Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: BMW Scanner

2012.12.27. 00:56

Qwerti írta: Ha gondolod egy próbát, megér.

Tudod,hogy gondolom. :D Két ünnep közt meló?

2012.12.27. 01:03

Padre540 írta:Két ünnep közt meló?

Még a gondolatától is kiver a víz :lol: Csörögj előtte, és gyere nyugodtan! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Qwerti az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2013.01.12. 17:56

Mitől lehet, hogy 1.3.6-ban LCM-ben nem jön fel a pipálós menü?

2013.01.12. 20:07

hamoriarpi írta:Mitől lehet, hogy 1.3.6-ban LCM-ben nem jön fel a pipálós menü?

Mert abba nincs szerintem.

2013.01.12. 22:23

admin írta:

Csak az 1.4-ben van?

2013.01.12. 22:43

hamoriarpi írta:
admin írta:

Csak az 1.4-ben van?

Szerintem igen meg a NavCoderbe.

2013.01.12. 22:49

admin írta:
hamoriarpi írta:
admin írta:

Csak az 1.4-ben van?

Szerintem igen meg a NavCoderbe.

Köszönöm, akkor nem keresgélek tovább.

2013.02.03. 14:24

A Bmw scanner átalakításához inpa kábelként való használatra keresek leírást.
Valaki segítsen.

Köszönöm!

2013.02.03. 17:08

awolf1 írta:A Bmw scanner átalakításához inpa kábelként való használatra keresek leírást.
Valaki segítsen.

Köszönöm!

https://www.cubby.com/p/_cf39d0f0b8284a5fae05b962ef213a29/BMWSCANNER_v_136.pdf

iPhone Tapatalk

2013.03.03. 13:58

Használ valaki 1.4-es scannert 64 bites WIN7 alatt? 64-est raktam fel a gépre, és nem tudom telepíteni a kábel driverét. Hiába mutatom meg neki az elérési utat.

2013.03.03. 15:44

barbrady írta:Használ valaki 1.4-es scannert 64 bites WIN7 alatt? 64-est raktam fel a gépre, és nem tudom telepíteni a kábel driverét. Hiába mutatom meg neki az elérési utat.

Lehet, hogy rossz a driver. Én is 1.4-est használok w7 X64-el és működik. Lehet, hogy linkelten is ide a drivert kicsit visszább. Ha nem akkor írj és elküldöm!

Üdv.

2013.03.03. 16:53

Qwerti írta:
barbrady írta:Használ valaki 1.4-es scannert 64 bites WIN7 alatt? 64-est raktam fel a gépre, és nem tudom telepíteni a kábel driverét. Hiába mutatom meg neki az elérési utat.

Lehet, hogy rossz a driver. Én is 1.4-est használok w7 X64-el és működik. Lehet, hogy linkelten is ide a drivert kicsit visszább. Ha nem akkor írj és elküldöm!

Üdv.

Köszi, közben találtam a neten drivert.

2013.03.04. 20:41

Óracsoport csere után az azonosítókat kellene átírnom gyárira, mert abs hibakódot generált a csere darab, a valóságban nincs gond. Bmw scanner 1.3.6 nem tudja módosítani, (legalábbis az én tudásom alapján). Erre kérek segítséget valakitől.

2013.03.25. 22:49

Az 1.4-es BMW Scannert is lehet "INPA"-sítani vajon? Van erre valahol leírás?
Az 1.3.6-osé sajnos nem használható számomra. Persze ha egy nagytudású elektroszaki lefordítja 1.4-es hardverre is, akkor azt is megköszönöm.

2013.03.25. 23:16

Jerry írta:Az 1.4-es BMW Scannert is lehet "INPA"-sítani vajon? Van erre valahol leírás?
Az 1.3.6-osé sajnos nem használható számomra. Persze ha egy nagytudású elektroszaki lefordítja 1.4-es hardverre is, akkor azt is megköszönöm.

1.4 E60-tól megy.
1.3.6. miért nem működik? Én is átalakítottam. Nekem mindent visz a kocsin.

2013.03.25. 23:51

hamoriarpi írta:
Jerry írta:Az 1.4-es BMW Scannert is lehet "INPA"-sítani vajon? Van erre valahol leírás?

1.4 E60-tól megy.
1.3.6. miért nem működik? Én is átalakítottam. Nekem mindent visz a kocsin.

Nálam azért nem működik, mert 1.4-es hardverem van. :)

2013.04.02. 11:17

Sziasztok! Átolvasgattam majdnem a 10 oldalt, de sajnos nem találtam megoldást a gondomra. Igaz nem E39 tulaj vagyok, de más oldalon nem találtam ilyen fórum részt és úgy látom eléggé vágjátok a témát. Szóval a probléma az volna, hogy rendeltem angliából egy 1.4-es bmw scannert. Win7 32 biten futtattam, rendszergazdaként kompatibilitás beállítva, driverek fent. A program azt írta h a kocsit érzékeli és h a bmw scanner is csatlakoztatva, de amikor kéri h tegyük az autót gyujtásra és tovább kell lépni kiírja h várjak aztán bedob 2 hibát h nem tud csatlakozni valami ike-hez meg ews-hez talán aztán itt meg is áll a tudomány. Olvastam itt is meg külföldi fórumon is h forrasztani kell. Szét lett szedve a scanner, de full máshogy néz ki mint ami linkelve van. Szóval valami instrukciót szeretnék kérni. :-D

Szerk: E38 30D-ről van szó.

2013.04.02. 12:44

_V8_ írta:Sziasztok! Átolvasgattam majdnem a 10 oldalt, de sajnos nem találtam megoldást a gondomra. Igaz nem E39 tulaj vagyok, de más oldalon nem találtam ilyen fórum részt és úgy látom eléggé vágjátok a témát. Szóval a probléma az volna, hogy rendeltem angliából egy 1.4-es bmw scannert. Win7 32 biten futtattam, rendszergazdaként kompatibilitás beállítva, driverek fent. A program azt írta h a kocsit érzékeli és h a bmw scanner is csatlakoztatva, de amikor kéri h tegyük az autót gyujtásra és tovább kell lépni kiírja h várjak aztán bedob 2 hibát h nem tud csatlakozni valami ike-hez meg ews-hez talán aztán itt meg is áll a tudomány. Olvastam itt is meg külföldi fórumon is h forrasztani kell. Szét lett szedve a scanner, de full máshogy néz ki mint ami linkelve van. Szóval valami instrukciót szeretnék kérni. :-D

Amíg ideér valaki okos, javasolnám, hogy dobj fel valami képet vagy/és leírást a tiedről.
Különös tekintettel a "full máshogy néz ki mint ami linkelve van"-ra.

2013.04.02. 12:47

_V8_ írta:Sziasztok! Átolvasgattam majdnem a 10 oldalt, de sajnos nem találtam megoldást a gondomra. Igaz nem E39 tulaj vagyok, de más oldalon nem találtam ilyen fórum részt és úgy látom eléggé vágjátok a témát. Szóval a probléma az volna, hogy rendeltem angliából egy 1.4-es bmw scannert. Win7 32 biten futtattam, rendszergazdaként kompatibilitás beállítva, driverek fent. A program azt írta h a kocsit érzékeli és h a bmw scanner is csatlakoztatva, de amikor kéri h tegyük az autót gyujtásra és tovább kell lépni kiírja h várjak aztán bedob 2 hibát h nem tud csatlakozni valami ike-hez meg ews-hez talán aztán itt meg is áll a tudomány. Olvastam itt is meg külföldi fórumon is h forrasztani kell. Szét lett szedve a scanner, de full máshogy néz ki mint ami linkelve van. Szóval valami instrukciót szeretnék kérni. :-D

Inpa látja ezeket a vezérlőket? Obd-s az autó?

Tapatalk2 ST25i

2013.04.02. 12:54

Ő volna az
Kép

A bimmerforumon van ugyan hasonló linkelve de ugyan ilyet nem láttam. Olvasgattam az irományokat is már amit megértettem :-D és olyat is írt az egyik csóka h alacsony feszültség is okozhat problémát. Mikor mi próbáltuk 12 volt alatt volt a feszültség valamivel, hát örülnék ha csak ez lett volna a probléma, de nem igazán hiszem h ennyi lenne az egész. Olvastam valamit h a windowsban is törölni kell, de ezeket még nem próbáltam.
Hozzászólás küldése

VigLink badge