![]() |
2014.03.22. 15:07
2014.03.22. 22:55
e39525 írta:Mod, amikor kiválasztom a can selectben a kapcsolódási formát. amint kiválasztottam és entert nyomok akkor alszik el a LED !
2014.03.22. 23:52
admin írta:e39525 írta:Mod, amikor kiválasztom a can selectben a kapcsolódási formát. amint kiválasztottam és entert nyomok akkor alszik el a LED !
Indítsd el a progit utána csatlakoztasd a kábelt így lesz időd végig nyomni.
2014.03.23. 00:13
e39525 írta:admin írta:e39525 írta:Mod, amikor kiválasztom a can selectben a kapcsolódási formát. amint kiválasztottam és entert nyomok akkor alszik el a LED !
Így is történt! Mindent "előkészítek", hogy gyorsan végignyomkodjam a dolgokat, amint a "can select"-hez érek és kiválasztottam, rögtön elalszik a LED és akkor van, hogy nem csatlakoztattam az autóhoz a kábelt, pedig de, és már több autón is próbáltam, reménytelenül.. Pár másodperc alatt..Ja és utána rengetegszer kell újracsatlakoztatnom mire a LED újra felvillan, persze kiválasztáskor elalszik. Már nem tudom, hogy valamit ennyire rosszul csinálnék, vagy a kábel lenne a rossz.. Minden esetre elég bosszantó, hogy nem jutok vele előrébb, pedig rengeteget segítettél már.
2014.03.23. 14:55
admin írta:e39525 írta:admin írta:e39525 írta:Mod, amikor kiválasztom a can selectben a kapcsolódási formát. amint kiválasztottam és entert nyomok akkor alszik el a LED !
Így is történt! Mindent "előkészítek", hogy gyorsan végignyomkodjam a dolgokat, amint a "can select"-hez érek és kiválasztottam, rögtön elalszik a LED és akkor van, hogy nem csatlakoztattam az autóhoz a kábelt, pedig de, és már több autón is próbáltam, reménytelenül.. Pár másodperc alatt..Ja és utána rengetegszer kell újracsatlakoztatnom mire a LED újra felvillan, persze kiválasztáskor elalszik. Már nem tudom, hogy valamit ennyire rosszul csinálnék, vagy a kábel lenne a rossz.. Minden esetre elég bosszantó, hogy nem jutok vele előrébb, pedig rengeteget segítettél már.
Sajnos én is szívok az enyémmel mert nekem ki se gyullad a led.Nekem automatikusan telepítette a drivert most legyalultam és rá vettem hogy a hozzá kapott drivert telepítse de azóta nem volt időm kipróbálni.
2014.03.23. 18:49
e39525 írta:
Na akkor nem csak én küzdök ezzel. Próbáltam most a kapott drivert, de ugyan az a jelenség...Megpróbálok a többi BMW-s portálon utánajárni, hátha van rá megoldás, és akkor mindenkinek remélhetőleg jó lesz.
2014.03.23. 20:41
admin írta:e39525 írta:
Na akkor nem csak én küzdök ezzel. Próbáltam most a kapott drivert, de ugyan az a jelenség...Megpróbálok a többi BMW-s portálon utánajárni, hátha van rá megoldás, és akkor mindenkinek remélhetőleg jó lesz.
Na ma sikerült többször működésre bírni.De elég összevissza gyullad ki a led.
Amikor a sebességet kiválasztod és rányomod az entert akkor alszik ki a led.
2014.03.23. 20:48
e39525 írta:admin írta:e39525 írta:
Én közben szétszedtem a kábelt, fordítva volt fent a stekker, a kínaiak kapkodtak, viszont nem javult a helyzet..Állítottál még be valamit esetleg?
2014.03.23. 20:55
admin írta:e39525 írta:admin írta:e39525 írta:
Én közben szétszedtem a kábelt, fordítva volt fent a stekker, a kínaiak kapkodtak, viszont nem javult a helyzet..Állítottál még be valamit esetleg?
Semmit csak a drivert.Milyen kábel volt fordítva?
2014.03.24. 19:44
2014.03.24. 19:47
e39525 írta:
Így is történt! Mindent "előkészítek", hogy gyorsan végignyomkodjam a dolgokat, amint a "can select"-hez érek és kiválasztottam, rögtön elalszik a LED és akkor van, hogy nem csatlakoztattam az autóhoz a kábelt,
2014.03.25. 11:04
2014.03.25. 12:28
2014.03.28. 22:06
2014.03.31. 12:01
e39525 írta:Nos fejlemények vannak.
Újraraktam az egész inpát mindenestől, ahogyan a leírásban van, az FTDI drivert is újratettem. Az újabb fajta K+DCAN progit leszedtem, de továbbra sem működik, amint kiválasztom a csatlakozást elalszik a LED és semmi.
A régi DOS parancssoros programnál
"Error vehicle is not connected!"
Az újabb fajta programnál
Setting Mode '500 kbit/s D-CAN & PT-CAN' ... Error: Echo K-line /vagy/
Setting Mode '500 kbit/s D-CAN & PT-CAN' ... Error: Timeout echo
Továbbá azt is felfedeztem, hogy ha lehúzom a gépről a kábelt és újracsatlakoztatom az autóhoz akkor felvillan a LED, de eredményben nem vagyok előrébb. Lenne még valami beállítási probléma?
2014.04.01. 17:35
2014.04.02. 10:07
rockerekhu írta:e39525 írta:Nos fejlemények vannak.
Újraraktam az egész inpát mindenestől, ahogyan a leírásban van, az FTDI drivert is újratettem. Az újabb fajta K+DCAN progit leszedtem, de továbbra sem működik, amint kiválasztom a csatlakozást elalszik a LED és semmi.
Továbbá azt is felfedeztem, hogy ha lehúzom a gépről a kábelt és újracsatlakoztatom az autóhoz akkor felvillan a LED, de eredményben nem vagyok előrébb. Lenne még valami beállítási probléma?
Nem lehet hogy a gépédel nem kompatibilis milyen op rendszer fut rajta ?
Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával
2014.04.02. 21:30
e39525 írta:rockerekhu írta:e39525 írta:Nos fejlemények vannak.
Nem lehet hogy a gépédel nem kompatibilis milyen op rendszer fut rajta ?
Win7 van rajta, tudtommal többeknek működött probléma nélkül! /32bites/
2014.04.03. 05:39
rockerekhu írta:Kiprobaltad egy xps laptopon nekem hardwaresen nem volt kompatibilis a gepel azt hogy miért passz igaz arra xpt nem tudtam telepíteni egy régebbi laptopokat raktam fel azon működik. A telepítés ugy csinaltad hogy minden xp sp3 futása ?
2014.04.03. 10:28
PeterE39 írta:rockerekhu írta:Kiprobaltad egy xps laptopon nekem hardwaresen nem volt kompatibilis a gepel azt hogy miért passz igaz arra xpt nem tudtam telepíteni egy régebbi laptopokat raktam fel azon működik. A telepítés ugy csinaltad hogy minden xp sp3 futása ?
Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ez a hozzászólás milyen tudatmódosító hatása alatt született. Netán google translate, esetleg Mézgáék köbükijének fordítógépével? Kapcs ford.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk