![]() |
2010.02.20. 11:50
kzoli819 írta:És használj - nem kopott - téli gumit.![]()
.
.
.
különbség volt a kettő között. Jól mondja Jackson, hogy a teljesítmény növekedés miatt nagyobb szükség van a téli gumira.
És anno a 80-as években is volt téli gumi, és sokan használták is.
2010.03.01. 23:23
poqitito írta:kzoli819 írta:És használj - nem kopott - téli gumit.![]()
.
.
.
különbség volt a kettő között. Jól mondja Jackson, hogy a teljesítmény növekedés miatt nagyobb szükség van a téli gumira.
Szerintem csináljunk szavazást rólaBár én is a téligumi pártiak táborát erősítem mert az első autómmal az első telemet nyárigmival éltem még és elég félelmetes volt bár túl éltem. Igaz frontos volt de nagyon könnyű. Biztos ami biztos használjunk téligumit gyerekek
Uff
2010.03.02. 10:23
gk004 írta:poqitito írta:kzoli819 írta:És használj - nem kopott - téli gumit.![]()
.
.
.
Szerintem csináljunk szavazást rólaBár én is a téligumi pártiak táborát erősítem mert az első autómmal az első telemet nyárigmival éltem még és elég félelmetes volt bár túl éltem. Igaz frontos volt de nagyon könnyű. Biztos ami biztos használjunk téligumit gyerekek
Uff
CSak ezt tenném még hozzá a témához: 7es és a hó
Bónusz: EZ nem baleset, de ha találkoznék a tulajjal, az lenne
2010.03.02. 14:03
gk004 írta:poqitito írta:kzoli819 írta:És használj - nem kopott - téli gumit.![]()
.
.
.
Uff
CSak ezt tenném még hozzá a témához: 7es és a hó
Bónusz: EZ nem baleset, de ha találkoznék a tulajjal, az lenne
2010.03.03. 12:45
2010.03.03. 12:49
Celtic írta:Bacsek írta:Celtic írta::-)
Szerintem hasznos..
Mindenféle kérdés vle kapcsolatban, vagy tapasztalat, vagy csak hogy hogyan tépd le a fejét a másik sofőrnek..
Ez így igaz![]()
Akkor kezdem én:
Sajáthibás balesetem nem volt, de pl az OFF Mitsu Lancer kombiba beletolattak. Pennyben vásároltam, közben beletolattak a csomagtartó ajtóba, a hátsó üveg meg kirobbant, kiscsaj megijedt és elhajtott!
Mentem ki és hát láttam a tuningot az autón (addig nem volt benne légkondi...)
Odaértem a kocsihoz és egy kb 80 éves hölgyike (akinek a férje polgárőr volt!) vísitva elmondta mi történt, szerintem ő idegesebb volt mi én, de felirta a csaj rendszámát. Rendőrség, csaj előállít, kiderült h Köbés...2 nap mulva mentünk volna nyaralni...
Allianz cascora kár bejelent, 2 nap alatt (némi protekcióval) autó kész, nyaralás megvolt. A köbével meg 3 hónapig hadakoztam mire fizettek, de addig napi szinten,mire kifizették a számla szerinti összeget!
Becsületes nénikének meg vettem 3 doboz tojást. Ha ezt kérte...![]()
Ilyen a magyar mentalitás (tisztelet a kivételnek), nem vállaljuk a felelősséget, de szerencsére azért akadnak becsületesek is
tojásért tette
2010.03.03. 14:17
2010.03.03. 14:28
atb írta:
végig állt a BMW kereke, ha nem tapossa a féket, visszaállt volna egyenesbe, szerintem
2010.03.03. 20:22
2010.03.03. 20:23
atb írta:
végig állt a BMW kereke, ha nem tapossa a féket, visszaállt volna egyenesbe, szerintem
2010.03.03. 20:29
lepke írta:atb írta:
helo
A másik variáció pedig HOGY padlóig nyomni a gázt
üdv zoli
2010.03.03. 20:35
Viper írta:lepke írta:atb írta:
helo
üdv zoli
És ha nem jön be a manőver, szándékos emberölésért elitélnek, mert majd egybehangzóan azt mondják, hogy nem fékezett, hanem gázt adott.
2010.03.03. 21:10
lepke írta:Viper írta:lepke írta:atb írta:
helo
üdv zoli
És ha nem jön be a manőver, szándékos emberölésért elitélnek, mert majd egybehangzóan azt mondják, hogy nem fékezett, hanem gázt adott.
Helo
Csak azt nem értem miért nyomta folyamatosan a féket HA egyszer már megcsúszik akkor nem ér semmit
A féket egy pillanatra fel kellet volna engedni és újra fékezni mikor már van tapadás
üdv zoli
2010.03.04. 08:46
muhaati írta:
Node mi a f.....nak állt meg az a barom a kanyar után hóbarajzolni? ( Persze ez nem azt jelenti, hogy nem a bömi a hibás)
2010.03.05. 01:22
jackson írta:muhaati írta:
Node mi a f.....nak állt meg az a barom a kanyar után hóbarajzolni? ( Persze ez nem azt jelenti, hogy nem a bömi a hibás)
Na ja és miért állt a szembe sávban ilyenkor?
Jackson, aki szerint nem az X5 a hibás, mivel olyan oldalon állt a másik jármű a tükörjégnél ahol nem számíthatnak rá
és én is nyomtam volna az X5-nek, hadd sodródjon a havon 2010.03.16. 11:30