Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bmw-sek akik kamionoznak!

2012.01.23. 01:44

Egy kis ajándék azoknak, akik az autópályák melletti pihenőkben hajtják álomra a fejüket a hálófülkében.

2012.01.23. 09:23

LeviM5 írta:Gyerekkorom kedvenc sorozata!
Néztétek? :roker: :D

Mekkora fazonok voltak! :mrgreen: És brutál jó sziknkronnal!

Jo kis sorozat volt, csak kar hogy nem csinaltak belole tobb reszt.... Egyebkent evente vagy ket evente adja a Magyar Televizio.
En a zenejet szerettem volna megszerezni, de sehogysem talaltam, vegul feladtam.

2012.01.23. 13:59

leslie írta:

Jo kis sorozat volt, csak kar hogy nem csinaltak belole tobb reszt.... Egyebkent evente vagy ket evente adja a Magyar Televizio.
En a zenejet szerettem volna megszerezni, de sehogysem talaltam, vegul feladtam.

Én azt sajnálom, hogy akkor már rég nem voltam gyerek! :lol: :lol: :lol: :wink:

2012.01.23. 15:29

Imco írta:
leslie írta:

Akkor te gyerek korodban cdak Rábát,Ifát meg Kamazt láttál! :D

2012.01.23. 16:37

kiara írta:

De mennyit!
Nálunk még a dizel ZIL volt a különlegesség, merthogy mind benyás volt!
Kamaz akkor még nem is volt csak MAZ meg csőrös Csepel /344/ meg még a turcsi orrú csepel /D710/
Volán Tefus zilek meg a BSZV-s IFÁ-k.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

2012.01.23. 20:30

Én ilyennel jártam iskolába.

Kép

És ilyen autónk volt:

Kép

És ilyen BMW-ket nézegettem a Balcsin és sóvárogtam utánuk:

Kép
Kép
Kép

2012.01.26. 22:52

kiara írta:
Imco írta:
leslie írta:
Néztétek? :roker: :D Mekkora fazonok voltak! :mrgreen: És brutál jó sziknkronnal!

Ó, ezek nem régiek. Amit Imco mond, azok igen! :taps:
Én ültem csőrős Tatrában, meg a 815-ösben mikor bejött. KCR-es IFA volt Fater cégénél, füstölt faszán, egy betongerendát alig bírt megemelni, nyeklett-nyaklott, de imádtam a szagát. :oops: Meg volt terepes IFA...Ballonkerékkel. :roker:
Simi-féle faros Ikarusz menő volt, "öregek" mai napig emlegetik... :lol:

2012.01.26. 23:05

LeviM5 írta:Simi-féle faros Ikarusz menő volt, "öregek" mai napig emlegetik... :lol:

Igen!!!
Utána szüntették meg Szombathelyen a villamost

Kép

Mert jöttek a panorámabuszok

Kép
:facepalm:

2012.04.01. 07:49

Haladok Tamási felé a fatornyosomban trakival.
Egyszer csak Dombóvár irányából egy gyönyörű fehér fülkéjű kamion ereszkedik befelé oldalról. Én ismerem a sofőrt! Pedig még nem is láttam a gépét...Azonnal levágtam, a Dolly-s Lidl "tárazó" verda útját fogom állni! Stop táblához ért, a fülke eszeveszetten dülöngél a komoly fékhatás miatt, még akkor is rugózik, mikor megállt a szörny. Tekereg a csávó, mert az A oszlop és a rajta lévő tükrök miatt nem lát, aztán mikor beleintegetünk a fiammal a képébe, még egy meglepetés: egy stoppos lány is vigyorogva integet mikor leesett nekik a tantusz! Ha nem ismertem volna fel a lányt, nem írom ide... :mrgreen:
Örülök hogy véletlenül találkoztunk, akár csak múlt héten! :D
Sziasztok Szkubikáék! bmwdance :elvis :dance3

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: Szkubi-ka
Értékelés: 4.76%

2012.04.01. 09:46

Hello!

Most fedeztem fel ezt a topikot. Én is kamionos vagyok de nem akármivel...egy szép fehér csőrös scanianak nyomom a pedálját. Üdv minden kollégának vagy akik legalább úgy állnak ezekhez a nagy dögökhöz hogy nem utálják, az már valami ezekben az időkben. :taps:

2012.04.01. 11:01

Milán88 írta:Hello!

Most fedeztem fel ezt a topikot. Én is kamionos vagyok de nem akármivel...egy szép fehér csőrös scanianak nyomom a pedálját. Üdv minden kollégának vagy akik legalább úgy állnak ezekhez a nagy dögökhöz hogy nem utálják, az már valami ezekben az időkben. :taps:

Szia,

S mit húzol vele? Billencseztek?

2012.04.01. 12:48

Van billencs is de java részt cementes tartályt húznak Én is tartályos vagyok. De lehet ismerős fehér tartályok TEMPOTEFU cég felirat és a tartályok oldalán nagy zöldel DDC matrica. Azaz Duna-Dráva Cement.

2012.04.02. 16:51

bmw520ds írta:Haladok Tamási felé a fatornyosomban trakival.
Egyszer csak Dombóvár irányából egy gyönyörű fehér fülkéjű kamion ereszkedik befelé oldalról. Én ismerem a sofőrt! Pedig még nem is láttam a gépét...Azonnal levágtam, a Dolly-s Lidl "tárazó" verda útját fogom állni! Stop táblához ért, a fülke eszeveszetten dülöngél a komoly fékhatás miatt, még akkor is rugózik, mikor megállt a szörny. Tekereg a csávó, mert az A oszlop és a rajta lévő tükrök miatt nem lát, aztán mikor beleintegetünk a fiammal a képébe, még egy meglepetés: egy stoppos lány is vigyorogva integet mikor leesett nekik a tantusz! Ha nem ismertem volna fel a lányt, nem írom ide... :mrgreen:
Örülök hogy véletlenül találkoztunk, akár csak múlt héten! :D
Sziasztok Szkubikáék! bmwdance :elvis :dance3

Na szóval,akkor mi jönnénk.
A "stoppos lány" :roker: azért volt velem,mert ugye egy részt hétvége volt,másrészt arra jártam amit nagyon kedvel.A kör az Szfvár-Paks-Komló-Pécs-Szfvár volt.Na már most a pótot ott hagytuk Komlón és csak a gépessel mentünk fel Pécsre meg vissza a pótért Komlóra.Van ott egy kajálda ami nagyon guut,meg hát a szerpentin :franko: :taps: :taps: .Aztán elindultunk haza felé mert még a nagy kedvence a 66-os út "hullám vasút" :roker: :nyelves: része.Mondjuk oda felé azért jobban jönnek ki az emelkedőd-lejtők.Aztán elhagytuk Dombóvárt és jöttek a traktorok szép számmal (Valmet-Mtz-John Deere dupla kerékkel szépen irtották is a fehér oszlopokat. :nyelves: Ekkor már volt szó róla,hogy a DS lehet dolgozik mert a mezőgazdaságban menni kell ,ha menni kell.De hiába néztük a fülkéket nem volt ismerős a benne ülő pacák.Ekkor meséltem már az előbb említett stoppos lánynak,hogy anno én is igy kezdtem,még végül kombájnoztam is.Nagykónyi ..........Rendőrök igazoltatnak ,francba merre menjünk (költői)mert ugye ezzel akár merre nem lehet.Erre mondja a rádió,hogy Tamásiból kifelé trafi van.Nah mondom akkor menekülő út kónyi után balra Iregszemcse felé.Az utolsó jobbos kanyarnál váltó üresbe had guroljon,akkor is láttunk john deere,de nem azt amit kicsit később.Szóval gurulunk ekkor mondja a Szandra be kéne tülkölni Ds-ékhez,vagy megállni a ház előtt a hídon :taps: .Mondtam is,hogy nem tudom merre lakik mert "Apáék"voltak náluk.Gurulunk rá a STOP táblára fellélegezve,hogy megúsztuk a rövidítést .Balról érkezik a John Deere dupla kerékkel mögötte meg a permetező mély repüléssel itt-ott a kerék is leért a földre. :franko: És valami furcsa megmagyarázhatatlan érzésnél fogva jobban benéztünk a fülkébe.Húúúú ez az arc ismerős,na ki is, honnan is,ja persze a mezőgazdász BMW-és és a Kedves kisfia próbálta felvenni a trakeszban az út egyenetlenségeit.És egyszerre kiabáltunk" Szia DS" amit a kürttel nyomatékosítottam ,hogy tudja a többi közlekedő ember,hogy ezek a szörny vezetők bizony ismerik egymást :taps: Hiába kiabáltunk nem hallottátok kár :facepalm: Jó kedvre derültünk,hogy már megint csak úgy össze futottunk ,azt sajnáltuk,hogy nem tudtunk ismét jót beszélgetni.Végezetül egy kép

Sziasztok DS-ék .......................... :taps: :franko: Kép

2012.10.15. 09:02

Hivatásos jogsim van, és hamarosan lejár. Hogy megy most a megújítás? A háziorvos megcsinálja? Utána menni kell az okmányirodába?

2012.10.15. 09:15

barbrady írta:Hivatásos jogsim van, és hamarosan lejár. Hogy megy most a megújítás? A háziorvos megcsinálja? Utána menni kell az okmányirodába?

Tudtomal házi orvos nem csinálja meg. Én üzem orvosnál szoktam megcsináltatni. És utána okmányiroda.

iPhone Tapatalk

2012.10.15. 09:21

admin írta:
barbrady írta:Hivatásos jogsim van, és hamarosan lejár. Hogy megy most a megújítás? A háziorvos megcsinálja? Utána menni kell az okmányirodába?

Tudtomal házi orvos nem csinálja meg. Én üzem orvosnál szoktam megcsináltatni. És utána okmányiroda.

iPhone Tapatalk

Amikor utoljára csináltattam, akkor én is üzemorvosnál voltam, de olvastam valahol, hogy már a háziorvos is megcsinálhatja.

2012.10.15. 09:26

barbrady írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Amikor utoljára csináltattam, akkor én is üzemorvosnál voltam, de olvastam valahol, hogy már a háziorvos is megcsinálhatja.

Csak az elküld össze visza minden vizsgálatokra. Az üzem orvos meg megcsinálja helyben:)

iPhone Tapatalk

2014.10.19. 21:26

2014.10.19. 21:36

barbrady írta:

Inkább nem mondok csúnyát, de ez nem semmi!
:shock: :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge