![]() |
2012.06.06. 17:33
hamoriarpi írta:Padre540 írta:Date: 06/04/12 14:09:19 ECU: LCM_III JobStatus: OKAY Variant: LCM_III -------------------------------------------------------------
RESULT: 1 errors in error memory ! -------------------------------------------------------------
40 thermal sensor for oillevel defect
Error frequency : 4
Error not present ============================================================= E R R O R M E M O R Y R E P O R T -------------------------------------
Ilyenem nekem is van. Olajszint jeladó alul a teknő alján. Mivel Neked error not present van, ezért valószínű kontakthiba a csatinál alul. Nekem static error, error present, kontaktpray után is jelen van. Már megvettem a jeladót, csak várok az olajcseréig. Még van 2 zöldem.
2012.06.06. 17:42
2012.06.06. 18:29
kzolee írta:Az utolsó pár üzenet az akksilemerülésre utal szerintem.
2012.06.06. 18:33
Padre540 írta:hamoriarpi írta:Padre540 írta:Date: 06/04/12 14:09:19 ECU: LCM_III JobStatus: OKAY Variant: LCM_III -------------------------------------------------------------
RESULT: 1 errors in error memory ! -------------------------------------------------------------
40 thermal sensor for oillevel defect
Error frequency : 4
Error not present ============================================================= E R R O R M E M O R Y R E P O R T -------------------------------------
Ilyenem nekem is van. Olajszint jeladó alul a teknő alján. Mivel Neked error not present van, ezért valószínű kontakthiba a csatinál alul. Nekem static error, error present, kontaktpray után is jelen van. Már megvettem a jeladót, csak várok az olajcseréig. Még van 2 zöldem.
Igen,tulajdonképpen Én is ebben az egyben vagyok biztos.Ezek érdekelnének igazán:
215 lever-type sensor 2
Error frequency : 251
Short circuit to batt+ Sporadic error
1 watchdog reset
Error frequency : 1
Date: 06/04/12 14:09:54 ECU: RADIO JobStatus: OKAY Variant: RADIO
0 energy saving mode active
Error frequency : 1
Error not present
Date: 06/04/12 14:09:55 ECU: EWS3 JobStatus: OKAY Variant: EWS3
15 power on reset
Error frequency : 9
Static error
Date: 06/04/12 14:10:07 ECU: DSP2 JobStatus: OKAY Variant: DSP2
5 could not initialize DSP
Error frequency : 2
Error not present
2012.06.06. 18:44
Gallaca írta:215 lever-type sensor 2
Short circuit to batt+ Sporadic error----------Ez az én olvasatom szerint a 2.számú üzemanyag szintérzékelő hibája, zárlatos, vagy szakadt a kábel. Időnként előforduló hiba. Zárlatot ír, de nekem a klímaventinél is ezt írta, és ott szakadt volt. Lehet, hogy haldoklik, és hol mér hol nem.
2012.06.06. 18:55
Padre540 írta:Gallaca írta:215 lever-type sensor 2
Short circuit to batt+ Sporadic error----------Ez az én olvasatom szerint a 2.számú üzemanyag szintérzékelő hibája, zárlatos, vagy szakadt a kábel. Időnként előforduló hiba. Zárlatot ír, de nekem a klímaventinél is ezt írta, és ott szakadt volt. Lehet, hogy haldoklik, és hol mér hol nem.
Igen ezt már kigugliztam,csak az a kérdés hogy ezt hol találom?A tankban lévőre panaszkodik?Melyik a 2-es,jobbos,balos?
Mostanában azt csinálja,hogy tankolás után nem ugrik fel a mutató az új szintre,csak pár indítás után.
2012.06.06. 19:17
Padre540 írta:Gallaca írta:215 lever-type sensor 2
Igen ezt már kigugliztam,csak az a kérdés hogy ezt hol találom?A tankban lévőre panaszkodik?Melyik a 2-es,jobbos,balos?
Mostanában azt csinálja,hogy tankolás után nem ugrik fel a mutató az új szintre,csak pár indítás után.
2012.06.06. 19:22
Gallaca írta:Igen a tankban levőre, az a karos szintjelző. Az jó kérdés, hogy melyik oldali az, tankolás után kellene megnézni titkos menüben melyik marad le. Ha nem öntöd csurig, csak annyit, hogy ne bukjon át a bal lebenybe a benya akkor ki lehet sakkozni sztem, hogy melyik a ludas.
20 litert tankoltam ma világító lámpára,tehát a jobbos...Na megvan az olajcsere melletti meló..
2012.11.12. 22:03
2012.11.12. 22:25
Bernat írta:Üdv mindenkinek!
Beszerzett az egyik cimborám egy impa cucost,csak épp nem tudunk 1szót sem angolul
Ha valaki leforditaná szép magyar nyelvre az sokat segítene!
Ezek voltak a hibák:
- Frequenci
- logistic counter
- aufgetren vor rel
- toggle bit periode wrog
- debounce
- currently avilable
- stat error
Elöre is köszi a hozzászolóknak!
2012.11.13. 10:07
barbrady írta:Bernat írta:Üdv mindenkinek!
Beszerzett az egyik cimborám egy impa cucost,csak épp nem tudunk 1szót sem angolul
Ezek voltak a hibák:
- Frequenci
- logistic counter
- aufgetren vor rel
- debounce
- currently avilable
- stat error
Ezek biztos hibák voltak? Jobb lenne ha lementenéd a képernyőt.
2012.11.13. 10:37
.Bernat írta:barbrady írta:Bernat írta:Üdv mindenkinek!
Ezek voltak a hibák:
- Frequenci
- logistic counter
- aufgetren vor rel
- debounce
- currently avilable
- stat error
Huha! Az nem egyszerü nekem. De ha megmondjátok,hogy kell akkor talán menni fog. De most elhozza hozám a srác, azt leírom betüről- betüre:),kodszámok is voltak aszem. Addig is köszi. Ha nem boldugulunk úgysem, jöhet a mentés!
2012.11.13. 11:12
Bernat írta:
Na ez nem semmi! Ezt a telefonbeszélgetést ha lehalgaták zárt osztába visznek:)![]()
![]()
betüröl betüre bedittálta mit lát!
![]()
Ime:
45 MFL - Toggle- Bit
Errorfrequenci:1
Logistc counter:40
N_32 0.00rpn
Ub. 11.93 U
Us. 0.00km/h
Tco. 34.50Grd C
Aufgretreten vor (rel. BZ). 0.00h
Toggle-Bit- periode wrong
Error deboonce
Error currently avilable
Stat.Error
Error code: 2d 68 01 28 00 75 00 6e 69 56
Remélem ez már elegendő! Ha nem akkor sem adom fel valahogy lementem!:)
2012.11.13. 11:21
Padre540 írta:Bernat írta:
Na ez nem semmi! Ezt a telefonbeszélgetést ha lehalgaták zárt osztába visznek:)![]()
![]()
![]()
Ime:
45 MFL - Toggle- Bit
N_32 0.00rpn
Ub. 11.93 U
Us. 0.00km/h
Tco. 34.50Grd C
Error deboonce
Error currently avilable
Stat.Error
MFL:Multi function steering wheel-
A multikormányra panaszkodik.Töröljétek ki a hibát.
Működik minden gomb a kormányon?
2012.11.13. 16:08
Bernat írta:.Bernat írta:barbrady írta:Bernat írta:Üdv mindenkinek!
Ezek voltak a hibák:
- Frequenci
- logistic counter
- aufgetren vor rel
- debounce
- currently avilable
- stat error
Huha! Az nem egyszerü nekem. De ha megmondjátok,hogy kell akkor talán menni fog. De most elhozza hozám a srác, azt leírom betüről- betüre:),kodszámok is voltak aszem. Addig is köszi. Ha nem boldugulunk úgysem, jöhet a mentés!
![]()
![]()
Ime:
45 MFL - Toggle- Bit
N_32 0.00rpn
Ub. 11.93 U
Us. 0.00km/h
Tco. 34.50Grd C
Error deboonce
Error currently avilable
Stat.Error
2012.11.13. 17:47
barbrady írta:Bernat írta:.Bernat írta:barbrady írta:Bernat írta:Üdv mindenkinek!
Ezek voltak a hibák:
- Frequenci
- logistic counter
- aufgetren vor rel
- debounce
- currently avilable
- stat error
![]()
![]()
Ime:
45 MFL - Toggle- Bit
N_32 0.00rpn
Ub. 11.93 U
Us. 0.00km/h
Tco. 34.50Grd C
Error deboonce
Error currently avilable
Stat.Error
Így mindjárt más![]()
Ahogy a fiúk írták, multikormány hiba.
A lényeg,hogy nincs benne motorikus hiba! Köszönet a hozzászoloknak!
2012.11.13. 20:00
Bernat írta:Akkor király! Ezeket a funkciokat nem használjuk. Csak azt nem értem, mért a motorvezérlőnél írja ezeket? Igazándiból ez egy m54b30 de e36 os bodéban. Nincs benne multi kormányA lényeg,hogy nincs benne motorikus hiba! Köszönet a hozzászoloknak!
2012.11.13. 20:31
barbrady írta:Bernat írta:Akkor király! Ezeket a funkciokat nem használjuk. Csak azt nem értem, mért a motorvezérlőnél írja ezeket? Igazándiból ez egy m54b30 de e36 os bodéban. Nincs benne multi kormányA lényeg,hogy nincs benne motorikus hiba! Köszönet a hozzászoloknak!
Illett volna összekódolni a vezérlőket motorcsere után, akkor nem írná a hibát.
2012.11.13. 21:03
Bernat írta:Az a baj,hogy mi a számitástchnika oldalán kezdők vagyunk. Így a diagnosztikát,kódolást nem mi csináltuk eddig. Csak volt mikor átvertek és lehuzkáltak minket. Arra gondolsz zöldséges nyelven,hogy ezeket a funkciokat le kellene kapcsolgatni? INPA- val megy ez? (Egyébként nagy kisérletezők vagyunk)
2012.11.13. 21:14
Bernat írta:barbrady írta:Bernat írta:Akkor király! Ezeket a funkciokat nem használjuk. Csak azt nem értem, mért a motorvezérlőnél írja ezeket? Igazándiból ez egy m54b30 de e36 os bodéban. Nincs benne multi kormányA lényeg,hogy nincs benne motorikus hiba! Köszönet a hozzászoloknak!
Illett volna összekódolni a vezérlőket motorcsere után, akkor nem írná a hibát.
Az a baj,hogy mi a számitástchnika oldalán kezdők vagyunk. Így a diagnosztikát,kódolást nem mi csináltuk eddig. Csak volt mikor átvertek és lehuzkáltak minket. Arra gondolsz zöldséges nyelven,hogy ezeket a funkciokat le kellene kapcsolgatni? INPA- val megy ez? (Egyébként nagy kisérletezők vagyunk)