![]() |
2012.12.11. 10:04
( megb@sztak megint 2012.12.11. 15:30
leslie írta:Ma reggel sikerült egy érdekfeszítő beszélgetést intéznem a rend éber őreivel( megb@sztak megint
).
A lényeg az, hogy ki lett adva nekik, hogy a forgalmasabb helyeken - ahol van buszsáv- a csúcsidőben intézkedjenek a buszsávban hajtókkal. Pl. a Soroksárin napok óta reggel 8 körül ott vannak és szedik ki az autósokat, akik buszsávban mennek- jogtalanul.
2012.12.11. 16:28
2012.12.11. 17:16
bmw520ds írta:leslie írta:Ma reggel sikerült egy érdekfeszítő beszélgetést intéznem a rend éber őreivel( megb@sztak megint
).
A lényeg az, hogy ki lett adva nekik, hogy a forgalmasabb helyeken - ahol van buszsáv- a csúcsidőben intézkedjenek a buszsávban hajtókkal. Pl. a Soroksárin napok óta reggel 8 körül ott vannak és szedik ki az autósokat, akik buszsávban mennek- jogtalanul.
Még mindig jobb, mint ha megbüntetnek!
Azért ezzel foglalkoznak,mert már senki nem mer gyorshajtani!
2013.01.11. 15:55
2013.01.11. 18:43
2013.01.11. 18:56
LeviM5 írta:Szolgálunk és mérünk. M7. (erre minek nekik az RS???)
2013.01.11. 19:03
Imco írta:Hogy kötnének bele a betonba!
2013.01.25. 19:38
2013.01.25. 21:00
2013.01.25. 22:02
LeviM5 írta:
Vannak még gyorshajtók?![]()
Amerre járok, ott mindenki: 50-nél 40-nel, 90-nél 70-nel, 130-nál 110-zel megy... (pl. a pályán 140 tempomattal senki nem előz meg![]()
![]()
![]()
És, hogy ezeket a lassúhajtókat megelőzzem, túlkell lépjem a sebességet. Gondolom (meg olvastam már itt) ezt ti is tapasztaltátok, volt, hogy pont emiatt/ekkor mértek be.És már viszik le a határt, 80-as táblánál 89-re bemérnek és büntetnek
Majd ha börtönnel büntetik az előzést, akkor megyek én is 40-nel. Lassan szerintem amúgy is feldughatják a seggükbe a trafijukat!
2013.01.29. 14:19
2013.01.29. 18:39
bmw520ds írta:Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!!!
Autópálya, jobbra ívelő kanyar, a belső elválasztónál szemből mér a Csendőrség.
Életem az autópálya, tempóm halálos, mert egy Audi 20TDI Avant szórja a képembe az apró kavicsot.
Kérdésem: A szalagkorlát ami a leállósáv mellett van, felette a tetőmre irányozott lézernyaláb reális sebességet mér-e, ebből kifolyólag csak egyenesből mértek rám, vagy folyamatban lehetett a mérés e fura helyzetben is?
2013.01.29. 18:42
simi64 írta:bmw520ds írta:Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!!!
Életem az autópálya, tempóm halálos, mert egy Audi 20TDI Avant szórja a képembe az apró kavicsot.
Kérdésem: A szalagkorlát ami a leállósáv mellett van, felette a tetőmre irányozott lézernyaláb reális sebességet mér-e, ebből kifolyólag csak egyenesből mértek rám, vagy folyamatban lehetett a mérés e fura helyzetben is?
A tetődet hiába méri, ha a szalagkorlát eltakarja a rendszámod
2013.01.29. 19:49
Imco írta:simi64 írta:bmw520ds írta:Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!!!
Biztos azért állt oda, hogy ne látsszon a rendszám!![]()
![]()
![]()
Ez egy empatikus közeg volt! -gondolom!
2013.01.29. 20:50
bmw520ds írta:Imco írta:simi64 írta:bmw520ds írta:Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!!!
Biztos azért állt oda, hogy ne látsszon a rendszám!![]()
![]()
![]()
Ez egy empatikus közeg volt! -gondolom!
Nehéz a bányászok élete...
A szalagkorlát eltakarta a rendszámot, felette viszont tökéletesen látszottam. Logikus. De ha a tetőre irányítva mért, akkor ugye kiértem a kanyarbólegyenesbe mentem vele szemben és látszott a rendszám nem? Ha végig rajtam volt, akkor nyert, vagy nem? Ezt szeretném megtudni! Természetesen a kanyarból kiérve már 120 körül mentem. Amiért érdekel, ha valaki meglátja gondolom fékez, akkor ha nincs értelme ilyen helyzetből mérni, mégis miért ott mért volna, mikor a lehető legtöbb pénz beszedése a feladat
2013.03.03. 13:07
2013.03.03. 19:31
leslie írta:Most leltem a neten egy olyan eszközt, ami érzékeli a trafit, csak nem blokkolja. Valakinek van valami tapasztalat erről ? :
KIYO E-255 Black Edition EURO radar- és lézerdetektor
Nekem az is elég, ha "csak" vinnyog, ha trafit érzékel. Mivel olcsó, ezért gondoltam, hogy a 15.000.- pénzt megéri. Ha persze működik....
Előre is köszönet !
2013.03.03. 20:04
simi64 írta:leslie írta:Most leltem a neten egy olyan eszközt, ami érzékeli a trafit, csak nem blokkolja. Valakinek van valami tapasztalat erről ? :
KIYO E-255 Black Edition EURO radar- és lézerdetektor
Nekem az is elég, ha "csak" vinnyog, ha trafit érzékel. Mivel olcsó, ezért gondoltam, hogy a 15.000.- pénzt megéri. Ha persze működik....
Előre is köszönet !
Minek?
Még rendszámod sincs...