![]() |
2010.01.12. 23:01
Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
2010.01.12. 23:04
lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
Két lepkével gyors vagyok
üdv zoli
2010.01.13. 18:32
Bacsek írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Köszönöm Yoli bácsi![]()
![]()
2010.01.13. 20:24
Marc528i írta:Bacsek írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Köszönöm Yoli bácsi![]()
![]()
Szerintem a srácot tuti elöntötte a barna 150nél
2010.01.13. 22:30
2010.01.13. 22:34
lepke írta:Helo Papi
Merre jártál másfél hónapig![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.01.13. 22:36
simi64 írta:lepke írta:Helo Papi
Merre jártál másfél hónapig![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Van már autó?
2010.01.13. 22:43
lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
2010.01.13. 22:47
Celtic írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Ezt a labi linkelte még nagyonrégenugyeezaz?
2010.01.13. 22:52
lepke írta:Celtic írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Helo
Csak a Bacsek lusta volt megkeresni
Zolibácsinak meg elvan mentve![]()
![]()
üdv zoli
2010.01.13. 22:54
simi64 írta:lepke írta:Celtic írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Helo
![]()
üdv zoli
...Ti + csöpögtök rajta!
Szégyelhetitek magatokat!
Szar autó, ügyes sofőr, ennyi az egész!
2010.01.13. 22:55
e39chip írta:simi64 írta:lepke írta:Celtic írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Helo
![]()
üdv zoli
...Ti + csöpögtök rajta!
És elhangzik egy olyan, hogy QUATTRO!!
2010.01.13. 22:56
e39chip írta:simi64 írta:lepke írta:Celtic írta:lepke írta:Bacsek írta:Skacok, nincs meg valakinek az a videó amikor pályán (ha jól emlékszem ódi) olajfoltra fut és menti a menthetőt pörgés közben?
Helo
üdv zoli
Helo
![]()
üdv zoli
...Ti + csöpögtök rajta!
És elhangzik egy olyan, hogy QUATTRO!!
2010.01.17. 18:28
2010.01.17. 19:02
2010.01.17. 20:19
lepke írta:Helo
Egy kicsit leült az oldal NINCS hozzászólás
üdv zoli
2010.01.17. 20:51
Celtic írta:lepke írta:Helo
Egy kicsit leült az oldal NINCS hozzászólás
üdv zoli
Nyugdijas klub, nem e39..
2010.01.17. 22:23
Pocilaci írta:Kicsit adjunk a magyar postának is az arcára....
Utávéttel küldtem csomagot Németo.-ba.....Csak gyenge fél órámba került mire fel tudtam adni.
Kitöltöttem egy kazal papírt....fizettem 11 ezret, de elment. ( németből 10 euro a csomag ide )
A srác akinek küldtem írt, hogy megjött a csomag de a postás nem vitte el a pénzt az utánvétért....ez hogyan van....
Ott a nemzetközi utánvétes papír ezek meg elcseszik....mehetek reklamálni .... 350 euro az mégis csak 350...
Kurva drága a posta és el is b...szák .....Most meg futhatok a pénz után....
2010.01.17. 22:29
Pedig sajnos ennyilepke írta:Pocilaci írta:Kicsit adjunk a magyar postának is az arcára....
Utávéttel küldtem csomagot Németo.-ba.....Csak gyenge fél órámba került mire fel tudtam adni.
Kitöltöttem egy kazal papírt....fizettem 11 ezret, de elment. ( németből 10 euro a csomag ide )
A srác akinek küldtem írt, hogy megjött a csomag de a postás nem vitte el a pénzt az utánvétért....ez hogyan van....
Ott a nemzetközi utánvétes papír ezek meg elcseszik....mehetek reklamálni .... 350 euro az mégis csak 350...
Kurva drága a posta és el is b...szák .....Most meg futhatok a pénz után....
Helo
Én rengeteget rendelek az ebay-ról
Thaiföld,Ausztrália,Malayzia,Kina 8-12 dollárért jön a csomag
Szerintem ez a HORROR összeg 11-ezer forint 800-kilométerre
üdv zoli