![]() |
2010.01.24. 15:10
2010.01.24. 15:13
2010.01.24. 15:19
LeviM5 írta:Még1x utoljára, ha már nyilvánossá teszed Jako!
Én megtettem az évzáró tali után, felhívtam lepkét miután kiakadt egy poénon!
Tegyük hozzá,én lettem taknyos f@sz paraszt, és egyéb!
Holott én a barátomnak tekintettem, meghívtam a családomhoz, segíteni akartam neki a munkában.
Mi a sz@rt tegyek még?
Semmi értelme ennek az egésznek!
Ez egy vicc ami itt megy, ovodai szint.
A begyújtott sz@rral dicsekedni egy közösségi oldalon meg szánalmas és mindent elárul az illető intelligenciájáról.
Ennyi, majd Admin törli a regisztrációmat.
Tovább jó offolást, aszisztálást és marakodást minden régi és új csókos és nem csókos tagnak!
2010.01.24. 15:56
LeviM5 írta:Még1x utoljára, ha már nyilvánossá teszed Jako!
Holott én a barátomnak tekintettem, meghívtam a családomhoz, segíteni akartam neki a munkában.
Mi a sz@rt tegyek még?
A begyújtott sz@rral dicsekedni egy közösségi oldalon meg szánalmas és mindent elárul az illető intelligenciájáról.
Tovább jó offolást, aszisztálást és marakodást minden régi és új csókos és nem csókos tagnak!
2010.01.25. 20:03
2010.01.25. 20:07
lepke írta:LeviM5 írta:Még1x utoljára, ha már nyilvánossá teszed Jako!
Mi a sz@rt tegyek még?
Helo Levi
Ugyan má ugyan má
Decemberbe felhívtál és megbeszéltük a dolgot MI -Hogyan történt
Én sok minden poént benyelek az oldalon
Ha megfigyeled az írásaidat ( Decembertől) ÉN azóta nem írtam a TE hozzászólásaidhoz semmit
nehogy valami félreértés legyen közöttünk
A tegnapi M5-motor topikban ha megnézted volna a muhaati-klubtárs kérdezett egy dolgot
neki linkeltem be. Ő szerintem megérdemli azért MERTEM beírni a topikba
Akkor te visszavágtál keményen,amit ÉN nem tudtam hová tenni
Nem elfutni kell hanem meg kell beszélni a dolgokat
Most erre is mit írjak neked Levi ........és mindent elárul az illető intelligenciájáról.........
Ugye látod nem egyszerű ezért nem kel mindenen kiakadni
üdv zoli
2010.01.25. 20:09
MChris írta:Ati TV-vel mi a helyzet?
2010.01.25. 20:10
muhaati írta:lepke írta:LeviM5 írta:Még1x utoljára, ha már nyilvánossá teszed Jako!
Mi a sz@rt tegyek még?
Helo Levi
Ugyan má ugyan má
Decemberbe felhívtál és megbeszéltük a dolgot MI -Hogyan történt
Én sok minden poént benyelek az oldalon
Ha megfigyeled az írásaidat ( Decembertől) ÉN azóta nem írtam a TE hozzászólásaidhoz semmit
nehogy valami félreértés legyen közöttünk
A tegnapi M5-motor topikban ha megnézted volna a muhaati-klubtárs kérdezett egy dolgot
neki linkeltem be. Ő szerintem megérdemli azért MERTEM beírni a topikba
Akkor te visszavágtál keményen,amit ÉN nem tudtam hová tenni
Nem elfutni kell hanem meg kell beszélni a dolgokat
Most erre is mit írjak neked Levi ........és mindent elárul az illető intelligenciájáról.........
Ugye látod nem egyszerű ezért nem kel mindenen kiakadni
üdv zoli
Na bassz!!!!! Csak nem én miattam lett tűz az oldalon, Miről maradtam le a hétvégén?
"A tegnapi M5-motor topikban ha megnézted volna a muhaati-klubtárs kérdezett egy dolgot
neki linkeltem be."
Ha igen , akkor bocsánat, nem kérdezek többet
2010.01.25. 20:10
muhaati írta:MChris írta:Ati TV-vel mi a helyzet?
Ez nekem szólt?????? Mert akkor mondom!!!!!! ( Ha mondhatom )
2010.01.25. 20:18
MChris írta:muhaati írta:MChris írta:Ati TV-vel mi a helyzet?
Bizony
2010.01.25. 20:21
muhaati írta:MChris írta:muhaati írta:MChris írta:Ati TV-vel mi a helyzet?
Bizony
Sikeredett a csere, eddig volt két plazma tv-m, de most már mondhatom, azok csak képmegjelenítők voltak.
A kiszemelt Pana 46-os lett a vége, hmmmmmmm........... igen, ez már tv. Nem hittem volna , de a fórumokon is a Panákat ajánlották, és Ti is ezt tanácsoltátok. Bizony ez nagyon bejött! Most ez akkora különbség az előzőkhöz képest, mint egy A vectra az E39-hez. Köszönöm a tanácsokat, és ha valaki plazma tv-n gondolkozik, CSAK Panasonic!!!!!!! Ezt már tapasztalatból tudom mondani!
2010.01.25. 20:35
2010.01.25. 20:41
muhaati írta:MChris írta:muhaati írta:MChris írta:Ati TV-vel mi a helyzet?
Bizony
Sikeredett a csere, eddig volt két plazma tv-m, de most már mondhatom, azok csak képmegjelenítők voltak.
A kiszemelt Pana 46-os lett a vége, hmmmmmmm........... igen, ez már tv. Nem hittem volna , de a fórumokon is a Panákat ajánlották, és Ti is ezt tanácsoltátok. Bizony ez nagyon bejött! Most ez akkora különbség az előzőkhöz képest, mint egy A vectra az E39-hez. Köszönöm a tanácsokat, és ha valaki plazma tv-n gondolkozik, CSAK Panasonic!!!!!!! Ezt már tapasztalatból tudom mondani!
2010.01.25. 20:46
jackson írta:muhaati írta:MChris írta:muhaati írta:MChris írta:Ati TV-vel mi a helyzet?
Bizony
Akkor jól értem amig megyek hozzád javittatni én nagy képernyősön nézhetem a filmet, amíg kintről kopácsolás és anyázás hallható![]()
![]()
Jackson, aki vizuális tipus
2010.01.25. 20:48
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Ma délután,mosatás után (az irodánál) lőttem 1-2 képet a "Szerelmemről"!D
http://kepfeltoltes.hu/view/100125/2010 ... es.hu_.jpg
Ilyenkor azért csak érzem,h megérte 1 fél vagyont rákölteni...
2010.01.25. 20:52
Labi írta:
miket hallok!!!!???? Atinál lesz Plazmás váró![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YUPÍÍÍÍÍÍ![]()
![]()
![]()
ott van sör is, szóval ez a hely a legjobb!!![]()
egyébként nekem is Pana plazma van, nagyon szuper!!!
2010.01.25. 20:54
2010.01.25. 21:03
Labi írta:
2010.01.25. 21:04
jackson írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Ma délután,mosatás után (az irodánál) lőttem 1-2 képet a "Szerelmemről"!D
Ilyenkor azért csak érzem,h megérte 1 fél vagyont rákölteni...
Hoppá mik is kukucskálnak ott az első lökhárítóban![]()
Jackson, a szemfüles
2010.01.25. 21:30
strobi írta:Labi írta:
Pont most hétvégén voltam egy barátomnál és kérdeztem,hogy mennyire gáz illetve észrevehető a plazma tv "logó beégés"?!
Azt mondja,hogy ő még ilyet nem is hallott meg,hogy az övé biztosan nem olyan...![]()
Mondom ok csinálj valahogy egy pl.: kék vagy szürke hátteret...![]()
és lám lám RTL klub, Tv2, viva tv plusz a jobb alsóban a 12-es karika meg miegymás volt halványan látható...![]()
Egyébként nem olyan veszélyes de ott van...![]()
Nekem is ha letérdel a 4 éves Panasonic projectorosom akkor Plazma lesz helyette...