![]() |
2010.11.18. 20:08
szekeres írta:Imco írta:lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Néztétek a Híradót ugye
Nem mit?
Jackson, aki nem látja mert melózik
Helo
A Lágymányosi Hídon történt balesetről volt szó
Haza felé tartottak és eltévedtek így hajtottak fel a menet iránnyal szembe
NEM voltak ittasak
NEM voltak idegen szer hatása alatt
Szerintem is erős volt, én is láttam.
Tibi=Balázs
...de gyerekek, táblák, az a felhajtó ha mész akkor is szembe oldalon van , stb. szörnyű, de ez sajnos emberi figyelmetlenség vagy hülyeség.
Mi lett volna, ha nem postáskamion, hanem én az asszonnyal és a két gyerekkel megyek ott...
2010.11.18. 20:09
szekeres írta:...de gyerekek, táblák, az a felhajtó ha mész akkor is szembe oldalon van , stb. szörnyű, de ez sajnos emberi figyelmetlenség vagy hülyeség.
Mi lett volna, ha nem postáskamion, hanem én az asszonnyal és a két gyerekkel megyek ott...
2010.11.18. 20:11
lepke írta:Helo
Osztrákba és Németbe naponta több száz ilyen eset van mikor fordítva mennek fel az AÚTÓPÁLYÁRA
Ezt az információt a rádió is azonnal közli HOL-MIKOR-
2010.11.18. 20:12
jackson írta:szekeres írta:...de gyerekek, táblák, az a felhajtó ha mész akkor is szembe oldalon van , stb. szörnyű, de ez sajnos emberi figyelmetlenség vagy hülyeség.
Csak két tábla van ha jól emlékszem meg a 3 sáv széles lehajtó. De az nem volt gyanús, hogy mi a picsáért van 3 sáv amikor ő egyből kanyarodott??
Mert ugyebár vagy a rakpartról jött és benézte a szagatott vonalat. Vagy a felső rakparton akkor meg a pirosnál kanyarodott jobbra.
Totál érthetetlen soha nem volt ilyen szembe felhajtás még itt.
A baleset a képek szerint a hídon történt (bár majd az esti műszak elmeséli). ha oda felhajt már csak feltűnik a fénycsóva.
Túl sok a gyanús momemtum mint egy jaaaaj szegény gyerekek eltévedtek.
Jackson, aki megkérdez olyat aki élőben látta mi történt
2010.11.18. 20:49
2010.11.18. 20:57
szekeres írta:jackson írta:szekeres írta:...de gyerekek, táblák, az a felhajtó ha mész akkor is szembe oldalon van , stb. szörnyű, de ez sajnos emberi figyelmetlenség vagy hülyeség.
Csak két tábla van ha jól emlékszem meg a 3 sáv széles lehajtó. De az nem volt gyanús, hogy mi a picsáért van 3 sáv amikor ő egyből kanyarodott??
Mert ugyebár vagy a rakpartról jött és benézte a szagatott vonalat. Vagy a felső rakparton akkor meg a pirosnál kanyarodott jobbra.
A baleset a képek szerint a hídon történt (bár majd az esti műszak elmeséli). ha oda felhajt már csak feltűnik a fénycsóva.
szerintem is sántít valami itt...
Jackson, a 29.-e hogy áll?
2010.11.18. 22:22
jackson írta:szekeres írta:jackson írta:szekeres írta:...de gyerekek, táblák, az a felhajtó ha mész akkor is szembe oldalon van , stb. szörnyű, de ez sajnos emberi figyelmetlenség vagy hülyeség.
szerintem is sántít valami itt...
Jackson, a 29.-e hogy áll?
Du találkozhatunk, csak nem gond ha jössz vissza az embereiddel?
Jackson, aki délután szabad
2010.11.19. 08:17
2010.11.19. 09:31
lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Néztétek a Híradót ugye
Nem mit?
Jackson, aki nem látja mert melózik
Helo
A Lágymányosi Hídon történt balesetről volt szó
Haza felé tartottak és eltévedtek így hajtottak fel a menet iránnyal szembe
NEM voltak ittasak
NEM voltak idegen szer hatása alatt
2010.11.19. 13:28
2010.11.19. 13:37
2010.11.19. 14:25
2010.11.21. 08:52
2010.11.21. 12:22
2010.11.21. 16:46
atiotezer írta:Ezeket most találtam, remélem nem voltak még!
üdv:atiotezer
2010.11.23. 19:15
2010.11.23. 20:04
2010.11.23. 21:03
lepke írta:Helo
Az 5-6-os BMW jól néz ki a felni
A 7-es eléggé furcsán meghasalt a kerekek miattnekem nem jön be a NAGY hetes
2010.11.24. 19:26