![]() |
2012.02.13. 13:04
Jerry írta:spider2 írta:Na sikerült a telepítés, már mos látja az interface-eket is és hozzá is adtam amit kell és fel is hozza a new session-nél. 2 gépre is felraktam és mind a kettőn ugyan úgy viselkedik, már csak a valódi teszt van hátra. Ha működik akkor akinek kell szívesen oda adom a komplett vmwareSSSV32 cuccot ami tömörítve 8gb körül van.
Nagyon köszönjük!
Lehet majd élünk a lehetőséggel!
Viszont ingyen nem kell...
...sörrel fizetünk!
2012.02.14. 10:54
spider2 írta:Sört azt szeretem.![]()
![]()
A héten összehozom a kocsival aztán letesztelem és utána csinálok egy ftp szervert és akkor onnan letölthetitek ha működik a dolog.
Ami a lényeg hogy a célgépen legyen már működő DIS és Inpa feltelepítve, legyen minimum 1GB ram de ez jobb ha 2GB inkább és a merevlemezen legyen 30GB szabad hely mert kitömörítve akkora lesz az SSSV32.
2012.02.16. 14:58
spider2 írta:és a merevlemezen legyen 30GB szabad hely mert kitömörítve akkora lesz az SSSV32.
2012.02.16. 19:09
barbrady írta:spider2 írta:és a merevlemezen legyen 30GB szabad hely mert kitömörítve akkora lesz az SSSV32.
Mi van abban hogy akkora?![]()
Nekem 4,1 GB tömörítve, és 16,9 GB tömörítetlenül. Mondjuk én telepítettem.
2012.02.17. 09:55
2012.02.18. 21:44
2012.02.18. 22:46
spider2 írta:Ide felraktam dolgokat, szedhető a SSSV32 DIS INPA is.
2012.03.19. 13:49
jackson írta:Mivel vannak olyan ügyvédek akik előszeretettel küldenek admin-nak figyelmeztető leveleket. Ezért hozzá teszem ezek nem a klubtárs megosztásai, nem ő rakta fel és semmi köze hozzá csak bemásolta az amúgy internetet máshol is megtalálható linket ami tudtommal a jelenlegi törvényi szabályozás alapján nem tilos.
A E39 klub elhatárolódik minden féle illegális tevékenységtől és azt nem támogatja.
Jackson, aki már olvasta egy pár ügyvéd úr levelét
| ! | jackson írta: |
| Kérésed alapján töröltem a hozzászólásod és a sajátomat is. Köszönjük az együttműködést. |
2012.03.19. 14:46
, viszont amikor számolt visszafele mindig 4:30 körül megállt és pirosan mutatta hogy valami gáz van ezt kb 4x játszotta el
automatikusan egymás után majd beadta hogy nem sikerült megcsinálni a frissítést és hogy további hibák lesznek a váltóban és a DSC modulban
. Ezt egyből ki is jelezte a műszerfalon gongatások közepette
. Na mondom ez kész.... Csak kár volt nekiállni.
2012.03.24. 13:00
spider2 írta:Szóval ami a lényeg hogy az SSS egy nagyon lassú de hibázni tudó valami.
2012.04.23. 14:16
2012.04.25. 08:29
bonsai írta:Sziasztok!
Csinált már valaki SSS-el váltóvezérlő sw update-et? Mennyi ideig tart?
2012.04.25. 10:13
jackson írta:bonsai írta:Sziasztok!
Csinált már valaki SSS-el váltóvezérlő sw update-et? Mennyi ideig tart?
Persze Alibiman, és miután nem sikerült (váltó vész módba) ment is Maszikához rendbe rakatni.
Jackson, aki szerint jobb a szoftver cserét erre felkészült szakira bízni (egyszerűen olcsóbb mint ha magad elrontod)
2012.04.25. 13:24
Imco írta:
Nem vitatkoznék, de Maszika szerintem ua. cseréli a hibásan írt SW.t mint ha jó, de régivel érkezem.
Tehát ha sikerül akkor spóroltál, ha nem akkor Maszika.
Javasolt beszerezni Maszika számát, és egy időpontot mert van, hogy be van havazva.
Illetve érdemes még tisztázni elötte, hogy ki lehet-e nyírni 100%-ra a váltóvezérlőt SW uppal.
Szerintem...
2012.04.25. 13:43
admin írta:Imco írta:
Nem vitatkoznék, de Maszika szerintem ua. cseréli a hibásan írt SW.t mint ha jó, de régivel érkezem.
Javasolt beszerezni Maszika számát, és egy időpontot mert van, hogy be van havazva.
Illetve érdemes még tisztázni elötte, hogy ki lehet-e nyírni 100%-ra a váltóvezérlőt SW uppal.
Szerintem...
Szerintem meg nem!!Egy szét buherált elkurt kocsit legyél nyugott hogy drágában fog megcsinálni.
Ha mi látjuk hogy belenyult valaki a klimába csak magas volt neki a feladat mi is máskép számolunk!!
iPhone Tapatalk
2012.04.25. 14:23
vaszarig írta:admin írta:Imco írta:
Szerintem...
Szerintem meg nem!!Egy szét buherált elkurt kocsit legyél nyugott hogy drágában fog megcsinálni.
Ha mi látjuk hogy belenyult valaki a klimába csak magas volt neki a feladat mi is máskép számolunk!!
iPhone Tapatalk
Egyetértek Lacival, mert szerinte semelyik szerelő sem szereti, ha úgy viszel oda hozzá valamit, hogy már valaki buzerálta, és nem, hogy jobb lett, hanem esetleg még rosszabb is!
2012.04.26. 20:42
Imco írta:vaszarig írta:admin írta:Imco írta:
Szerintem...
iPhone Tapatalk
Egyetértek Lacival, mert szerinte semelyik szerelő sem szereti, ha úgy viszel oda hozzá valamit, hogy már valaki buzerálta, és nem, hogy jobb lett, hanem esetleg még rosszabb is!
Egy szoftver frissítésről beszélünk!
Egy szét buherált elkurt kocsi pedig ha pl. szétbontva vagy kosárba viszem a motort.
Akárhogy szétformázol 3 sikertelen telepítéssel /láttam már ilyet/ egy pc-t ua.-ért teszem rendbe.
Nem Maszika boltját akarom rontani, hisz már jártam nála és 100% volt minden.
2012.04.26. 22:11
2012.04.27. 23:49
jackson írta:Sziasztok!
Nyitok már ennek egy külön topikot.
Küzdöttem vele, hogy felrakjam tegnap. Odáig sikerült eljutni, hogy a BASE 3.1 és a két DVD lemezes Progman (31.0.0.9nek mondja magát a telepítéskor) felment.
Ellenben nem jutok semmire a hogyan élesszük fel a sima IFHServ-es kapcsolattal.
Én ezt a leírást használtam http://ausbmw.com/tutorials/SSSTutorial/
mivel tovább van írva mint bmwecu.org-ost.
De ez a rohadt SSS31.exe nem megy nekem. Próbáltam kézzel buherálni a D meghajtón lévő ediabas.ini fájlt (ip=192.168.68.1 és port=6801) de nem segített.
Amúgy cirka 26Gbyte helyet foglal most éppen a VMWare image.
Van valakinek SSS install tapasztalata?tudom nem e39 de hátha tud valaki segiteni,e36 nál az ncs expert azt irja vin is faulty,és nem kommunikál a motor vezérlövel,a lényeg az lenne ,1.6os motor helyére lett téve 1.9 16 szelepes,és a nagy bc nem jól mutatja a fogyasztást ezt szeretnénk átirni!!bármien tanácsot szivesen veszek!!
Másik érdeksség, hogy a DIS v39 install doksiban ha felrakod a BMW MEGA-ban lévő SIP-et (talán v29 ha jól emlékszem) akkor megjelenik a Coding/programing menü legalsó SIP pontja alatt csak ugyan ez a gond miképpen lehet kommunikációra bírni a IFHServerrel?
Jackson, aki nem nyugszik amig nincs neki működőképes SSS-e
2012.05.03. 13:47
fodor0701 írta:jackson írta:Sziasztok!
Nyitok már ennek egy külön topikot.
Küzdöttem vele, hogy felrakjam tegnap. Odáig sikerült eljutni, hogy a BASE 3.1 és a két DVD lemezes Progman (31.0.0.9nek mondja magát a telepítéskor) felment.
Ellenben nem jutok semmire a hogyan élesszük fel a sima IFHServ-es kapcsolattal.
Én ezt a leírást használtam http://ausbmw.com/tutorials/SSSTutorial/
mivel tovább van írva mint bmwecu.org-ost.
De ez a rohadt SSS31.exe nem megy nekem. Próbáltam kézzel buherálni a D meghajtón lévő ediabas.ini fájlt (ip=192.168.68.1 és port=6801) de nem segített.
Amúgy cirka 26Gbyte helyet foglal most éppen a VMWare image.
Van valakinek SSS install tapasztalata?tudom nem e39 de hátha tud valaki segiteni,e36 nál az ncs expert azt irja vin is faulty,és nem kommunikál a motor vezérlövel,a lényeg az lenne ,1.6os motor helyére lett téve 1.9 16 szelepes,és a nagy bc nem jól mutatja a fogyasztást ezt szeretnénk átirni!!bármien tanácsot szivesen veszek!!
Másik érdeksség, hogy a DIS v39 install doksiban ha felrakod a BMW MEGA-ban lévő SIP-et (talán v29 ha jól emlékszem) akkor megjelenik a Coding/programing menü legalsó SIP pontja alatt csak ugyan ez a gond miképpen lehet kommunikációra bírni a IFHServerrel?
Jackson, aki nem nyugszik amig nincs neki működőképes SSS-e