![]() |
2011.03.09. 23:17
strobi írta:Ebbe a topickban ez kötelező!!!
Fúúú én utálom a halat de horgászni sem tudnék egy percet sem...
2011.03.09. 23:53
Labi írta:tibi666 írta:Én most akartam venni magamnak horgász felszerelést, de 300 ezer elment az autóra, és még mindig szar. Úgyhogy nem nagyon költenék pénzt a horgászfelszerelésre.
pár hónapja rábeszéltek a munkatársaim, hogy menjek el velük horgászni. Azt hiszem -5 fok volt este, a seggem befagyott. na mindegy. ...nem volt felszerelésem. 30.000.- ből vettem alap botot, orsót, zsinórt, fenekező szettet, oszt nekivágtam. ...tökéletes volt. sztem olcsón is lehet horgászni. ...fogtam is vagy 4 potykát. ...és sztem vagy 10 évig megint nem fogok horgászni![]()
2011.03.09. 23:56
Labi írta:tibi666 írta:Én most akartam venni magamnak horgász felszerelést, de 300 ezer elment az autóra, és még mindig szar. Úgyhogy nem nagyon költenék pénzt a horgászfelszerelésre.
pár hónapja rábeszéltek a munkatársaim, hogy menjek el velük horgászni. Azt hiszem -5 fok volt este, a seggem befagyott. na mindegy. ...nem volt felszerelésem. 30.000.- ből vettem alap botot, orsót, zsinórt, fenekező szettet, oszt nekivágtam. ...tökéletes volt. sztem olcsón is lehet horgászni. ...fogtam is vagy 4 potykát. ...és sztem vagy 10 évig megint nem fogok horgászni![]()
2011.03.09. 23:57
Celtic írta:Labi írta:tibi666 írta:Én most akartam venni magamnak horgász felszerelést, de 300 ezer elment az autóra, és még mindig szar. Úgyhogy nem nagyon költenék pénzt a horgászfelszerelésre.
Összegezném: 30.000 ért vettél 4 pontyot
2011.03.10. 00:02
Labi írta:Celtic írta:Labi írta:tibi666 írta:Én most akartam venni magamnak horgász felszerelést, de 300 ezer elment az autóra, és még mindig szar. Úgyhogy nem nagyon költenék pénzt a horgászfelszerelésre.
Összegezném: 30.000 ért vettél 4 pontyot
hova gondolsz! vissza kellett engedni!![]()
tehát 30.000.-ért foghattam 4 pontyot!
2011.03.10. 00:25
2011.03.10. 08:16
2011.03.10. 08:22
2011.03.10. 10:17
peteeqe írta:lepke írta:peteeqe írta:na ez tényleg egy jó topic, én általában bojlizok ( fenekezés )
itt egy tavalyi pontyka illetve egy krokodil![]()
Helo
Fú bakker![]()
![]()
Leírhatnád mind a két fogásnak a körülményeit
Hol fogtadszerelék
csali
a ponty az Aggostyánban fogtam, Tata után van, pellettel, ill etetőhajóval volt etetve ( az a jövő )
a csuka pedig itt Százhalombattán, a Bentahorgászparkban, uszó, élő kis hallall...
2011.03.10. 10:21
fegyveri írta:peteeqe írta:lepke írta:peteeqe írta:na ez tényleg egy jó topic, én általában bojlizok ( fenekezés )
Helo
Fú bakker![]()
![]()
Hol fogtadszerelék
csali
a ponty az Aggostyánban fogtam, Tata után van, pellettel, ill etetőhajóval volt etetve ( az a jövő )
a csuka pedig itt Százhalombattán, a Bentahorgászparkban, uszó, élő kis hallall...
Így kell egy pontyot fényképezni!!
2011.03.10. 10:26
peteeqe írta:fegyveri írta:peteeqe írta:lepke írta:peteeqe írta:na ez tényleg egy jó topic, én általában bojlizok ( fenekezés )
Helo
Fú bakker![]()
![]()
Hol fogtadszerelék
csali
Így kell egy pontyot fényképezni!!
igen nagyon jó kép, pedig "csak" 10kg
2011.03.10. 10:35
2011.03.10. 10:40
peteeqe írta:egy nyurga![]()
alig várom, hogy lehessen menni már pecázni
2011.03.10. 10:43
fegyveri írta:peteeqe írta:egy nyurga![]()
Szép!
Most már lehet,itt hétágra süt a nap. Meg ha van rá idő
2011.03.10. 10:46
peteeqe írta:egy nyurga![]()
2011.03.10. 10:53
Sancool írta:peteeqe írta:egy nyurga![]()
Méretre majdnem akkora mint a Lepke harcsája....Szép példány!!! Hány óráig fárasztott???
2011.03.10. 11:02
peteeqe írta:Sancool írta:peteeqe írta:egy nyurga![]()
Méretre majdnem akkora mint a Lepke harcsája....Szép példány!!! Hány óráig fárasztott???
óráig??? azért volt csak kb 10perc, mert a 6.-nál már kezdtem érezni a kezem
2011.03.10. 11:14
Sancool írta:peteeqe írta:Sancool írta:peteeqe írta:egy nyurga![]()
Altató volt a tápba???Azt gondoltam hogy azért egy ekkora halacska rendesebben küzd..... és a csuka??? Vagy ez a RUTIN???
2011.03.10. 11:14
Sancool írta:peteeqe írta:Sancool írta:peteeqe írta:egy nyurga![]()
Altató volt a tápba???Azt gondoltam hogy azért egy ekkora halacska rendesebben küzd..... és a csuka??? Vagy ez a RUTIN???
2011.03.10. 11:16
fegyveri írta:Sancool írta:peteeqe írta:Sancool írta:peteeqe írta:egy nyurga![]()
4 librás botnál,meg 40-es főzsinórnál te is küzdenél rendesen![]()