![]() |
2015.11.05. 15:07
rockerekhu írta:wrie írta:rockerekhu írta:wrie írta:Én is rendeltem már egyet, de nem érkezett meg a határidő lejárta után sem. Mondjuk az eladó rendes volt, visszautalta a pénzt és állítása szerint feladta újra azzal a kéréssel, ha megérkezik az áru utaljam vissza a pénzt. Ezzel nincs is baj, csak utálok várni... Pláne bizonytalan dolgokra.
Ha netán lenne valakinek bevált kontaktja, hogy kitől érdemes venni, adhatna egy konkét linket
Konkretan mit is keresel vagy mit rendeltel usbs D-can kabelt mindenel egyutt?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nem tudom mi a mindennel együtt, de egyébként igen.
Körcsatis átalakítóm van, még az E36-ból, szoftvert meg kölön megoldom. Mondjuk ahogy írták jó lenne egy FTDI chipes, de nem tudom, hogy a klónokkal van e baj..
Szia en toluk vettem meg tudod ebayen kersztul is ez mind Ftdi chipea csak hogy eredeti vagy hamisitot na az nem fogjak megmondani szerintem de az enyem az eredeti ami van benne es mar van ra vevo
http://www.cable-shack.co.uk
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.01.15. 09:48
2016.01.15. 10:36
nagy.matyika írta:Próbálta már valaki az INPA-t, DIS-t virtuális gépen futtatni? Kösz előre is!
2016.01.15. 10:39
rockerekhu írta:nagy.matyika írta:Próbálta már valaki az INPA-t, DIS-t virtuális gépen futtatni? Kösz előre is!
Igen a Dis csak virtualisan fut Inpa megy anélkül is.
2016.01.15. 10:44
nagy.matyika írta:rockerekhu írta:nagy.matyika írta:Próbálta már valaki az INPA-t, DIS-t virtuális gépen futtatni? Kösz előre is!
Köszi, akkor jó, mert natív vagy dualbootos XP nem jöhet szóba
2016.01.15. 11:18
rockerekhu írta:nagy.matyika írta:rockerekhu írta:nagy.matyika írta:Próbálta már valaki az INPA-t, DIS-t virtuális gépen futtatni? Kösz előre is!
Köszi, akkor jó, mert natív vagy dualbootos XP nem jöhet szóba
A dist feltudod ugy is telepiteni hogy bebootoljon,youtuben van videó is róla,de a legegyszerübb wmware oda kitömörited a dist és elméletileg ha mindent jól álitotal be akkor menie kell.de van egy jó leirásom inpa dis wmware beálitashoz ha kell átküldöm minden képel ilusztrálva.
2016.01.31. 07:10
2016.01.31. 09:21
rinostudio írta:Sziasztok!
Probléma volt a kulcsal nem indult az aztó, és a bmw scannerel elkezdtem piszkálni márt teker, de a kulcs 0 kódban van. ráadásul valahogy eltökítettem az DMW szoftvert. A dis meg tudja oldani? estetleg tipp? köszönöm
2016.02.15. 18:12
2016.02.15. 21:00
2016.02.15. 21:33
nagy.matyika írta:Olvasgattam és azt találtam, hogy elvileg volt már aki összehozta a Rheingold-ot INPA K+DCAN segítségével. Innen már volt aki próbálta? Csak kíváncsiságból hobbiznék vele
2016.02.15. 23:29
Gallaca írta:nagy.matyika írta:Olvasgattam és azt találtam, hogy elvileg volt már aki összehozta a Rheingold-ot INPA K+DCAN segítségével. Innen már volt aki próbálta? Csak kíváncsiságból hobbiznék vele
Én ezzel a kombóval faggatom a hatost.
2016.02.16. 00:35
nagy.matyika írta:Gallaca írta:nagy.matyika írta:Olvasgattam és azt találtam, hogy elvileg volt már aki összehozta a Rheingold-ot INPA K+DCAN segítségével. Innen már volt aki próbálta? Csak kíváncsiságból hobbiznék vele
RemekBiztos volt már, de a fent említett kábelből milyen érdemes rendelni? Van valami bevált, vagy jó bármelyik Ebay-es?
2016.02.16. 09:45
Gallaca írta:nagy.matyika írta:Gallaca írta:nagy.matyika írta:Olvasgattam és azt találtam, hogy elvileg volt már aki összehozta a Rheingold-ot INPA K+DCAN segítségével. Innen már volt aki próbálta? Csak kíváncsiságból hobbiznék vele
RemekBiztos volt már, de a fent említett kábelből milyen érdemes rendelni? Van valami bevált, vagy jó bármelyik Ebay-es?
A színtelen, átlátszó szigetelésűt. Az bevált nekünk.
2016.02.16. 14:11
nagy.matyika írta:Gallaca írta:nagy.matyika írta:Gallaca írta:nagy.matyika írta:Olvasgattam és azt találtam, hogy elvileg volt már aki összehozta a Rheingold-ot INPA K+DCAN segítségével. Innen már volt aki próbálta? Csak kíváncsiságból hobbiznék vele
A színtelen, átlátszó szigetelésűt. Az bevált nekünk.
Köszönöm szépen
2016.04.15. 09:14
2016.04.15. 10:24
Cxgrav írta:Sziasztok!
Vettem egy BMW Scanner 1.4-et.
Szépen működik is.
Az autómban nincs riasztó, a DWA nincs is bepipálva, viszont a lezárás/nyitás visszajelzését bepipáltam, mégsem hajlandó az index visszajelezni (se hang).
Lehetséges, hogy a riasztó hiányában? (esetleg ha bepipálom a DWA-t?)
Köszönöm
2016.04.15. 12:02
Szépen működik is....
2016.04.20. 18:55
2016.04.20. 20:05
Szépen működik is.
Az autómban nincs riasztó, a DWA nincs is bepipálva, viszont a lezárás/nyitás visszajelzését bepipáltam, mégsem hajlandó az index visszajelezni (se hang).
Lehetséges, hogy a riasztó hiányában? (esetleg ha bepipálom a DWA-t?)
Megtaláltam a kulcsok státuszát.
Amelyik kulcs épp bent van gyújtáson, gondolom azt nem lehet letiltani. (szürke a disable key gomb)
Van 1 elveszett kulcsom, 4 kulcs van használatban. Hogy tudnám kideríteni, hogy melyik az elveszett?
Köszönöm