![]() |
2016.02.19. 18:45
admin írta:rockerekhu írta:öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
7-8 labakat kell oszekotni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.02.19. 18:53
öreglala írta:admin írta:rockerekhu írta:öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
D-Can kábel? Ha igen akkor a dcan.exe lefut hiba nélkül?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
Azt melyik mappában keressem?
2016.02.19. 18:57
admin írta:öreglala írta:admin írta:rockerekhu írta:öreglala írta:Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
A kábelhez kapott cdn kell lennie. Talán a driver mappa.
2016.02.19. 19:19
öreglala írta:admin írta:öreglala írta:admin írta:rockerekhu írta:[quote="öreglala"]Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
2016.02.19. 19:21
admin írta:öreglala írta:admin írta:öreglala írta:admin írta:[quote="rockerekhu"][quote="öreglala"]Tegnap éjszaka -ezer hála és köszönet Lacinak!!!- felrakta nekem a dis-t, de ma akartam diagolni, minden jó, csatlakozik, csak a kocsit nem látja, azzal kezdi, hogy alacsony vagy nincs akkufesz, stb. MI lehet a baj? lábkiosztást ellenőrizzem? 8-9 lábat össze kell kötni?
2016.02.19. 19:28
rockerekhu írta:A driver jo van felrakva windows problema lesz mivel oszepmlot gep elotte, futaod a ediabas ,ifsrvt es utan diaghead wmware dis
2016.02.19. 19:56
admin írta:rockerekhu írta:A driver jo van felrakva windows problema lesz mivel oszepmlot gep elotte, futaod a ediabas ,ifsrvt es utan diaghead wmware dis
Ha a dcan.exe nemlátja a kábelt akkor futathatsz bármit...........
2016.02.19. 20:41
rockerekhu írta:admin írta:rockerekhu írta:A driver jo van felrakva windows problema lesz mivel oszepmlot gep elotte, futaod a ediabas ,ifsrvt es utan diaghead wmware dis
Ha a dcan.exe nemlátja a kábelt akkor futathatsz bármit...........
Disel teszteltem tegnap meg lata a kabelt
2016.02.23. 07:19
2016.02.23. 23:05
öreglala írta:Valószínűleg a kábelem rossz, ezért megnézem ezzel: elm327 bluetooth verzió. Tud valaki olyan egyszerű progit winxp vagy 7 alá(csak tesztelni akarom, hogy jó-e), amivel biztosan kell, hogy működjön e39 520d-nél ( a hozzá adott progi nem ismeri csak a benyásakat). Előre is köszi!
2016.02.24. 08:28
admin írta:öreglala írta:Valószínűleg a kábelem rossz, ezért megnézem ezzel: elm327 bluetooth verzió. Tud valaki olyan egyszerű progit winxp vagy 7 alá(csak tesztelni akarom, hogy jó-e), amivel biztosan kell, hogy működjön e39 520d-nél ( a hozzá adott progi nem ismeri csak a benyásakat). Előre is köszi!
Miből gondolod hogy rossz a kábel?
2016.02.24. 18:06
öreglala írta:admin írta:öreglala írta:Valószínűleg a kábelem rossz, ezért megnézem ezzel: elm327 bluetooth verzió. Tud valaki olyan egyszerű progit winxp vagy 7 alá(csak tesztelni akarom, hogy jó-e), amivel biztosan kell, hogy működjön e39 520d-nél ( a hozzá adott progi nem ismeri csak a benyásakat). Előre is köszi!
Laci rakta fel a progikat (rockerekhu), a program látja is a kábelt, (jobb felső sarokban látszik), portbeállítás is stimmel, de amikor csatlakoztatom a kocsihoz, nem világít a ledje, és első körben azt írja ki, alacsony az akkufeszültség, tehát mintha a 16-os lábra nem jutna +12v. A kocsi stekkere bizti jó, tegnap másik géppel olvastuk, driverek jók, eredeti drivere van fenn, nem a frissített. A gyárilag adott progik (ilyen kis gagyik) is kommunikációs ill. disconnected hibát írnak. Persze ha lenne másik ilyen kábelem, akkor tudnám tesztelni, de nincs:(. Bluetooth obd-t tudtam szerezni, majd ma próbálom ki, ehhez keresek valami egyszerű progit, csak próbára.
2016.02.24. 18:48
rockerekhu írta:öreglala írta:admin írta:öreglala írta:Valószínűleg a kábelem rossz, ezért megnézem ezzel: elm327 bluetooth verzió. Tud valaki olyan egyszerű progit winxp vagy 7 alá(csak tesztelni akarom, hogy jó-e), amivel biztosan kell, hogy működjön e39 520d-nél ( a hozzá adott progi nem ismeri csak a benyásakat). Előre is köszi!
Laci rakta fel a progikat (rockerekhu), a program látja is a kábelt, (jobb felső sarokban látszik), portbeállítás is stimmel, de amikor csatlakoztatom a kocsihoz, nem világít a ledje, és első körben azt írja ki, alacsony az akkufeszültség, tehát mintha a 16-os lábra nem jutna +12v. A kocsi stekkere bizti jó, tegnap másik géppel olvastuk, driverek jók, eredeti drivere van fenn, nem a frissített. A gyárilag adott progik (ilyen kis gagyik) is kommunikációs ill. disconnected hibát írnak. Persze ha lenne másik ilyen kábelem, akkor tudnám tesztelni, de nincs:(. Bluetooth obd-t tudtam szerezni, majd ma próbálom ki, ehhez keresek valami egyszerű progit, csak próbára.
Nem kabel gondod van szerintem inkabb a gepel van a gond,rakjal fel egy uj windowst7 es ujra feltelepitem
2016.02.24. 18:50
öreglala írta:rockerekhu írta:öreglala írta:admin írta:öreglala írta:Valószínűleg a kábelem rossz, ezért megnézem ezzel: elm327 bluetooth verzió. Tud valaki olyan egyszerű progit winxp vagy 7 alá(csak tesztelni akarom, hogy jó-e), amivel biztosan kell, hogy működjön e39 520d-nél ( a hozzá adott progi nem ismeri csak a benyásakat). Előre is köszi!
Nem kabel gondod van szerintem inkabb a gepel van a gond,rakjal fel egy uj windowst7 es ujra feltelepitem
Tegnap eszembe jutott, hogy van itthon egy két laptopom, amit kiselejteztem már. Építek belőle egy jót, win xp-vel, nem lesz rajta semmi más csak diag, hátha... Péntek estére remélem megleszek vele.
2016.02.24. 20:34
öreglala írta:, de amikor csatlakoztatom a kocsihoz, nem világít a ledje,
2016.02.24. 21:06
admin írta:öreglala írta:, de amikor csatlakoztatom a kocsihoz, nem világít a ledje,
Mert driver gond van de már ezt írtam.
Nekem is müvészet összehozni hogy villágitson.
Én úgy szoktam vele trüközni hogy egyszere dugom be az usbt és obdt így általában második harmadikra sikerül.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.03.08. 11:25
2016.03.08. 11:34
öreglala írta:Sziasztok! Az létezhet, hogy m47 motorral szerelt BMW-k más obd protokollt használnak, mint a többi? Több helyen is olvastam, hogy a pl. 525d vagy 530d-hez jó, de 520d-hez már nem jó ugyanaz az obdII csatlakozó. Vagy ez csak átverés?
2016.03.08. 11:41
admin írta:öreglala írta:Sziasztok! Az létezhet, hogy m47 motorral szerelt BMW-k más obd protokollt használnak, mint a többi? Több helyen is olvastam, hogy a pl. 525d vagy 530d-hez jó, de 520d-hez már nem jó ugyanaz az obdII csatlakozó. Vagy ez csak átverés?
Ez hülyeség.
2016.03.08. 14:10
öreglala írta:admin írta:öreglala írta:Sziasztok! Az létezhet, hogy m47 motorral szerelt BMW-k más obd protokollt használnak, mint a többi? Több helyen is olvastam, hogy a pl. 525d vagy 530d-hez jó, de 520d-hez már nem jó ugyanaz az obdII csatlakozó. Vagy ez csak átverés?
Ez hülyeség.
Én is így gondoltam