![]() |
2013.04.02. 22:46
barbrady írta:Gallaca írta:Mondjuk én XP 32 biten játszok! Hál istennek Shadowmemory-t is tudtam végre törölni, amit DIS, INPA-val nem.
Az EWS-ben is voltam gyújtásszál nélkül! Ki is olvastam belőle egy érdekes adatot, lefotóztam, és betettem a képet a "legtöbbet futott E39" topicba. Azt láttátok?
A dis azonosítja az autódat automatikusan?
Tapatalk2 ST25i
2013.04.02. 23:30
2013.04.03. 00:07
_V8_ írta:Qwerti írta:_V8_ írta:Szétszedtem megint és úgy néz ki h 4 vezeték van piros, barna, fekete narancs és a narancs ahova forrasztva van oda van forrasztva még egy narancs vezeték ami egy másik tüskére is rá van forrasztva.
Nem tudsz összefutni valakivel akinek van szintén scanner-e, és egy keresztpróbát csinálni vele? Lehet, hogy egyszerűbb lenne kiszűrni mivel van a gubanc.
Egyenlőre az a tervem h újrarakom a laptopot drivereket is újranyomom átolvasgatom a bimmerforumnak a scanneres részét aztán ha nem megy akkor jön az összehasonlító teszt valakivel. Viszont ha tényleg egy ilyen kis forrasztás a gond akkor nem biztos h érdemes azért autókázni h összehasonlítsuk.
azt nézem h a 16-os meg a 19-es van összekötve narancssárgával.
2013.04.03. 12:12
kgandras írta:_V8_ írta:Qwerti írta:_V8_ írta:Szétszedtem megint és úgy néz ki h 4 vezeték van piros, barna, fekete narancs és a narancs ahova forrasztva van oda van forrasztva még egy narancs vezeték ami egy másik tüskére is rá van forrasztva.
Nem tudsz összefutni valakivel akinek van szintén scanner-e, és egy keresztpróbát csinálni vele? Lehet, hogy egyszerűbb lenne kiszűrni mivel van a gubanc.
Egyenlőre az a tervem h újrarakom a laptopot drivereket is újranyomom átolvasgatom a bimmerforumnak a scanneres részét aztán ha nem megy akkor jön az összehasonlító teszt valakivel. Viszont ha tényleg egy ilyen kis forrasztás a gond akkor nem biztos h érdemes azért autókázni h összehasonlítsuk.
Nálam ugyanez volt a gond annyi különbséggel, hogy az enyémben nem volt összeforrasztva a 7-8 láb sem. Egy plusz vezetékkel a körcsati 16-os lábát összeforrasztottam a scanner 1-esével és jó lett.
2013.04.03. 13:13
Qwerti írta:kgandras írta:_V8_ írta:Qwerti írta:_V8_ írta:Szétszedtem megint és úgy néz ki h 4 vezeték van piros, barna, fekete narancs és a narancs ahova forrasztva van oda van forrasztva még egy narancs vezeték ami egy másik tüskére is rá van forrasztva.
Nálam ugyanez volt a gond annyi különbséggel, hogy az enyémben nem volt összeforrasztva a 7-8 láb sem. Egy plusz vezetékkel a körcsati 16-os lábát összeforrasztottam a scanner 1-esével és jó lett.
Biztosan kell a scanner-nek a gyújtás jel (INPA-nak igen). Mivel a képen a panelre sincs becsatlakoztatva az OBD 1-es pinje. Gondolom ekkora hibát nem követnek el. Ha hazaérek szétszedem az enyémet, és megmondom a frankót (rengeteg autóval volt már használva).
2013.04.03. 14:52
2013.04.03. 18:27
2013.04.03. 19:45
2013.04.03. 19:52
_V8_ írta:Nincs benne semmi indításgátló cucc. Tudnátok adni/mutatni valami normális win7 drivert?Vagy akár friss bmwscanneres progit is?
Mert akko hnap délelőtt tényleg azzal kezdek h win7 újrarak.
2013.04.05. 18:13
2013.04.05. 18:51
peteeqe írta:Üdv.
Tudna valaki adni egy olyan linket, ahol normálisan működő scannert és carsoftot lehet letölteni?
2013.04.05. 20:45
Gallaca írta:peteeqe írta:Üdv.
Tudna valaki adni egy olyan linket, ahol normálisan működő scannert és carsoftot lehet letölteni?
Adsz egy mailt, csinálok az enyémről egy lemezképet, és elküldöm. Feltéve, hogy 1.4-es kell. (scanner)
2013.04.06. 19:40
2013.04.06. 20:25
Qwerti írta:A quick teszt után ha megnézzük a log file-t, akkor látszanak a kiolvasott alvázszámok/vin kódok, és a kilométeróra állások. A kérdésem a kilométeróra állásokra vonatkozna. Mi okozza azt, hogy egy-egy vezérlő km állása extrémen eltér a többitől? Arra gondolok, hogy az összes vezérlő 200k, az EWS meg pl. 900k.
2013.04.06. 20:52
Gallaca írta:Qwerti írta:A quick teszt után ha megnézzük a log file-t, akkor látszanak a kiolvasott alvázszámok/vin kódok, és a kilométeróra állások. A kérdésem a kilométeróra állásokra vonatkozna. Mi okozza azt, hogy egy-egy vezérlő km állása extrémen eltér a többitől? Arra gondolok, hogy az összes vezérlő 200k, az EWS meg pl. 900k.
No ez jó kérdés, de nálam is így van! A "legtöbbet futott E39" topicban képet is tettem be róla. Én azt hittem, hogy mikor elvitte egy szerelősrác a motorvezérlő, EWS, kulcs kombót, akkor nem az enyém hozta vissza. De ha nálad is így van, akkor másról van szó.Nálam 288, és 984K az állás.
2013.04.07. 09:33
Gallaca írta:Qwerti írta:A quick teszt után ha megnézzük a log file-t, akkor látszanak a kiolvasott alvázszámok/vin kódok, és a kilométeróra állások. A kérdésem a kilométeróra állásokra vonatkozna. Mi okozza azt, hogy egy-egy vezérlő km állása extrémen eltér a többitől? Arra gondolok, hogy az összes vezérlő 200k, az EWS meg pl. 900k.
No ez jó kérdés, de nálam is így van! A "legtöbbet futott E39" topicban képet is tettem be róla. Én azt hittem, hogy mikor elvitte egy szerelősrác a motorvezérlő, EWS, kulcs kombót, akkor nem az enyém hozta vissza. De ha nálad is így van, akkor másról van szó.Nálam 288, és 984K az állás.
2013.04.08. 13:57
2013.04.08. 16:20
_V8_ írta:Itt bénázok ezzel a szemét driverrel.Valaki segítsen és küldjön valami működő drivert. Mikor betallózom akkor kiírja h nem talált drivert hozzá.
2013.04.08. 16:56
barbrady írta:_V8_ írta:Itt bénázok ezzel a szemét driverrel.Valaki segítsen és küldjön valami működő drivert. Mikor betallózom akkor kiírja h nem talált drivert hozzá.
Milyen OS van fent? WIN7 64bit?
2013.04.09. 10:42
_V8_ írta:barbrady írta:_V8_ írta:Itt bénázok ezzel a szemét driverrel.Valaki segítsen és küldjön valami működő drivert. Mikor betallózom akkor kiírja h nem talált drivert hozzá.
Milyen OS van fent? WIN7 64bit?
Elméletileg 32 de miközbem telepítettem valamit azt irta h 64. Meglesem mit ír a gép.
De ha gondolod mutathatsz mind2ből.