![]() |
2012.01.23. 01:44
2012.01.23. 09:23
LeviM5 írta:Gyerekkorom kedvenc sorozata!
Néztétek?![]()
![]()
Mekkora fazonok voltak!És brutál jó sziknkronnal!
2012.01.23. 13:59
leslie írta:LeviM5 írta:Gyerekkorom kedvenc sorozata!
Néztétek?![]()
![]()
Jo kis sorozat volt, csak kar hogy nem csinaltak belole tobb reszt.... Egyebkent evente vagy ket evente adja a Magyar Televizio.
En a zenejet szerettem volna megszerezni, de sehogysem talaltam, vegul feladtam.
2012.01.23. 15:29
Imco írta:leslie írta:LeviM5 írta:Gyerekkorom kedvenc sorozata!
Néztétek?![]()
![]()
Jo kis sorozat volt, csak kar hogy nem csinaltak belole tobb reszt.... Egyebkent evente vagy ket evente adja a Magyar Televizio.
En a zenejet szerettem volna megszerezni, de sehogysem talaltam, vegul feladtam.
Én azt sajnálom, hogy akkor már rég nem voltam gyerek!![]()
![]()
![]()
2012.01.23. 16:37
kiara írta:
Akkor te gyerek korodban cdak Rábát,Ifát meg Kamazt láttál!

2012.01.23. 20:30

2012.01.26. 22:52
kiara írta:Imco írta:leslie írta:LeviM5 írta:Gyerekkorom kedvenc sorozata!
Néztétek?![]()
Mekkora fazonok voltak!
És brutál jó sziknkronnal!
Én azt sajnálom, hogy akkor már rég nem voltam gyerek!![]()
![]()
![]()
Akkor te gyerek korodban cdak Rábát,Ifát meg Kamazt láttál!
2012.01.26. 23:05
LeviM5 írta:Simi-féle faros Ikarusz menő volt, "öregek" mai napig emlegetik...
.jpg)
2012.04.01. 07:49
2012.04.01. 09:46
2012.04.01. 11:01
Milán88 írta:Hello!
Most fedeztem fel ezt a topikot. Én is kamionos vagyok de nem akármivel...egy szép fehér csőrös scanianak nyomom a pedálját. Üdv minden kollégának vagy akik legalább úgy állnak ezekhez a nagy dögökhöz hogy nem utálják, az már valami ezekben az időkben.
2012.04.01. 12:48
2012.04.02. 16:51
bmw520ds írta:Haladok Tamási felé a fatornyosomban trakival.
Egyszer csak Dombóvár irányából egy gyönyörű fehér fülkéjű kamion ereszkedik befelé oldalról. Én ismerem a sofőrt! Pedig még nem is láttam a gépét...Azonnal levágtam, a Dolly-s Lidl "tárazó" verda útját fogom állni! Stop táblához ért, a fülke eszeveszetten dülöngél a komoly fékhatás miatt, még akkor is rugózik, mikor megállt a szörny. Tekereg a csávó, mert az A oszlop és a rajta lévő tükrök miatt nem lát, aztán mikor beleintegetünk a fiammal a képébe, még egy meglepetés: egy stoppos lány is vigyorogva integet mikor leesett nekik a tantusz! Ha nem ismertem volna fel a lányt, nem írom ide...
Örülök hogy véletlenül találkoztunk, akár csak múlt héten!![]()
Sziasztok Szkubikáék!![]()
![]()
azért volt velem,mert ugye egy részt hétvége volt,másrészt arra jártam amit nagyon kedvel.A kör az Szfvár-Paks-Komló-Pécs-Szfvár volt.Na már most a pótot ott hagytuk Komlón és csak a gépessel mentünk fel Pécsre meg vissza a pótért Komlóra.Van ott egy kajálda ami nagyon guut,meg hát a szerpentin
.Aztán elindultunk haza felé mert még a nagy kedvence a 66-os út "hullám vasút"
.Mondtam is,hogy nem tudom merre lakik mert "Apáék"voltak náluk.Gurulunk rá a STOP táblára fellélegezve,hogy megúsztuk a rövidítést .Balról érkezik a John Deere dupla kerékkel mögötte meg a permetező mély repüléssel itt-ott a kerék is leért a földre.
Hiába kiabáltunk nem hallottátok kár
Jó kedvre derültünk,hogy már megint csak úgy össze futottunk ,azt sajnáltuk,hogy nem tudtunk ismét jót beszélgetni.Végezetül egy kép
2012.10.15. 09:02
2012.10.15. 09:15
barbrady írta:Hivatásos jogsim van, és hamarosan lejár. Hogy megy most a megújítás? A háziorvos megcsinálja? Utána menni kell az okmányirodába?
2012.10.15. 09:21
admin írta:barbrady írta:Hivatásos jogsim van, és hamarosan lejár. Hogy megy most a megújítás? A háziorvos megcsinálja? Utána menni kell az okmányirodába?
Tudtomal házi orvos nem csinálja meg. Én üzem orvosnál szoktam megcsináltatni. És utána okmányiroda.
iPhone Tapatalk
2012.10.15. 09:26
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Hivatásos jogsim van, és hamarosan lejár. Hogy megy most a megújítás? A háziorvos megcsinálja? Utána menni kell az okmányirodába?
Tudtomal házi orvos nem csinálja meg. Én üzem orvosnál szoktam megcsináltatni. És utána okmányiroda.
iPhone Tapatalk
Amikor utoljára csináltattam, akkor én is üzemorvosnál voltam, de olvastam valahol, hogy már a háziorvos is megcsinálhatja.
2014.10.19. 21:26
2014.10.19. 21:36
barbrady írta: