol:
Üdv

Helo
Az ebay-on ÉN több száz tételt vásároltam már
mindig megérkezett minden

,,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,,,,,,,

ami nagyon fontos :!: FIGYELNI kell az eladót hány százalékos
üdv zoli

2010.05.06. 14:15

Helo Zoli
jaja, azt megtanultam nézni a teszveszről már :wink:

2010.05.06. 14:17

lepke írta:Helo

üdv zoli

Bocsánat, hogy megjegyzem a fenti linken található EBAY értékesítő, azért 0%-os, mert az elmúlt 1 évben nem forgalmazott semmit, így az éves "MEGBIZHATÓSÁGI" mutatója ezért 0%.

De igazad van tényleg figyelni kell, ÉS megjegyzem, hogy a NYUGATI országok lakói a legbecstelenebbek, a legtöbb pozítivumot, pedig a HONG KONG-i vásárlásaimmal kapcsolatban említhetem meg. A leggyorsabban Angliából és a Távol Keletről jön az árú, én a legtöbbet a németországban vásároltakra szoktam várni.

2010.05.06. 14:26

NaviProfi írta:
lepke írta:Helo

üdv zoli

Bocsánat, hogy megjegyzem a fenti linken található EBAY értékesítő, azért 0%-os, mert az elmúlt 1 évben nem forgalmazott semmit, így az éves "MEGBIZHATÓSÁGI" mutatója ezért 0%.

De igazad van tényleg figyelni kell, ÉS megjegyzem, hogy a NYUGATI országok lakói a legbecstelenebbek, a legtöbb pozítivumot, pedig a HONG KONG-i vásárlásaimmal kapcsolatban említhetem meg. A leggyorsabban Angliából és a Távol Keletről jön az árú, én a legtöbbet a németországban vásároltakra szoktam várni.

Helo
Ez a fiamnak az ebayos oldala
csak azért linkeltem be hogy nyugodtan lehet vásárolni MERT mindent megkapott eddig amit rendelt 865 tétel
Az eladó százalékát kell nagyon figyelni
Mondjuk 100-eladásból 3-4 minuszt kapott az FELEJTŐS eladó
üdv zoli

2010.05.06. 23:18

NaviProfi írta:
A LEGFONTOSABB!!!

A PAYPAL rendszertől visszakaphatód a pénzedet 45 napig, ha gond van az árúval. Jelenleg ez a legbiztonságosabb. Nekem már visszaadták a pénzemet, amikor egy amerikai beprobálkozott az árú nem küldésével.

:franko: Kép

Üdv. NaviProfi

De ez elméletben igaz csak én is kaptam már vissza többször a pénzem DE a mai napig függőben van 40000Ft-om amit nem tud a paypal behajtani az eladón lassan 1 éve!!
Ja és a megadott német lakcímen nem is lakott olyan nevű emberke mert felkereste egy ismerős.
A németektől utálok vásárolni inkább 10 kínai mint egy német.Az angolokkal sincs többnyire baj de ott is van egykét gyökér.

2010.05.07. 12:50

Kis szösszenet!! :evil:A fiamat igazoltatta a közeg,E36 coupé papírok elak.jelző,mellény stb.. Kocsi átvizsgálása,minden eldugott rést megnéztek. Minden OK. Erre az egyik rendőr,jé repedt a szélvédő /kb 10-12cm / a vezető felöl!! Jövő héten lett volna cserélve!!! Közeg mondja,forgalom veszélyeztetése miatt 20000 E forint vagy leveszi a rendszámot!!! :cry: Hozzá teszem az autó tényleg rendben van! Mi ez,ha nem pénzbehajtás!!!! :twisted: Fiatal srác,BMW-és ráadásul,fizesssss..Hiszen akinek ilyen van az tehetős ugye? Bezzeg aki télen a hóban nyári gumival közlekedik az nem veszélyeztet senkit,ugye ??

2010.05.07. 13:54

Maxi írta:Kis szösszenet!! :evil:A fiamat igazoltatta a közeg,E36 coupé papírok elak.jelző,mellény stb.. Kocsi átvizsgálása,minden eldugott rést megnéztek. Minden OK. Erre az egyik rendőr,jé repedt a szélvédő /kb 10-12cm / a vezető felöl!! Jövő héten lett volna cserélve!!! Közeg mondja,forgalom veszélyeztetése miatt 20000 E forint vagy leveszi a rendszámot!!! :cry: Hozzá teszem az autó tényleg rendben van! Mi ez,ha nem pénzbehajtás!!!! :twisted: Fiatal srác,BMW-és ráadásul,fizesssss..Hiszen akinek ilyen van az tehetős ugye? Bezzeg aki télen a hóban nyári gumival közlekedik az nem veszélyeztet senkit,ugye ??

Erre azért kiváncsi lennék, nincs itt rendőr aki ezt igazolni tudná, hogy ez jogos-e. A repedt szélvédő "KÖZÚTI VESZÉLYEZTETÉS????", mert ha így van, akkor jó sok ember veszélyezteti közútjainkat.
AKINEK VAN ISMERETSÉGE JÁRJON MÁR UTÁNA !!!

:shoot :police :police :police :police :police :police

2010.05.07. 14:00

Maxi írta:Kis szösszenet!! :evil:A fiamat igazoltatta a közeg,E36 coupé papírok elak.jelző,mellény stb.. Kocsi átvizsgálása,minden eldugott rést megnéztek. Minden OK. Erre az egyik rendőr,jé repedt a szélvédő /kb 10-12cm / a vezető felöl!! Jövő héten lett volna cserélve!!! Közeg mondja,forgalom veszélyeztetése miatt 20000 E forint vagy leveszi a rendszámot!!! :cry: Hozzá teszem az autó tényleg rendben van! Mi ez,ha nem pénzbehajtás!!!! :twisted: Fiatal srác,BMW-és ráadásul,fizesssss..Hiszen akinek ilyen van az tehetős ugye? Bezzeg aki télen a hóban nyári gumival közlekedik az nem veszélyeztet senkit,ugye ??

Nekem is volt hasonló esetem szintén E36-al 18-19 évesen... :oops:

Részvétem a fiadnak... :?

Mostanság mikor az 5-ösel akarnak baszogtatni "idegen" nem helybeli járőrök akkor csak kicsit határozottabnak kell lenni,hogy lássa nem félsz tőlük és akkor nem nagyon tud semmit csinálni... :evil:

Nem kell nagyképüsködni velük de azért érezni-e kell,hogy ő is csak egy ember és nem felsőbbrendű lény... :lol:

2010.05.07. 14:43

Hol volt ez Maxi?
Helyiek? :roll:

!

2010.05.07. 14:53

Sajna sok hülye van köztünk! Főleg amióta behoztak vagy 10.000 határőrt. Nem kell megijedni a rendőrtől, de nem is kell vissza pofázni.
Am. nem fogjátok elhinni, v.melyik nap igazoltattak, motorral voltam / haveré amit most raktunk újra, mert tk. lett :D / nha megállítanak, öcsém olyan okos volt, a tisztelt közeg, hogy elkezdi ZÖLDKÁRTYA miért nincs motoron? :kalapács :kalapács :hehe :hehe

De mondjuk az nem volt baj, hogy kipufogó abszolult nem volt rajta, meg forgalmi szerint fekete-sárga szin helyett full fehér motor volt alattam ezek semmik, de az, hogy a rendszám az ferde volt, na az 3.000 Ft :hehe

2010.05.07. 15:05

Sajna sok hülye van köztünk! Főleg amióta behoztak vagy 10.000 határőrt. Nem kell megijedni a rendőrtől, de nem is kell vissza pofázni.

Képzeld el itt, ahol itt a "munkás szállójuk". Itt lakik az autópálya, a bevetési meg mit tom én még milyen rendörség fél állománya borsodból, szabolcsból. Összemelegedni nincs idő mert már cserélgetik is le öket.
Ráadásul időnként ideküldik gyakorolni a tanulokat.
És hogy jó legyen, még itt vették fel húsvét hétfőn a hiradóknak a demo intézkedéseket.
Nem, nem! Nem ellenöriztek, csak amig felvették a bulit. Azok a Yamaha motoros rendörök pl autópályások, itt nem is járkálnak. Ider csak Aprilia futja, amit meg nem mutogatnak. Volt annyi autó is ami 4 faluara való, de a hiradó az hiradó!
...és azt még nem meséltem amikor a HŐR megállitja a cinkes kocsit majd kihivja a járört, hogy vegye le a rendszámot, mert nem tudja mit kell csinálni!
Na ráadásul én még mindig ugatok is aminek örömére mindig levesznek! Ahhhh.....
Egyszerüen nem tehetek róla.
Ha frankó a saram akkor örömmel fizetek, de az ilyen ablakrepedt20000 sráccal biztos váltogatnánk a szavakat!

2010.05.07. 15:55

simi64 írta:

Hol volt ez Maxi?
Helyiek? :roll:

Zanaton volt Simi! Amúgy a fiam ki lett oktatva,semmi menőzés a rendőr elött!! De ezzel tisztában volt,mivel az autózás elött robogózott/zik/! :wink: Érdekesség hogy a sógornőm régi volvójával még egyszer sem állitották le! Pedig rengeteget hajtotta,viszont mikor az enyémet vitte akkor jópárszor megállították. Nem olyan nagy város ez!! Valahol tuti találkozol velük!

2010.05.08. 18:05

Üdv urak!
Végérvényesen csatlakoztam a gárdához ,ha minden igaz akkor a kis e36-om hétfőn elviszik és megy a drágám Olaszországba.
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy 528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban . 8) 8)
De mivel az építő ipar még mindig a halálán van és nem akar gyógyulni ,így ennek a tervnek a megvalósítása ,csak kb egy év múlva lesz .
Addig olvasgatok ,legalább kitanulom azt a részét ,hogy mi a gyengéje annak a típusnak. :wink:
Vásárlásnál nem utolsó dolog. :D

2010.05.08. 18:08

KORPINCS írta:Üdv urak!
Végérvényesen csatlakoztam a gárdához ,ha minden igaz akkor a kis e36-om hétfőn elviszik és megy a drágám Olaszországba.
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy 528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban . 8) 8)
De mivel az építő ipar még mindig a halálán van és nem akar gyógyulni ,így ennek a tervnek a megvalósítása ,csak kb egy év múlva lesz .
Addig olvasgatok ,legalább kitanulom azt a részét ,hogy mi a gyengéje annak a típusnak. :wink:

Addig Calibrázol :oops:

2010.05.08. 18:25

sajnálom szép kocsi volt ez is :cry:

2010.05.08. 19:47

Én örülök hogy jó helyre kerül,olyan ember vette meg aki nem fiatal suhanc és mér a képek alapján rajong érte (aki képes Olaszországból eljönni érte az meg érdemli ,hogy egy jó és szép autót kapjon ,ne pedig jó magyar szokás szerint át legyen b@szva)nekem sajnos az agyamra ment a saját autóm ,egyszerűen meghülyültem tőle ,hogy milyen szépet alkottam és fülig szerelmes lettem a kocsiba illetve abba az endorfin mennyiségbe amit az autó okozott .
Ennek csak egy módját láttam az orvoslására ,hogy eladom az autót .
Meglepetésemre ez nagyon könnyen sikerült ,pedig a kereskedő ismerősöm keresztet vetett rá.
Bár igen olcsón adtam a gépet ,van aki el sem hitte hogy ennyiért vehet ilyen autót,bár szerintem meg a korához képest jó áron ment el ,19 évesen 690e-ért adtam el 16" téli alufelni garnitúrával.

2010.05.08. 19:49

simi64 írta:

Azt is én építettem (4 autóból,teljesen az alapokból)nem rossz az.Elvisz mindenhová és sok felni belefér. :D

2010.05.08. 20:55

KORPINCS írta:
simi64 írta:
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy :P 528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban . 8) 8)

Azt is én építettem (4 autóból,teljesen az alapokból)nem rossz az.Elvisz mindenhová és sok felni belefér. :D

Valamelyik nap belinkeltem az M5 topicba egy E39-est. Szegényke jobb sorsra érdemes, óccsóér eladó (pont az olaszoknál). Nem is öreg, 10 éves. Kb ilyen gazdára vágyna, mint Te. A köv. kormány úgyis előbb-utóbb el fogja törölni a luxus- és reg-adókat. Tudom, Neked ez az életed! Ilyen kitartással és szeretettel pompás paripát lehetne belőle varázsolni. Köztes megoldásra pedig ott volna az E-rendszám. Csak a BMW-szív és a megfelelő műhely kellene hozzá. :P

2010.05.08. 21:17

simi64 írta:
KORPINCS írta:
simi64 írta:
Bár egy ideig nem lesz autóm ,de az új cél az egy :P 528i szép fehér színben ,lehetőleg jó állapotban . 8) 8)

Valamelyik nap belinkeltem az M5 topicba egy E39-est. Szegényke jobb sorsra érdemes, óccsóér eladó (pont az olaszoknál). Nem is öreg, 10 éves. Kb ilyen gazdára vágyna, mint Te. A köv. kormány úgyis előbb-utóbb el fogja törölni a luxus- és reg-adókat. Tudom, Neked ez az életed! Ilyen kitartással és szeretettel pompás paripát lehetne belőle varázsolni. Köztes megoldásra pedig ott volna az E-rendszám. Csak a BMW-szív és a megfelelő műhely kellene hozzá. :P

Már nem akarok autót építeni elég volt kettő a jóból.Csak a kellő dolgokat akarom javítani rajta és kipuffot rakni rá egy pici ültetést és szép kerekeket,semmi mást.Már nem ez az életem tanultam belőle ,jó dolog az autó építés/felújítás ,de remélem azért egy 10-12 éves autót nem kell darabokra szednem ,bár anno az E34-emet (525TDS) 10 évesen vettem és 4 hónapot töltött szervízbe....
Én hallottam olyat az E-s rendszámról ,hogy nemsoká már csak fél évre lesz jó és nem lesz meghosszabítható sem. :roll:

2010.05.08. 21:37

Mindig is 6 hónapra adták max.
Ijesztgetni meg mindig ijesztgetik az embert.
Hozzászólás küldése

VigLink badge