![]() |
2009.09.20. 09:14
KORPINCS írta:Köszönöm!Bömbi őrültnek lenni jó dolog.![]()
Lehet tudok rá egy turbót szerezni ,akkor már disznó is lesz!
2009.09.20. 13:37
2009.09.20. 13:59
KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni.![]()
Átküldjem vkinek őket?
2009.09.20. 14:57
Köszi!jackson írta:KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni.![]()
Átküldjem vkinek őket?
Szerintem dobj az admin-nak egy PÜ-t és akkor amikor majd belép segít.
Jackson, aki ugyancsak mehet kuncsorogni a tali képekhez helyért
2009.09.20. 19:11
KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni.![]()
Átküldjem vkinek őket?
2009.09.20. 19:55
Köszönöm.MChris írta:KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni.![]()
Átküldjem vkinek őket?
amíg Admin nem engedélyezi addig nem él
2009.09.20. 20:24
Már él!KORPINCS írta:Köszönöm.MChris írta:KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni.![]()
Átküldjem vkinek őket?
amíg Admin nem engedélyezi addig nem él
2009.09.25. 13:39
2009.09.25. 14:20
lepke írta:Helo Jackson
2000-es TAG lettél GRATULÁLOK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szeretném megköszönni a sok felejthetetlen hozzászólást
Ezt komolyan ÍROM
üdv zoli
2009.09.25. 14:42
jackson írta:lepke írta:Helo Jackson
2000-es TAG lettél GRATULÁLOK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szeretném megköszönni a sok felejthetetlen hozzászólást
Ezt komolyan ÍROM
üdv zoli
És mit jelent az hogy 2000-es tag lettem? Olcsóbb a benzin?![]()
![]()
Jackson, aki forgatja a fejét nehogy meghúzzák a fülét a nagy ünneplésben
2009.09.26. 09:33
2009.09.28. 08:54
MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
2009.09.28. 09:07
lepke írta:MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
Helo
Biztosan jók lehetnek![]()
![]()
![]()
mikor hajtotta boldog-boldogtalan
üdv zoli
2009.09.28. 10:21
LeviM5 írta:lepke írta:MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Nem meglepő a cikk, szerintem sok céges autó is ilyen. Focusok, meg egyéb ilyenek. Egy pozitív, rendszeres szervizésük megvan.
2009.09.28. 10:29
LeviM5 írta:lepke írta:MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Nem meglepő a cikk, szerintem sok céges autó is ilyen. Focusok, meg egyéb ilyenek. Egy pozitív, rendszeres szervizésük megvan.
2009.09.28. 12:01
lepke írta:MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
2009.09.28. 12:19
charlie01 írta:lepke írta:MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Én egyet se mernék megvenni:D Most is ami van nálunk 60.000 km van benne, de minden egyes fékezésnél olyat üt folyamatosan a kormány, ááh mondom mindjárt itt szakad ki belőle valami
:D Am. meg úgy vannak ezek a Skotkodák, hogy 3 év vagy 90.000 km és le kell adni őket a Porsche H.-nak. Ebbe is mekkora lóvé elnyelés van, a rendőrség kifizet nem kevés milliót egy autóért / ez a bérleti díja, mert minek a cégnek saját autó, mint anno a csepp astra-k / hanem kifizeti ezt a sok pénzt, ami ugye ilyen 1000db, 2000db autó beszerzésnél valóban sok, aztán eljön a 90.000 km, vagy a 3 év és a Porsche meg szépen tovább adja a balekoknak
Szervizeltetésre persze nincs pénz, vagy lehet van csak az is eltűnik
Amikor egy kapitányi, KAPITÁNYI autó 3 hétig áll a műhelybe, mert nincs pénz fék betétre, akkor vajon ezekre a járőr autókra olyan sok volt költve
:D Na szóval összegezve ezeket a jó kis autókat, 90.000 km-nél jóval több van a motorba mert ezek öcsém, éjjel-nappal járnak-jártak. Este is, télen is jár a motor, fűtés miatt. Már beindítás után szinte soha nem volt kímélve, full hideg motorral 5.000 rpm, akkor szervizeltetése hááát . . . . Szóval 1.5 millióért k.rva jó vétel
:D:D:D
2009.09.28. 14:30
charlie01 írta:lepke írta:MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Én egyet se mernék megvenni:D Most is ami van nálunk 60.000 km van benne, de minden egyes fékezésnél olyat üt folyamatosan a kormány, ááh mondom mindjárt itt szakad ki belőle valami
:D Am. meg úgy vannak ezek a Skotkodák, hogy 3 év vagy 90.000 km és le kell adni őket a Porsche H.-nak. Ebbe is mekkora lóvé elnyelés van, a rendőrség kifizet nem kevés milliót egy autóért / ez a bérleti díja, mert minek a cégnek saját autó, mint anno a csepp astra-k / hanem kifizeti ezt a sok pénzt, ami ugye ilyen 1000db, 2000db autó beszerzésnél valóban sok, aztán eljön a 90.000 km, vagy a 3 év és a Porsche meg szépen tovább adja a balekoknak
Szervizeltetésre persze nincs pénz, vagy lehet van csak az is eltűnik
Amikor egy kapitányi, KAPITÁNYI autó 3 hétig áll a műhelybe, mert nincs pénz fék betétre, akkor vajon ezekre a járőr autókra olyan sok volt költve
:D Na szóval összegezve ezeket a jó kis autókat, 90.000 km-nél jóval több van a motorba mert ezek öcsém, éjjel-nappal járnak-jártak. Este is, télen is jár a motor, fűtés miatt. Már beindítás után szinte soha nem volt kímélve, full hideg motorral 5.000 rpm, akkor szervizeltetése hááát . . . . Szóval 1.5 millióért k.rva jó vétel
:D:D:D
2009.09.28. 21:06