![]() |
2010.10.24. 16:14
admin írta:lepke írta:admin írta:Erre találták ki a cascot!lepke írta:jackson írta:Újabb autó hiteles balek:
http://totalcar.hu/tanacsok/hiteldoktor/2010/10/23/visszaadtam_a_banknak_az_autot_megis_kovetel/
Talán ha gondolkodna mielött cselekszik. És mi a francra gondolt amikor jött a 590eft tartozás majd elfelejtik?
Jackson, aki belinkelte
Helo
Ez teljesen hülye![]()
azt hitte hogy a kocsija fedezi a tartozását
Ettől még az a rosszabb MIKOR összetöri valaki a hiteles kocsiját
NINCS autó mert romokban hever a garázsba
A hitel pedig ketyeg tovább
Helo
Csak nem sok ember szokta megkötni
pedig nagyon érdemes
Hát igen de ez a saját baja.Mondjuk én hiteles autót nem is engednék casco nélkül eladni.
2010.10.24. 19:43
mate írta:simi64 írta:mate írta:simi64 írta:MChris írta:Kéthengeres BMW? A sokkoló válasz: igen!
![]()
Változnak az idők!
Most ez lesz a menő!
Aki nem akarja, nem veszi meg. Választ helyette egy 7-es Hybridet.
Volt szerencsém tesztelni a 7-es ActiveHybridet, az valami elképesztő. Bár főleg a 7-es adta meg az élményt de 449LE és a hozzá tartozó 13l ! városi fogyasztás igazán meggyőző volt. Utána nehezen ültem át az F10-be, hiányzott a 7-es adta légkör![]()
Még a légkör is más...
![]()
Az E60 színének mi a neve?
Ez a Violett metallic???
Gyönyörű.
Hozzám jött a kérdés?![]()
Ha igen ametyst-grau a hivatalos szine. Nem sok rohangál belőle itthon
2010.10.26. 22:09
2010.10.28. 21:47
2010.10.28. 21:49
simi64 írta:
És diesellel fogják üldözni a gyorshajtókat
2010.10.28. 21:58
lepke írta:simi64 írta:
Helo
Valóban erre nem is figyeltem a 40d-vel elfurikáznák én is![]()
Természetesen mint sok más dolgon nálunk valakik ezzel is jól járnak! 2010.10.28. 22:01
charlie01 írta:lepke írta:simi64 írta:
Helo
Neszee az angoloknál mikre telik! Mo.-on jó a Ford Kókusz is 3 évre 3.6 millió Ft.-ért, utána megy vissza a lizingelőnekTermészetesen mint sok más dolgon nálunk valakik ezzel is jól járnak!
2010.10.28. 22:07
lepke írta:charlie01 írta:lepke írta:simi64 írta:
Helo
Neszee az angoloknál mikre telik! Mo.-on jó a Ford Kókusz is 3 évre 3.6 millió Ft.-ért, utána megy vissza a lizingelőnekTermészetesen mint sok más dolgon nálunk valakik ezzel is jól járnak!
Helo
Itt nálunk valami fehér színű kombit kaptak
nem tudtam beazonosítani mert nagyon csúnya a járgány![]()
2010.10.28. 22:14
charlie01 írta:lepke írta:charlie01 írta:lepke írta:simi64 írta:
Helo
Helo
Ja szerintem se szép autó. V.melyik nap felmentem a ford.hu.-ra és ha jól emlékszem valami 4.1 millától indult az alap új Focus![]()
Nem tudom mit kapnak az emberek akik ennyi pénzért megveszik. Nálunk 3 van de a klíma mindegyikben magától bekapcsol ha úgy gondolja, a hátra menetet nagyon nem szeretik bevenni, az egyik meg 3000 km. után letiltotta magát![]()
Nem ment sehova meg össze vissza ugrált a fordulat számmérő! Az Octaviak szerintem jobbak voltak. Ja nem beszélve arról, hogy városban van olyan fogyasztásuk 10-11 liter!
2010.10.28. 22:26
tibi666 írta:charlie01 írta:lepke írta:charlie01 írta:lepke írta:simi64 írta:
Helo
Helo
Ja szerintem se szép autó. V.melyik nap felmentem a ford.hu.-ra és ha jól emlékszem valami 4.1 millától indult az alap új Focus![]()
Nem tudom mit kapnak az emberek akik ennyi pénzért megveszik. Nálunk 3 van de a klíma mindegyikben magától bekapcsol ha úgy gondolja, a hátra menetet nagyon nem szeretik bevenni, az egyik meg 3000 km. után letiltotta magát![]()
Nem ment sehova meg össze vissza ugrált a fordulat számmérő! Az Octaviak szerintem jobbak voltak. Ja nem beszélve arról, hogy városban van olyan fogyasztásuk 10-11 liter!
A Fordoknak tényleg nem árt a dupla kuplungolás mielőtt rükvercbe teszed. Anyám eyg Fiestával jár, az is ilyen.
2010.10.28. 22:34
charlie01 írta:lepke írta:charlie01 írta:lepke írta:simi64 írta:
Helo
Helo
2010.10.29. 20:58
2010.10.29. 21:31
lepke írta:Helo
Már megint visszahívást csinál a BMW![]()
![]()
http://www.origo.hu/auto/20101027-bmw-visszahivas.html
2010.10.29. 22:05
simi64 írta:lepke írta:Helo
![]()
Csak még egyszer mondjon egy benyás valami rosszat a dieselek üzemanyag-ellátási problémáiról!![]()
Megharapom!
(azért ez szomorú)
2010.10.29. 22:24
apa írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
![]()
Csak még egyszer mondjon egy benyás valami rosszat a dieselek üzemanyag-ellátási problémáiról!![]()
Megharapom!
(azért ez szomorú)
Szó ami szó,szomorú!![]()
Én nyugodtan hátradőlhetek és rágyújthatok egy cigire,mert az enyém sokkal régebbi és hibátlan.Jó szar üzemanyagot árul a MOL.Simi,meg ne harapj.
2010.10.30. 11:28
lepke írta:Helo
![]()
2010.10.30. 11:30
kzolee írta:lepke írta:Helo
![]()
Valamelyik beszállító, aki az üzemanyagpumpát gyártja, valószínűleg hibázott. Gondolom azért van, hogy a
2007 -es évjárattól van a baj, mert most kezdenek a kocsik elérni egy bizonyos kort és kilómétert, amit nem tudtak a fejlesztés során kipróbálni. Szerintem ez nem akkora gáz, a régebbi kocsik az egyszerűbb felépítés és kisebb teljesítmény miatt kevesebb meghibásodási lehetőséget hordoznak magukban.
Én ezzel együtt is bevállalnék egy 35i-t