Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Trafipax-ok

2012.12.11. 10:04

Ma reggel sikerült egy érdekfeszítő beszélgetést intéznem a rend éber őreivel :facepalm: ( megb@sztak megint :( ).
A lényeg az, hogy ki lett adva nekik, hogy a forgalmasabb helyeken - ahol van buszsáv- a csúcsidőben intézkedjenek a buszsávban hajtókkal. Pl. a Soroksárin napok óta reggel 8 körül ott vannak és szedik ki az autósokat, akik buszsávban mennek- jogtalanul.

2012.12.11. 15:30

leslie írta:Ma reggel sikerült egy érdekfeszítő beszélgetést intéznem a rend éber őreivel :facepalm: ( megb@sztak megint :( ).
A lényeg az, hogy ki lett adva nekik, hogy a forgalmasabb helyeken - ahol van buszsáv- a csúcsidőben intézkedjenek a buszsávban hajtókkal. Pl. a Soroksárin napok óta reggel 8 körül ott vannak és szedik ki az autósokat, akik buszsávban mennek- jogtalanul.

Még mindig jobb, mint ha megbüntetnek!
Azért ezzel foglalkoznak,mert már senki nem mer gyorshajtani!

2012.12.11. 16:28

valahogy be kell hajtani a közig bírságot...

2012.12.11. 17:16

bmw520ds írta:
leslie írta:Ma reggel sikerült egy érdekfeszítő beszélgetést intéznem a rend éber őreivel :facepalm: ( megb@sztak megint :( ).

Még mindig jobb, mint ha megbüntetnek!
Azért ezzel foglalkoznak,mert már senki nem mer gyorshajtani!

Meg is b@sztak :(
kulonben nem allok le veluk bratyizni....

2013.01.11. 15:55

Szolgálunk és mérünk. M7. (erre minek nekik az RS???)

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.01.11. 18:43

LeviM5 írta:Szolgálunk és mérünk. M7. (erre minek nekik az RS???)

Kép

ugyan, úgyis legyorsulod őket, csak a csíkot látják :D 270el eltépsz, azt helo még fényképezni se tudnak :twisted:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek zoley88 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2013.01.11. 18:56

LeviM5 írta:Szolgálunk és mérünk. M7. (erre minek nekik az RS???)

Hogy kötnének bele a betonba!

Boglárnál is így szoktak, csak ott fű van meg egy light-os ív!

2013.01.11. 19:03

Imco írta:Hogy kötnének bele a betonba!

:franko: :franko: :franko:

2013.01.25. 15:51

A rendőrség 12 milliárdot költene traffipaxokra

2013.01.25. 19:38

barbrady írta:A rendőrség 12 milliárdot költene traffipaxokra

És mi finanszírozzuk.. :mrgreen: :facepalm:

2013.01.25. 21:00

PapaBoss írta:

Vannak még gyorshajtók? :shock:
Amerre járok, ott mindenki: 50-nél 40-nel, 90-nél 70-nel, 130-nál 110-zel megy... (pl. a pályán 140 tempomattal senki nem előz meg :!: :?: :shock:
És, hogy ezeket a lassúhajtókat megelőzzem, túlkell lépjem a sebességet. Gondolom (meg olvastam már itt) ezt ti is tapasztaltátok, volt, hogy pont emiatt/ekkor mértek be. :evil: És már viszik le a határt, 80-as táblánál 89-re bemérnek és büntetnek :!: Majd ha börtönnel büntetik az előzést, akkor megyek én is 40-nel. Lassan szerintem amúgy is feldughatják a seggükbe a trafijukat!

2013.01.25. 22:02

LeviM5 írta:
PapaBoss írta:

Vannak még gyorshajtók? :shock:
Amerre járok, ott mindenki: 50-nél 40-nel, 90-nél 70-nel, 130-nál 110-zel megy... (pl. a pályán 140 tempomattal senki nem előz meg :!: :?: :shock:
És, hogy ezeket a lassúhajtókat megelőzzem, túlkell lépjem a sebességet. Gondolom (meg olvastam már itt) ezt ti is tapasztaltátok, volt, hogy pont emiatt/ekkor mértek be. :evil: És már viszik le a határt, 80-as táblánál 89-re bemérnek és büntetnek :!: Majd ha börtönnel büntetik az előzést, akkor megyek én is 40-nel. Lassan szerintem amúgy is feldughatják a seggükbe a trafijukat!

Nem jó irányból közelíted meg a kérdést Levi.
A költségvetés 30 milliárdot vár a bírságolásból. Évente !
Ennyi...
Megtérülő befektetés...
Két év alatt 12 -t befektet, kivesz 60-at.
Ja, a zsebünkből...

2013.01.29. 14:19

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!!!

Autópálya, jobbra ívelő kanyar, a belső elválasztónál szemből mér a Csendőrség.
Életem az autópálya, tempóm halálos, mert egy Audi 20TDI Avant szórja a képembe az apró kavicsot.

Kérdésem: A szalagkorlát ami a leállósáv mellett van, felette a tetőmre irányozott lézernyaláb reális sebességet mér-e, ebből kifolyólag csak egyenesből mértek rám, vagy folyamatban lehetett a mérés e fura helyzetben is? :roll:

2013.01.29. 18:39

bmw520ds írta:Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!!!

Életem az autópálya, tempóm halálos, mert egy Audi 20TDI Avant szórja a képembe az apró kavicsot.

Kérdésem: A szalagkorlát ami a leállósáv mellett van, felette a tetőmre irányozott lézernyaláb reális sebességet mér-e, ebből kifolyólag csak egyenesből mértek rám, vagy folyamatban lehetett a mérés e fura helyzetben is? :roll:

A tetődet hiába méri, ha a szalagkorlát eltakarja a rendszámod :lol:

2013.01.29. 18:42

simi64 írta:

Biztos azért állt oda, hogy ne látsszon a rendszám! :facepalm: :lol: :lol:
Ez egy empatikus közeg volt! -gondolom! :lol:

2013.01.29. 19:49

Imco írta:
simi64 írta:

Nehéz a bányászok élete...
A szalagkorlát eltakarta a rendszámot, felette viszont tökéletesen látszottam. Logikus. De ha a tetőre irányítva mért, akkor ugye kiértem a kanyarból :arrow: egyenesbe mentem vele szemben és látszott a rendszám nem? Ha végig rajtam volt, akkor nyert, vagy nem? Ezt szeretném megtudni! Természetesen a kanyarból kiérve már 120 körül mentem. Amiért érdekel, ha valaki meglátja gondolom fékez, akkor ha nincs értelme ilyen helyzetből mérni, mégis miért ott mért volna, mikor a lehető legtöbb pénz beszedése a feladat :?:

2013.01.29. 20:50

bmw520ds írta:
Imco írta:
simi64 írta:

Nehéz a bányászok élete...
A szalagkorlát eltakarta a rendszámot, felette viszont tökéletesen látszottam. Logikus. De ha a tetőre irányítva mért, akkor ugye kiértem a kanyarból :arrow: egyenesbe mentem vele szemben és látszott a rendszám nem? Ha végig rajtam volt, akkor nyert, vagy nem? Ezt szeretném megtudni! Természetesen a kanyarból kiérve már 120 körül mentem. Amiért érdekel, ha valaki meglátja gondolom fékez, akkor ha nincs értelme ilyen helyzetből mérni, mégis miért ott mért volna, mikor a lehető legtöbb pénz beszedése a feladat :?:

Talán idéntől már nem videófelvétel van, hanem csak fénykép. Egyidőben kell látszódjon a szabálysértés és a rendszám. De ha nincs így, akkor sajna cumi...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2013.03.03. 13:07

Most leltem a neten egy olyan eszközt, ami érzékeli a trafit, csak nem blokkolja. Valakinek van valami tapasztalat erről ? :

KIYO E-255 Black Edition EURO radar- és lézerdetektor

Nekem az is elég, ha "csak" vinnyog, ha trafit érzékel. Mivel olcsó, ezért gondoltam, hogy a 15.000.- pénzt megéri. Ha persze működik....

Előre is köszönet !

2013.03.03. 19:31

leslie írta:Most leltem a neten egy olyan eszközt, ami érzékeli a trafit, csak nem blokkolja. Valakinek van valami tapasztalat erről ? :

Nekem az is elég, ha "csak" vinnyog, ha trafit érzékel. Mivel olcsó, ezért gondoltam, hogy a 15.000.- pénzt megéri. Ha persze működik....

Előre is köszönet !

Minek?
Még rendszámod sincs... :roll:

2013.03.03. 20:04

simi64 írta:
leslie írta:Most leltem a neten egy olyan eszközt, ami érzékeli a trafit, csak nem blokkolja. Valakinek van valami tapasztalat erről ? :

Előre is köszönet !

Minek?
Még rendszámod sincs... :roll:

Mert hatulrol lelohetnek. Ezt szeretnem megakadalyozni....
Lehetoleg kicsi penzbol :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Hozzászólás küldése

VigLink badge