Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.18. 20:28

szekeres írta:
ptom írta:Itt a hétvége uraim.Hál istennek olyan helyen dolgozok ahol nem tartják be az ilyen szombaton bedolgózósdit ezért mehetnék is egy kicsit lógatni de az időjárás előrejelzés nem túl kecsegtető.Na majd meglátom.

eső, szél, valaki azt mondja, hogy ilyenkor a legjobb :D

Igen,sok mindent mondanak és sok mindenkinek igaza is van csak hát én azért szeretem kibaszottul a horgászatot mert számomra ez egy akkora kikapcsolódás és ellazulás,hogy azt más nem igen tudja pótolni viszont szar időbe nem lehet lazulni. :D

2011.03.18. 23:31

Hohóó, ez remek topic!
Mi somlóhegyen voltunk a hétvégén. Én egy új bojlival próbálkoztam, ami nem hozta az eredményt, de a cimborám kivett egy közepes csukát meg két pontyot.
Ha választani kéne, én pergetni jobban szeretek, de feeder vagy a picker sem akadály és nem futamodunk meg a sör vagy a rövid elől sem. :)
A hal sportársakat mindig visszaengedjük, ez alól csak a karácsonyi pisztráng a kivétel.

Felszerelésre jó tanács: mi Angliából szoktunk rendelni cuccokat az itthoni ár töredékéért. Átlagban 20-25%-kal olcsóbb még a szállítással is, de szinten állandóan vannak akciók és így 30-50%-ot is ki lehet fogni.
Érdemes többen összeállni, akkor oszlik a postaköltség.

2011.03.20. 15:57

Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz. :cry:

2011.03.20. 16:04

ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz. :cry:

Nekem nem, bár csak a FeHoVa-n voltam kint :)

2011.03.20. 16:07

quino írta:
ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz. :cry:

Jött valami?

2011.03.20. 18:27

ptom írta:
quino írta:

Jött valami?

Tömeg volt és még a kiállítók harmada sem volt horgászat. A vadászat dominált meg egy csomó nem kapcsolódó stand volt (pl. száraztészta-készítőgép, kültéri jakuzzi, stb).
Nem érte meg a belépőt se, az ingyenes Hit-parkos kiállítás nagyságrendekkel fölülmúlta.

2011.03.20. 18:35

quino írta:
ptom írta:
quino írta:

Jött valami?

Tömeg volt és még a kiállítók harmada sem volt horgászat. A vadászat dominált meg egy csomó nem kapcsolódó stand volt (pl. száraztészta-készítőgép, kültéri jakuzzi, stb).
Nem érte meg a belépőt se, az ingyenes Hit-parkos kiállítás nagyságrendekkel fölülmúlta.

A száraztésztakészítőnek nem tudom mi köze egy fegyver horgász kiállításhoz vagy mi a fene?

2011.03.20. 22:03

ptom írta:
quino írta:
ptom írta:
quino írta:

Jött valami?

A száraztésztakészítőnek nem tudom mi köze egy fegyver horgász kiállításhoz vagy mi a fene?

Sziasztok!
Én tavaly voltam fehován,de asszem soha többet! Lejártam a lábam,és nem is vettem semmit. Szerintem drága! Jól bekajáltam sült kolbászból,és hazajöttem!
Amúgy voltam ma lógatni,jól eláztam dél után,és nem fogtam semmit!!!:( Plussz majdnem elakadtam a hátsókerekessel!!! :)

2011.03.20. 23:00

fegyveri írta:
ptom írta:
quino írta:
ptom írta:
quino írta:

Jött valami?

Sziasztok!
Én tavaly voltam fehován,de asszem soha többet! Lejártam a lábam,és nem is vettem semmit. Szerintem drága! Jól bekajáltam sült kolbászból,és hazajöttem!
Amúgy voltam ma lógatni,jól eláztam dél után,és nem fogtam semmit!!!:( Plussz majdnem elakadtam a hátsókerekessel!!! :)

Mi is azért szoktunk kimenni, hogy megnézzük az újdonságokat, meglóbálni a botokat és aztán megrendelni kintről :D
Az ilyen jakuzzi, száraztészta meg muffinsütőforma árusokat én se tudtam hovatenni...

2011.03.21. 18:38

quino írta:
fegyveri írta:
ptom írta:
quino írta:
ptom írta:
quino írta:

Jött valami?

Sziasztok!

Mi is azért szoktunk kimenni, hogy megnézzük az újdonságokat, meglóbálni a botokat és aztán megrendelni kintről :D
Az ilyen jakuzzi, száraztészta meg muffinsütőforma árusokat én se tudtam hovatenni...

Van valami megbízható forrásod kint?

2011.03.26. 12:13

Ki akartam menni lógatni egy kicsit de fura idő van úgyhogy inkább sörözgetek. :D

2011.03.26. 14:41

ptom írta:Ki akartam menni lógatni egy kicsit de fura idő van úgyhogy inkább sörözgetek. :D
Én nem csak akartam, hanem ki is mentem.
Teljesen feleslegesen! Pedig mindenféle csalit és trükköt bevetettem! :D

2011.03.26. 14:53

tbi01 írta:
ptom írta:Ki akartam menni lógatni egy kicsit de fura idő van úgyhogy inkább sörözgetek. :D
Én nem csak akartam, hanem ki is mentem.
Teljesen feleslegesen! Pedig mindenféle csalit és trükköt bevetettem! :D

Nem esznek még a halak vagy csak minimálisat.Melegednie kell még a víznek.

2011.03.27. 19:17

Voltam kint ma vagy 3-4 órát pergetni,hogy kicsit felidézzem gyerekkorom kedvenc horgászmódszerét de nem jártam szerencsével.Ráadásul majdnem megáztam. :(

Re:

2011.05.17. 10:21

ptom írta:
Van valami megbízható forrásod kint?

Tőlük rendeltünk most legutóbb, eddig jól szállítottak

Re: Horgászat Halászat

2011.08.04. 13:59

Heló
Ma délelőtt voltam horgászni,sikerült két pontyot fogni,aztán jött az eső és haza kellett menni.
Üdv lacir1

2011.08.04. 21:19

lacir1 írta:Heló
Ma délelőtt voltam horgászni,sikerült két pontyot fogni,aztán jött az eső és haza kellett menni.
Üdv lacir1

Helo
Ebbe a topikba azért vigyázzunk miket írunk :o :lol: :lol: mert képek nélkül nem érvényes .... hogy ekkora halat fogtam

Kép

2011.08.04. 21:22

lepke írta:
Üdv lacir1

Helo
Ebbe a topikba azért vigyázzunk miket írunk :o :lol: :lol: mert képek nélkül nem érvényes .... hogy ekkora halat fogtam

Kép

Helo!
Te Zoli! Itt még volt hajad! :D

2011.08.04. 22:07

szekeres írta:
lepke írta:
Üdv lacir1

Helo

Kép

Helo!
Te Zoli! Itt még volt hajad! :D

Helo
Te Laci !!!! a képen látható manus NEM én vagyok
ollóztam a netről :wink:

2011.08.04. 23:06

Heló
Én nem azt irtam,hogy mekkora halat fogtam,hanem hogy két pontyot :lol: Amúgy két kilós halak voltak.
Üdv lacir1
Hozzászólás küldése

VigLink badge