![]() |
2011.03.18. 20:28
szekeres írta:ptom írta:Itt a hétvége uraim.Hál istennek olyan helyen dolgozok ahol nem tartják be az ilyen szombaton bedolgózósdit ezért mehetnék is egy kicsit lógatni de az időjárás előrejelzés nem túl kecsegtető.Na majd meglátom.
eső, szél, valaki azt mondja, hogy ilyenkor a legjobb
2011.03.18. 23:31
2011.03.20. 15:57
2011.03.20. 16:04
ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
2011.03.20. 16:07
quino írta:ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
Nekem nem, bár csak a FeHoVa-n voltam kint
2011.03.20. 18:27
ptom írta:quino írta:ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
Jött valami?
2011.03.20. 18:35
quino írta:ptom írta:quino írta:ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
Jött valami?
Tömeg volt és még a kiállítók harmada sem volt horgászat. A vadászat dominált meg egy csomó nem kapcsolódó stand volt (pl. száraztészta-készítőgép, kültéri jakuzzi, stb).
Nem érte meg a belépőt se, az ingyenes Hit-parkos kiállítás nagyságrendekkel fölülmúlta.
2011.03.20. 22:03
ptom írta:quino írta:ptom írta:quino írta:ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
Jött valami?
Tömeg volt és még a kiállítók harmada sem volt horgászat. A vadászat dominált meg egy csomó nem kapcsolódó stand volt (pl. száraztészta-készítőgép, kültéri jakuzzi, stb).
Nem érte meg a belépőt se, az ingyenes Hit-parkos kiállítás nagyságrendekkel fölülmúlta.
A száraztésztakészítőnek nem tudom mi köze egy fegyver horgász kiállításhoz vagy mi a fene?
2011.03.20. 23:00
fegyveri írta:ptom írta:quino írta:ptom írta:quino írta:ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
Jött valami?
A száraztésztakészítőnek nem tudom mi köze egy fegyver horgász kiállításhoz vagy mi a fene?
Sziasztok!
Én tavaly voltam fehován,de asszem soha többet! Lejártam a lábam,és nem is vettem semmit. Szerintem drága! Jól bekajáltam sült kolbászból,és hazajöttem!
Amúgy voltam ma lógatni,jól eláztam dél után,és nem fogtam semmit!!!:( Plussz majdnem elakadtam a hátsókerekessel!!!
2011.03.21. 18:38
quino írta:fegyveri írta:ptom írta:quino írta:ptom írta:quino írta:ptom írta:Hát ez a hétvége horgászat mentes volt de reméljük a jövő héten szebb idő lesz.
Jött valami?
Sziasztok!
Én tavaly voltam fehován,de asszem soha többet! Lejártam a lábam,és nem is vettem semmit. Szerintem drága! Jól bekajáltam sült kolbászból,és hazajöttem!
Amúgy voltam ma lógatni,jól eláztam dél után,és nem fogtam semmit!!!:( Plussz majdnem elakadtam a hátsókerekessel!!!
Mi is azért szoktunk kimenni, hogy megnézzük az újdonságokat, meglóbálni a botokat és aztán megrendelni kintről
Az ilyen jakuzzi, száraztészta meg muffinsütőforma árusokat én se tudtam hovatenni...
2011.03.26. 12:13
2011.03.26. 14:41
Én nem csak akartam, hanem ki is mentem.ptom írta:Ki akartam menni lógatni egy kicsit de fura idő van úgyhogy inkább sörözgetek.
2011.03.26. 14:53
tbi01 írta:Én nem csak akartam, hanem ki is mentem.ptom írta:Ki akartam menni lógatni egy kicsit de fura idő van úgyhogy inkább sörözgetek.
Teljesen feleslegesen! Pedig mindenféle csalit és trükköt bevetettem!
2011.03.27. 19:17
2011.05.17. 10:21
ptom írta:
Van valami megbízható forrásod kint?
2011.08.04. 13:59
2011.08.04. 21:19
lacir1 írta:Heló
Ma délelőtt voltam horgászni,sikerült két pontyot fogni,aztán jött az eső és haza kellett menni.
Üdv lacir1
2011.08.04. 21:22
lepke írta:lacir1 írta:Heló
Ma délelőtt voltam horgászni,sikerült két pontyot fogni,aztán jött az eső és haza kellett menni.
Üdv lacir1
Helo
Ebbe a topikba azért vigyázzunk miket írunk![]()
![]()
mert képek nélkül nem érvényes .... hogy ekkora halat fogtam
2011.08.04. 22:07
szekeres írta:lepke írta:lacir1 írta:Heló
Üdv lacir1
Helo
Ebbe a topikba azért vigyázzunk miket írunk![]()
![]()
mert képek nélkül nem érvényes .... hogy ekkora halat fogtam
Helo!
Te Zoli! Itt még volt hajad!
2011.08.04. 23:06