![]() |
2011.10.20. 20:13
tibi666 írta:Jerry írta:Berkut írta:...de ha egy picikét is fehéredik a gazdaság, egy kicsit kevesebb lesz a felszámolt fővállalkozó, aki milliárdokkal lép le, ha kevesebb embert vernek meg a VIII. kerületben este cigók, akkor már megéri, úgy gondolom.
...
Csak látnánk végre ezekből valamit. Sajnos a hírek azonban arról szólnak, hogy divat lett képviselői körökben a lézerdetektor, hogy már megint a beszerzési stop ellenére 300 milliót költ a MAG, hogy az adót is lassan már megadóztatják, hogy ami ellenzékben felháborító hazaárulás volt, az most elfogadott dolog (lsd benzin jövedéki adója, 300 Ft-os euró) stb stb.
Berkut! Attól még, hogy szidjuk a kormányt, nem feltétlenül MSZP-s vagy kommunista mindenki! Nagyon sokan, nagyon sokszor leírták már (köztük én is), hogy a teljes Parlament egy zsivány banda KIVÉTEL NÉLKÜL!
Szóval kár szegfűzni!
Lézerdetektorhoz: 1.: a használata legális, én is holnap megyek Lacikához egy 4 fejes LI-t berakatni. 2.: azért mert a zsindexen csak fideszes képviselőket interjúvolt meg az a szemüveges tetű riporter, nem jelenti azt, hogy más nem használja, illetve szerintem az ország bajait figyelembe véve a legkevésbé lényeges, hogy ki használ detektort és ki nem.... (3.: nem tudom, hogy a mentelmi jogba beletartozik-e a gyorshajtás alóli mentesülés, ha igen, akkor egyszerűbb az esetleges bírságokat megelőzni detektorral, mint a csekk megérkezése után papírozni, hogy ő képviselő és mehetett gyorsan.)
Adóztatásról meg annyit, hogy valóban nem ezt mondták, de csodát tenni nem lehet, ekkora adósságot valamiből vissza kell fizetni.
Párttól függetlenül én azt mondom, hogy bárki is van kormányon, drukkolni kellene neki! Nem a halálba kívánni azért, mert balos/jobbos/űrlény/audis, hanem abban reménykedni, hogy bár tudnának javítani a helyzeten, bár bejönne a politikájuk.
2011.10.20. 20:56
2011.10.20. 21:17
bmw520ds írta:Nem megköszönni akartam, csak meglepődtem...
Úgy kerülik el a papírmunkát hogy detektort használnak???????????
Nem kellene inkább betartani azt a szaros KRESZ-t? Te tanultál olyat hogy negyven kilométer/ óra maximális sebesség nem vonatkozik: Mentő, Rendőr, Tűzoltó, vagy gyűjtő néven, megkülönböztető jelzést használó gépjárműre, illetve politikai mentelmi joggal rendelkező személyek által vezetett gépjárműre...Mert én nem. Ha használna megkülönböztető jelzést, nincs hozzáfűzni valóm, de ahhoz nincs köze a mentelmi jognak, amivel élni lehet, de visszaélni trágya viselkedés...
Ez kicsit olyan, mint ha apád totál részegen meztelenül arról papolna neked, hogy tejet igyál és makulátlan ruhában jelenj meg mindenhol...
Én drukkolok minden pártnak: Isten mindent lát! Az élet, mindenkit a tettei szerint " jutalmaz ". Előbb, vagy utóbb...
2011.10.20. 21:25
tibi666 írta:Jerry írta:Berkut írta:...de ha egy picikét is fehéredik a gazdaság, egy kicsit kevesebb lesz a felszámolt fővállalkozó, aki milliárdokkal lép le, ha kevesebb embert vernek meg a VIII. kerületben este cigók, akkor már megéri, úgy gondolom.
...
Csak látnánk végre ezekből valamit. Sajnos a hírek azonban arról szólnak, hogy divat lett képviselői körökben a lézerdetektor, hogy már megint a beszerzési stop ellenére 300 milliót költ a MAG, hogy az adót is lassan már megadóztatják, hogy ami ellenzékben felháborító hazaárulás volt, az most elfogadott dolog (lsd benzin jövedéki adója, 300 Ft-os euró) stb stb.
Berkut! Attól még, hogy szidjuk a kormányt, nem feltétlenül MSZP-s vagy kommunista mindenki! Nagyon sokan, nagyon sokszor leírták már (köztük én is), hogy a teljes Parlament egy zsivány banda KIVÉTEL NÉLKÜL!
Szóval kár szegfűzni!
Lézerdetektorhoz: 1.: a használata legális, én is holnap megyek Lacikához egy 4 fejes LI-t berakatni. 2.: azért mert a zsindexen csak fideszes képviselőket interjúvolt meg az a szemüveges tetű riporter, nem jelenti azt, hogy más nem használja, illetve szerintem az ország bajait figyelembe véve a legkevésbé lényeges, hogy ki használ detektort és ki nem.... (3.: nem tudom, hogy a mentelmi jogba beletartozik-e a gyorshajtás alóli mentesülés, ha igen, akkor egyszerűbb az esetleges bírságokat megelőzni detektorral, mint a csekk megérkezése után papírozni, hogy ő képviselő és mehetett gyorsan.)
Adóztatásról meg annyit, hogy valóban nem ezt mondták, de csodát tenni nem lehet, ekkora adósságot valamiből vissza kell fizetni.
Párttól függetlenül én azt mondom, hogy bárki is van kormányon, drukkolni kellene neki! Nem a halálba kívánni azért, mert balos/jobbos/űrlény/audis, hanem abban reménykedni, hogy bár tudnának javítani a helyzeten, bár bejönne a politikájuk.
2011.10.20. 22:09
pistino1 írta:PeterE39 írta:De ahogy látom a torzításért a vérfideszesek sem mennek a szomszédba
Igaz, hogy én úgy hallottam a mostani kormány is vett fel hitelt, pedig lenyúlták a nem kis összegű nyugdíjunkat és smmi nem lett jobb. Akkor hova megy a pénz? 750000 -es fizetésből én is ellennék, leszakad a pofám. Hogy van pofájuk felvenni, megszavazni?
Az legyen képviselő akinek van pénze és egy fillért sem adnék, főleg azért amit csinálnak.
2011.10.20. 22:17
Berkut írta:Sziasztok!
Kedves szegfűsök, még mielőtt megdöntenétek a kormányt a sok adó meg pénz beszedés miatt, azt ne felejtsétek el, hogy jelenleg 10 befizetett adóforintból 7-et elvisz a IMF-nek való tartozás, amit az előző kormány vett fel! A maradék 3 forintból gazdálkodhatnak, hogy egészségügyre költik, vagy autópályára vagy nyugdíjra vagy mire. Elég kevés mozgásterük van, nem?
És ebből a 3 forintból kell segíteni a bajba jutott devizahiteleseken, ebből kell fizetni a BKV 800 MILLIÁRD(!) forintos tartozását, (mert az külön tétel. És ezt kizárólag az MSZP-SZDSZ-es politikusok hozták össze, mert jobboldali vezető 21 év alatt nem volt sehol sem!)
Ebből kezelnie kell a világgazdasági válság hazánkra gyakorolt hatásait, elsimítania minden egyéb olyan dolgot, ami pénzt igényel.
Ehhez képest a neten (fizetett?) bloggerek tucatjai foglalkoznak azzal, hogy a jelenlegi kormányt
gyalázzák, mindegy az, hogy milyen alapon. Legtöbbjük azonban olyan színvonaltalan, ténybeli tévedéseket-torzításokat tartalmaz, hogy méltatásra nem is méltóak. Ha az ide belinkelt baloldali hírek legalább a Népszavától, Népszabadságtól, 168 órától származnának, akkor megérteném, de a bloggerek koholmányait, hülyeségeit valóságnak elfogadni óriási hiba.
Lehetne a másik oldalról is hasonló "színvonalas" bloggereket idézni, de úgy gondolom, hogy neonáci, szélsőjobboldali bloggerek hivatkozásai ugyanúgy nem valók ide, mint a szélsőbaloldaliak.
Ha ebből a 3 forintból, ami rendelkezésre áll, ez kormány mégis kitolja a nyakig érő szarból kis hazánkat, akkor baromira nem tud érdekelni, hogy egyeseknek az a legnagyobb problémájuk, hogy a miniszterelnök gipsz lenyomatát tapogatják a vakok, vagy hogy állítólag csökken a sajtószabadság, és "eltiporják" demokratikus jogainkat. (egyébként fejből ki hányat tudna mondani? vagy mit érez ebből az "eltiprásból"?)
Nyilván a jobblét nem máról holnapra fog beköszönteni, és a jelenlegi kormány messze nem tökéletes, de ha egy picikét is fehéredik a gazdaság, egy kicsit kevesebb lesz a felszámolt fővállalkozó, aki milliárdokkal lép le, ha kevesebb embert vernek meg a VIII. kerületben este cigók, akkor már megéri, úgy gondolom.
Akinek meg nem, annak két év múlva ott lesz majd a szegfű, hogy mellé X-eljen, és csinálják jobban.
B.
2011.10.20. 23:16
2011.10.20. 23:32
lepke írta:Helo
A Magyar valóság
2011.10.21. 10:46
Berkut írta:Kedves szegfűsök...
2011.10.21. 21:57
szekeres írta:lepke írta:Helo
A Magyar valóság
NA ez a HÓNAP KÉPE, vagy belinkelt írása, mindegy is. Ez igaz lehet?
2011.10.21. 22:23
2011.10.23. 11:04
2011.10.23. 15:41
2011.10.23. 16:25
2011.10.23. 17:31
2011.10.23. 17:50
2011.10.23. 18:32
strobi írta:Azt hittem lesz ma valami megmozdulás ott fenn a nagy Faluban...![]()
De sajna elmaradt...![]()
Orbán tényleg jó Színész...
2011.10.23. 19:33
2011.10.23. 20:41