Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.03. 19:34

Labi írta:Beszéljünk egy picit másról!

tegnap megkaptam az új alkotmány pár pontját, mit tartalmazna..szavazzunk. ...több pontja is érdekes, sőt a megfogalmazás nagyon félreérthető! Alapvetően nem értek egyet, hogy véleményt nyilvánítunk az ügyben. Nem azért mert az egyén nem ért hozzá, hanem úgy általában a magyar nép nem ért hozzá! ...és ami bosszant: ha alkotmányozunk, akkor az valóban alkotmány legyen és ne legyenek benne olyanok, mint ami a papíron vannak (egyes tételek) ...az nem ehhez tartozik!

A leírtak az Én véleményem, nyugodtan mondjátok meg, ha nem értetek egyet :!:

Akkor mondom mi a baj:

2.pont:

Mivel a büdös életben nem lesz 2/3-ad és ilyet alkotmányba foglalunk, mi lesz mondjuk 50 év múlva? Mi lesz, ha az alkotmány fog minket korlátozni? Amúgy ez egy olyan tétel, ami baromira nem az alkotmányba való! szerintem.

4.pont:

egyet is értek és nem is. erre oldalakat tudnék írni. Alapvetően azt gondolom, hogy NEM, de van benne valami. (a józan eszem azt mondja, hogy nem)

5. pont:

A kérdésfeltevés idióta és félreérthető!! ...ez sem kell az alkotmányba!

6. pont:

mint az 5. pont!! Mi most azt mondjuk, hogy vállaljunk, na de mit?? majd eldöntik mit? ha azt akarják, hogy vállaljunk, akkor mondjanak konkrétumot, mert elég sok mindent lehet vállalni. ...szerintem. idióta kérdés. (azt is írhatták volna, hogy szeressük e kollektívan a banánt, e vagy sem...)

7. pont

na ez pont nem alkotmányba való! ...elmebaj! ..ezt csak törvénybe kéne foglalni.

8. pont:

szintén zenész.

9. pont.

ez rendben van, de ezt minek alkotmányba foglalni? 100 év múlva mikor nem lesz fa, nem égethetem el a rétisast, mert tiltja az alkotmány? ...amúgy sem nyírhatom ki, mert védett faj. ...de ehhez nem elég egy törvény?

10. pont.

értem én értem én, tudom miért akarják, de ehhez az alkotmány védőhálója kell?

11. pont.

oké, de akkor ne legyünk már puhapöcsök, ne álljunk meg itt! ha valaki megerőszakol és felgyújt egy lányt (volt ilyen eset) akkor kapjon életfogytot. (amúgy asszem csak 15 évet kapott, mindegy) és úgy gondolom haljon is meg. legyen halálbüntetés, az biztosan visszavetné a bűnözést. (TUDOM, HOGY NEM LEHET VISSZAÁLLÍTANI, CSAK LEÍRTAM) .....csak akkor ne kerüljön pénzbe a fenntartása. dolgozzon bányában, vagy mit tudom én. ne gyúrjon nekem a tv előtt naphosszat és kapjon enni inni mint egy szopósmalac.

12. pont

mint a 10. pont.

13. hát lenne mit, de ehhez egy hét nem lenne elég és a kutya sem olvassa el.

szóval, kinek mi a véleménye? én egy órát dühöngtem ezen.

akik meg alul aláírták a papírt, azok meg ki a ......?
Én egyszerű vagyok mint a raklap...Én nagyjából így értelmeztem:
2. Örülne-e annak, ha limit nélkül kölcsönnel terhelnénk az unokája életét?
4. Örülne-e ön, ha az egy gyermekét becsületesen nevelő emberrel szemben, a nyolc-tíz gyermekes analfabéta emberek döntenének a jövőjéről, akik sosem fogtak fel ok-okozati összefüggéseket?
5. Kakaó álló klaviatúra, radírgumi, nádpálca, ennivaló, játékok, diavetítő...Vagy inkább legyen 600Ft üzemanyag literenként? Vagy másból nyúljuk le? Ugye hogy nem?!
6. Persze! Környezetvédelem, célirányos oktatási rendszer, egészséges életmód ( E cuccok a kajában, Tesó, Lidl, Fertőzött termékek, kötelező hal hús fogyasztása...) Tág fogalom! De lényeges.
7. Magától értetődő. Ha mindenkinek adhatunk pénzeket, felveszik és huss, már meg is szűntek. Ha nem létező személy a társtulaj, vigye ő el a balhét ha baj van...Ostobaság.
8. Igen!!! Vannak akik szeretnének beleszólni a mi életünkbe, pedig nem ezek a határok közt élnek, de imádnak szart keverni, unatkoznak okoskodnak, ezáltal végre fontoskodhatnának! Más egy Román-Magyar, más egy Ausztrál-Magyar, aki még azt hiszi a Kádár a miniszterünk...Egyértelmű. Söprögessenek a saját területükön!!!!Csak annak fontos, akinek a támogatottságát növeli a sok plusz szavazat, a termelő népnek nem hinném...
9. Mindig emlékezzenek az adósság hegyekre, az élet színvonalat befolyásoló állatokra, akik gerinctelenek, mindig másfelől fújó eszmékről, a vízesésszerűen zuhanó Forintra, a gödörből kiabáló lyukra, a fát eltakaró erdőre, valamint, az üveghegyen túli felhőtlen boldogságra! Hungarikum...A gémeskút, meg a Gulyás leves...Más nagyon nincs...
10. Önt zavarja-e, hogy egyesek pofátlanul kiárusították a nemzeti vagyon nagy százalékát? Zavarja-e hogy vannak akik ezt gusztustalanságnak tartják? Szeretné-e ha a maradékot is eladnánk, sőt a termőföldjeinkre igényt tartó gazdag külföldiek elzavarnák önt mikor dugáshoz készül az autójában az ő földjük behajtójánál?
11. Cseréljünk árút Szibériával! Kap emberi munkaerőt, cserébe kapunk bármit.
12. Esetleg azért, hogy erre hivatkozva mondja a híreket Szellő Antónia, vagy Pachmann Andrea? Pl. ha valaki kormányzás közben mágnes kezűvé válna, az őt váltó új kormány behívójára, ne legyen lehetősége titkosítás, mentelmi jog, vagy bármi kreálás védőszárnya alatt csipogni ügyvéden keresztül a szemét feljelentő ellen.
13. Azért ezt én nem hagytam ki!!! :wink: Legyen kötelező minden kormányzó pártra a választási ígéretek maradéktalan betartása, ennek kijátszása, elmulasztása súlyos bűncselék legyen, amit nagy erőkkel megtorolnak...Ennek biztos nem örülnek és többet nem küldenek hülye kérdéssort ilyen tudatlan baromnak mint én a traktoros paraszt!
Egyébként, nekem első pillanatban az jött le: Mi törődünk önnel! Mi kikérjük a véleményét fontos kérdésekben is, mint pl. a zalkotmány', segítse munkánkat, így ha valami nem jönne be, ne feledje, Ön akarta, kedves Választópolgár! Hát, sokszor irigykedve nézem a két Koreát! Nálunk kicsit a mindenhez jogod van, de semmit nem tehetsz azokért érvényes...

2011.03.03. 19:43

Ne aggódj Ati, lassan ez jön majd!

Kép

2011.03.03. 20:17

fegyveri írta:
tibi666 írta:
fegyveri írta:Basszus, jól egyedül maradtam az oldalon! :)
Akkor egyedül harcolok az igazunkért! :lovoldozos

Én veled vagyok, de ritkán nézek be.

Köszi tesó! :D

Az Oxfordi egyetem tele van romákkal, a vájdá meg dolomitbányákat szokott örökölni a felmenőktől.
Még a Kende sem állított ilyen baromságot!
A cikkre kíváncsi volnék, csak nem tudom kinagyítani :cry:
Látom én Levi! :lol: Némi retussal kivehetővé válik egy-két vonó azért...
De, a Fletó sem egy Bruce :lol:

2011.03.04. 13:29

Sziasztok!
Csak néhány tényszerű megállapítás a témákkal kapcsolatban, melyek az előző oldalakon szerepeltek.
- A Kabai Cukorgyárat 1992-ben privatizálták, 2006-ban adták el, és mivel egyik időben sem a FIDESZ volt hatalmon, nem is értem, miért ők, illetve miért O.V. hibás a történtekért?
- Többen írják, hogy a FIDESZ most 2/3-os többséggel alkotmányoz, és ezáltal bebetonozza magát a hatalomba. Azért tudni kellene, hogy Alkotmányt eredetileg 4/5-ös többséggel lehetett módosítani, de 1998-ban a SZDSZ-MSZP kormány levitte 2/3-ra, hogy Alkotmányozni tudjon a választások előtt (!!!) (vagy bebetonozni magukat), de összevesztek a koncon, és nem lett belőle semmi, és a veszekedésük folyamán a FIDESZ nyerte meg nevető harmadikként a választásokat. De tudom, ez is FIDESZ, sőőőt O.V. hibája!
- A családtámogatással én személy szerint egyet értek. Ha akár 10 gyereked van, DE mindegyiket járatod iskolába, és mindkét szülő dolgozik, akkor miért ne kapjanak családtámogatást? Ez a FIDESZ idején 1998-2002 között így volt. A szocik ezt eltörölték, sőt mér ezzel kampányoltak, rengeteg cigó szavazót szerezve ezzel. Innetől már valóban felháborító volt, hogy azok is kaptak pénzt, akik az állam nyakán csak élősködtek, sőt alapvető kötelezettségeiket sem tartották be.
Most ezt akarják megint megszigorítani, olyan nagy baj ez???
- O.V. esetleges cigány származását meg egyenesen tiltották a MSZP kampányban hangsúlyozni, mert:
1. nem igaz , vagy nehezen bizonyítható
2. a cigányságot a FIDESZ oldalára sodorhatta volna, mivel rokonszenvezhettek volna vele

DE, a fenti tényekt mellett:
- Pokorni egy idióta, a helyébe zacskót húznék a fejemre és évekig úgy közlekedék az utcákon! Ezt a blamázst. Amióta perifériára sodródott,( mert megfúrták O.V.-t az Áderrel, meg a Schmidt Máriával együtt csak belebuktak), azóta folyton hülyeségeket beszél!
- Az a kép sem tetszik, ahol O.V. a rabelébenekkel parolázik, de hát Lázár is az, Fónagy, Deutch is. Ez van.

És a végére hagytam a kikezdhetetlen Jolly Jokeremet, amivel nem lehet vitába szállni:
Szerintem nem kerülhet még egyszer egy kormány hatalomra, amelyik Baumgartner "Villám" Zsoltit állami pénzből támogatta, hogy égesse az országot! :)
Erre varrjatok gombot balosok! :)
B.

2011.03.04. 13:39

LeviM5 írta:Kép

Kép

2011.03.04. 13:42

Labi írta:Nem, félreértesz, örülök neki, de ennek nem ez a módja. ..legalábbis ez nem fog működni. választhatók, de a felsoroltak nem alternatívák szerintem.

Elég egy ilyet visszaküldened.

Kép

2011.03.04. 19:35

Berkut írta:- A családtámogatással én személy szerint egyet értek. Ha akár 10 gyereked van, DE mindegyiket járatod iskolába, és mindkét szülő dolgozik, akkor miért ne kapjanak családtámogatást?
B.

Nem értek egyet :!: És attól is feláll a hátamon a szőr amikor a tv-ben sírnak hogy ő nagycsaládos.....

Mindenki annyi gyereket csináljon amennyit feltud nevelni :!:Evvel az erővel nekem is lehetne 10 de minek?Hogy sírhassak hogy nagy családos vagyok :?:
Két gyerek fölött nem hogy támogatnám hanem büntetném :!: Ne az én adómból neveljen gyereket.

2011.03.04. 20:00

admin írta:
Berkut írta:- A családtámogatással én személy szerint egyet értek. Ha akár 10 gyereked van, DE mindegyiket járatod iskolába, és mindkét szülő dolgozik, akkor miért ne kapjanak családtámogatást?
B.

Nem értek egyet :!: És attól is feláll a hátamon a szőr amikor a tv-ben sírnak hogy ő nagycsaládos.....

Mindenki annyi gyereket csináljon amennyit feltud nevelni :!:Evvel az erővel nekem is lehetne 10 de minek?Hogy sírhassak hogy nagy családos vagyok :?:
Két gyerek fölött nem hogy támogatnám hanem büntetném :!: Ne az én adómból neveljen gyereket.

Én meg azt nem értem, miért van nagycsaládos? Egy vagy két gyerek az kis család? Az akinek kettő van, az nem nevel? Nem költ?

2011.03.04. 20:02

Kik azok akik Baloldaliak itt? 8O

2011.03.04. 20:07

bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt? 8O

Olyan szerintem nincs.
Csak bal kezes :D

2011.03.04. 20:17

No ez egy érdekes kérdés!

Miért is legyünk bal, ill. jobbosok? Én spec. nem voltam párttag se, nem leszek jobbos se.

Minek? Egyik 19, a másik egy híján 20.

Viktort, és bandáját , ( Navracsics, Szíjjártó ), már most utálom. Nem tudják mit akarnak, mit is kéne tenni, azon kívül, hogy tömni kell a zsebüket-gyorsan-gyorsan.

2011.03.04. 20:24

muhaati írta:

Miért is legyünk bal, ill. jobbosok? Én spec. nem voltam párttag se, nem leszek jobbos se.

Viktort, és bandáját , ( Navracsics, Szíjjártó ), már most utálom. Nem tudják mit akarnak, mit is kéne tenni, azon kívül, hogy tömni kell a zsebüket-gyorsan-gyorsan.
Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarom :lol: Na mindegy, csak tényleg ezért kérdeztem. :roll:

2011.03.04. 20:25

bmw520ds írta:
muhaati írta:

Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarom :lol: Na mindegy, csak tényleg ezért kérdeztem. :roll:

Akkor te írod a jelentéseket? :D

2011.03.04. 20:32

bmw520ds írta:
muhaati írta:

Ja.

A Labi az kommunista! :D

2011.03.04. 20:36

szekeres írta:
bmw520ds írta:
muhaati írta:

Jár a szemem mint az asztalfiók! :lol: De engem előbb lecsuknak, :lol: mert több fórumra is le szoktam írni a véleményemet, persze, nem köntörfalazva...Egyszer lehet jön egy sötét autó és elvisznek " elbeszélgetni "...De ugye majd a demokráciára fogok hivatkozni. Egyébként, ha nem akarják megtudni mi a véleményem, ne legyen komment lehetőség! A gyakori kérdések.hu is letiltott...Oda már nem járok. :lol:

2011.03.04. 20:43

bmw520ds írta: De engem előbb lecsuknak, :lol: mert több fórumra is le szoktam írni a véleményemet, persze, nem köntörfalazva...Egyszer lehet jön egy sötét autó és elvisznek "

Egy pár oldallal ezelőtt már leírtam: Pobjeda, bőrkabát, jöjjön velem! Ja, hogy ma már ilyen nincs, ........tévedés!
Ezért is nem írogatok csak ritkán ide, a keresőprogikkal kiszűrik a renitens alakokat. Júúúújjj -jújjjj!

Ezért hülye a Magyar. Inkább csöndben marad és tűr. Én is ilyen vagyok. (még).

2011.03.04. 20:56

bmw520ds írta:
szekeres írta:
bmw520ds írta:
muhaati írta:

Jár a szemem mint az asztalfiók! :lol: De engem előbb lecsuknak, :lol: mert több fórumra is le szoktam írni a véleményemet, persze, nem köntörfalazva...Egyszer lehet jön egy sötét autó és elvisznek " elbeszélgetni "...De ugye majd a demokráciára fogok hivatkozni. Egyébként, ha nem akarják megtudni mi a véleményem, ne legyen komment lehetőség! A gyakori kérdések.hu is letiltott...Oda már nem járok. :lol:

Hülyeség! Nem jön, mert lekellett adni az Ódit, sokba vót a V10 a Janinak! :wink:
Egyébként lehet bal-os valaki. Arról nem ö tehet, hogy a kiválasztottak elkúrják, bocs elkúrták!
Jobbosnak ugyanez, csak sokan nem látnak át a füstüvegen, volt már Orbánkormány, ő sem szűz már. És csak hisznek, hiszenk, hisznek...

Itt inkább a valami ellen, nem a valami mellett volt a tét! Mert Fletó nagyon elkúrta! Erre összesen 5 M ember szavazott, abból 3 valamennyi a Fideszre.
Többi ember szart az egész politikára!
Szeritem ez az elgondolkodtató!!!!
Így visszajutottunk az egypártrendszerhez! Én hiányolom a kis pártokat, hogy mindenki hozzászóljon, kompromisszum kelljen, dolgozzák ki együtt, közösen szavazzák meg. Ne egyéni indítványokból legyen törvény.
Meg a Pintér úgy dönt nem kell közbeszerzés akkor nem lesz! Kész, ennyi!
1 milliárd erre, 1 milliárd arra, Sanyibácsi megóggya!
Ez a nagy demokrácia!?

2011.03.04. 20:59

bmw520ds írta: Egyébként, ha nem akarják megtudni mi a véleményem, ne legyen komment lehetőség! A gyakori kérdések.hu is letiltott...Oda már nem járok. :lol:

Csúnyán beszéltél? A rendszert csak az átkosban nem lehetett szidni!
Most szólásszabadság van! :wink:

2011.03.04. 21:04

simi64 írta:Most szólásszabadság van! :wink:

HISZED!!!!!! :wink:

2011.03.04. 21:08

simi64 írta:
bmw520ds írta:
muhaati írta:

Ja.

A Labi az kommunista! :D

örülök, hogy végre nem kell titkolóznom! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge