![]() |
2015.09.01. 16:21
2015.09.04. 08:37
2015.09.04. 13:11
dreizwanzig írta:sziasztok!
Vettem egy diag kábelt, kipróbáltam gyorsan, úgy tűnik minden működik, viszont amit igazán szeretnék, a kódolás, az nem működik a DIS-ben. Nem aktív a coding gomb... Van valakinek valami ötlete, hogy miért és hogyan lehetne engedélyezni?
2015.09.04. 14:03
2015.09.05. 21:27
dreizwanzig írta:Kozben utananeztem. A regi verzioju disben van programozasi lehetoseg. Amit en hasznalok abban nincs mar hanem helyette van az sss.
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2015.09.07. 20:00
2015.09.07. 20:40
dreizwanzig írta:navcoder nevű progihoz van valakinek okossága, hogy ne csak demo legyen?
2015.09.07. 21:14
dreizwanzig írta:navcoder nevű progihoz van valakinek okossága, hogy ne csak demo legyen?
2015.09.07. 21:16
admin írta:dreizwanzig írta:navcoder nevű progihoz van valakinek okossága, hogy ne csak demo legyen?
Én még működő törttel nem találkoztam.Pedig állítólag van.
Én megvettem még 2006-ba de azóta többször kellett új regkód mert gépet cseréltem Windowst cseréltem de mindig meg küldte.
2015.09.13. 09:27
2015.09.14. 10:08
2015.09.14. 13:20
boscoe39 írta:Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Utolért az ABS probléma, de ennél sokkal jobban foglalkoztat most az a kérdés, hogy rádugjuk a bömbinek az OBD II csatijára az olvasót és többszöri próbálkozás után felismeri az autót (alapadatokat) a bmw scanner de tovább nem lép. Más olvasó idáig sem jut el.
Mi lehet a probléma, merre felé keresgéljek. Korábban volt benne riasztó, de azt még azelőtt eltávolították, hogy megvettem volna.
Megnéztem az OBD II csatlakozóját és a kábeleit a műszerfalnál, ott minden rendben van. A vezetékeknek, hol van a másik végpontja, erről tud írni valaki, esetleg bekötési rajz, vagy fénykép segítségével?
Segítségeteket előre is köszi.
2015.09.14. 14:20
Imco írta:boscoe39 írta:Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Utolért az ABS probléma, de ennél sokkal jobban foglalkoztat most az a kérdés, hogy rádugjuk a bömbinek az OBD II csatijára az olvasót és többszöri próbálkozás után felismeri az autót (alapadatokat) a bmw scanner de tovább nem lép. Más olvasó idáig sem jut el.
Mi lehet a probléma, merre felé keresgéljek. Korábban volt benne riasztó, de azt még azelőtt eltávolították, hogy megvettem volna.
Megnéztem az OBD II csatlakozóját és a kábeleit a műszerfalnál, ott minden rendben van. A vezetékeknek, hol van a másik végpontja, erről tud írni valaki, esetleg bekötési rajz, vagy fénykép segítségével?
Egy rossz vezérlő /ABS/ is okozhatja!
2015.09.14. 15:46
Gallaca írta:Imco írta:boscoe39 írta:Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy rossz vezérlő /ABS/ is okozhatja!
Így van, húzd le a vezérlő csatiját és úgy próbáld. Már jártam így, vezérlőcsere után ment a diag. Vezérlő viszont ment a levesbe.
2015.09.14. 23:41
boscoe39 írta:Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
2015.09.15. 14:35
2015.09.15. 15:10
2015.09.16. 16:48
540 írta:Sziasztok!
Tudja valaki milyen áron mennek a használt BMW DIS/MODIC készülékek.
Köszönöm
2015.09.16. 17:34
2015.09.16. 22:47
rockerekhu írta:540 írta:Sziasztok!
Tudja valaki milyen áron mennek a használt BMW DIS/MODIC készülékek.
Köszönöm
Ebayen 700fontol 1200ig mozognak hasznaltan
Sent from my iPhone using Tapatalk