![]() |
2009.10.01. 15:40
2009.10.01. 16:14
Boborider írta:Sziasztok!
Ma a Keleti pu. környékén utolértem egy e39 M5öt (mivel az én sávom gyorsabban haladt). Látom hogy klubos rendszámtábla keret van rajta, avus blau színű, gondoltam hogy Madox lesz az. Melléérve lógok ki az ablakból, integetek, aztán látom hogy nem Ő az, úgyhogy a sofőr csak pillázott hogy "ki ez a hülye gyerek?"
Szóval ezúton üdvözlöm a JIL-106 rendszámú M5 tulaját
![]()
2009.10.01. 16:27
jackson írta:Boborider írta:Sziasztok!
Ma a Keleti pu. környékén utolértem egy e39 M5öt (mivel az én sávom gyorsabban haladt). Látom hogy klubos rendszámtábla keret van rajta, avus blau színű, gondoltam hogy Madox lesz az. Melléérve lógok ki az ablakból, integetek, aztán látom hogy nem Ő az, úgyhogy a sofőr csak pillázott hogy "ki ez a hülye gyerek?"
![]()
Szia!
![]()
A Vojno kérdezte melyikőtök kocsiját néztem meg Törökmezőn légyszí írd már meg. Ha jól emlékszem nem a tiédet néztem hanem a fehéret de milyen évjártú/tipusú kocsi azt nem irtam fel.
Nekem meg egy E46klubos ment elöttem reggel kanyarodáskor. De van amúgy egy külön topikunk az
"E39 Klubbal kapcsolatos kérdések/Klubtársvadászat" ott szoktak ilyen ki látott kicsodát témáról beszélgetni.
Jackson, aki vigyorog a sztorin.
2009.10.01. 18:05
Boborider írta:jackson írta:Boborider írta:Sziasztok!
![]()
Szia!
![]()
A Vojno kérdezte melyikőtök kocsiját néztem meg Törökmezőn légyszí írd már meg. Ha jól emlékszem nem a tiédet néztem hanem a fehéret de milyen évjártú/tipusú kocsi azt nem irtam fel.
Nekem meg egy E46klubos ment elöttem reggel kanyarodáskor. De van amúgy egy külön topikunk az
"E39 Klubbal kapcsolatos kérdések/Klubtársvadászat" ott szoktak ilyen ki látott kicsodát témáról beszélgetni.
Szia Jackson!
Zsebik autóját nézted meg Törökmezőn. Az egy 525i M50B25 motorral (asszem nem VANOSos). Nem tudom potosan hogy mikori évjárat, még kisvesés, de már, 24 szelepes, szóval '90-'93-ig terjedhet a gyártási éve.
Látod Jackson, én az off topicot is szét tudom offolni!
2009.10.01. 18:11
lepke írta:Boborider írta:jackson írta:Boborider írta:Sziasztok!
![]()
Szia!
![]()
Szia Jackson!
Zsebik autóját nézted meg Törökmezőn. Az egy 525i M50B25 motorral (asszem nem VANOSos). Nem tudom potosan hogy mikori évjárat, még kisvesés, de már, 24 szelepes, szóval '90-'93-ig terjedhet a gyártási éve.
Látod Jackson, én az off topicot is szét tudom offolni!
Helo boby
Nálunk azért nem ölnek
üdv zoli
2009.10.01. 21:26
jackson írta:Oroszlan írta:
A melo miatt sokszor, van hogy naponta járok olyan helyeken (erdő, szar utak, építkezések) ahova nem tudok a Bömbi-vel bemenni és 3 éve még az E39-nek egy ilyen helyen szakadt le az alja.
Ezért ilyen helyekre ezzel megyek. Csakhát közben a közuton is kell menni, ott meg közlekednek más járművek is.
Amúgy a múlt héten volt műszakin a kis maszat és csont nélkül átment, minden felkészítés nélkül.
Annyit mondtak, hogy a hátsó féket majd valamikor nézzem meg, mert csak akkor az igazi, ha rendesen bele van taposva, de amúgy jó.
Akkor ez nem OFF Lada niva kategória? A kis maszatnak is alacsony a has magassága. Emlékszem az elejére azzal lehetett tolni a havat meg a földet amig el nem akad.
A fék meg úgyis mindegy mivel könnyű hiába taposod csúszik állandóan csak kormányzás a megoldás. Ezért is adtam el a másik ok a 10l-es fogyasztás volt, meg a folyton beszaró új gyári alkatrészek.
Jackson, aki véntroty mert emlékezik a régi "szép" időkre
2009.10.01. 22:05
Oroszlan írta:jackson írta:Oroszlan írta:
A melo miatt sokszor, van hogy naponta járok olyan helyeken (erdő, szar utak, építkezések) ahova nem tudok a Bömbi-vel bemenni és 3 éve még az E39-nek egy ilyen helyen szakadt le az alja.
Ezért ilyen helyekre ezzel megyek. Csakhát közben a közuton is kell menni, ott meg közlekednek más járművek is.
Amúgy a múlt héten volt műszakin a kis maszat és csont nélkül átment, minden felkészítés nélkül.
Annyit mondtak, hogy a hátsó féket majd valamikor nézzem meg, mert csak akkor az igazi, ha rendesen bele van taposva, de amúgy jó.
Akkor ez nem OFF Lada niva kategória? A kis maszatnak is alacsony a has magassága. Emlékszem az elejére azzal lehetett tolni a havat meg a földet amig el nem akad.
A fék meg úgyis mindegy mivel könnyű hiába taposod csúszik állandóan csak kormányzás a megoldás. Ezért is adtam el a másik ok a 10l-es fogyasztás volt, meg a folyton beszaró új gyári alkatrészek.
Jackson, aki véntroty mert emlékezik a régi "szép" időkre
Nem értem a 10L-es fogyit.
Általában 60-70 között közlekedek mindenhol a kicsivel, az átlagom nyáron kb 4,5 ; télen kb 5,5-6.
Többször mértem, rátankolással.
Az elmúlt 3 évben (azóta van meg a kispolszki) 2 műszaki vizsga + évente zöldkártya volt, csont nélkül.
10ezer km-enként cserélem a levegőszürőt (400.Ft.) és a benzinszürőt (200.Ft.)
Az olajszintet már nem nézem, mindig minden hónap első napján beleöntök pont fél liter olajat.
Ezen kívül csak a benzin.
20,5 éves, az elmúlt 3 évben semmi nem romlott el, semmit nem kellett cserélni, semmihez nem kellett hozzányúlni.
Nekem ennyi. Ezért is toltam be a múlt héten a műszakira, még 2 év biztos menni fog.
2009.10.01. 23:57
2009.10.02. 08:06
e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
2009.10.02. 08:35
Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
2009.10.02. 08:42
Boborider írta:Sziasztok!
![]()
2009.10.02. 15:34
Labi írta:Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
...ha nem sürgős!![]()
![]()
2009.10.02. 16:05
MChris írta:Labi írta:Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
...ha nem sürgős!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2009.10.02. 16:18
e39chip írta:MChris írta:Labi írta:Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
...ha nem sürgős!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez akkor mit is jelent??
2009.10.02. 16:23
e39chip írta:MChris írta:Labi írta:Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
...ha nem sürgős!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez akkor mit is jelent??
2009.10.02. 16:31
MChris írta:e39chip írta:MChris írta:Labi írta:Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
...ha nem sürgős!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez akkor mit is jelent??
E60 navi topik
2009.10.02. 16:38
lepke írta:MChris írta:e39chip írta:MChris írta:Labi írta:Oroszlan írta:e39chip írta:Tudom, hogy nagyon off topic, de nem tudjátok, hogy W211-mercihez hol lehet navi DVD-t letölteni? Ha lehet akkor Európát. Letöltöttem néhányat de nem jó.
Máté ?![]()
![]()
...ha nem sürgős!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez akkor mit is jelent??
E60 navi topik
Helo
A mai napon megkaptuk![]()
működik
![]()
üdv zoli
2009.10.02. 18:42
2009.10.02. 21:48
lepke írta:Helo
Valamiben legyek mán első![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.10.02. 22:01
festo írta:Zoli másolsz nekem egyet!!![]()