![]() |
2011.06.22. 22:29
admin írta:tibi666 írta:admin írta:tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.
Nehogy már az én adómból oktassák a sok léhűtő egyetemistát hogy miután végez az egyetemmel elhúz külföldreIngyenes oktatás egyenlő tanulmányi szerződés ahány évig ingyen tanult köteles az országban dolgozni különben fizesse vissza a oktatási költséget
![]()
Nem is az egyetemistákra gondoltam a gyerkőcök alatt, hanem mondjuk az általános iskolásokra. Sokkal hasznosabb lenne egy egészségfejlesztés óra, ahol egészséges életvitelre és táplálkozásra tanítják a gyerekeket, mint a százötvenhatodik idióta Petőfi vers kielemzése.
Taníthatsz bármit ha a szülő nem tudja finanszírozniMert örül ha befizeti a csekkeket hogy legyen hol lakni.
2011.06.22. 22:34
admin írta:tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.
Nehogy már az én adómból oktassák a sok léhűtő egyetemistát hogy miután végez az egyetemmel elhúz külföldreIngyenes oktatás egyenlő tanulmányi szerződés ahány évig ingyen tanult köteles az országban dolgozni különben fizesse vissza a oktatási költséget
![]()
2011.06.22. 23:00
lepke írta:admin írta:tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.
![]()
Helo
Naponta több mint 3-Orvos megyen el az Országból ez emelkedő tendenciát mutat
A képzésük évente 3-4 millióba került NEKÜNK adófizetőknek![]()
![]()
Ez egy kicsit bosszantó
2011.06.22. 23:08
lepke írta:admin írta:tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.
![]()
Helo
![]()
Ez egy kicsit bosszantó
2011.06.22. 23:23
orvil írta:akartok fajdalmat?
kinyilt a bicska a zsebemben eleg hamar ... ezek eletkeptelenek ...
2011.06.22. 23:33
orvil írta:lepke írta:admin írta:tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.
![]()
Helo
![]()
Ez egy kicsit bosszantó
cserebe jon helyettuk indiai-paki-afrikai-roman orvos, azt ne felejtsuk el
hol fajni?![]()
arrol nem szol a fama, hogy a bolcsesz kepzes mennyibe bekurl? mert bolcsesz az nagyon kell ... meg informatikus-konyvtaros is ... es meg sorolhatnam a csodaszakokat, "ertelmisegi" diplomat minden majomnak ....
akartok fajdalmat?
2011.06.22. 23:48
lepke írta:Helo
![]()
Ez egy kicsit bosszantó
2011.06.23. 00:02
orvil írta:lepke írta:admin írta:tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.
![]()
Helo
![]()
Ez egy kicsit bosszantó
cserebe jon helyettuk indiai-paki-afrikai-roman orvos, azt ne felejtsuk el
hol fajni?![]()
arrol nem szol a fama, hogy a bolcsesz kepzes mennyibe bekurl? mert bolcsesz az nagyon kell ... meg informatikus-konyvtaros is ... es meg sorolhatnam a csodaszakokat, "ertelmisegi" diplomat minden majomnak ....
akartok fajdalmat?
2011.06.23. 00:12
2011.06.23. 07:05
Labi írta:jajj olyan rosszmájúak vagytok, ...............meg büdös melós mind és tanulás helyett a diszkoveri csenelt nézi és tudjátok a választ, (de csak erre) a helyett, hogy vizuáis kommunikációt tanulnátok köcsög bugris tanulatlan négyáltalánostvégzettmarhák![]()
igen is ezek az ifjak azok akik majd felemelnek titeket a porból és majd mutatják az irányt! igen aztat, a tarisznyájukkal. ..amerre áll a szakáll, arra az irány, ne feledjétek bugris köcsögbéjemwés tahók! me' csak ahhoz értetek, hogy köcsögösködjetek, meg olyan beugratós kérdéseket tegyetek fel, hogy mi a búbánatos redvás francot csinál az a qva golyóstoll (bájró, ahogy az angol mondaná!) ..mert eztetet sem tudjátok ...no
amúgy nekem semmi gondom bajom velük. ha lenne eszük, elvennék a munkámat....így is fel lehet ezt fogni!![]()
AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!
2011.06.23. 07:12
Labi írta:AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!
2011.06.23. 12:30
2011.06.23. 13:05
lepke írta:Helo
Pénzmosás kormányunk engedélyével
10%-ért tisztára mosható az offshor cégekbe kilopott PÉNZ
A csalóknak kedvezményt adnak![]()
ezen röhög az egész világ,
http://nol.hu/gazdasag/nehezen_csorogna ... e-vagyonok
http://www.adoforum.hu/index.php/articl ... e-vagyonok
2011.06.23. 15:37
2011.06.23. 20:12
Oroszlan írta:kovessyroli írta:orvil írta:szomoruan megjegyzem, az ugyvedje elott le a kalappal, kituno munkat vegzett.
Az ügyvédi munka miatt ne szomorkodj, mert ez egy nagyon tré vallomás. Úgy tűnik, hogy a vádlott nagyon fel van készítve a tárgyalásra, szinte minden mondatában jogos védelmi helyzetre, illetve arra hivatkozik, hogy a szándéka nem az emberölésre irányult.
A dühítő az, hogy hülyének nézi az embert, és a bíróságot is. A tetű arról nyilván nem beszélt, hogy az orvosszakértő mit nyilatkozott az ügyben. A szakértőt ugyanis nyilatkoztatják arról, hogy a szúrás irányából, erejéből, módjából egyáltalán felmerül-e ilyen büntethetőséget kizáró ok.
A válasz egyértelmű nem.
A másik, hogy a bíróság a tényállást nem a vádlott vallomása alapján állapítja meg, hanem az összes bizonyítékot egyenként és összességükben értékeli.
Nem értem az ügyvéd munkáját sem, mert nekem úgy tűnik, hogy szinte elhitette a védencével, hogy nem az emberölés minősített esetét követte el.
Szerintem ez totál önáltatás.
Én nagyon bízom benn, hogy ez a féreg a társával együtt életfogyig tartó szabadságvesztést fog kapni.
Nem minden részében működik jól a magyar igazságszolgáltatás, de itt nem lesz a rendszerben hiba, meglátjátok.
Hát az durva lenne, ha az egész cselekménysorozatot figyelmbe véve jogos védelmi helyzetet állapítanának meg.
Na akkor belehugyozok itt a Dísz-téren a szökőkútba ...
Szerintem életfogytiglan, 30 utáni feltételessel. Mondjuk ugye ismerni kéne a vallomásokat, és még sok mindent.
2011.06.23. 20:28
2011.06.23. 20:56
simi64 írta:Labi írta:AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!
Nem hát![]()
Ez a magyar pedagógia csődjét jelentené!
Azért a magyar oktatási rendszer nem ennyire szar![]()
Az Internet csodákra képes!
2011.06.23. 22:33
Berkut írta: Kínában lehet gazdasági bűncselekményért is halálos ítéletet kapni, nem is herdálják nagyon a közvagyont, és ez meg is látszik a fejlődésükön.
B.