Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Trafipax-ok

2011.10.11. 22:36

Ez a valódi trafipax blokkolás...

Kép

2011.10.11. 22:47

LeviM5 írta:Ez a valódi trafipax blokkolás...

Kép

Azta! Ez kirántotta az oszlopot rendesen!

2011.10.11. 22:57

BMWFUN írta:Traffipax előrejelző alkalmazás androidra.
Hogy mennyire hatásos, majd kiderül, de még csak Bp-n elérhető.

Helo
Ez a rendszer ha beválik akkor lecserélem a telefonomat

2011.10.11. 23:11

lepke írta:

Helo

Megcsináltam, meglátjuk milyen.

2011.10.13. 19:12

Tegnap este ismét fura dolgot láttam: Lágymányosi- híd trafi... fehér kombiból..... talán Fabia touring volt, de se sziréna a tetején, se matrica az oldalán, semmi 8O

2011.10.13. 19:15

Nálunk is egy csomó helyen csak onnan tudod, hogy mérnek, ha sípol a blokkoló. Két trükkös helyet tanultam a hétvégén, ahol mérnek, mikor blokkolós autóban utaztam.

2011.10.13. 19:20

leslie írta:Tegnap este ismét fura dolgot láttam: Lágymányosi- híd trafi... fehér kombiból..... talán Fabia touring volt, de se sziréna a tetején, se matrica az oldalán, semmi 8O

Ráadásul most ott át van táblázva a híd festés miatt :(

2011.10.13. 20:11

szekeres írta:
lepke írta:

Helo

Érdekes a rendszer. Kérdés, mennyi és milyen infót adnak bele.

2011.10.13. 20:14

szekeres írta:
szekeres írta:
lepke írta:

Helo

Érdekes a rendszer. Kérdés, mennyi és milyen infót adnak bele.

Ez szerintem pontosan ugyanaz, mint amit a rendőrség honlapjáról le tudsz tölteni. Egy alapvető tájékoztatónak nem rossz, de erre alapozni felesleges. Úgyis onnan mérnek, ahonnan nem szégyellnek. :x

2011.10.13. 20:41

leslie írta:Tegnap este ismét fura dolgot láttam: Lágymányosi- híd trafi... fehér kombiból..... talán Fabia touring volt, de se sziréna a tetején, se matrica az oldalán, semmi 8O

Mi ebben a fura? Felénk kizárólag jelöletlen autóból mérnek.

2011.10.13. 20:51

barbrady írta:

Vp megyében van új asztra, bora, fábia touring. Egyik se fehér :!: De a legjobb 20tfsi 6-os golf! Pénz nem számít...
Focusból már nem mérnek, azzal csak furikáznak a tescó parkolóban, üldözik a bűnt!

2011.10.14. 08:36

Az hagyján de láttad az este 20:00-06:00-ig 30km/h sebesség korlátozást a hídon amit senki nem tart be?

Jackson, aki szerint este nagyot kaszálhatnak ezen a mocsokságon

2011.10.19. 23:57

LeviM5 írta:
barbrady írta:

Vp megyében van új asztra, bora, fábia touring. Egyik se fehér :!: De a legjobb 20tfsi 6-os golf! Pénz nem számít...
Focusból már nem mérnek, azzal csak furikáznak a tescó parkolóban, üldözik a bűnt!

Errefelé a napokban elővettek valami jeltelen fehér 3-as Golf kombit és abból méregettek.

2011.10.20. 10:26

BMWFUN írta:
LeviM5 írta:
barbrady írta:

Errefelé a napokban elővettek valami jeltelen fehér 3-as Golf kombit és abból méregettek.

Na meg szabálytalanul tudnak parkolni :) Kép

2011.10.25. 15:31

Új trafijuk lesz a sünöknek... :oops:

2011.10.25. 17:19

strobi írta:Új trafijuk lesz a sünöknek... :oops:

cikk alján a használati útmutatója pdf-ben 5.oldal alján egy fix rögzitésű kép. Ugyebár lézer esetén itt az a baj minden kocsira optimálisan kéne beállitani ha felügyelet nélkül hagyják akkor nem mindehol kap vissza verődő jelet.

Az éjszakai képen manipulálható a rendszer a rendszámra festet iszonyú erősen vissza verő infra festékkel ami átlátszó de amikor infrában rávillágítasz akkor egyenletesen fehéret kapsz.

Jackson, aki szerint az éjszakai és fix mérésé hülyeség inkább a trükkös mérésketől kell tartani (meg az oldalt fényképező gépektől)

2011.10.25. 19:41

Helo
Nekem meg új S-A-R. 2 blokkoló :lol: :lol: :lol: :hehe :hehe :hehe

2011.10.25. 20:55

lepke írta:

Helo
Nekem meg új S-A-R. 2 blokkoló :lol: :lol: :lol: :hehe :hehe :hehe

Elöl hátul mi?!

Az "ukrán" ismerősöd próbaútján még nem volt fent a hátsó blokkoló... :lol:

2011.10.26. 16:13

Tegnapi házon kívülben LÉZERBLOKKOLÓ-val foglalkoztak.

http://www.rtlklub.hu/most/25291_hazon_ ... vak_sztarj

16:55 perctől kezdődik.

A blokkolót lefoglalják és eljárás indul a használó ellen "számítástechnikai rendszer működésének akadályozása miatt" ami bűncselekmény! Ez már komolyan VICC! :evil:

Tényleg nem marad más, mint levenni a rendszámot, vagy a S-A-R.
(Mert, ha betartom és 110-el megyek a 8-ason, a hidak elött-alatt 90-van, vagy 70. Nem figyelsz kész.)

2011.10.26. 17:03

LeviM5 írta:Tegnapi házon kívülben LÉZERBLOKKOLÓ-val foglalkoztak.

http://www.rtlklub.hu/most/25291_hazon_ ... vak_sztarj

16:55 perctől kezdődik.

A blokkolót lefoglalják és eljárás indul a használó ellen "számítástechnikai rendszer működésének akadályozása miatt" ami bűncselekmény! Ez már komolyan VICC! :evil:

Tényleg nem marad más, mint levenni a rendszámot, vagy a S-A-R.
(Mert, ha betartom és 110-el megyek a 8-ason, a hidak elött-alatt 90-van, vagy 70. Nem figyelsz kész.)

Szerintem ! ezt azért nem kell túllihegni...azért, mert egyszer valakit feljelentettek emiatt. Alapesetben ezt továbbra sem büntethető, valamint bizonyítsák be, hogy én azt használtam.....
Hozzászólás küldése

VigLink badge