![]() |
2011.03.03. 19:34
Én egyszerű vagyok mint a raklap...Én nagyjából így értelmeztem:Labi írta:Beszéljünk egy picit másról!
tegnap megkaptam az új alkotmány pár pontját, mit tartalmazna..szavazzunk. ...több pontja is érdekes, sőt a megfogalmazás nagyon félreérthető! Alapvetően nem értek egyet, hogy véleményt nyilvánítunk az ügyben. Nem azért mert az egyén nem ért hozzá, hanem úgy általában a magyar nép nem ért hozzá! ...és ami bosszant: ha alkotmányozunk, akkor az valóban alkotmány legyen és ne legyenek benne olyanok, mint ami a papíron vannak (egyes tételek) ...az nem ehhez tartozik!
A leírtak az Én véleményem, nyugodtan mondjátok meg, ha nem értetek egyet![]()
Akkor mondom mi a baj:
2.pont:
Mivel a büdös életben nem lesz 2/3-ad és ilyet alkotmányba foglalunk, mi lesz mondjuk 50 év múlva? Mi lesz, ha az alkotmány fog minket korlátozni? Amúgy ez egy olyan tétel, ami baromira nem az alkotmányba való! szerintem.
4.pont:
egyet is értek és nem is. erre oldalakat tudnék írni. Alapvetően azt gondolom, hogy NEM, de van benne valami. (a józan eszem azt mondja, hogy nem)
5. pont:
A kérdésfeltevés idióta és félreérthető!! ...ez sem kell az alkotmányba!
6. pont:
mint az 5. pont!! Mi most azt mondjuk, hogy vállaljunk, na de mit?? majd eldöntik mit? ha azt akarják, hogy vállaljunk, akkor mondjanak konkrétumot, mert elég sok mindent lehet vállalni. ...szerintem. idióta kérdés. (azt is írhatták volna, hogy szeressük e kollektívan a banánt, e vagy sem...)
7. pont
na ez pont nem alkotmányba való! ...elmebaj! ..ezt csak törvénybe kéne foglalni.
8. pont:
szintén zenész.
9. pont.
ez rendben van, de ezt minek alkotmányba foglalni? 100 év múlva mikor nem lesz fa, nem égethetem el a rétisast, mert tiltja az alkotmány? ...amúgy sem nyírhatom ki, mert védett faj. ...de ehhez nem elég egy törvény?
10. pont.
értem én értem én, tudom miért akarják, de ehhez az alkotmány védőhálója kell?
11. pont.
oké, de akkor ne legyünk már puhapöcsök, ne álljunk meg itt! ha valaki megerőszakol és felgyújt egy lányt (volt ilyen eset) akkor kapjon életfogytot. (amúgy asszem csak 15 évet kapott, mindegy) és úgy gondolom haljon is meg. legyen halálbüntetés, az biztosan visszavetné a bűnözést. (TUDOM, HOGY NEM LEHET VISSZAÁLLÍTANI, CSAK LEÍRTAM) .....csak akkor ne kerüljön pénzbe a fenntartása. dolgozzon bányában, vagy mit tudom én. ne gyúrjon nekem a tv előtt naphosszat és kapjon enni inni mint egy szopósmalac.
12. pont
mint a 10. pont.
13. hát lenne mit, de ehhez egy hét nem lenne elég és a kutya sem olvassa el.
szóval, kinek mi a véleménye? én egy órát dühöngtem ezen.
akik meg alul aláírták a papírt, azok meg ki a ......?
2011.03.03. 19:43
2011.03.03. 20:17
fegyveri írta:tibi666 írta:fegyveri írta:Basszus, jól egyedül maradtam az oldalon!![]()
Akkor egyedül harcolok az igazunkért!
Én veled vagyok, de ritkán nézek be.
Köszi tesó!
2011.03.04. 13:29
2011.03.04. 13:39
LeviM5 írta:
2011.03.04. 13:42
Labi írta:Nem, félreértesz, örülök neki, de ennek nem ez a módja. ..legalábbis ez nem fog működni. választhatók, de a felsoroltak nem alternatívák szerintem.
2011.03.04. 19:35
Berkut írta:- A családtámogatással én személy szerint egyet értek. Ha akár 10 gyereked van, DE mindegyiket járatod iskolába, és mindkét szülő dolgozik, akkor miért ne kapjanak családtámogatást?
B.
2011.03.04. 20:00
admin írta:Berkut írta:- A családtámogatással én személy szerint egyet értek. Ha akár 10 gyereked van, DE mindegyiket járatod iskolába, és mindkét szülő dolgozik, akkor miért ne kapjanak családtámogatást?
B.
Nem értek egyetÉs attól is feláll a hátamon a szőr amikor a tv-ben sírnak hogy ő nagycsaládos.....
Mindenki annyi gyereket csináljon amennyit feltud nevelniEvvel az erővel nekem is lehetne 10 de minek?Hogy sírhassak hogy nagy családos vagyok
![]()
Két gyerek fölött nem hogy támogatnám hanem büntetnémNe az én adómból neveljen gyereket.
2011.03.04. 20:02
2011.03.04. 20:07
bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
2011.03.04. 20:17
bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
2011.03.04. 20:24
Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarommuhaati írta:bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
No ez egy érdekes kérdés!
Miért is legyünk bal, ill. jobbosok? Én spec. nem voltam párttag se, nem leszek jobbos se.
Minek? Egyik 19, a másik egy híján 20.
Viktort, és bandáját , ( Navracsics, Szíjjártó ), már most utálom. Nem tudják mit akarnak, mit is kéne tenni, azon kívül, hogy tömni kell a zsebüket-gyorsan-gyorsan.
2011.03.04. 20:25
bmw520ds írta:Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarommuhaati írta:bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
Miért is legyünk bal, ill. jobbosok? Én spec. nem voltam párttag se, nem leszek jobbos se.
Viktort, és bandáját , ( Navracsics, Szíjjártó ), már most utálom. Nem tudják mit akarnak, mit is kéne tenni, azon kívül, hogy tömni kell a zsebüket-gyorsan-gyorsan.Na mindegy, csak tényleg ezért kérdeztem.
2011.03.04. 20:32
bmw520ds írta:Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarommuhaati írta:bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
Viktort, és bandáját , ( Navracsics, Szíjjártó ), már most utálom. Nem tudják mit akarnak, mit is kéne tenni, azon kívül, hogy tömni kell a zsebüket-gyorsan-gyorsan.Na mindegy, csak tényleg ezért kérdeztem.
2011.03.04. 20:36
Jár a szemem mint az asztalfiók!szekeres írta:bmw520ds írta:Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarommuhaati írta:bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
Akkor te írod a jelentéseket?
2011.03.04. 20:43
bmw520ds írta: De engem előbb lecsuknak,mert több fórumra is le szoktam írni a véleményemet, persze, nem köntörfalazva...Egyszer lehet jön egy sötét autó és elvisznek "
2011.03.04. 20:56
bmw520ds írta:Jár a szemem mint az asztalfiók!szekeres írta:bmw520ds írta:Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarommuhaati írta:bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
Akkor te írod a jelentéseket?De engem előbb lecsuknak,
mert több fórumra is le szoktam írni a véleményemet, persze, nem köntörfalazva...Egyszer lehet jön egy sötét autó és elvisznek " elbeszélgetni "...De ugye majd a demokráciára fogok hivatkozni. Egyébként, ha nem akarják megtudni mi a véleményem, ne legyen komment lehetőség! A gyakori kérdések.hu is letiltott...Oda már nem járok.
2011.03.04. 20:59
bmw520ds írta: Egyébként, ha nem akarják megtudni mi a véleményem, ne legyen komment lehetőség! A gyakori kérdések.hu is letiltott...Oda már nem járok.
2011.03.04. 21:04
simi64 írta:Most szólásszabadság van!
2011.03.04. 21:08
simi64 írta:bmw520ds írta:Csak azért kérdeztem, mert nem láttam még itt olyat, aki kampányolt volna az Mszp mellett. Labi egyszer már megjegyezte, nekem vörös az avatarommuhaati írta:bmw520ds írta:Kik azok akik Baloldaliak itt?
Ja.
A Labi az kommunista!