Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Trafipax-ok

2011.05.31. 22:17

Imco írta:Megrohadhatna mind!
Most volt a híradóban, hogy kiadják az EU-ba a címeket.
A mostani hír szerint -régebben nem ez volt a terv-
a német trafit ?-ban a németek szabják ki az ő szabályaik szerint!
Nem tudom hol mennyi a tarifa, de azért megnézem mikor sok ezer ? rátesznek
a magyar userre, 93 000 Ft-os fizetése mellé.

:hányás

Már korábban is hallottam, hogy tervezik/intézik, de szerintem pl a szlovákok majd egy szép nagy fax-t fognak rajzolni az adatkérőre... :)

2011.05.31. 22:37

BMWFUN írta:
Már korábban is hallottam, hogy tervezik/intézik, de szerintem pl a szlovákok majd egy szép nagy fax-t fognak rajzolni az adatkérőre... :)

A szlovákok legalább olyan éhesek mint mi.
Kölcsönösség elvén fog működni, és a németek, osztrákok náluk is tarolnak.

2011.05.31. 23:11

Imco írta:
BMWFUN írta:

A szlovákok legalább olyan éhesek mint mi.
Kölcsönösség elvén fog működni, és a németek, osztrákok náluk is tarolnak.

Na azért én erre kíváncsi leszek...mikor fog a német pénzt küldeni ide......

2011.06.01. 07:25

BMWFUN írta:
szekeres írta:
lepke írta:
szekeres írta:
lepke írta:Helo
Ezt a 6 percet érdemes végignézni
Főleg ahogyan a Bunkófőtörzs nyilatkozik a szabályokról

Igen, ha őt mérnék be, nem ezt mondaná.

Helo
Lenne rá időm akkor végig követném mikor VEZET betartja-e a közlekedési szabályokat

Nem szokták... A minap nem tudott mibe belekötni, ezért az öv miatt pancserkedett. Vesztére a Viki felhívta a figyelmét arra, hogy láttuk, hogy neki sem volt bekapcsolva. + MEgemlítettem neki a jogszabályban rögzített menetét az intézkedésnek, ami ugye nem ment a törzsőrmesternek.,.
Így ment mindenki a dolgára.

A szolgálatos rendőröknek tudomásom szerinte nem kell bekötniük az övet.

Sajnos, ez így van!
Meg a taxisnak sem, ha utast szállít :!:

2011.06.01. 08:58

simi64 írta:
BMWFUN írta:
szekeres írta:
lepke írta:

Helo
Lenne rá időm akkor végig követném mikor VEZET betartja-e a közlekedési szabályokat

Sajnos, ez így van!
Meg a taxisnak sem, ha utast szállít :!:[/quote]

Na akkor a jogszabályozásom szaratta be. Minden estre ez megint egy NAGY VICC! Nekik miért nem? De elvárják mindenkitől, holott ők se.... beszarok...

2011.06.01. 10:14

szekeres írta:Na akkor a jogszabályozásom szaratta be. Minden estre ez megint egy NAGY VICC! Nekik miért nem? De elvárják mindenkitől, holott ők se.... beszarok...

Persze, ez is egy jó indok a pénz lehúzásra, ahogy minden magyarországon... :?

2011.06.01. 22:21

BMWFUN írta:
szekeres írta:
lepke írta:
szekeres írta:

Helo

Nem szokták... A minap nem tudott mibe belekötni, ezért az öv miatt pancserkedett. Vesztére a Viki felhívta a figyelmét arra, hogy láttuk, hogy neki sem volt bekapcsolva. + MEgemlítettem neki a jogszabályban rögzített menetét az intézkedésnek, ami ugye nem ment a törzsőrmesternek.,.
Így ment mindenki a dolgára.

Alapesetben be kell kapcsolniuk, de vannak kivételek, pl: ha előállítást végez (nem rendőr személyt szállít).

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Oroszlan az itt látható tagok köszönték meg: BMWFUN
Értékelés: 4.76%

2011.06.04. 15:31

http://tv2.hu/aktiv/video/civil-autokba ... raffipaxot

Én azt még mindíg nem értem,hogy a mozgó autóban a fámaIII honnan tudja,hogy "ő" a mérő műszer mennyivel utazik?!... :roll:
Van a műszerbe gps-es sebességmérő funkció?! Vagy ők ,hogy igazolják,hogy csak 50-el mennek?!
a másik meg az,hogy a középső üléssorban a trafit kezelő "kolléga" mért nincs bekötve?!
az is bírságolandó... :lol:

2011.06.04. 22:19

strobi írta:

http://tv2.hu/aktiv/video/civil-autokba ... raffipaxot

Én azt még mindíg nem értem,hogy a mozgó autóban a fámaIII honnan tudja,hogy "ő" a mérő műszer mennyivel utazik?!... :roll:
Van a műszerbe gps-es sebességmérő funkció?! Vagy ők ,hogy igazolják,hogy csak 50-el mennek?!
a másik meg az,hogy a középső üléssorban a trafit kezelő "kolléga" mért nincs bekötve?!
az is bírságolandó... :lol:

Helo
Nekik mindent lehet.

2011.06.05. 23:22

Ugyan a mai WTCC-re vezető pálya melletti szakaszon a fábiában szolgálati hűsölést végző biztos urak komolyan gondolták, hogy mérik az ott 0,4km/h átlagsebességgel elhaladók tempóját vagy csak kamerázgattak?

2011.06.09. 21:21

Helo
Németországban csíptem el ezt a Traffipax arzenált egy benzinkútnál, Á3-as aútópálya 3db műszer 8O
Sunyiban fotóztam mert ültek a mérőemberek a mikrobuszba

Kép

Kép

2011.06.09. 22:10

Németországban csíptem el ezt a Traffipax arzenált egy benzinkútnál, Á3-as aútópálya 3db műszer 8O

Kép

Kép

Komoly lőállás. Lőnek ezek mindenre, ami mozog. :D

2011.06.13. 20:21

Görög trafipax előtte kétszer van kitáblázva hogy kamera így nehéz bele rongyolni.
Kép

2011.06.13. 20:25

admin írta:Görög trafipax előtte kétszer van kitáblázva hogy kamera így nehéz bele rongyolni.

Mert itt VALÓBAN közlekedésbiztonsági eszköz, amire ki lett annó találva.
Csak nálunk vált pénzbehajtó kütyüvé.

2011.06.13. 20:26

admin írta:Görög trafipax előtte kétszer van kitáblázva hogy kamera így nehéz bele rongyolni.
Kép

Helo
Én még ezt is benézném hiába duplán van jelezve :oops: :oops: :roll:

2011.06.13. 20:27

Kép

A lengyeleknél is így van. Veszélyes hely, fix trafi, ki van táblázva, lassítanak is. Ahol meg lehet menni, ott nem ülnek a susnyásban sünök.

2011.06.13. 20:29

Jerry írta:

Mert itt VALÓBAN közlekedésbiztonsági eszköz, amire ki lett annó találva.
Csak nálunk vált pénzbehajtó kütyüvé.

Hát a magyar határon túl nem is látunk sunyiskodó méregetőket, még rendőrt se nagyon.És balesetet is csak egyet.

2011.06.13. 21:21

admin írta:Hát a magyar határon túl nem is látunk sunyiskodó méregetőket, még rendőrt se nagyon.És balesetet is csak egyet.

Ma a szlovákoknál láttam sarok mögül sunyizó közeget, a másik meg az úton intézkedett.
Hozzátartozik, hogy közel 500 km mentem Szlovákiába és sehol sem láttam ezen kívül intézkedést-sunyizást!

2011.06.15. 11:06

Kép

Kép

Eso ES3.0 optikai oldalszenzor, gyakorlatilag semmi védelem nincs ellene, csak rendszám levétel:(
Azt meg tudjuk mivel jár.
Egyébként 2007-ben 6 hónapig tesztelték nálunk, csak olyan drága volt, hogy nem vásároltak belőle :)

2011.06.15. 18:15

Krapu írta:

Kép

Kép

Eso ES3.0 optikai oldalszenzor, gyakorlatilag semmi védelem nincs ellene, csak rendszám levétel:(
Azt meg tudjuk mivel jár.
Egyébként 2007-ben 6 hónapig tesztelték nálunk, csak olyan drága volt, hogy nem vásároltak belőle :)

Helo
Még az a szerencse hogy drága a szerkezet
Igy legalább nálunk nem fogják használni
Hozzászólás küldése

VigLink badge