![]() |
2010.12.31. 11:07
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
A kerékpárral van tapasztalat valakinek![]()
![]()
![]()
Mert jövőre a Testedzéssel párhuzamosan azt is akarom NYOMNI
A biciklivel kapcsolatban mi a kérdés? ,,,mert tapasztalat az van![]()
Helo
mennyi kilométert érdemes tekerni
Alap helyzetben értem
Hűha Zoli, Te aztán tudsz kérdezni!Szobabicikli lesz, vagy igazi? ...bármelyik is lesz, előbb a sejhajodat kell hozzászoktatni, nem a lábad!
...de komolyan. Azt, hogy mennyit bírsz érezni fogod viszont, hogy a térded ne tedd tönkre, olyan biciklit is kéne választanod. (city, monten-bájk, vagy verseny) 150.000Ft-ért már elég jól használhatót lehet kapni, amin érdemes tekerni. Fontos, hogy legyen könnyű. Normális helyen össze is raknak neked biciklit a kérésednek és igényednek megfelelőt, talán ilyen helyen kéne érdeklődni.
Helo
Azt mondják az érszükületre a Bringa a jó
Mivel én más Sportra ((alkalmatlan))vagyok ezért ez biztosan JÓ befektetés
Kinéztem egy BMW-s bringát csak arról lebeszéltek
2010.12.31. 12:16
Nekem van! Tanulj belőle!lepke írta:Helo
![]()
![]()
2010.12.31. 12:39
2010.12.31. 16:24
lepke írta:Helo
Havonta 1-2 napot el tudnák viselni a talicskával![]()
2010.12.31. 16:29
lepke írta:tibi666 írta:Könnyű legyen a bicikli és ne legyenek túl széles kerekei, akkor tudsz a leggyorsabban haladni vele!
Amennyi jól esik, annyit tekerj.
Nekem fekvenyomópadot hozott a JÉZUSKA, úgyhogy ezentúl itthon fogok edzeni, végre nem kell az edzőteremben nyomorogni.
Helo
Akkor még te jól jártál![]()
Van akinek egy Farmer gatyót
Van akinek egy fényképézőgépet és egy 42"tévét
Van akinek egy X6 35d-t hozott a Jézuska
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.12.31. 17:06
tibi666 írta:Könnyű legyen a bicikli és ne legyenek túl széles kerekei, akkor tudsz a leggyorsabban haladni vele!
Nekem fekvenyomópadot hozott a JÉZUSKA, úgyhogy ezentúl itthon fogok edzeni, végre nem kell az edzőteremben nyomorogni.
2010.12.31. 17:09
Celtic írta:tibi666 írta:Könnyű legyen a bicikli és ne legyenek túl széles kerekei, akkor tudsz a leggyorsabban haladni vele!
Egy faszi mindig azt mondta az utolsó mondatodra, hogy "az ilyenek félnek átöltözni az öltözőben és inkább szídják a helyet"
2010.12.31. 17:52
tibi666 írta: És engem zavart, hogyha néznek, vagy ilyesmi. A barátokkal szívesen edzek, de idegenekkel nem.
2010.12.31. 18:00
touring írta:tibi666 írta: És engem zavart, hogyha néznek, vagy ilyesmi. A barátokkal szívesen edzek, de idegenekkel nem.
Általánosan kijelenthetem, hogy az edzőteremeben senki nem nézi a másikat, hanem gyúr keményen![]()
Valószínűleg tele vagy komplexusokkal![]()
![]()
![]()
Ne haragudj, de ezt nem tudtam kihagyni
2010.12.31. 18:02
tibi666 írta:touring írta:tibi666 írta: És engem zavart, hogyha néznek, vagy ilyesmi. A barátokkal szívesen edzek, de idegenekkel nem.
Általánosan kijelenthetem, hogy az edzőteremeben senki nem nézi a másikat, hanem gyúr keményen![]()
Valószínűleg tele vagy komplexusokkal![]()
![]()
![]()
Ne haragudj, de ezt nem tudtam kihagyni
Jaja, biztos, ha majd büszke leszek a testemre, akkor szívesebben lenézek majd egy terembe, de addig még van mit dolgozni és nem éreztem jól magam a szénnégyúrt emberek között.
2011.01.03. 00:34
lepke írta:Helo
![]()
![]()
2011.01.03. 19:40
geisz írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
Hááát van egy kevés...Fiatal koromban az akkori PMSC-ben húztam le egy pár évet országúti versenyzőként. Manapság a Fit-Boys öregfiúkkal nyomjuk heti két-három alkalommal. Idén télen én is az edzőterembe húzodtam be...
Szóval ha bringa, és országúti kérdezz bátran, hát ha tudok válaszolni.
2011.01.03. 19:49
lepke írta:geisz írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
Hááát van egy kevés...Fiatal koromban az akkori PMSC-ben húztam le egy pár évet országúti versenyzőként. Manapság a Fit-Boys öregfiúkkal nyomjuk heti két-három alkalommal. Idén télen én is az edzőterembe húzodtam be...
Szóval ha bringa, és országúti kérdezz bátran, hát ha tudok válaszolni.
Helo geisz klubtárs
Köszönöm a segítségedet Bringa ügyben![]()
A Labi klubtárs elmagyarázta Telefonon a lényeget és rájöttem NEKEM ((már))nem való
2011.04.04. 22:11
2011.04.04. 22:13
2011.04.04. 22:32
tibi666 írta:No, én február közepe óta edzem itthon. Hetente háromszor bő 1 órát. 5 és fél hete kezdtem el diétázni mellé, szerdán már -5 kilónál jártam. A rövidtávú cél június 1-re 100 kiló alá menni, 110-ről indultam, szerda a mérőnap, remélhetőleg már 104-el fog kezdődni a súlyom.
Július 1-re jó lenne esetleg a 95-t elérni, a végcél pedig valahol 85-90 között lesz.
Hálistennek a diéta nem visel meg, viszonylag könnyen átálltam. Esti sör nuku, édesség, chips nuku, ezen kívül ugyanúgy eszek, mint eddig, csak kevesebbet. Ebédre pl. 10 halrúd helyett 5-öt. Anyagilag sem mindegy.![]()
Nagyjából próbálom 1500 kalória körülre belőni a napi bevitelt.
A vérnyomásom is határozott javulást mutat. Itt a jó idő, úgyhogy a bicikli is elő fog kerülni, eddig úszni voltam kedden és csütörtökön, de sajna a bőröm nem bírja a klóros vizet.
2011.04.04. 22:51
lepke írta:tibi666 írta:No, én február közepe óta edzem itthon. Hetente háromszor bő 1 órát. 5 és fél hete kezdtem el diétázni mellé, szerdán már -5 kilónál jártam. A rövidtávú cél június 1-re 100 kiló alá menni, 110-ről indultam, szerda a mérőnap, remélhetőleg már 104-el fog kezdődni a súlyom.
Helo
Már megettem a kenyeremnek a FELÉTde még semmi Sport nem tudott lekötni KÉT-HÁROM hónapnál hosszabb ideig
Valahogyan nem vagyok kitartó,mostanra már olyan hasat növesztettem mint az Alekosz a ValóVilágbólhason már nehéz aludnom mert gerincferdülést kapok
Jövő héttől kitartó leszek
2011.04.04. 23:00
tibi666 írta:No, én február közepe óta edzem itthon. Hetente háromszor bő 1 órát. 5 és fél hete kezdtem el diétázni mellé, szerdán már -5 kilónál jártam. A rövidtávú cél június 1-re 100 kiló alá menni, 110-ről indultam, szerda a mérőnap, remélhetőleg már 104-el fog kezdődni a súlyom.
Július 1-re jó lenne esetleg a 95-t elérni, a végcél pedig valahol 85-90 között lesz.
Hálistennek a diéta nem visel meg, viszonylag könnyen átálltam. Esti sör nuku, édesség, chips nuku, ezen kívül ugyanúgy eszek, mint eddig, csak kevesebbet. Ebédre pl. 10 halrúd helyett 5-öt. Anyagilag sem mindegy.![]()
A vérnyomásom is határozott javulást mutat. Itt a jó idő, úgyhogy a bicikli is elő fog kerülni, eddig úszni voltam kedden és csütörtökön, de sajna a bőröm nem bírja a klóros vizet.
2011.04.04. 23:09
Celtic írta:tibi666 írta:No, én február közepe óta edzem itthon. Hetente háromszor bő 1 órát. 5 és fél hete kezdtem el diétázni mellé, szerdán már -5 kilónál jártam. A rövidtávú cél június 1-re 100 kiló alá menni, 110-ről indultam, szerda a mérőnap, remélhetőleg már 104-el fog kezdődni a súlyom.
([color=Betű szín]Adipex[/color]) és Április 20-ra 80kg leszel.
Én ezt csak megemlítettem. Nem bíztattalak rá, nem terjesztem, soha életembe nem is hallottam róla és a szivem is rendben van.
2011.04.04. 23:10
Celtic írta:(Adipex) és Április 20-ra 80kg leszel.
Én ezt csak megemlítettem. Nem bíztattalak rá, nem terjesztem, soha életembe nem is hallottam róla és a szivem is rendben van.