![]() |
2016.04.10. 22:45
vaszarig írta:rockerekhu írta:vaszarig írta:Ugyan nem e39, hanem egy 118D, de hátha tudtuk nekem segíteni!![]()
Ki kellene cserélni az akksit, de ha jól tudom, már ebben is tanítani kell az újra, igaz? Ha igen, esetleg megoldható, hogy ne kelljen, vagy mindenképp kell? És ha nem azonnal csináljuk meg, akkor lesz-e ebből valami hátrányunk?
Előre is köszi a választ!
Igen kell tanitani,hat ha varosi hasznalaton van rovid utakat teszel meg vele nem tolti rendesen az aksit,es gyorsaban lemerul,es melle general egy csomo hibakodot,kinyirhatod a energia managmente es a feszszabalyzot.
Tanacs minel elobb kodoltasd es regisztraltasd,kodolni akkor kell ha Agm helyet savast raksz bele vagy forditva. Ha ugyan olyan tipust taksz bele akkor csak regelni kell.
Köszi. Most még a gyári BMW van benne, de már haldoklik!Ezért kérdezem, hogy a cserénél mire figyeljünk! Szóval akkor nem tudom megúszni a szervízt!?
2016.04.10. 22:49
rockerekhu írta:vaszarig írta:rockerekhu írta:vaszarig írta:Ugyan nem e39, hanem egy 118D, de hátha tudtuk nekem segíteni!![]()
Ki kellene cserélni az akksit, de ha jól tudom, már ebben is tanítani kell az újra, igaz? Ha igen, esetleg megoldható, hogy ne kelljen, vagy mindenképp kell? És ha nem azonnal csináljuk meg, akkor lesz-e ebből valami hátrányunk?
Előre is köszi a választ!
Igen kell tanitani,hat ha varosi hasznalaton van rovid utakat teszel meg vele nem tolti rendesen az aksit,es gyorsaban lemerul,es melle general egy csomo hibakodot,kinyirhatod a energia managmente es a feszszabalyzot.
Tanacs minel elobb kodoltasd es regisztraltasd,kodolni akkor kell ha Agm helyet savast raksz bele vagy forditva. Ha ugyan olyan tipust taksz bele akkor csak regelni kell.
Köszi. Most még a gyári BMW van benne, de már haldoklik!Ezért kérdezem, hogy a cserénél mire figyeljünk! Szóval akkor nem tudom megúszni a szervízt!?
Egy jo diagal megoldhato persze aki ert is hozza
2016.04.22. 08:38
2016.04.22. 09:15
Cxgrav írta:Sziasztok!
Lehet nem ez a legmegfelelőbb topic, de hátha olvassa olyan aki tudna rajtam segíteni.
Van egy e46 a családban. (2001 non-face / 100kW - 136LE / 20dA)
BMW Scannerrel kiolvasva nyűgje van a motorvezérlőnek.
Egyes vélemények szerint piszkálták, újra kellene írni / frissíteni kellene a vezérlőt.
Ki tud rajtam / a kocsin segíteni?
Köszönöm
2016.04.25. 10:43
rockerekhu írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
Lehet nem ez a legmegfelelőbb topic, de hátha olvassa olyan aki tudna rajtam segíteni.
Van egy e46 a családban. (2001 non-face / 100kW - 136LE / 20dA)
BMW Scannerrel kiolvasva nyűgje van a motorvezérlőnek.
Egyes vélemények szerint piszkálták, újra kellene írni / frissíteni kellene a vezérlőt.
Ki tud rajtam / a kocsin segíteni?
Köszönöm
Keresd Qwerti vagy Maszi Klubtrsakat vagy Pintermotorsport.
2016.05.01. 18:46
2016.05.01. 22:30
Cxgrav írta:Miért lehet az, hogyha elindítom a DIS-t, bemegyek az Administration / Connection setupba, akkor 10-ből 9x "kifagy", nem lép be a connection setupba, hanem csak homokóra?
Amikor meg belép, akkor tudok kapcsolódni és utána tökéletesen fut a program, de nagyon zavar, hogy általában nem akar működni :/
2016.06.07. 00:57
2016.06.07. 08:17
atesz155 írta:Sziasztok,
az lehetséges, hogy az a kábel, ami müködik az INPA-val az nem müködik a DIS V57-tel?
Mindent beállítottam, diaghead megy, ifhsrv32 fut, tudok is csatlakozni a fejhez, dis felismeri, de nem tudok csatlakozni az autóhoz. Vagy én csinálok rosszul valamit?
Error number: 200.159
Error number: 500.723
Tüzfal, vírusírtó nincs.
köszi
2016.06.07. 08:18
rockerekhu írta:atesz155 írta:Sziasztok,
az lehetséges, hogy az a kábel, ami müködik az INPA-val az nem müködik a DIS V57-tel?
Mindent beállítottam, diaghead megy, ifhsrv32 fut, tudok is csatlakozni a fejhez, dis felismeri, de nem tudok csatlakozni az autóhoz. Vagy én csinálok rosszul valamit?
Tüzfal, vírusírtó nincs.
köszi
Gyenge az aksid es nem engedi diagolni a kocsit rakj ra diagolas kozben 1 aksitoltot,meg a kabelnal a 7-8 lab osze van kotve?ediabas fut?
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.06.07. 13:17
rockerekhu írta:atesz155 írta:Sziasztok,
Tüzfal, vírusírtó nincs.
köszi
Gyenge az aksid es nem engedi diagolni a kocsit rakj ra diagolas kozben 1 aksitoltot,meg a kabelnal a 7-8 lab osze van kotve?
2016.06.07. 14:37
ediabas fut?atesz155 írta:rockerekhu írta:atesz155 írta:Sziasztok,
Tüzfal, vírusírtó nincs.
köszi
Gyenge az aksid es nem engedi diagolni a kocsit rakj ra diagolas kozben 1 aksitoltot,meg a kabelnal a 7-8 lab osze van kotve?
Igen, össze van kötve a 7-es és 8-as láb. Ha az akksi alacsony feszültsége lenne a baja, akkor azt írná ki, nem? Nálam pedig kommunikációs hibára áll ki. De ettől függetlenül teszek rá egy töltőt, és úgy is megpróbálom.
2016.06.07. 16:01
rockerekhu írta:ediabas fut?
2016.06.07. 17:36
atesz155 írta:rockerekhu írta:ediabas fut?
Fut, persze. Most abban a sorrendben csináltam, hogy adapter csatlakoztatása, ifhsrv32 start, diaghead start, vmware, és működik![]()
![]()
Köszi a tippeket!![]()
Most már csak az SSS-t meg a rheingoldot kell valahogy felkonfigurálnom
2016.06.07. 19:30
rockerekhu írta:atesz155 írta:rockerekhu írta:ediabas fut?
Fut, persze. Most abban a sorrendben csináltam, hogy adapter csatlakoztatása, ifhsrv32 start, diaghead start, vmware, és működik![]()
![]()
Köszi a tippeket!![]()
Tudok segiteni benne de a ssst azt ne eroltesd ista az jo
2016.06.07. 20:07
atesz155 írta:rockerekhu írta:atesz155 írta:rockerekhu írta:ediabas fut?
![]()
Köszi a tippeket!![]()
miért ne? ista/rheingoldban minden bennevan ami sss-be?
2016.06.07. 20:13
rockerekhu írta:atesz155 írta:rockerekhu írta:atesz155 írta:rockerekhu írta:ediabas fut?
![]()
Köszi a tippeket!![]()
miért ne? ista/rheingoldban minden bennevan ami sss-be?
ista-d rheingold diagolasra,ista-p pedig programozasra ista rheingold ujabb es jobb stabilabb igaz kell vagy 100gb szabad hely nekik.sss fut mint a dis virtualban de nem stabil
2016.06.07. 20:24
2016.06.07. 20:32
rockerekhu írta:
Meg egy dolog milyen oprendszeren futatod a dist? Mert az ssdt nem szereti es sshdt sem.
2016.06.07. 20:39
barbrady írta:rockerekhu írta:Meg egy dolog milyen oprendszeren futatod a dist? Mert az ssdt nem szereti es sshdt sem.
Mi köze az oprendszernek az ssd-hez? Nekem ssd-n fut évek óta hibátlanul.
Tapatalk