Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.26. 15:23

mivel képet nemtudok feltőlteni,így csak linken tudom megmutatni,hol is szokott a cápa
javítva lenni :lol:

http://capabmwforum.hu/index.php/topic,601.0.html

2010.11.26. 18:55

[quote="kopasze-28"]mivel képet nemtudok feltőlteni,így csak linken tudom megmutatni,hol is szokott a cápa

Azért nem túl sokan kapnak oklevelet arcoskodásért :lol:

2010.11.26. 21:39

kopasze-28 írta:mivel képet nemtudok feltőlteni,így csak linken tudom megmutatni,hol is szokott a cápa

http://capabmwforum.hu/index.php/topic,601.0.html

Helo
A cseresznye fa HŰS árnyékában lapul a ,,cápa,,

2010.12.31. 12:05

Apa képei a garázsáról ( no comment ) :franko:
Képek 2010.12.30 8:15am és 2010.12.31 2:00am készültek
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2010.12.31. 12:23

XenonBalazs írta:Apa képei a garázsáról ( no comment ) :franko:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Tegnap kezdtük Balázzsal a vaxolást és ma reggel végeztünk,kértem a segítségét a képek felrakásában,ami most meg is történt,amit nagyon köszönök neki.
Ez a nap sikeresen telt el,amit beterveztünk megtörtént a belső kárpit is csodálatosan
sikerült,de ez mellett kielégült Balázs kíváncsisága :lol: ami a földmunkagépeket illeti,mindet kipróbálta,nagy örömére,Ilyen élményben nem volt még része és azt mondta,
Zsuzsinak,vegyél nekem ilyen gépet, :lol: mert nekem ilyenre van szükségem,Már megint
egy konkurencia!!!! :lol: Azért a HEINEKEN sem maradhatott ki,be csápoltunk egy pár üveggel,amitől még jobb kedvünk lett.Ilyenkor lehet azt mondani,hogy rövid volt a nap,de hasznosan töltöttük.Igaz Balázs? :lol:

2010.12.31. 12:25

Nagyon szimpatikus a garázs! :D

Sörrel betáraztál rendesen :D :sör:

2010.12.31. 12:33

kzolee írta:Nagyon szimpatikus a garázs! :D

Köszönöm Zoli!
Jó meleg is volt,Balázs pólóban dolgozott,azért kellett neki a hűtőfolyadék. :lol:
Ha erre jársz ugorj be te is. :lol: :wink:

2010.12.31. 12:46

apa írta:

Tegnap kezdtük Balázzsal a vaxolást és ma reggel végeztünk,kértem a segítségét a képek felrakásában,ami most meg is történt,amit nagyon köszönök neki.
Ez a nap sikeresen telt el,amit beterveztünk megtörtént a belső kárpit is csodálatosan
sikerült,de ez mellett kielégült Balázs kíváncsisága :lol: ami a földmunkagépeket illeti,mindet kipróbálta,nagy örömére,Ilyen élményben nem volt még része és azt mondta,
Zsuzsinak,vegyél nekem ilyen gépet, :lol: mert nekem ilyenre van szükségem,Már megint
egy konkurencia!!!! :lol: Azért a HEINEKEN sem maradhatott ki,be csápoltunk egy pár üveggel,amitől még jobb kedvünk lett.Ilyenkor lehet azt mondani,hogy rövid volt a nap,de hasznosan töltöttük.Igaz Balázs? :lol:

Így van, mint az a képeken is látszik sok volt a sör de az idő kevés az elfogyasztásra :lol:

2010.12.31. 13:05

XenonBalazs írta:
apa írta:

Így van, mint az a képeken is látszik sok volt a sör de az idő kevés az elfogyasztásra :lol:

Itt a munka volt az első,sörözés csak utána jöhetett szóba. :lol:

2010.12.31. 13:20

apa írta:

Köszönöm Zoli!
Jó meleg is volt,Balázs pólóban dolgozott,azért kellett neki a hűtőfolyadék. :lol:

Az ilyen meghívásnak nehéz ellenálni.. :wink:

Nem is tudok, majd egyeztetünk jövőre :)

2010.12.31. 13:36

Helo
Az a rengeteg SÖRÖS hordó :roll:

2010.12.31. 15:29

kzolee írta:
apa írta:

Köszönöm Zoli!

Az ilyen meghívásnak nehéz ellenálni.. :wink:

Nem is tudok, majd egyeztetünk jövőre :)

Ezek az összejövetelek jók szoktak lenni.OK. :)

Lepke Zolinak:Nem is ám hidraulika olaj volt benne. :wink:

2010.12.31. 17:02

Tudtok élni! :franko:

Én meg csak irigykedem messzi távolból! :) ;)
Hozzászólás küldése

VigLink badge