![]() |
2014.07.21. 17:25
2014.07.21. 17:29
2014.07.21. 19:57
fghx írta:A gázrendszer összes furata le van dugózva rendesen, viszont oda van kötegelőzve egy kis vákuum szelep meg egy hatalmas ormótlan szűrő. A szelepen ez van: Pierburg 1 742 711 és másik szám: 7 22340 13. Fogalmam nincs, mi ez.
A jobb oldali hengersor főtengely jeladója FEBI-re van cserélve. A bal oldali még gyári. Alapjáraton, mikor a szívató még rajta van, akkor épp a bal oldali puffog jobban. Úgy tudom, az is gáz, ha ez az alkatrész nem jó és be sem írja mindig hibának.
2014.07.21. 21:50
Imco írta:fghx írta:A gázrendszer összes furata le van dugózva rendesen, viszont oda van kötegelőzve egy kis vákuum szelep meg egy hatalmas ormótlan szűrő. A szelepen ez van: Pierburg 1 742 711 és másik szám: 7 22340 13. Fogalmam nincs, mi ez.
A jobb oldali hengersor főtengely jeladója FEBI-re van cserélve. A bal oldali még gyári. Alapjáraton, mikor a szívató még rajta van, akkor épp a bal oldali puffog jobban. Úgy tudom, az is gáz, ha ez az alkatrész nem jó és be sem írja mindig hibának.
Barátomtól!
főtengely jeladó az nem vezérmű?
2014.07.23. 15:44
2014.07.23. 16:11
fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
2014.07.23. 16:48
morv írta:fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
Ez lehet a vez tengely jelado hiba miatt, nem?
2014.07.23. 21:22
fghx írta:morv írta:fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
Ha én azt tudnám...
Most semmilyen hibakód sincs benne, egyáltalán. Mégis rém gyenge, emelkedőn pedig jön a túlpörgetős program, és csak 1-3-ig van sebesség. Ez csak leállítás és 15 perc várakozás után múlik el.
2014.07.23. 21:47
kzolee írta:fghx írta:morv írta:fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
Ha én azt tudnám...
Most semmilyen hibakód sincs benne, egyáltalán. Mégis rém gyenge, emelkedőn pedig jön a túlpörgetős program, és csak 1-3-ig van sebesség. Ez csak leállítás és 15 perc várakozás után múlik el.
Megy ez a cserélgetős, találgatós műsor ezzel az autóval, bár már az elején megmondtuk, hogy így lesz a legdrágább, de te tudod. Kicseréled a fél autót, de még mindig nem jó, ahelyett, hogy elvitted volna egy rendes szakemberhez, és jóval olcsóbban megoldódott volna.![]()
Ezt még hozzáértés nélküli diaggal tetőzni....![]()
Nem bántani akarlak, csak egy tanács, ismét.
2014.07.23. 21:50
fghx írta:Majd augusztusban megyek haza, katalizátor csere, ha nem ok, addig is adhattok egy profi szaki elérhetőséget, aki keni vágja ennek a motornak minden nyűgét baját, amit nem ír ki diagnosztikával.
2014.07.23. 21:58
kzolee írta:fghx írta:Majd augusztusban megyek haza, katalizátor csere, ha nem ok, addig is adhattok egy profi szaki elérhetőséget, aki keni vágja ennek a motornak minden nyűgét baját, amit nem ír ki diagnosztikával.
Hol van az a haza? (Zalaegerszeg vagy Záhony ?)
2014.07.24. 08:09
fghx írta:kzolee írta:fghx írta:Majd augusztusban megyek haza, katalizátor csere, ha nem ok, addig is adhattok egy profi szaki elérhetőséget, aki keni vágja ennek a motornak minden nyűgét baját, amit nem ír ki diagnosztikával.
Egész más: Békéscsaba mellett. Ja, a békéscsabai szalonba bementem, mint hogy ugye márkaszerviz: váltóhibám van, szervizben van az autó és kellene a váltóba egy alkatrész. Erre ők: csak új váltót tudunk adni, kb 1,5 M Ft. Ebben az állapotában épp az autó ér annyit, mondtam én és kisétáltam. Otthon és itt tőlünk nyugatra ennyire mész a szakszervizzel, itt meg magánzó profit nem lehet találni.
2014.07.24. 09:27
kzolee írta:fghx írta:Majd augusztusban megyek haza, katalizátor csere, ha nem ok, addig is adhattok egy profi szaki elérhetőséget, aki keni vágja ennek a motornak minden nyűgét baját, amit nem ír ki diagnosztikával.
2014.07.24. 12:05
fghx írta:morv írta:fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
Ha én azt tudnám...
2014.07.24. 12:13
Qwerti írta:fghx írta:morv írta:fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
Ha én azt tudnám...
Húzdd le a légtömegmérőt és élvezdd a pacikat!
2014.07.30. 07:41
2014.07.30. 12:30
Goldman írta:Sziasztok,
Tudnátok javasolni valakit, aki Veszprém környékén át tudna programozni Nekem egy LCM-II modult a saját kocsimra?
2014.07.30. 13:17
2014.07.31. 09:07
fghx írta:Qwerti írta:fghx írta:morv írta:fghx írta:Most már olyan jelenség is van, hogy kicsit tovább indítózik, beindul, majd magától leáll. Másodjára beindul, alapjárat ingadozik 2-3 szor le-fel, utána minden ok.
Vélemény?
Ha én azt tudnám...
Húzdd le a légtömegmérőt és élvezdd a pacikat!
Az úgy működne?
2014.08.01. 19:08