Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Trafipax-ok

2012.10.12. 19:11

simi64 írta:Ja, bocs :!:

Itt le kell térdeljél az árokpartra érte. Kezek tarkón és fejlövés :!: :doglotlo:

Ez igaz, de az OTT van. Egyébiránt okosan használva ott sincs belőle horror.

2012.10.12. 20:07

simi64 írta:
tibi666 írta:A miskolci fiúk beszereztek egy új autót, most egy fekete, teljesen sötített ablakos Skoda Fabiából lézereznek.
Nem tudom, hogy műszakin hogy tolják át, de szemből se lehet belátni a kocsiba, annyira le van fóliázva.

Lili mindenesetre résen volt, és spórolt pénzt nekem, mert ez most 30 ezerbe került volna.

No, várjunk csak :!:
Lilit már betiltották, nem :?:

Lili a barátnőm, és minden utamra elkísér. :lol:

2012.10.12. 20:24

tibi666 írta:
simi64 írta:
tibi666 írta:A miskolci fiúk beszereztek egy új autót, most egy fekete, teljesen sötített ablakos Skoda Fabiából lézereznek.
Nem tudom, hogy műszakin hogy tolják át, de szemből se lehet belátni a kocsiba, annyira le van fóliázva.

Lili mindenesetre résen volt, és spórolt pénzt nekem, mert ez most 30 ezerbe került volna.

Lili a barátnőm, és minden utamra elkísér. :lol:

Betiltották? Kik? Értelmes törvény? nem. Hát akkor? Ha azt mondják ugorj a kútba megteszed? Na ugye :)

2012.10.12. 20:40

simi64 írta:

Helo
De a tiltás ellenére is lehet használni
Én mai is 3-szor integettem a mérő embernek a pályán, semmi gond nincs belőle
Kivétel képez ha van --- elfogó autó vagy motoros --- a helyszínen és megállít

2012.10.12. 20:52

lepke írta:
simi64 írta:

Helo
De a tiltás ellenére is lehet használni
Én mai is 3-szor integettem a mérő embernek a pályán, semmi gond nincs belőle
Kivétel képez ha van --- elfogó autó vagy motoros --- a helyszínen és megállít

Kapcsoló a soros portra és kész, volt nincs zavaró csak detektor. Az pedig nem tiltott :)

2012.10.14. 17:32

Jövő héten is SOKKAL :hangos: több helyen lesz trafi itt Bp.-en, mint pl. szeptemberben :sírás:

2012.10.16. 20:28

Pont most láttam az RTLen a Fókuszban.
Reggel 06:30kor állatvédők mentek valahová kutyákért az M3-on a Fókusz stábjával. Menet közben riport stb. és miiovaaaan??? 200km/h-t mutat az óra!!!!
Visszatekertem háromszor is és tényleg 200!!!!
HA meglátják este a rend őrei a TVben, akkor kinek megy a csekk????
Az RTL is jól benézte! :D :D :D

Itt majd visszatudjátok nézni: http://www.rtlklub.hu/most/musorok/fokusz

2012.10.16. 21:29

kiara írta:Pont most láttam az RTLen a Fókuszban.
Reggel 06:30kor állatvédők mentek valahová kutyákért az M3-on a Fókusz stábjával. Menet közben riport stb. és miiovaaaan??? 200km/h-t mutat az óra!!!!

Helo
Hát megakartam nézni de nekem csak a tegnapi fókusz jött be :roll:

2012.10.16. 21:33

lepke írta:

Helo

Holnap is bejön a tegnapi! :wink: :lol:

Szerintem...

2012.10.16. 21:39

Imco írta:
lepke írta:

Helo

Holnap is bejön a tegnapi! :wink: :lol:

Szerintem...

Be ám! :franko:

2012.10.17. 23:00

Most már nézheted Zoli :mrgreen:
http://www.rtlklub.hu/most/musorok/fokusz

2012.10.29. 21:39

Mi a legrövidebb idő a fénykép rögzítése és a postaládába való riasztás eltelte között?

2012.10.29. 21:41

bmw520ds írta:Mi a legrövidebb idő a fénykép rögzítése és a postaládába való riasztás eltelte között?

Nekem hétfő fotó péntek postaláda:(

2012.10.29. 21:47

admin írta:
bmw520ds írta:Mi a legrövidebb idő a fénykép rögzítése és a postaládába való riasztás eltelte között?

Akkor majd holnap kiderül, mert ma nem tudtuk átvenni a cuccot. Múlt csütörtök óta van nálam a kocsim, egy rakás ünnep volt közben...Próbálgatták, javítgatták. Remélem ártatlan vagyok!

2012.10.29. 21:48

admin írta:

Mi az Oroszlánnal most kísérletezünk... :D

2012.10.29. 22:21

admin írta:

Akkor most ez a trendi, mert nekem kedd fotó, hétfőn meg anyáztam! :doglotlo:

2012.10.29. 23:13

Helo
Csak hallomásból tudom mostanság nagyon hamar kiküldik az értesítést

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.10.30. 08:01

admin írta:

Júniusban még több mint 2 hét volt.

2012.10.30. 09:55

Annyi megjegyzésem van ezzel a sebességmérősdivel, hogy ha gyorsabban megyek, fizessek.
Viszont a faxom tele van azokkal az idióta emberekkel, akik ráállnak az órájuk által mutatott 50km/h sebességre ami valójában 40km/h sebességet tartalmaz, én meg egy darabig kapcsolgatok 5-4-5-4 aztán mikor elgurul a gyógyszer és megelőzöm, 30000Ft.
Nem elég hogy lassan megy, de még a terelő vonalon is ráadásnak, úgy hogy a tükre a szembejövőt zavarja.
Mondhat bárki-bármit, legtöbb esetben a balfaszoktól, tötymörgőktől, határozatlanoktól, félősöktől felzaklatott helyzetek miatt történik a legtöbb baleset! Ha mindenki menne ahogy kell, senki nem állna neki előzgetni, felesleges manővernek kitenni a kocsiját! Persze, ez felesleges okfejtés egy BMW fórumon, ahol senki nem tötymörög, tökölődik, ha csak nem felvonulásról van szó, de az teljesen más tészta, ott mindenki bunkó BMW-s! Még az is, aki szabályosan akarna haladni. :mrgreen:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 6 barbrady, kiara, leslie, muhaati, simi64, tibi666
Értékelés: 28.57%

2012.10.30. 10:45

bmw520ds írta:Annyi megjegyzésem van ezzel a sebességmérősdivel, hogy ha gyorsabban megyek, fizessek.
Viszont a faxom tele van azokkal az idióta emberekkel, akik ráállnak az órájuk által mutatott 50km/h sebességre ami valójában 40km/h sebességet tartalmaz, én meg egy darabig kapcsolgatok 5-4-5-4 aztán mikor elgurul a gyógyszer és megelőzöm, 30000Ft.
Nem elég hogy lassan megy, de még a terelő vonalon is ráadásnak, úgy hogy a tükre a szembejövőt zavarja.
Mondhat bárki-bármit, legtöbb esetben a balfaszoktól, tötymörgőktől, határozatlanoktól, félősöktől felzaklatott helyzetek miatt történik a legtöbb baleset! Ha mindenki menne ahogy kell, senki nem állna neki előzgetni, felesleges manővernek kitenni a kocsiját! Persze, ez felesleges okfejtés egy BMW fórumon, ahol senki nem tötymörög, tökölődik, ha csak nem felvonulásról van szó, de az teljesen más tészta, ott mindenki bunkó BMW-s! Még az is, aki szabályosan akarna haladni. :mrgreen:

Mikor már messziről látod a szürke thaliában szódás-szifon szemcsivel göndör fürtös mamát amikor vonaltól vonalig cikázva folyamatosan lassulva, indexhez nyúláskor kocsit megrántva, féket villogtatva tervezi, hogy háromszáz méterrel odébb majd lehet, hogy behajt az óvodához... hát persze, hogy nyélgázon szakítok el mellette 30 centire hogy hullana ki az összes csavarja..
Hozzászólás küldése

VigLink badge