![]() |
2011.09.08. 17:32
jackson írta:A franc essen bele amikor lejöttem a járdáról egy fűben lévő kő megsértette az alvázamat. Most lehet lakatolni és festetni. Remek hogy én milyen boldog vagyok.
Jackson, akinek sokba került az igazság kiderítése
2011.09.08. 17:38
simi64 írta:Az alvázadat???
(az oldalát sem szoktad nézni)
2011.09.08. 22:16
2011.09.08. 23:22
2011.09.09. 08:59
simi64 írta:Budapestre ezek szerint nem megyünk
2011.09.09. 09:48
leslie írta:simi64 írta:Budapestre ezek szerint nem megyünk
Minden nap trafi infója így néz ki itt Budapesten. A police.hu-n fent van, én minden hónap elején kinyomtatom és a kocsiban van, mielőtt indulok mindig megnézem, hogy az adott időpontban merre vannak. Néhányszor már megmentett a lista.
2011.09.09. 09:52
tibi666 írta:leslie írta:simi64 írta:Budapestre ezek szerint nem megyünk
Minden nap trafi infója így néz ki itt Budapesten. A police.hu-n fent van, én minden hónap elején kinyomtatom és a kocsiban van, mielőtt indulok mindig megnézem, hogy az adott időpontban merre vannak. Néhányszor már megmentett a lista.
Viszont ez nem szentírás, bármikor változtathatnak rajta.
Ebben a hónapban nálunk pl. csak ilyeneket írnak, hogy Miskolc belterület. Hát köszi.
2011.09.09. 10:34
2011.09.26. 21:38
2011.09.27. 09:26
XenonBalazs írta:Most találtam egy jó oldalt Itt mindent megtudhatsz, és formanyomtatványok is vannak.
Ma volt nálam a XV. kerületi kapitány és mondta, hogy 150-ig nem küldenek ki semmit, csak akkor, ha utánad mennek. ( Ne érjen utol )
A többit a minden amit mondani akarsz topicba teszem.
2011.09.27. 09:51
Gabesz72 írta:XenonBalazs írta:Most találtam egy jó oldalt Itt mindent megtudhatsz, és formanyomtatványok is vannak.
Ma volt nálam a XV. kerületi kapitány és mondta, hogy 150-ig nem küldenek ki semmit, csak akkor, ha utánad mennek. ( Ne érjen utol )
Hogy érted vagy érti, hogy 150-ig nem küldenek semmit?
2011.09.27. 10:29
jackson írta:Gabesz72 írta:XenonBalazs írta:Most találtam egy jó oldalt Itt mindent megtudhatsz, és formanyomtatványok is vannak.
Városban ki ne próbáld védelem nélkül.
Jackson, aki szerint autópályára gondol mivel gps 143-nál még soha nem kapott csekket. Vigyázat mert az óra csal és ha egy picit is átmentél pl. 151km a valós értéken akkor fizetsz.
Jackson, aki manapság 143-ra pakolja a tempomatot a pályán (lézeres aktív védelem hiánya miatt)
2011.09.27. 22:49
Gabesz72 írta:jackson írta:Gabesz72 írta:XenonBalazs írta:Most találtam egy jó oldalt Itt mindent megtudhatsz, és formanyomtatványok is vannak.
Jackson, aki szerint autópályára gondol mivel gps 143-nál még soha nem kapott csekket. Vigyázat mert az óra csal és ha egy picit is átmentél pl. 151km a valós értéken akkor fizetsz.
Jackson, aki manapság 143-ra pakolja a tempomatot a pályán (lézeres aktív védelem hiánya miatt)
Ja, hogy autópálya! Értem
2011.09.27. 23:11
briganti írta:Gabesz72 írta:jackson írta:Gabesz72 írta:XenonBalazs írta:Most találtam egy jó oldalt Itt mindent megtudhatsz, és formanyomtatványok is vannak.
A céges OFF autót autópályán minden esetben az óra szerinti 149-re állítom.2 év alatt nem jött csekk a cégesre.
A sajátra 3 is...de azt máshol érdemeltem ki.
2011.09.27. 23:48
2011.09.28. 13:57
briganti írta:Gabesz72 írta:jackson írta:Gabesz72 írta:XenonBalazs írta:Most találtam egy jó oldalt Itt mindent megtudhatsz, és formanyomtatványok is vannak.
A céges OFF autót autópályán minden esetben az óra szerinti 149-re állítom.2 év alatt nem jött csekk a cégesre.
A sajátra 3 is...de azt máshol érdemeltem ki.
Helo
Azért vigyázni kell a kilométer órával
A 149-es sebesség is csak akkor valós HA a céges autón a megfelelő gumi és felniméret található,az ettől eltérő méretetekkel szerelt autókban,érhetik az embert NAGY meglepetések
Egy példa 215/50/17 gyári méret helyett 215/50/18-as kerekek szerelt kocsinál egy 149 km/ó tempó az a valóságban mikor mérnek már 155 km/ó fog mutatni a rendőrbácsi műszerén
2011.09.28. 14:16
szekeres írta:briganti írta:Helo
A 149-es sebesség is csak akkor valós HA a céges autón a megfelelő gumi és felniméret található,az ettől eltérő méretetekkel szerelt autókban,érhetik az embert NAGY meglepetések
Egy példa 215/50/17 gyári méret helyett 215/50/18-as kerekek szerelt kocsinál egy 149 km/ó tempó az a valóságban mikor mérnek már 155 km/ó fog mutatni a rendőrbácsi műszerén
De a GPS az nem távolságot mér adott pontoktól? Ebben az esetben nem számít a felni és a gumiméret nem?
2011.09.28. 14:37
Jerry írta:szekeres írta:briganti írta:Helo
De a GPS az nem távolságot mér adott pontoktól? Ebben az esetben nem számít a felni és a gumiméret nem?
Gyengébbek kedvéért kiemeltem a fontos részt!
2011.09.28. 19:32
2011.09.28. 19:47
odus írta:Sziasztok!
Ma én is beleszaladtam a sünökbe. Jövök az m=-en békés 150-el, mert azt olvastam,
csak a fölött küldik ki a büntetést. Siófok magasságában látok egy fekete autót az út mellett a füvön,
először reflexből fékeztem, utána meg hagytam, hagy mérjen, mert 150 alatt nem küldik ki. Hát lehet, hogy
nem, de 200 méterrel odébb ott állt egy Octavia RS, aki a következő pihenőnél simán kivett a sorból,
és leterelt. 142 Kmh = 3000 Ft. Olcsón megúsztam.
Odus