Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: ...........

2009.09.16. 14:17

pistino1 írta:
MChris írta:
pistino1 írta:használt már valaki FIX it PRo-t, öregem venne ilyen "karcolás eltüntetőt", működik?

hogyan?

Bent volt bannerben nem rég kérdezd meg Lacit nem kapott-e repit.

nekem is arról jutott eszembe,

Laci? bővebben

admin -> PÜ

Re: ...........

2009.09.16. 15:14

MChris írta:
pistino1 írta:
MChris írta:
pistino1 írta:használt már valaki FIX it PRo-t, öregem venne ilyen "karcolás eltüntetőt", működik?

hogyan?

Bent volt bannerben nem rég kérdezd meg Lacit nem kapott-e repit.

nekem is arról jutott eszembe,

Laci? bővebben

admin -> PÜ

:kösz

Hello!

2009.09.16. 16:17

Igaz, hogy off autó, de azért komoly. . . LINK !

Ez pedig egy saját, és ez is komoly . . . LINK ! :D :D

Re: Hello!

2009.09.16. 16:34

charlie01 írta:Igaz, hogy off autó, de azért komoly. . . LINK !

Ez pedig egy saját, és ez is komoly . . . LINK ! :D :D

Helo
Az a 3.9 százon nagyon combos
üdv zoli

................

2009.09.16. 17:51

Pipa vagyok, mert a vaterán volt egy cd tár 5000 ft-ért és nem voltam benne biztos, hogy jó lesz-e nekem, közben meg megvette más.......... :mereg:
jól tudom, hogy 10-15-ér mennek
egy dolog vígasztal, hogy lepke21 is lemaradt róla, nem vagyok egyedül(talán az itteni Lepke család tagja?)

Re: ................

2009.09.16. 19:15

pistino1 írta:Pipa vagyok, mert a vaterán volt egy cd tár 5000 ft-ért és nem voltam benne biztos, hogy jó lesz-e nekem, közben meg megvette más.......... :mereg:
egy dolog vígasztal, hogy lepke21 is lemaradt róla, nem vagyok egyedül(talán az itteni Lepke család tagja?)

20 alatt nem láttam...

2009.09.16. 19:49

MChris írta:
pistino1 írta:Pipa vagyok, mert a vaterán volt egy cd tár 5000 ft-ért és nem voltam benne biztos, hogy jó lesz-e nekem, közben meg megvette más.......... :mereg:

20 alatt nem láttam...

Én se.. az inkább egy Eredeti Elton John lehetett.

2009.09.16. 19:51

MChris írta:

20 alatt nem láttam...

gondolkodtam, hogy rálicitálok, mert ha nem jó a 39-be, ennyiért csak eltudtam volna adni, na mindegy

2009.09.16. 19:57

Celtic írta:
MChris írta:

20 alatt nem láttam...

Én se.. az inkább egy Eredeti Elton John lehetett.

2009.09.16. 19:58

pistino1 írta:
MChris írta:

20 alatt nem láttam...

gondolkodtam, hogy rálicitálok, mert ha nem jó a 39-be, ennyiért csak eltudtam volna adni, na mindegy

A Vaterán lehet kérdéseket feltenni az eladónak. Pontosan ilyen megfontolásból, amit jórészt rövid időn belül megválaszol. :wink:

2009.09.16. 20:00

simi64 írta:
pistino1 írta:
MChris írta:

20 alatt nem láttam...

A Vaterán lehet kérdéseket feltenni az eladónak. Pontosan ilyen megfontolásból, amit jórészt rövid időn belül megválaszol. :wink:

mielőtt válaszolt volna, már más megvette :wink:

2009.09.17. 15:17

pistino1 írta:
simi64 írta:
pistino1 írta:
MChris írta:

20 alatt nem láttam...

mielőtt válaszolt volna, már más megvette :wink:

nem 39-é (volt)

az ilyen csak is ilyen!

Kép

Kép

..........

2009.09.17. 15:48

köszi, azóta megtudtam, hogy az e36-é nem, csak e38, e39 jó nekem

így utólag akkor jobb is, hogy nem vettem meg

Re: ..........

2009.09.17. 16:03

pistino1 írta:köszi, azóta megtudtam, hogy az e36-é nem, csak e38, e39 jó nekem

E38 se jó Neked!

E39-E46-E53 jók csak :!:

Re: ..........

2009.09.17. 18:26

pistino1 írta:köszi, azóta megtudtam, hogy az e36-é nem, csak e38, e39 jó nekem

Kár ,hogy nem vetted meg ,én átvettem volna. :D

2009.09.17. 18:40

jackson írta:
MChris írta:
KORPINCS írta:
MChris írta:

Üdv megint!

Bimmerteam-en néztem a képeidet szétkaptad a kocsit rendesen és a lakatos munka se semmi,de az aknád nagyon tetszett! :sör:
Volt vele meló rendesen. 8) A kasznisom párszor majdnem beleállította a kalapácsot a tetejébe,de a végeredmény kárpótolt minket .
Azon az aknán már két autó elfogyott és kettő épült is. :D

Adjatok már egy linket hozzá.

Jackson, a kiváncsi

Küldtem . 8) :wink:

2009.09.17. 18:48

KORPINCS írta:
jackson írta:
MChris írta:
KORPINCS írta:
MChris írta:

Üdv megint!

Bimmerteam-en néztem a képeidet szétkaptad a kocsit rendesen és a lakatos munka se semmi,de az aknád nagyon tetszett! :sör:
Volt vele meló rendesen. 8) A kasznisom párszor majdnem beleállította a kalapácsot a tetejébe,de a végeredmény kárpótolt minket .
Azon az aknán már két autó elfogyott és kettő épült is. :D

Adjatok már egy linket hozzá.

Jackson, a kiváncsi

Küldtem . 8) :wink:

Helo KORPINCS
Pontosan hová :?: :?: :?: :?: a KÉPTÁRBA nem találom
üdv zoli

2009.09.17. 19:07

Szia Zoli!
A képtárat még nem értem ,de majd hétvégén elmondjátok ,hogy is kell használni.

itt a link,a képek előtt vagy után közvetlenül van szöveg is ami tájékoztató jellegű infót tartalmazhat. :-)

http://www.bimmerteam.hu/forum/viewtopic.php?t=1127

ezen a linken tömörítve van a épülés folyamata sött jóformán nincs is róla semmi,de a képek gyorsan áttekinthetők ,bár az is töredéke az előzőnek.

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=56498

Üdv!
Balázs

2009.09.17. 19:19

KORPINCS írta:Szia Zoli!
A képtárat még nem értem ,de majd hétvégén elmondjátok ,hogy is kell használni.

itt a link,a képek előtt vagy után közvetlenül van szöveg is ami tájékoztató jellegű infót tartalmazhat. :-)

http://www.bimmerteam.hu/forum/viewtopic.php?t=1127

ezen a linken tömörítve van a épülés folyamata sött jóformán nincs is róla semmi,de a képek gyorsan áttekinthetők ,bár az is töredéke az előzőnek.

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=56498

Üdv!
Balázs

Helo Balázs
Ugyan ez volt nekem is bordó színben :wink:
nem semmi amit csináltál :taps: :taps: :taps:
üdv zoli

2009.09.17. 19:40

Köszönöm. bmwdance :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge