![]() |
2014.01.24. 11:57
Qwerti írta:juniorxx írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Két hete Inpával kelek Dis-sel fekszek. Ezeket sikerült működésre bírnom. Akárhogy próbálkozok az SSS kifog rajtam. A program működik (igaz bemásolós Vmware formában). Nem enged írni a 13voltra hivatkozva. Az EGS-t szeretném újraíratni, mert a váltó 3-ból 4-be hibakódozik. Ha valaki tudna valamilyen megoldást kérem írjon.
Nem jó changis.iso-t használtak. Én magamnak raktam össze egyet ami működik. Azzal tökéletes minden.
2014.01.24. 13:03
juniorxx írta:Qwerti írta:juniorxx írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Két hete Inpával kelek Dis-sel fekszek. Ezeket sikerült működésre bírnom. Akárhogy próbálkozok az SSS kifog rajtam. A program működik (igaz bemásolós Vmware formában). Nem enged írni a 13voltra hivatkozva. Az EGS-t szeretném újraíratni, mert a váltó 3-ból 4-be hibakódozik. Ha valaki tudna valamilyen megoldást kérem írjon.
Nem jó changis.iso-t használtak. Én magamnak raktam össze egyet ami működik. Azzal tökéletes minden.
Köszönöm a gyors választ. Nekem sajna csak egy ilyen iso-t sikerült lehalásznom a netröl és gyanítom az sem kifejezetten az én sss-hez való. De ami a legnagyobb problémám, hogy nincs leírásom hozzá. Így esélyem sincs. Ebbe kérhetnék segítséget?
2014.01.24. 13:23
Qwerti írta: Ezekből gyúrtam egy-két délután alatt egy működőt.
2014.01.24. 15:38
Imco írta:Qwerti írta: Ezekből gyúrtam egy-két délután alatt egy működőt.
- Offtopic :
- Szerencse, hogy Te ilyen gyúrós vagy Wazze!
2014.01.24. 16:35
Qwerti írta:Imco írta:Qwerti írta: Ezekből gyúrtam egy-két délután alatt egy működőt.
- Offtopic :
- Szerencse, hogy Te ilyen gyúrós vagy Wazze!
Tudod , hogy jobb erőben vagyok mint Te, emlékezz a hátsófékre!
2014.01.24. 22:47
Qwerti írta:juniorxx írta:Qwerti írta:juniorxx írta:Sziasztok!
Köszönöm a gyors választ. Nekem sajna csak egy ilyen iso-t sikerült lehalásznom a netröl és gyanítom az sem kifejezetten az én sss-hez való. De ami a legnagyobb problémám, hogy nincs leírásom hozzá. Így esélyem sincs. Ebbe kérhetnék segítséget?
Sajnos ezek az iso-k nem lettek megfelelően tesztelve. 4 vagy 5 különböző létezik, de egy sem ment megfelelően. Ezekből gyúrtam egy-két délután alatt egy működőt.
2014.02.02. 18:51
2014.03.13. 07:48
2014.03.13. 12:51
fecooE írta:urak.
teljes auto software frissitesrol(sima inpa kabellel) vannak tapasztalatok?
2014.03.13. 13:14
Qwerti írta:fecooE írta:urak.
E38-nál csak Dme és Egs frissíthető.
2014.03.13. 13:40
fecooE írta:ja, az kimaradt, hogy ido kozben frissitettem E65re.
2014.03.13. 22:04
fecooE írta:Qwerti írta:fecooE írta:urak.
ja, az kimaradt, hogy ido kozben frissitettem E65re.
szoval ebbol az aspektusbol kerdeznem.
v32 es sss em van.
vagy inkabb winkfp-vel? kisse korulmenyesebb, de biztonsagosabb?
2014.03.13. 23:15
Qwerti írta:fecooE írta:Qwerti írta:fecooE írta:urak.
ja, az kimaradt, hogy ido kozben frissitettem E65re.
szoval ebbol az aspektusbol kerdeznem.
v32 es sss em van.
vagy inkabb winkfp-vel? kisse korulmenyesebb, de biztonsagosabb?
A MOST miatt ICOM vagy OPPS kell, és baromi érzékeny az akkufeszültségre. Ja és akár órákig is eltarthat, miközben szabil 13,5v környéke kell. Winkfp-vel is meg lehet próbálni, figyelj az akkura. Írdd majd meg az eredményt! Egyébként szerény véleményem szerint bízdd olyanra aki csinált már ilyet.
2014.07.09. 20:14
2014.07.23. 09:22
2014.07.23. 23:30
Cxgrav írta:Sziasztok!
Próbáltam a guglit kérdezni, hogy honnan tudnám letölteni az SSS/DIS-t, de nem kaptam használható választ.
Esetleg valaki tudna egy linket adni? - de az is tökéletesen megfelelne, ha valaki kitudná írni dvd-re, összefutunk és megdobom pár sörikével/borral/csokival
Köszönöm szépen.
Üdv
2014.07.24. 09:38
imike_e39 írta:sziasztok! Egy kicsit offos amit most irok de valaki nemtud elado gt1 scannert ibm t30-cal együtt esetleg?
2014.07.24. 20:34
rockerekhu írta:imike_e39 írta:sziasztok! Egy kicsit offos amit most irok de valaki nemtud elado gt1 scannert ibm t30-cal együtt esetleg?
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-DIS-V57-P ... 4624199a2c
2014.07.24. 21:52
Gallaca írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
Próbáltam a guglit kérdezni, hogy honnan tudnám letölteni az SSS/DIS-t, de nem kaptam használható választ.
Esetleg valaki tudna egy linket adni? - de az is tökéletesen megfelelne, ha valaki kitudná írni dvd-re, összefutunk és megdobom pár sörikével/borral/csokival
Köszönöm szépen.
Üdv
Torrent megy?
2014.07.24. 22:52
admin írta:rockerekhu írta:imike_e39 írta:sziasztok! Egy kicsit offos amit most irok de valaki nemtud elado gt1 scannert ibm t30-cal együtt esetleg?
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-DIS-V57-P ... 4624199a2c
Ez nem postáz Magyarországra!
Akkor már inkább egy Icom fejet vennék és azt Rheingold-al tolnám.