![]() |
2011.04.05. 00:48
2011.04.05. 15:12
Imco írta:Celtic írta:(Adipex) és Április 20-ra 80kg leszel.
Én ezt csak megemlítettem. Nem bíztattalak rá, nem terjesztem, soha életembe nem is hallottam róla és a szivem is rendben van.
Az hűha!
2011.04.05. 15:48
simi64 írta:Mert sz@rni is kocsival jártok!![]()
Főleg ez az avatartalan
2011.04.05. 20:16
2011.04.05. 20:18
Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
2011.04.05. 20:43
tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Egyél kevesebbet, és kardiózz sokat! Legjobb zsírégető.
2011.04.05. 20:52
Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Általába keveset ettem és nagyon sok fehérjét és este 6 után nem ettem.Ha 30 perc levezető futásnak megfelel futópadon kardiónak akkor az is meg volt. Szóval ezért lettem tanácstalan
2011.04.05. 22:24
Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Általába keveset ettem és nagyon sok fehérjét és este 6 után nem ettem.Ha 30 perc levezető futásnak megfelel futópadon kardiónak akkor az is meg volt. Szóval ezért lettem tanácstalan
2011.04.05. 22:38
tibi666 írta:Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Lehet, hogy túl sok szénhidrátot viszel be, és azért nem megy lejjebb a pocak. Vagy csak ilyen az alkatod, nekem pl. gynecomastiam van, kíváncsi leszek, hogyha teljesen lefogyok, akkor mi lesz a helyzet.
Én 110-ről indultam, múlt szerdán 105 voltam, magam nem is látom a különbséget, viszont mások elmondása szerint láthatóan ment le belőle. Mindenesetre reggel ráállok a szent mérlegre, és nagyon remélem, hogy 104-el kezdődik majd a kiírt szám. Ez az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy lemenjek a 3 perc sétára lévő McDonaldsba és bezabáljak egy dupla húsos royalt nagy krumplival.
2011.04.05. 23:15
lepke írta:tibi666 írta:Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Lehet, hogy túl sok szénhidrátot viszel be, és azért nem megy lejjebb a pocak. Vagy csak ilyen az alkatod, nekem pl. gynecomastiam van, kíváncsi leszek, hogyha teljesen lefogyok, akkor mi lesz a helyzet.
Én 110-ről indultam, múlt szerdán 105 voltam, magam nem is látom a különbséget, viszont mások elmondása szerint láthatóan ment le belőle. Mindenesetre reggel ráállok a szent mérlegre, és nagyon remélem, hogy 104-el kezdődik majd a kiírt szám. Ez az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy lemenjek a 3 perc sétára lévő McDonaldsba és bezabáljak egy dupla húsos royalt nagy krumplival.
Helo
Komoly csapatmindenki 100 kiló felett van
2011.04.06. 08:00
2011.04.06. 11:14
Sancool írta:lepke írta:tibi666 írta:Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Helo
én csak 81 kg vagyok.... a versenysúlyom 72 kg... van nekem is mit ledolgozni!!!
2011.04.06. 14:37
Morello írta:Sancool írta:lepke írta:tibi666 írta:Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Helo
én csak 81 kg vagyok.... a versenysúlyom 72 kg... van nekem is mit ledolgozni!!!
Zsírégetéshez próbálj L-carnitine-t szedni
2011.04.06. 15:28
Marc528i írta:Morello írta:...
Megpróbálom de ha nem megy egyszerűen elkönyvelem hogy ilyen az alkatom.Igazából mindig mackós voltam.Rengeteg sportot űzetm már.2-3év foci 2-3 tenisz 3év kick box 2év kosárlabda 3év úszás a vasasba + vizilabda 3év. Amúgy ki milyen magas? Én 187cm vagyok
2011.04.06. 15:33
Marc528i írta:Megpróbálom de ha nem megy egyszerűen elkönyvelem hogy ilyen az alkatom.Igazából mindig mackós voltam.Rengeteg sportot űzetm már.2-3év foci 2-3 tenisz 3év kick box 2év kosárlabda 3év úszás a vasasba + vizilabda 3év. Amúgy ki milyen magas? Én 187cm vagyok
2011.04.06. 17:30
Marc528i írta:Morello írta:Sancool írta:lepke írta:tibi666 írta:Marc528i írta:tibi666 írta:Marc528i írta:Hát igen közeleg a nyár formába kell jönni. Lassan 2 év kihagyás után itt az ideje. Sajnos a kick boxot abba kellet hagynom lesérülés miatt így maradt a gyúrás. Én rendszeresen jártam le heti 5-6x de egyedül. Így legalább tudok haladni. A haverokkal csak elpofáztuk az időt. Valaki tud valami jó kis zsírégetőt mert gyúrás alatt 110ről csak 105kilóra tudtam lemenni de az eredmény szemmel látható volt? Szóval ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném mert hasból lejjebb kéne adni
Helo
Megpróbálom de ha nem megy egyszerűen elkönyvelem hogy ilyen az alkatom.Igazából mindig mackós voltam.Rengeteg sportot űzetm már.2-3év foci 2-3 tenisz 3év kick box 2év kosárlabda 3év úszás a vasasba + vizilabda 3év. Amúgy ki milyen magas? Én 187cm vagyok
2011.04.06. 19:27
strobi írta:Eddig titokban tartottam mert még magam sem voltam biztos benne,hogy közel 5 év után lesz-e kedvem "lusta vagyok" edző terembe járni...de holnap lesz 1 hónapja,hogy heti 3x lemegyek és mozgatom a vasat...
![]()
Úgy kezdetem el,hogy február elején mint tavaly is csináltam egy "diétás 13 napot" ami helyre vágja az anyagcserét illetve bállitja-csökkenti a vérnyomást...![]()
Tavaly 88-ról lettem 81,5kg-ra hozzá teszem karácsonyra csak 83-ig mentem vissza...![]()
Idén 83-ról 77,5kg-ra de most,hogy edzek mint állat 78,5-79,5 között ingok...
2011.04.06. 20:46
lepke írta:strobi írta:Eddig titokban tartottam mert még magam sem voltam biztos benne,hogy közel 5 év után lesz-e kedvem "lusta vagyok" edző terembe járni...de holnap lesz 1 hónapja,hogy heti 3x lemegyek és mozgatom a vasat...
![]()
Úgy kezdetem el,hogy február elején mint tavaly is csináltam egy "diétás 13 napot" ami helyre vágja az anyagcserét illetve bállitja-csökkenti a vérnyomást...![]()
Tavaly 88-ról lettem 81,5kg-ra hozzá teszem karácsonyra csak 83-ig mentem vissza...![]()
Idén 83-ról 77,5kg-ra de most,hogy edzek mint állat 78,5-79,5 között ingok...
Helo
Én még csak agyilag készülök, minden a fejben dől el
Lassan kiderül hogy minden klubtag edzőterembe jár![]()
Kik maradnak akkor az oldalon fórumozni
2011.04.06. 21:59
orvil írta:Marc528i írta:Morello írta:...
zsirnak kell lennie, mar elettani szempontbol is, mivel a szervezetunk arra torekszik, hogy tuleljunk, ergo ezert raktaroz, csak a mai elbaszott vilag koveteli meg sajnos tudat alatt is hogy "idealis" legyen az alakunk, ami belferges kockahasat jelent, plusz ilyen cikkek az ujsagban hogy "edzestippek hogy ki merj mennii a strandra" ... na kerem szepen ez vicc, ha ugy logna a csocsom, mit egy 80 eves oregasszonynak, a pocsom 1 cm lenne plusz a gyomrom is takarna akkor is fecskeben mennek a strandra, mert momentan leszarom a mas ember velemenyet az imadott testemmel kapcsolatban, mivel jol erzem magam benne, es vagyok annyira intelllllligens, hogy pont leszarjam, ki mit gondol a gyomromrol a strandon, amugy meg a 60 kilos fiukak swiftben feszitenek nem Elemer39ben
itt lehet olvaskodni a technikai hatterrol mielott nekiall az ember mocorogni, erdemes jol atolvasni oket:
http://bodysport.hu/ -- etkezes, dieta topik
http://www.freeweb.hu/wellnesstipp/Tipp ... -sport.htm - alapnak nem rossz.
2011.04.06. 22:24
admin írta:orvil írta:Marc528i írta:Morello írta:...
zsirnak kell lennie, mar elettani szempontbol is, mivel a szervezetunk arra torekszik, hogy tuleljunk, ergo ezert raktaroz, csak a mai elbaszott vilag koveteli meg sajnos tudat alatt is hogy "idealis" legyen az alakunk, ami belferges kockahasat jelent, plusz ilyen cikkek az ujsagban hogy "edzestippek hogy ki merj mennii a strandra" ... na kerem szepen ez vicc, ha ugy logna a csocsom, mit egy 80 eves oregasszonynak, a pocsom 1 cm lenne plusz a gyomrom is takarna akkor is fecskeben mennek a strandra, mert momentan leszarom a mas ember velemenyet az imadott testemmel kapcsolatban, mivel jol erzem magam benne, es vagyok annyira intelllllligens, hogy pont leszarjam, ki mit gondol a gyomromrol a strandon, amugy meg a 60 kilos fiukak swiftben feszitenek nem Elemer39ben
itt lehet olvaskodni a technikai hatterrol mielott nekiall az ember mocorogni, erdemes jol atolvasni oket:
http://bodysport.hu/ -- etkezes, dieta topik
http://www.freeweb.hu/wellnesstipp/Tipp ... -sport.htm - alapnak nem rossz.
Egyet értek veled![]()
Zsírégetés napi 4-6óra a 4fokos kettes létrán 6kg-os Makita fúró 50-es fúróval,stb.Levezetésnek 40kg-os kültérivel Válon létrán felmenni 5-9m magasba![]()
Na ezt csináljátok müzlivel a gyomrotokba![]()
Amúgy 198cm és 117kg vagyok.