![]() |
2009.12.01. 22:56
admin írta:Jackson el felejtkeztél rólam?
2009.12.26. 17:14
2009.12.26. 17:41
admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
2009.12.26. 18:33
MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
ETK-t nem csak TIS-t és WDS azok mennek
2009.12.26. 19:33
Pocilaci írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
Nekem megy símán minden. Win 7 x86-os.....
2009.12.26. 19:36
MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
2009.12.26. 19:47
admin írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
A TIS-t még nem próbáltam de a WDS-el is vannak gondok.szintén a javas része nem megy
2009.12.26. 19:49
MChris írta:admin írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
A TIS-t még nem próbáltam de a WDS-el is vannak gondok.szintén a javas része nem megy
vista-n megy mindig a netről szedek le egy javát ha kell azzal nem volt gond de kell még hozzá egy másik Adobe-s program is SV Install a neve de az rajta van a DVD-n jobb ablakban írja is addig amíg nincs fent
2009.12.26. 21:29
Ez ki pipálva már csak az ETK-t kéneMChris írta:MChris írta:admin írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
vista-n megy mindig a netről szedek le egy javát ha kell azzal nem volt gond de kell még hozzá egy másik Adobe-s program is SV Install a neve de az rajta van a DVD-n jobb ablakban írja is addig amíg nincs fent
SVG View kell hozzá az install mappában van ott az angolt (en) szoktam feltenni
2009.12.28. 12:53
2009.12.28. 16:16
MChris írta:H!
Mi az a BMW EPC,olyan mint az ETK csak szervizes verzió? sysadminban a TIS fül mellett van illetve van még ehy HTK is amiket lehetne telepítni...
http://www.classic-spares.net/CD%20Info ... C_2005.htm
Köszike!
2009.12.28. 17:58
admin írta:Pocilaci írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
Nekem is Win x86 de még mindig a fönteb le írt problémával küzdök.Milyen javat raktál föl át küldhetnéd
2009.12.28. 19:04
admin írta:admin írta:Pocilaci írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
Nekem is Win x86 de még mindig a fönteb le írt problémával küzdök.Milyen javat raktál föl át küldhetnéd
Még várom a megoldást!
2009.12.28. 22:23
MChris írta:admin írta:admin írta:Pocilaci írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
Még várom a megoldást!
Laci,Laci nem tudom melyiket használja nekem ez van fent:
Java(TM) Platform, Standard Edition
Runtime Environment
Version 6
2009.12.28. 22:52
Nekem is ez van fent de nem megy!Csak Xp alatt.Pocilaci írta:MChris írta:admin írta:admin írta:Pocilaci írta:MChris írta:admin írta:Használ valaki Vistán vagy Win7-en ETK-t?
Még várom a megoldást!
Laci,Laci nem tudom melyiket használja nekem ez van fent:
Java(TM) Platform, Standard Edition
Runtime Environment
Version 6
Hali...Java 6.0.17 ez a pontos verziószám... de ha lefuttatod a tesztet ami az ETK - ban van, akkor kiírja mi a nyűg
2010.01.04. 19:24
2010.01.04. 20:12
admin írta:Most itt tartokLassan elgondolkodok a Lepke féle baltás módszeren
![]()
![]()
2010.01.04. 20:39
jackson írta:admin írta:Most itt tartokLassan elgondolkodok a Lepke féle baltás módszeren
![]()
![]()
Semmi pánik.
Pocilaci: Légyszives inditsd el a Control Panel>Java programot (pontosabban az ennek megfelelőt a Win7 alatt)
És másol ide a beállitásokat az alábbi fülek alatt:
Java Runtime Environment Setting (milyen verzió melyik könyvtárat használja)
Advanced.
A Laci akkor megtudja nézni mi lehet az eltérés.
Nem értem miért szenvedtek a windows7-el majd az első de leginkább a Service Pack 2 után lessz haszlható. Addig szívjanak vele mások.
Jackson, aki Vista 32 és 64bitest is csak mókából rakta fal majd mind a kettőt levakarta egy-egy hét szenvedés után
2010.01.04. 22:58
Levibéka írta:én pontosan 1 éve hogy áttértem a 64-bittes op.rendszerre, amiből 4 hónapja pl. a win.7 futtatom és tökéletesen megvagyok elégedve vele, minedn tök jól müxik
2010.01.05. 17:03
jackson írta:Levibéka írta:én pontosan 1 éve hogy áttértem a 64-bittes op.rendszerre, amiből 4 hónapja pl. a win.7 futtatom és tökéletesen megvagyok elégedve vele, minedn tök jól müxik
Túl kevés képességét használod ki a gépnek.
Jackson, aki kihasználja és ezért simán le is tudja fektetni még a nagy erőmű gépeket is (igaz csalok ez a szakmám)