Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: F1 BMW!!!

2011.07.24. 22:36

Alba Plázában van kiállítva:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2011.07.29. 14:20

Ma voltam kint a ringen ( Lepke Muha Atti hallotta a finom hangokat. )
Webber összetörte a gépet. Pont mikor a redbull boxban voltam. Volt egy jó fej fordító emberke, mert csak a pilótákkal beszélnek angolul, velem szóba se akartak állni. Mondtam a fordítónak, hogy 2 baj van: 1. Nem tiltják rendesen. Eltelt pár perc és Webber sity-suty 2. Ha meg tiltja neki, akkor nincs összhangban a keze és a lába és fly away :lol: Erre kicsit morcosan néztek, és szívesen leváltottam volna, csak azt már nem mertem mondani, nehogy a légterelő helyén végezzem.
Amúgy ma nem mentek jókat, aki meg jót ment az repült is. Inkább csak próbálgatták a kocsikat és a gumikat. Vettel és Webber és Button volt aki elforgatta tiltásig, és elvette a stiftet és rendesen pakolt vissza ívre tevés előtt, ezt onnan tapasztalta mindenki, hogy lángolt a kipufogó, és durrogott rendesen.
Holnap az időmérőt már siófokról nézem, meg a versenyt is.
Sajnos ma dolgozni mentem ki, csak villám kezem által hamar végeztem, és kicsit elvegyültem. ( Lehet benne leszek vagy voltam a TV-ben Sör nem volt, de a sárga papucs az rajtam volt!!!! :lol: RTL en kell figyelni a redbullnál )
Ja árak: 1500 egy szar szendvics 1000 a sör 1000 a bomba kis csomag mogyi 700 8O És tele van minden fritzel. Parkolókban törik a cigók a kocsikat, komoly a dolog.
( Azért kifelé jövet megmutattam hogy kell kanyarodni DSC off gurulás stift kereszt F430 előttem próbálkozott, de hamar elvette a lábát, én meg már azt hittem kiszakad a BMW alja, ezért mentem szebbet a kanyarba a vip parkolóban, csak azt bánom, hogy nem Levi M5-je volt a seggem alatt, mert akkor tuti hazáig keresztbe jöttem volna. :lol:
Ja a Vip parkolóban a leggagyibb kocsi az enyém volt csak 20 milla fölöttiek voltak, és úgy őrizték őket, hogy oda se engedtek, az én kis tiltógépemet pedig le se szarták :( Nem érdemes kimenni jobb a TV-ben a dolog szerintem.
Fényképet nem csinálhattam, de van egy videó, amikor már nem a redbullnál voltam, csak szívok a feltöltéssel, mert nem engedi a youtube, mert nagy. ( autó nem látszik nagyon, mert célegyenesnél oldalt voltam és suty suty elmentek, de a hang nagyon komoly! Én azért lassítottam volna, és integettem volna, hogy szépen megörökítsen a kamera :lol: Úgy is utol értem volna mindenkit utána, lehet hogy nem F1 autóval, hanem már a BMW-vel :lol:

2011.08.28. 21:39

Heló
Ma ismét Red Bull siker,boritékolható a vb cim.
Üdv lacir1

2011.08.29. 22:40

lacir1 írta:Heló
Üdv lacir1

Helo
Igazad van :franko:

Magasan vezet a Vettel és már csak 7-verseny maradt
Behozhatatlan az előnye

Kép

2011.08.30. 00:02

XenonBalazs írta:Ma voltam kint a ringen ( Lepke Muha Atti hallotta a finom hangokat. )
Webber összetörte a gépet. Pont mikor a redbull boxban voltam. Volt egy jó fej fordító emberke, mert csak a pilótákkal beszélnek angolul, velem szóba se akartak állni. Mondtam a fordítónak, hogy 2 baj van: 1. Nem tiltják rendesen. Eltelt pár perc és Webber sity-suty 2. Ha meg tiltja neki, akkor nincs összhangban a keze és a lába és fly away :lol: Erre kicsit morcosan néztek, és szívesen leváltottam volna, csak azt már nem mertem mondani, nehogy a légterelő helyén végezzem.
Amúgy ma nem mentek jókat, aki meg jót ment az repült is. Inkább csak próbálgatták a kocsikat és a gumikat. Vettel és Webber és Button volt aki elforgatta tiltásig, és elvette a stiftet és rendesen pakolt vissza ívre tevés előtt, ezt onnan tapasztalta mindenki, hogy lángolt a kipufogó, és durrogott rendesen.
Holnap az időmérőt már siófokról nézem, meg a versenyt is.
Sajnos ma dolgozni mentem ki, csak villám kezem által hamar végeztem, és kicsit elvegyültem. ( Lehet benne leszek vagy voltam a TV-ben Sör nem volt, de a sárga papucs az rajtam volt!!!! :lol: RTL en kell figyelni a redbullnál )
Ja árak: 1500 egy szar szendvics 1000 a sör 1000 a bomba kis csomag mogyi 700 8O És tele van minden fritzel. Parkolókban törik a cigók a kocsikat, komoly a dolog.
( Azért kifelé jövet megmutattam hogy kell kanyarodni DSC off gurulás stift kereszt F430 előttem próbálkozott, de hamar elvette a lábát, én meg már azt hittem kiszakad a BMW alja, ezért mentem szebbet a kanyarba a vip parkolóban, csak azt bánom, hogy nem Levi M5-je volt a seggem alatt, mert akkor tuti hazáig keresztbe jöttem volna. :lol:
Ja a Vip parkolóban a leggagyibb kocsi az enyém volt csak 20 milla fölöttiek voltak, és úgy őrizték őket, hogy oda se engedtek, az én kis tiltógépemet pedig le se szarták :( Nem érdemes kimenni jobb a TV-ben a dolog szerintem.
Fényképet nem csinálhattam, de van egy videó, amikor már nem a redbullnál voltam, csak szívok a feltöltéssel, mert nem engedi a youtube, mert nagy. ( autó nem látszik nagyon, mert célegyenesnél oldalt voltam és suty suty elmentek, de a hang nagyon komoly! Én azért lassítottam volna, és integettem volna, hogy szépen megörökítsen a kamera :lol: Úgy is utol értem volna mindenkit utána, lehet hogy nem F1 autóval, hanem már a BMW-vel :lol:

Nagy F1 rajongó vagyok és ezt nem is mesélted. Mit csináltál ott??? Csak nem a Vettel sisak plexijét vakszoltad, hogy leperegjen róla a víz?

2011.08.30. 00:05

Üdv lacir1

Alonso elgumizta, Button viszont ügyes volt. ( Hamilton meg béna, szerintem ez a baki a túlzott beképzeltsége ( magabiztosság???) miatt volt.
A verseny meglepetése számomra a Rosberg rajtja volt!

2011.09.11. 12:33

Heló
Ismét Red Bull rajtelsőség,kezd már unalmas lenni!
Üdv lacir1

2011.09.11. 13:02

Üdv lacir1

Na majd mindjárt meglátjuk. Már készítheted a rágcsálni valót.

2011.09.11. 15:42

Üdv lacir1

építsen más is versenyképes autót... Sumi nagy volt :!:

2011.09.11. 21:44

Üdv lacir1

Attól függetlenül Alonso nagyot rajtolt. Érdekes, mozgalmas verseny volt. Ahogy Mihály feltartotta és visszaelőzte Lalit... :D
A kis Senna is egész tűrhetően ment. Talán megérte a csere Quick Nick már elfáradt.

2011.09.12. 15:55

Hát igen, ez a végéig izgalmas futam volt.
Bár nem nagy kedvencem Vettel, de le a kalappal előtte. Ehez az eredményhez nem csak megbízható autóra van szükség, hanem egy kiegyensulyozott formára. Ilyen folyamatosan hibamentes autózást egész idényben még senkitől nem láttam. Szerintem övé a 2011-es F1 VB cím.

2011.10.08. 18:56

Helo
A Japán Nagydíj időmérőjét a Vettel nyerte, így Ő indulhat holnap reggel az első kockából
Nagy valószínűséggel már holnap Világbajnok lehet

2011.10.08. 19:00

lepke írta:Helo
A Japán Nagydíj időmérőjét a Vettel nyerte, így Ő indulhat holnap reggel az első kockából

Szerintem meg már most az :!:
Ugyanis ezentúl végig nulláznia kéne ahhoz, hogy valaki másnak is lehessen egy pirinyó esélye.
Olyan sokszor meg úgysem fog nullázni!

2011.10.08. 23:07

simi64 írta:

Szerintem meg már most az :!:
Ugyanis ezentúl végig nulláznia kéne ahhoz, hogy valaki másnak is lehessen egy pirinyó esélye.
Olyan sokszor meg úgysem fog nullázni!

Ha pl Kobayasi beleszáll, mint egy kamikaze úgy, hogy pihennie kell már idén.... :roll: (gonosz vagyok :twisted: )

2011.10.10. 00:31

Meg van a világbajnok:

Kép

2011.10.10. 19:20

simi64 írta:Meg van a világbajnok:

Kép

:yesmaster nem tartozik a kedvenceim közé, de el kell ismerni - Vettel az idén nagyot ment! Ez egy kiegyensúlyozott év volt, minimális hibával. Ezért is lett világbajnok. Megérdemelten!

Kép

2011.10.10. 19:38

És persze nem mindenki örült úgy a RedBull istálóban, mint Vettel.
Kép

Sőt :D
Kép

2011.10.10. 19:54

kiara írta:
:yesmaster nem tartozik a kedvenceim közé, de el kell ismerni - Vettel az idén nagyot ment! Ez egy kiegyensúlyozott év volt, minimális hibával. Ezért is lett világbajnok. Megérdemelten!

Erre mondtam Suminál: Lehet szeretni, nem szeretni, de el nem ismerni nem lehet!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: BMWFUN
Értékelés: 4.76%

2011.10.17. 21:01

Helo
Egy régi fotó

Schumacher és Vettel - 1994 !

Kép

2011.10.18. 01:15

Egy régi fotó