Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: BMW Motorsport

2012.05.06. 16:27

haliho
Norbi nyert a második futamon

Kép :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

2012.05.06. 16:43

Végigszurkoltam a tv előtt . Jó volt látni, hogy végre nem befolyásolja senki a végeredményt.
Nagyszerű eredmény! :taps:

u.i.: Jó volt látni / hallani a lelátókat, hogy van még olyan dolog az életben ami miatt összefogva , egy emberként tudunk örülni, szurkolni. Jó lenne ezt tapasztalni az élet más területén is...

2012.05.06. 16:57

Gratula a Norbinak!!! :franko: bmwdance bmwdance
Egy élmény volt hallani a lelátót a célegyenesben! Irányítás kérdése és másban is EGY lenne az ORSZÁG!
Zoli is boldog volt!

2012.05.06. 17:22

Strandon volt ám szurkolás! Végre van minek örülni ami BMW!!! :franko: :taps: :bmwkiraly

2012.05.06. 17:33

Unottan belenéztem...
Aztán a Német kommentár hangja, Norbi nevének sűrű emlegetése a tömeg zúgása...
Leng a Magyar zászló! Dicsőséget hirdet!!! De rég sírtam már ezen a dolgon! Most sikerült! :oops: Mindenféle más érzelem nélkül, csak a színtiszta és őszinte büszkeség-örömmel amit érzek!
Hazánkban egy hazai versenyző a kedvenc autónkban nyerni tudott! :roll:
:franko: :taps: :bmw :tilt :benzin

2012.05.06. 18:23

Hihetetlen hangulat volt kint a Ringen! Hangrobbanás minden körben ha a narancs BMW elment a tribünök előtt (Wébernél is). Ezt a légkőrt sajnos a tv nem adja vissza.. :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Fecó az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2012.05.07. 20:27

Kép

2012.05.07. 20:45

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: 2 lacir1, LeviM5
Értékelés: 9.52%

2012.05.08. 21:14

Van itt rajtam kívül olyan, aki figyelemmel kíséri a BMW bámulatos visszatérését a túraautózás non plus ultrájába, ahol legenda lett egykor :?: :!:

http://www.youtube.com/watch?v=HxfytC6XlGY

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Fecó az itt látható tagok köszönték meg: 2 bmw520ds, jlaci74

2012.05.08. 21:58

Fecó írta:Van itt rajtam kívül olyan, aki figyelemmel kíséri a BMW bámulatos visszatérését a túraautózás non plus ultrájába, ahol legenda lett egykor :?: :!:

Van! :mrgreen:
Köszi a linket. A sportklub műsorára tűzte, de pont ez a csatorna hiányzik a csomagomból.
Amúgy ha jól látom elég szoros lett a vége.

2012.05.09. 19:47

jlaci74 írta:
Fecó írta:Van itt rajtam kívül olyan, aki figyelemmel kíséri a BMW bámulatos visszatérését a túraautózás non plus ultrájába, ahol legenda lett egykor :?: :!:

Köszi a linket. A sportklub műsorára tűzte, de pont ez a csatorna hiányzik a csomagomból.

Pont így jártam én is! A Digi-nél megszüntették a sportklubot, így kénytelen leszek átmenni a Upc-hez, csak ezért! :lol: Nem gondoltam volna, hogy a DTM színvonala és a körítése, épp olyan mint az F1-ben..

2012.05.09. 22:37

Fecó írta:
jlaci74 írta:

Pont így jártam én is! A Digi-nél megszüntették a sportklubot, így kénytelen leszek átmenni a Upc-hez, csak ezért! :lol: Nem gondoltam volna, hogy a DTM színvonala és a körítése, épp olyan mint az F1-ben..

Mi az, hogy megszüntették a sportklubot??? :shock: Leszakad a pofám. Ebben a szolgáltatói konkurencia harcban nem, hogy többet nyújtanának, hanem elvesznek belőle. Ezt már tényleg nem értem. Vagy ilyen jól megy nekik?
Mindenesetre egy előfizető átmegy a UPChez. :D

És hogy ne legyen off: Norbi győzelme után sms-ben gratulált Zengő Zolinak a BMW AG! Ez volt az idei első BMW győzelem!

2012.05.11. 11:59

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, LeviM5

2012.05.12. 13:45

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.05.13. 11:21

DTM

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.05.13. 22:00

bmw520ds írta:DTM

Kép

Kép

2012.05.15. 21:36

SAki írta:haliho
Norbi nyert a második futamon

Kép :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

Helo
Sajnos én csak felvételről tudtam megnézni
:taps: :taps: :taps:

2012.05.19. 07:48

Hétvégén WTCC és DTM. A DTM-ben ismét BMW az élen az első szabadedzésen..Kép

2012.05.19. 08:30

Fecó írta:Hétvégén WTCC és DTM. A DTM-ben ismét BMW az élen az első szabadedzésen..Kép

Súgj egy kicsit, mikor, melyik adón közvetítik?

2012.05.19. 08:50

muhaati írta:
Fecó írta:Hétvégén WTCC és DTM. A DTM-ben ismét BMW az élen az első szabadedzésen..Kép

Súgj egy kicsit, mikor, melyik adón közvetítik?

DTM: sportklub sz.: időmérő 13.40, v.: futam 14.00 (élő)

WTCC: eurosport2 sz.: időmérő 15.45 v.: eurosport futam 1. 14.00 futam2 15.00 (élő)

:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Fecó az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, muhaati
Hozzászólás küldése

VigLink badge