![]() |
2011.01.26. 16:50
2011.01.26. 17:14
jackson írta:MChris írta:szekeres írta:jackson írta:Bárki hozzá jut az információhoz, hogy mikor lesz a temetés egyből írja ki ide mert nagyon sok mindent kell át szervezni ha Pénteken.
A temetésen a BMW duda nem rossz ötlet én is gondolkodtam rajta, de "hamár megkértek" természtesen a dudám rendelkezésre áll.
Jackson, aki nyomni fogja Pityuért
Szerintem is jó ötlet a dudálás, de egy tilt hang pl Levitől lehet elég lenne, csak úgy magába. Beszéljünk erről, mert az mégis csak BMW-s, és nem csinálunk lakodalmas beütést.
+ javaslok valamiféle egyeztetést, mint Jackson is próbált megfogalmazni, mert innen is mennénk. Gondoltam valahogy egyszerre kellene megérkezni!
Fiúk ez sajnos temetés, nem felvonulás! Család és rokonok is ott lesznek nem hiszem hogy kell oda ilyesmi! Szerintem
És azt nézted hogy "nikodemus" avagy a pap kért minket erre???? Lásd a hozzászólásom feletti kérdését.
Akkor az nem felvonulás hanem a temetési szertartás szerves része mint a tiszteltett adó ágyú lövések sem felvonulást jelentenek. Nem tudom mennyi temetésen vettél részt de ezt szokták csinálni.
Jackson, aki arra válaszolt
2011.01.26. 19:28
2011.01.26. 19:49
2011.01.26. 20:42
Tisztelendő Úr!nikodemus írta:Sziasztok!
Nekem nincs BMW-m.
Pityu feleségétől kaptam meg ennek a fórumnak címét, és végigolvastam. Döbbenten tapasztaltam mélységes együttérzéseteket.
Jól ismertem Kiss Pityut, a Családjáért és a munkájáért érzett felelősségégét és áldozatkézségét. Az egész falu tisztelte és szerette Őt. Én is. Lányaink barátnők voltak a helyi suliban, én meg a hitoktatójuk voltam.
Erika (Pityu felesége) engem kért meg, hogy végezzem a temetési szertartást. Nagyon nehéz lesz, mert közelről ismertem Őt! Vajon meg tudok-e szólalni, és hogyan...![]()
Én magam és családom is gyászolja ŐT! Imádkozunk érte és ittmaradt családjáért. A Jó Isten adjon Nekik (Nektek) vigasztalást!
Azon is gondolkodtam, hogy vajon hány BMW kürtje tudna megszólalni egyszerre a szertartás keretében????!!!! Talán ezzel méltó módon "hangot adhatnátok" együttérzéseteknek!
Ha jöttök, a temetésre, biztosan megtaláltok a szertartás előtt!
Legyetek áldottak együttérző szavaitokért!
2011.01.26. 21:23
2011.01.26. 21:43
MChris írta:jackson írta:MChris írta:szekeres írta:jackson írta:Bárki hozzá jut az információhoz, hogy mikor lesz a temetés egyből írja ki ide mert nagyon sok mindent kell át szervezni ha Pénteken.
A temetésen a BMW duda nem rossz ötlet én is gondolkodtam rajta, de "hamár megkértek" természtesen a dudám rendelkezésre áll.
Szerintem is jó ötlet a dudálás, de egy tilt hang pl Levitől lehet elég lenne, csak úgy magába. Beszéljünk erről, mert az mégis csak BMW-s, és nem csinálunk lakodalmas beütést.
+ javaslok valamiféle egyeztetést, mint Jackson is próbált megfogalmazni, mert innen is mennénk. Gondoltam valahogy egyszerre kellene megérkezni!
Fiúk ez sajnos temetés, nem felvonulás! Család és rokonok is ott lesznek nem hiszem hogy kell oda ilyesmi! Szerintem
És azt nézted hogy "nikodemus" avagy a pap kért minket erre???? Lásd a hozzászólásom feletti kérdését.
Akkor az nem felvonulás hanem a temetési szertartás szerves része mint a tiszteltett adó ágyú lövések sem felvonulást jelentenek. Nem tudom mennyi temetésen vettél részt de ezt szokták csinálni.
Tudom,nem vitázom! Nem lényeg mennyin voltam,nem ide való. (pont)
2011.01.26. 21:48
bmw520ds írta: Én személy szerint nem veszek részt sem dudálásban, sem egyéb Pityu életvitelének ellentmondó cselekményekben. Méltóság nem dudaszóban testesül ki, ezt a templomban sokszor hallottam. A szeretet NÉMA. A gyász, fájdalmasan NÉMA. Mindenki nézzen magába vizsgálja meg lelkiismeretét és bánja meg bűneit!
2011.01.26. 21:51
2011.01.26. 21:53
lepke írta:MChris írta:jackson írta:MChris írta:szekeres írta:jackson írta:Bárki hozzá jut az információhoz, hogy mikor lesz a temetés egyből írja ki ide mert nagyon sok mindent kell át szervezni ha Pénteken.
Tudom,nem vitázom! Nem lényeg mennyin voltam,nem ide való. (pont)
Helo KLubtagok
Dudaszó,gumiégetés,felvonulás,ágyú lövések,![]()
Sajnos Temetésre megyünk
2011.01.26. 22:23
2011.01.26. 23:52
2011.01.27. 00:27
2011.01.27. 11:31
2011.01.27. 11:33
bmw520ds írta:Tisztelt fórumtársak!
Pityu felesége az imént hívott, olvassa a fórumon zajló dolgokat.
Azt mondta, hogy aki érez annyit lelki erőt a ceremónia
közben egy közös dudáláshoz, azt megtiszteltetésnek venne.
Egyéb kérése nincs felénk. A BMW emblémás koszorú körüli összefogás
meghatodassal tölti el és szép gesztusnak tartja.
A temetés időpontja még nem ismert.
2011.01.27. 13:16
2011.01.27. 14:43
bmw520ds írta:A temetés időpontja:
Szombat, 13 óra Sárszentmiklós, Katolikus temető.
2011.01.27. 15:17
2011.01.27. 15:31
2011.01.27. 15:42