Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Politika

2011.06.22. 22:29

admin írta:
tibi666 írta:
admin írta:
tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.

Nehogy már az én adómból oktassák a sok léhűtő egyetemistát hogy miután végez az egyetemmel elhúz külföldre :!: Ingyenes oktatás egyenlő tanulmányi szerződés ahány évig ingyen tanult köteles az országban dolgozni különben fizesse vissza a oktatási költséget :!: :!:

Nem is az egyetemistákra gondoltam a gyerkőcök alatt, hanem mondjuk az általános iskolásokra. Sokkal hasznosabb lenne egy egészségfejlesztés óra, ahol egészséges életvitelre és táplálkozásra tanítják a gyerekeket, mint a százötvenhatodik idióta Petőfi vers kielemzése.

Taníthatsz bármit ha a szülő nem tudja finanszírozni :!: Mert örül ha befizeti a csekkeket hogy legyen hol lakni.

Akkor chipset sem fog venni. Király!

2011.06.22. 22:34

admin írta:
tibi666 írta:Amennyiben a befolyt pénzt egészségfejlesztésre, oktatásra költik, akkor azt mondom, oké. Jó lenne, ha megismertetnék a gyerkőcökkel, hogy mennyi felesleges, szemét sz@rt megesznek, és ezzel mennyit ártanak maguknak.

Nehogy már az én adómból oktassák a sok léhűtő egyetemistát hogy miután végez az egyetemmel elhúz külföldre :!: Ingyenes oktatás egyenlő tanulmányi szerződés ahány évig ingyen tanult köteles az országban dolgozni különben fizesse vissza a oktatási költséget :!: :!:

Helo
Naponta több mint 3-Orvos megyen el az Országból ez emelkedő tendenciát mutat
A képzésük évente 3-4 millióba került NEKÜNK adófizetőknek 8O 8O
Ez egy kicsit bosszantó

2011.06.22. 23:00

lepke írta:
admin írta:

Helo
Ez egy kicsit bosszantó

NEm csak orvos... Aki tud megy! ennyi... Sok értelme nincs maradni szerintem. Legalábbis anyagilag és erkölcsileg.

2011.06.22. 23:08

lepke írta:
admin írta:

Helo
Ez egy kicsit bosszantó

cserebe jon helyettuk indiai-paki-afrikai-roman orvos, azt ne felejtsuk el :-D

hol fajni? :roll:

arrol nem szol a fama, hogy a bolcsesz kepzes mennyibe bekurl? mert bolcsesz az nagyon kell ... meg informatikus-konyvtaros is ... es meg sorolhatnam a csodaszakokat, "ertelmisegi" diplomat minden majomnak ....

akartok fajdalmat?

kinyilt a bicska a zsebemben eleg hamar ... ezek eletkeptelenek ...

2011.06.22. 23:23

orvil írta:akartok fajdalmat?

TE ATYA ÚR ISTEN!
8O
Felháborító!
Én nem vagyok egy észkombájn, de azért ezek a kérdések annyira alapok!
Ennyire olcsón jutnak az egyetemistáink fűhöz? Vagy mit csináltak az agyukkal?
Bár ez feltételezem inkább a középiskolák kudarca.

2011.06.22. 23:33

orvil írta:
lepke írta:
admin írta:

Helo
Ez egy kicsit bosszantó

arrol nem szol a fama, hogy a bolcsesz kepzes mennyibe bekurl? mert bolcsesz az nagyon kell ... meg informatikus-konyvtaros is ... es meg sorolhatnam a csodaszakokat, "ertelmisegi" diplomat minden majomnak ....

akartok fajdalmat?

Helo
Végignéztem ezt a majd negyed órát
De nem hiszem el HOGY ennyire gyenge tudással rendelkezzenek

2011.06.22. 23:48

lepke írta:Helo
Ez egy kicsit bosszantó

Ez nem bosszantó hanem vérlázító :!: :!: És még ők fenyegetőznek :!:

2011.06.23. 00:02

orvil írta:
lepke írta:
admin írta:

Helo
Ez egy kicsit bosszantó

akartok fajdalmat?

Jujj! Lehet hogy önállóan is kitaláltam volna, hogy közlekedés mérnök is van közöttük... már a jelenlegi eresztés is érdekes dolgokat kreál.
Tanulságos riport volt, az tuti.

Ettől már csak az lehetett komolyabb, amikor az amcsi egyetemistákat kérték meg, hogy helyezzék el az USA-t a térképen. Kb 3/4-ük elvérzett. Még jó, hogy itt nem volt hasonló kérdés. :)

2011.06.23. 00:12

jajj olyan rosszmájúak vagytok, ...............meg büdös melós mind és tanulás helyett a diszkoveri csenelt nézi és tudjátok a választ, (de csak erre) a helyett, hogy vizuáis kommunikációt tanulnátok köcsög bugris tanulatlan négyáltalánostvégzettmarhák :!:

igen is ezek az ifjak azok akik majd felemelnek titeket a porból és majd mutatják az irányt! igen aztat, a tarisznyájukkal. ..amerre áll a szakáll, arra az irány, ne feledjétek bugris köcsögbéjemwés tahók! me' csak ahhoz értetek, hogy köcsögösködjetek, meg olyan beugratós kérdéseket tegyetek fel, hogy mi a búbánatos redvás francot csinál az a qva golyóstoll (bájró, ahogy az angol mondaná!) ..mert eztetet sem tudjátok ...no

amúgy nekem semmi gondom bajom velük. ha lenne eszük, elvennék a munkámat....így is fel lehet ezt fogni! :nyelves:

AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!

2011.06.23. 07:05

Labi írta:jajj olyan rosszmájúak vagytok, ...............meg büdös melós mind és tanulás helyett a diszkoveri csenelt nézi és tudjátok a választ, (de csak erre) a helyett, hogy vizuáis kommunikációt tanulnátok köcsög bugris tanulatlan négyáltalánostvégzettmarhák :!:

igen is ezek az ifjak azok akik majd felemelnek titeket a porból és majd mutatják az irányt! igen aztat, a tarisznyájukkal. ..amerre áll a szakáll, arra az irány, ne feledjétek bugris köcsögbéjemwés tahók! me' csak ahhoz értetek, hogy köcsögösködjetek, meg olyan beugratós kérdéseket tegyetek fel, hogy mi a búbánatos redvás francot csinál az a qva golyóstoll (bájró, ahogy az angol mondaná!) ..mert eztetet sem tudjátok ...no

amúgy nekem semmi gondom bajom velük. ha lenne eszük, elvennék a munkámat....így is fel lehet ezt fogni! :nyelves:

AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!

Dehogy nem,menjél el egy boltba :D

2011.06.23. 07:12

Labi írta:AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!

Nem hát :!:
Ez a magyar pedagógia csődjét jelentené!
Azért a magyar oktatási rendszer nem ennyire szar :!:
Az Internet csodákra képes!

2011.06.23. 12:30

Helo
Pénzmosás kormányunk engedélyével
10%-ért tisztára mosható az offshor cégekbe kilopott PÉNZ
A csalóknak kedvezményt adnak :twisted: :twisted: ezen röhög az egész világ,

http://nol.hu/gazdasag/nehezen_csorogna ... e-vagyonok

http://www.adoforum.hu/index.php/articl ... e-vagyonok

2011.06.23. 13:05

lepke írta:Helo
Pénzmosás kormányunk engedélyével
10%-ért tisztára mosható az offshor cégekbe kilopott PÉNZ
A csalóknak kedvezményt adnak :twisted: :twisted: ezen röhög az egész világ,

http://nol.hu/gazdasag/nehezen_csorogna ... e-vagyonok

http://www.adoforum.hu/index.php/articl ... e-vagyonok

Szia!
Nem az egész világ röhög rajtunk, csak a fejlettebbje, mert pl Bulgária is erre a lépésre kényszerült.
Sajnos ez a szomorú tény, hogy a privatizálás folyamán annyi milliárdot loptak ki a közvagyonból, hogy az államnak kell térden állva könyörögnie, hogy hozzanak haza valamennyi pénzt...
Amikor '94-ben elkezdődött a privatizáció, akkor az állami tulajdon részaránya 90% feletti volt. Tipikus kommunista mutató. '98-ra ez az arány 7%(!!!)-ra csökkent. Eltűnt a közvagyon sok ezer milliárdja, és lett 1 millió munkanélküli!. Az összes volt kommunista ország ezzel néz szembe, hogy a régi fejesek mindent vittek. (Kivétel Szlovénia).
De hát miért ne tették volna? A gazdasági bűncselekmények 5 év alatt elévülnek, haza lehet jönni, ha addig bujkáltál valahol lsd: Princz Gábor.
Akit meg el is kapnak, az ül 4-7 évet. Most őszintén, milliárdokért ki nem sétálna be a börtönbe pár évre? A sitten ülésed minden napjával több milliót keresel! Akkor meg hülye, aki nem csinálja! Kínában lehet gazdasági bűncselekményért is halálos ítéletet kapni, nem is herdálják nagyon a közvagyont, és ez meg is látszik a fejlődésükön.
B.

2011.06.23. 15:37

Helo
Évente majdnem Egymilliós telefonszámla, 7-éven keresztül :roll:

http://www.napiaszonline.hu/aktualis/sz ... laja_19894

2011.06.23. 20:12

Oroszlan írta:
kovessyroli írta:
orvil írta:szomoruan megjegyzem, az ugyvedje elott le a kalappal, kituno munkat vegzett.

Az ügyvédi munka miatt ne szomorkodj, mert ez egy nagyon tré vallomás. Úgy tűnik, hogy a vádlott nagyon fel van készítve a tárgyalásra, szinte minden mondatában jogos védelmi helyzetre, illetve arra hivatkozik, hogy a szándéka nem az emberölésre irányult.
A dühítő az, hogy hülyének nézi az embert, és a bíróságot is. A tetű arról nyilván nem beszélt, hogy az orvosszakértő mit nyilatkozott az ügyben. A szakértőt ugyanis nyilatkoztatják arról, hogy a szúrás irányából, erejéből, módjából egyáltalán felmerül-e ilyen büntethetőséget kizáró ok.
A válasz egyértelmű nem.
A másik, hogy a bíróság a tényállást nem a vádlott vallomása alapján állapítja meg, hanem az összes bizonyítékot egyenként és összességükben értékeli.
Nem értem az ügyvéd munkáját sem, mert nekem úgy tűnik, hogy szinte elhitette a védencével, hogy nem az emberölés minősített esetét követte el.
Szerintem ez totál önáltatás.
Én nagyon bízom benn, hogy ez a féreg a társával együtt életfogyig tartó szabadságvesztést fog kapni.
Nem minden részében működik jól a magyar igazságszolgáltatás, de itt nem lesz a rendszerben hiba, meglátjátok.

Hát az durva lenne, ha az egész cselekménysorozatot figyelmbe véve jogos védelmi helyzetet állapítanának meg.
Na akkor belehugyozok itt a Dísz-téren a szökőkútba ...

Szerintem életfogytiglan, 30 utáni feltételessel. Mondjuk ugye ismerni kéne a vallomásokat, és még sok mindent.

Nem kell belehugyoznom a szökőkútba. Inkább kitöltök egy lottót ...

?Raffael Sándor elsőrendű vádlottat életfogytigtartó fegyházbüntetésre, Németh Győzőt szintén életfogytiglanra.
Az elsőrendű vádlott Raffael Sándort és a másodrendű Németh Győzőt legkorábban 30 év múlva engedhetik feltételes szabadlábra.?

2011.06.23. 20:28

a következő húzás számsorát pü-ben küldd meg nekem légyszi! :D

2011.06.23. 20:56

simi64 írta:
Labi írta:AMÚGY MEG SZTEM EZ NEM IGAZI VIDEÓ. ILYEN AGYHALOTTAK NEM LEHETNEK AZ EMBEREK!!!!!!!!

Nem hát :!:
Ez a magyar pedagógia csődjét jelentené!
Azért a magyar oktatási rendszer nem ennyire szar :!:
Az Internet csodákra képes!

agyhalottak? eleg a tv-t nezni, a tarsadalom gorbe tukre ...

csajomnak elozo munkahelyen holgy fonoke megjegyezte:2 milyen aranyos a nyaklancod, ez teged abrazol es az anyukadat?"

kep a medalon

azota hozzament a HR igazgatohoz, dubaiban elnek .... en nem csodalkozom mar semmin, meg egy madzsar balint es meglesz az usa szint.

2011.06.23. 22:33

Berkut írta: Kínában lehet gazdasági bűncselekményért is halálos ítéletet kapni, nem is herdálják nagyon a közvagyont, és ez meg is látszik a fejlődésükön.
B.

DE ha itt is az járna érte akkor üresen kongana a parlament :!: :!: :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge