Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.09.20. 09:14

KORPINCS írta:Köszönöm!Bömbi őrültnek lenni jó dolog. :D
Lehet tudok rá egy turbót szerezni ,akkor már disznó is lesz! bmwdance

Jaja ahogy Lepke mondaná üzemórás disznó... :lol:

2009.09.20. 13:37

A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni. :cry:
Átküldjem vkinek őket?

2009.09.20. 13:59

KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni. :cry:
Átküldjem vkinek őket?

Szerintem dobj az admin-nak egy PÜ-t és akkor amikor majd belép segít.

Jackson, aki ugyancsak mehet kuncsorogni a tali képekhez helyért

2009.09.20. 14:57

jackson írta:
KORPINCS írta:A képtárat mennyi idő múlva tudom használni a reg után?Van egy talicskányi képem ,nem tudom felrakni. :cry:
Átküldjem vkinek őket?

Szerintem dobj az admin-nak egy PÜ-t és akkor amikor majd belép segít.

Jackson, aki ugyancsak mehet kuncsorogni a tali képekhez helyért
Köszi!
Akkor kivárom a sorom. :D

2009.09.20. 19:11

Átküldjem vkinek őket?

amíg Admin nem engedélyezi addig nem él

2009.09.20. 19:55

MChris írta:
Átküldjem vkinek őket?

Köszönöm. :wink:

2009.09.20. 20:24

KORPINCS írta:
MChris írta:
Átküldjem vkinek őket?

Köszönöm. :wink:
Már él!

2009.09.25. 13:39

Helo Jackson
2000-es TAG lettél GRATULÁLOK :taps: :taps:
:franko: :franko: :franko:
Szeretném megköszönni a sok felejthetetlen hozzászólást
Ezt komolyan ÍROM
üdv zoli

2009.09.25. 14:20

lepke írta:Helo Jackson
Ezt komolyan ÍROM
üdv zoli

És mit jelent az hogy 2000-es tag lettem? Olcsóbb a benzin? :lol: :lol:

Jackson, aki forgatja a fejét nehogy meghúzzák a fülét a nagy ünneplésben

2009.09.25. 14:42

jackson írta:
lepke írta:Helo Jackson
Ezt komolyan ÍROM
üdv zoli

És mit jelent az hogy 2000-es tag lettem? Olcsóbb a benzin? :lol: :lol:

Jackson, aki forgatja a fejét nehogy meghúzzák a fülét a nagy ünneplésben

Helo
Sajnos olcsóbb nem lesz semmi :wink:
üdv zoli

2009.09.26. 09:33

Szivesen kipróbálnám ! http://bmworacleracing.com/en/interacti ... .type=home Ráadásul kék fehér logó is van rajta.. :P

2009.09.28. 02:08

Veszélyesek a rendőrségi Skodák?

2009.09.28. 08:54

MChris írta:Veszélyesek a rendőrségi Skodák?

Helo
Biztosan jók lehetnek :lol: :lol: :lol:
mikor hajtotta boldog-boldogtalan
üdv zoli

2009.09.28. 09:07

lepke írta:

Helo
üdv zoli

Nem meglepő a cikk, szerintem sok céges autó is ilyen. Focusok, meg egyéb ilyenek. Egy pozitív, rendszeres szervizésük megvan.

2009.09.28. 10:21

LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Nem meglepő a cikk, szerintem sok céges autó is ilyen. Focusok, meg egyéb ilyenek. Egy pozitív, rendszeres szervizésük megvan.

Ha valaki összefutna a volt céges H astrám-al én nem hajtotta agyon (nem is tud menni minek). De az utánam beült paraszt főnökömet már nem ajánlom: talán JPC-969 vagy -959 (már nem emlékszem pontosan) a rendszáma Fehér H-Astra K.mbi

Jackson, aki egyszer megszívta az autópálya cédulát vele mert a céges kocsihoz saját kocsi rendszámát diktálta be és fizethetett a köcsög autópálya társaságnak :evil:

2009.09.28. 10:29

LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Ha szeretnél venni a Piedl-nél van néhány 10 darab Veszprémben meg Ajkán is. :wink:
A multkor nézegettem őket- lefutott Barum gumikkal (sztem azokkal jöttek ki a gyárból :D ), megemelt hasmagassággal (kb 3 centi), oldalukon matrica nyomokkal meg a fekete gumikkal a tetejükön amikkel befoltozták a lyukakat :lol:
Viszont a belsejük egész egyben volt, de beinditani nem engedték :roll:

A fehér 2002 focust is pont emiatt volt nehéz eladni, mert egyből rávágták, hogy cégautó meg taxi csak mert fehér volt!!! Ennyi vadparasztot! :twisted:
Azért volt fehér mert nekem az tetszett, kénytelen voltam megmutatni az autó előző forgalmiát... (2-ik tulaja voltam)

2009.09.28. 12:01

lepke írta:

Helo
üdv zoli

Én egyet se mernék megvenni :D:D Most is ami nálunk van 60.000 környékén jár, de minden egyes fékezésnél olyat üt folyamatosan a kormány, ááh mondom mindjárt itt szakad ki belőle valami :D:D Am. meg úgy vannak ezek a Skotkodák, hogy 3 év vagy 90.000 km és le kell adni őket a Porsche H.-nak. Ebbe is mekkora lóvé elnyelés van, a rendőrség kifizet nem kevés milliót egy autóért / ez a bérleti díja, mert minek a cégnek saját autó, mint anno a csepp astra-k / hanem kifizeti ezt a sok pénzt, ami ugye ilyen 1000db, 2000db autó beszerzésnél valóban sok, aztán eljön a 90.000 km, vagy a 3 év és a Porsche meg szépen tovább adja a balekoknak :D Szervizeltetésre persze nincs pénz, vagy lehet van csak az is eltűnik :D Amikor egy kapitányi, KAPITÁNYI autó 3 hétig áll a műhelybe, mert nincs pénz fék betétre, akkor vajon ezekre a járőr autókra olyan sok volt költve :D:D Na szóval összegezve ezeket a jó kis autókat, 90.000 km-nél jóval több van a motorba mert ezek öcsém, éjjel-nappal járnak-jártak. Este is, télen is jár a motor, fűtés miatt. Már beindítás után szinte soha nem volt kímélve, full hideg motorral 5.000 rpm, akkor szervizeltetése hááát . . . . Szóval 1.5 millióért k.rva jó vétel :D:D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlie01 2009.09.28. 14:49-kor.

2009.09.28. 12:19

charlie01 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Én egyet se mernék megvenni :D:D Most is ami van nálunk 60.000 km van benne, de minden egyes fékezésnél olyat üt folyamatosan a kormány, ááh mondom mindjárt itt szakad ki belőle valami :D:D Am. meg úgy vannak ezek a Skotkodák, hogy 3 év vagy 90.000 km és le kell adni őket a Porsche H.-nak. Ebbe is mekkora lóvé elnyelés van, a rendőrség kifizet nem kevés milliót egy autóért / ez a bérleti díja, mert minek a cégnek saját autó, mint anno a csepp astra-k / hanem kifizeti ezt a sok pénzt, ami ugye ilyen 1000db, 2000db autó beszerzésnél valóban sok, aztán eljön a 90.000 km, vagy a 3 év és a Porsche meg szépen tovább adja a balekoknak :D Szervizeltetésre persze nincs pénz, vagy lehet van csak az is eltűnik :D Amikor egy kapitányi, KAPITÁNYI autó 3 hétig áll a műhelybe, mert nincs pénz fék betétre, akkor vajon ezekre a járőr autókra olyan sok volt költve :D:D Na szóval összegezve ezeket a jó kis autókat, 90.000 km-nél jóval több van a motorba mert ezek öcsém, éjjel-nappal járnak-jártak. Este is, télen is jár a motor, fűtés miatt. Már beindítás után szinte soha nem volt kímélve, full hideg motorral 5.000 rpm, akkor szervizeltetése hááát . . . . Szóval 1.5 millióért k.rva jó vétel :D:D:D:D

Ez nem semmi, tanulságos leírás. 8O Durva... :evil:

2009.09.28. 14:30

charlie01 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Én egyet se mernék megvenni :D:D Most is ami van nálunk 60.000 km van benne, de minden egyes fékezésnél olyat üt folyamatosan a kormány, ááh mondom mindjárt itt szakad ki belőle valami :D:D Am. meg úgy vannak ezek a Skotkodák, hogy 3 év vagy 90.000 km és le kell adni őket a Porsche H.-nak. Ebbe is mekkora lóvé elnyelés van, a rendőrség kifizet nem kevés milliót egy autóért / ez a bérleti díja, mert minek a cégnek saját autó, mint anno a csepp astra-k / hanem kifizeti ezt a sok pénzt, ami ugye ilyen 1000db, 2000db autó beszerzésnél valóban sok, aztán eljön a 90.000 km, vagy a 3 év és a Porsche meg szépen tovább adja a balekoknak :D Szervizeltetésre persze nincs pénz, vagy lehet van csak az is eltűnik :D Amikor egy kapitányi, KAPITÁNYI autó 3 hétig áll a műhelybe, mert nincs pénz fék betétre, akkor vajon ezekre a járőr autókra olyan sok volt költve :D:D Na szóval összegezve ezeket a jó kis autókat, 90.000 km-nél jóval több van a motorba mert ezek öcsém, éjjel-nappal járnak-jártak. Este is, télen is jár a motor, fűtés miatt. Már beindítás után szinte soha nem volt kímélve, full hideg motorral 5.000 rpm, akkor szervizeltetése hááát . . . . Szóval 1.5 millióért k.rva jó vétel :D:D:D:D

Ezért kell BMW-t venni, mert arra nem fussa a magyar rendőrségnek. Pár év múlva meg a Focusból lesz annyi mint a szemét.
Egyébként ezeket az autókat is rendbe lehet rakni, csak pénz kérdése az egész. Vagy veszel olcsón egy szar autót és sokat költesz rá, vagy veszel drágán egy jót és keveset költesz rá. ENNNYII :wink:

2009.09.28. 21:06

Észre vette valaki, hogy a top tagok közt Lepke lett az első?
nem semmi teljesítmény!

Üdv!
Tomekk
Hozzászólás küldése

VigLink badge