Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.12.01. 22:56

admin írta:Jackson el felejtkeztél rólam?

Nem csak lehet, hogy újra fel kéne rakni a ETK-mat. Mivel én upgardeltem ez teljes más volt mint a sima nulláról install.
Nekem java 1.6.0_13-b03 verzió van. Nem lehet valami helyi tűzfal beállitás?

Jackson, aki csak tippel a sötétben

2009.12.26. 17:14

Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?

2009.12.26. 17:41

admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?

ETK-t nem csak TIS-t és WDS azok mennek

2009.12.26. 18:33

MChris írta:

Nekem megy símán minden. Win 7 x86-os.....

2009.12.26. 19:33

Pocilaci írta:
MChris írta:

Nekem is Win x86 de még mindig a fönteb le írt problémával küzdök.Milyen javat raktál föl át küldhetnéd :?:

2009.12.26. 19:36

MChris írta:

A TIS-t még nem próbáltam de a WDS-el is vannak gondok.szintén a javas része nem megy

2009.12.26. 19:47

admin írta:
MChris írta:

A TIS-t még nem próbáltam de a WDS-el is vannak gondok.szintén a javas része nem megy

vista-n megy mindig a netről szedek le egy javát ha kell azzal nem volt gond de kell még hozzá egy másik Adobe-s program is SV Install a neve de az rajta van a DVD-n jobb ablakban írja is addig amíg nincs fent

2009.12.26. 19:49

MChris írta:
admin írta:
MChris írta:

vista-n megy mindig a netről szedek le egy javát ha kell azzal nem volt gond de kell még hozzá egy másik Adobe-s program is SV Install a neve de az rajta van a DVD-n jobb ablakban írja is addig amíg nincs fent

SVG View kell hozzá az install mappában van ott az angolt (en) szoktam feltenni

2009.12.26. 21:29

MChris írta:
MChris írta:
admin írta:
MChris írta:

SVG View kell hozzá az install mappában van ott az angolt (en) szoktam feltenni
Ez ki pipálva már csak az ETK-t kéne :cry:

2009.12.28. 12:53

H!

Mi az a BMW EPC,olyan mint az ETK csak szervizes verzió? sysadminban a TIS fül mellett van illetve van még ehy HTK is amiket lehetne telepítni...

http://www.classic-spares.net/CD%20Info ... C_2005.htm

Köszike!

2009.12.28. 16:16

MChris írta:H!

Mi az a BMW EPC,olyan mint az ETK csak szervizes verzió? sysadminban a TIS fül mellett van illetve van még ehy HTK is amiket lehetne telepítni...

http://www.classic-spares.net/CD%20Info ... C_2005.htm

Köszike!

Sejtésem szerint tök ugyan az csak az EPC angolul van. Nekem a új ETK két részből áll mivel van Accessories része is.

Jackson, aki majd rányomoz a kérédsre azért mélyebben

2009.12.28. 17:58

admin írta:
Pocilaci írta:
MChris írta:

Nekem is Win x86 de még mindig a fönteb le írt problémával küzdök.Milyen javat raktál föl át küldhetnéd :?:

Még várom a megoldást!

2009.12.28. 19:04

admin írta:
admin írta:
Pocilaci írta:
MChris írta:

Még várom a megoldást!

Laci,Laci nem tudom melyiket használja nekem ez van fent:

Java(TM) Platform, Standard Edition
Runtime Environment
Version 6

2009.12.28. 22:23

MChris írta:
admin írta:
admin írta:
Pocilaci írta:
MChris írta:

Még várom a megoldást!

Runtime Environment
Version 6

Hali...Java 6.0.17 ez a pontos verziószám... de ha lefuttatod a tesztet ami az ETK - ban van, akkor kiírja mi a nyűg

2009.12.28. 22:52

Pocilaci írta:
MChris írta:
admin írta:
admin írta:
Pocilaci írta:
MChris írta:

Még várom a megoldást!

Runtime Environment
Version 6

Hali...Java 6.0.17 ez a pontos verziószám... de ha lefuttatod a tesztet ami az ETK - ban van, akkor kiírja mi a nyűg
Nekem is ez van fent de nem megy!Csak Xp alatt.

2010.01.04. 19:24

Most itt tartok :oops: Lassan elgondolkodok a Lepke féle baltás módszeren :oops: :oops:
Kép

2010.01.04. 20:12

admin írta:Most itt tartok :oops: Lassan elgondolkodok a Lepke féle baltás módszeren :oops: :oops:
Kép

Semmi pánik.

Pocilaci: Légyszives inditsd el a Control Panel>Java programot (pontosabban az ennek megfelelőt a Win7 alatt)

És másol ide a beállitásokat az alábbi fülek alatt:
Java Runtime Environment Setting (milyen verzió melyik könyvtárat használja)
Advanced.

A Laci akkor megtudja nézni mi lehet az eltérés.

Nem értem miért szenvedtek a windows7-el majd az első de leginkább a Service Pack 2 után lessz haszlható. Addig szívjanak vele mások.

Jackson, aki Vista 32 és 64bitest is csak mókából rakta fal majd mind a kettőt levakarta egy-egy hét szenvedés után

2010.01.04. 20:39

jackson írta:
admin írta:Most itt tartok :oops: Lassan elgondolkodok a Lepke féle baltás módszeren :oops: :oops:
Kép

Semmi pánik.

Pocilaci: Légyszives inditsd el a Control Panel>Java programot (pontosabban az ennek megfelelőt a Win7 alatt)

És másol ide a beállitásokat az alábbi fülek alatt:
Java Runtime Environment Setting (milyen verzió melyik könyvtárat használja)
Advanced.

A Laci akkor megtudja nézni mi lehet az eltérés.

Nem értem miért szenvedtek a windows7-el majd az első de leginkább a Service Pack 2 után lessz haszlható. Addig szívjanak vele mások.

Jackson, aki Vista 32 és 64bitest is csak mókából rakta fal majd mind a kettőt levakarta egy-egy hét szenvedés után

én pontosan 1 éve hogy áttértem a 64-bittes op.rendszerre, amiből 4 hónapja pl. a win.7 futtatom és tökéletesen megvagyok elégedve vele, minedn tök jól müxik :D

2010.01.04. 22:58

Levibéka írta:én pontosan 1 éve hogy áttértem a 64-bittes op.rendszerre, amiből 4 hónapja pl. a win.7 futtatom és tökéletesen megvagyok elégedve vele, minedn tök jól müxik :D

Túl kevés képességét használod ki a gépnek.

Jackson, aki kihasználja és ezért simán le is tudja fektetni még a nagy erőmű gépeket is (igaz csalok ez a szakmám)

2010.01.05. 17:03

jackson írta:
Levibéka írta:én pontosan 1 éve hogy áttértem a 64-bittes op.rendszerre, amiből 4 hónapja pl. a win.7 futtatom és tökéletesen megvagyok elégedve vele, minedn tök jól müxik :D

Túl kevés képességét használod ki a gépnek.

Jackson, aki kihasználja és ezért simán le is tudja fektetni még a nagy erőmű gépeket is (igaz csalok ez a szakmám)

én főleg a memóriák miatt váltottam, mert mint köztudott a 32-bites rendszer nem képes megcimezni csak max.4 giga memóriát, hát akkor mit kezdene 8-al :?: :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge