![]() |
2011.08.14. 14:22
2011.08.14. 16:46
XenonBalazs írta:Én erre csak annyit csinálnék, hogy ABS bizti kihúz és a drótok előtt satu, hogy szakadjon rendesen( Megijedtem és a fékre léptem. Semmit se tehetnek
)
A Másiknál, csak annyi a megoldás, hogy hogy kormány jobbra és kipöckölni a cuccot. ( Holttérben volt nem láttam, és nem is hallottam, hogy lekaszáltam. )
Mikor még meg volt a kis robogóm ( Yamaha Jog ) Lehel úton trafiztak és az állvány ki volt téve, ők meg bent ültek kb 10 méterre a kocsiban. Láb ki és kirúgtam a lábait és feldőlt![]()
Magyarul: Hatástalanítani kell ezeket, ha lehet.
Lassan én is fogom tesztelni az SAR blokkolót csak máshogy művelem majd egy kicsit ( rendszám 2 betű motorháztető lökhárító alja, mint ha fel csapta volna ) Csak kell szereznem nemes agyagot-sarat Tiszaújvárosból
2011.08.14. 17:02
szekeres írta:XenonBalazs írta:Én erre csak annyit csinálnék, hogy ABS bizti kihúz és a drótok előtt satu, hogy szakadjon rendesen( Megijedtem és a fékre léptem. Semmit se tehetnek
)
A Másiknál, csak annyi a megoldás, hogy hogy kormány jobbra és kipöckölni a cuccot. ( Holttérben volt nem láttam, és nem is hallottam, hogy lekaszáltam. )
Mikor még meg volt a kis robogóm ( Yamaha Jog ) Lehel úton trafiztak és az állvány ki volt téve, ők meg bent ültek kb 10 méterre a kocsiban. Láb ki és kirúgtam a lábait és feldőlt![]()
Lassan én is fogom tesztelni az SAR blokkolót csak máshogy művelem majd egy kicsit ( rendszám 2 betű motorháztető lökhárító alja, mint ha fel csapta volna ) Csak kell szereznem nemes agyagot-sarat Tiszaújvárosból
Jó a nyíregyházi sár is, fél centi vastag és nem málik. Ha kell valakinek, 20dkg egy adag, szívesen postázom is![]()
2011.08.14. 17:20
lepke írta:Gabesz81 írta:lepke írta:AlpinaFan írta:admin írta:Tegnap a Budai alsó rakparton ma Csepelen a Kossuth L utcában találkoztam érdekes dologgal.
Az aszfaltra két kábelszerű cucc van lerakva egymástól kb 3 métere mellette parkol egy kis busz amiben műszerek és tőle pármétere egy kb 120cm magas állványon egy kamera szerű cucc.És előtte kb 5m-re ki volt rakva kocka kék tábla hogy trafik control.
Ez vajon mi lehet új sebesség mérőt tesztelnek?Mert ha ezt be építik akkor szívás lesz.
Ma is ugyanott álltak a rakparton, csak most nem Skodából mértek.
A múlt héten a Róbert Károly körúton láttam.
Helo
Ezek már mindent kitalálnak![]()
![]()
Mértek ma két helyen az M3-as autópályán
Fent volt a S-A-R blokkolóm szerelve messziről láttam hogy kint állnak a sünök..... 200 környékén mehettem és a jobb lábammal padlóig nyomtam a pedált, még a farcsontom is belereccsent... visszakapcsolt a váltó és dudálva, villogva elmentem előttük 240 környékén
Nyugtáztam magamnakTÖBBET ÉN már nem fizetek nekik
Zoli!
Nem tartasz attól, hogy legközelebb a következő kihajtónál várnak majd a srácok és nem fókusszal? Az egyedi blokkoló még oké, de hogy még az agyukat is húzod...merész vagy!
Félreértés ne essék nem vagyok az üzletszerű sebességmérés pártján, nagyon nem, csak kérdezem.
Üdv
Gábor
Helo
Nem értelmezem félre a kérdésedet![]()
Én már nagyon sokat fizettemde már egy ideje megúntam
Kérdezem ÉN ............... mit tud mondani![]()
Sáros a rendszám ..............
Nem állhatok meg 10 vagy 20 kilométerenként le ellenőrizni hogy a rendszám olvasható-e vagy nem
2011.08.14. 21:36
Wazze Nyiregyen nincs is sár csak homokszekeres írta:XenonBalazs írta:Én erre csak annyit csinálnék, hogy ABS bizti kihúz és a drótok előtt satu, hogy szakadjon rendesen( Megijedtem és a fékre léptem. Semmit se tehetnek
)
Jó a nyíregyházi sár is, fél centi vastag és nem málik. Ha kell valakinek, 20dkg egy adag, szívesen postázom is![]()
2011.08.15. 04:46
admin írta:Wazze Nyiregyen nincs is sár csak homokszekeres írta:XenonBalazs írta:Én erre csak annyit csinálnék, hogy ABS bizti kihúz és a drótok előtt satu, hogy szakadjon rendesen( Megijedtem és a fékre léptem. Semmit se tehetnek
)
![]()
![]()
2011.08.16. 22:32
2011.08.17. 15:55
admin írta:Ma megint Csepelen ólálkodtak reggel 8-kor pakoltak ki de este 6-kor még ott voltak.
2011.08.17. 16:19
barbrady írta:admin írta:Ma megint Csepelen ólálkodtak reggel 8-kor pakoltak ki de este 6-kor még ott voltak.
Úgy látom nem ártana elvinni a céges verdát Baluhoz egy belső tisztításra
2011.08.17. 22:35
admin írta:Ma megint Csepelen ólálkodtak reggel 8-kor pakoltak ki de este 6-kor még ott voltak.
2011.08.18. 06:09
lepke írta:admin írta:Ma megint Csepelen ólálkodtak reggel 8-kor pakoltak ki de este 6-kor még ott voltak.
Helo Laci
Igazán nyomhattál volna egy erősebb féket a drótokon
2011.08.19. 14:58
MChris írta:lepke írta:admin írta:Ma megint Csepelen ólálkodtak reggel 8-kor pakoltak ki de este 6-kor még ott voltak.
Helo Laci
Igazán nyomhattál volna egy erősebb féket a drótokon
majd a xenon letiltja ha kipucolja
2011.09.01. 00:03
2011.09.01. 11:39
2011.09.01. 11:41
2011.09.01. 11:56
2011.09.01. 12:26
tibi666 írta:Augusztusi szabolcs megyei mérési tervezetet látott valaki? A rendőrség honlapján nem találom.
Konkrétan aug. 23., kedd, Nagykálló érdekelne.
2011.09.02. 00:28
2011.09.02. 00:40
kiara írta:Mi mutat jól, a km óra vagy a gps?
Autópályán beállítom a tempomatot 143km/h-ra a gps szerint, ugyanakkor az óra 153 körül mutat. Én nyugtatom magam, hogy a gps mutatja az "igazi" sebességet, de tényleg így van?
A lakott területeken elhelyezett sebesség mutatók is a gps-en látható sebességet mutatják.
2011.09.08. 08:44