![]() |
2012.07.17. 23:13
godorv írta:kzolee írta:godorv írta:Sziasztok!
Valaki tudna tippet adni mi lehet a baj.
A légzsák lámpa már többször jelzett korábban az anyósülés érzékelője miatt.
Hibakódot kiolvastam INPA-val és azt mutatta. Egy idő után már nem is nézegettem INPA-val.
Kb. 200 km-rel ezelőtt folyamatosan elkezdett világítani, gondoltam teljesen tönkrement az üléslap érzékelő.
INPA-val viszont nem érem el a modult (no response from controllunit), DIS-sel sem érem el.
A többi modul rendesen kommunikál.
Most lehet hogy azért világít a piros lámpa a műszerfalon mert elveszett a modul, vagy csak a kábelem ment tönkre, hol keressem a baj forrását? Egyáltalán ilyenkor működnének a légzsákjaim még?
Előre is köszi,
Ilyenkor minden légzsák nyit, ha kell, ha nem.
Valószínű a csatlakozó vagy a kábeltörés miatt nem tud vele kommunikálni. Szerintem...
Az számomra jó hír, hogy mindegyik nyit, köszönöm az info-t.
Viszont hol törhet meg a kábel, vagy a csatlakozó? Van valahol valami ismert rész ami folyamatos igénybevételnek van kitéve? Valaki tud ilyet? Majd megnézem azért a WDS-t is ez ügyben ha eligazodok rajta.
Köszönöm,
2012.07.18. 08:32
kzolee írta:godorv írta:kzolee írta:godorv írta:Sziasztok!
Hibakódot kiolvastam INPA-val és azt mutatta. Egy idő után már nem is nézegettem INPA-val.
Kb. 200 km-rel ezelőtt folyamatosan elkezdett világítani, gondoltam teljesen tönkrement az üléslap érzékelő.
INPA-val viszont nem érem el a modult (no response from controllunit), DIS-sel sem érem el.
Most lehet hogy azért világít a piros lámpa a műszerfalon mert elveszett a modul, vagy csak a kábelem ment tönkre, hol keressem a baj forrását? Egyáltalán ilyenkor működnének a légzsákjaim még?
Előre is köszi,
Valószínű a csatlakozó vagy a kábeltörés miatt nem tud vele kommunikálni. Szerintem...
Viszont hol törhet meg a kábel, vagy a csatlakozó? Van valahol valami ismert rész ami folyamatos igénybevételnek van kitéve? Valaki tud ilyet? Majd megnézem azért a WDS-t is ez ügyben ha eligazodok rajta.
Köszönöm,
Én először az ülés alatti csatlakozókat nézném meg
2012.07.18. 08:33
2012.07.18. 21:47
godorv írta:Sziasztok!
GT1/DIS-sel vagy INPA-val hogyan tudom kiolvasni a kulcsmemóriában meg a Light Module-ban lévő km óra információkat?
Köszönöm,
2012.07.19. 13:38
2012.07.19. 14:35
NaviProfi írta:ELADÓ 1 DB USB INTERFACE KÁBEL (NEM D-CAN 1998-2006)
AZ ALÁBBI LINKEN A MŰSZAKI TARTALOM.
INPA-T ÉS NCSEXPERT-T ADOK HOZZÁ!
KÁBEL LINK
5.000,-/ db
2012.08.06. 22:28
godorv írta:kzolee írta:godorv írta:kzolee írta:godorv írta:Sziasztok!
Előre is köszi,
Köszönöm,
Én először az ülés alatti csatlakozókat nézném meg
Igen, már nézegettem kínomban, egyelőre még csak szemmel, de úgy rendben tűnik.
Viszont mivel a modullal nem lehet kommunikálni, gyanítom hogy a General Module és az MRS Module (vagy magával az MRS modullal) között lehet inkább a baj, viszont ha jól tudom a két modul között a kábel a középkonzolban megy, elvileg az ülések alatt nem kellene hogy ezt befolyásolja semmilyen csatlakozó.
2012.08.13. 17:10
2012.08.13. 22:03
adam001 írta:Sziasztok ! Keresek a korábbi hozzászolásban hirdetett felszerelést ! Sajnos nekem is 120 km et kell mennem egy diag-ért , igazábol én csak a hibát akarok kiolvasni mást nem ,notebook van meg bármilyen op rá , az autóban van obd meg ugye körcsati, mit ajánlatok?ja és esetleg ha olyan létezik ami amivel e34 et is lehet olvasni az lenne a legjobb
2012.08.14. 14:03
kzolee írta:adam001 írta:Sziasztok ! Keresek a korábbi hozzászolásban hirdetett felszerelést ! Sajnos nekem is 120 km et kell mennem egy diag-ért , igazábol én csak a hibát akarok kiolvasni mást nem ,notebook van meg bármilyen op rá , az autóban van obd meg ugye körcsati, mit ajánlatok?ja és esetleg ha olyan létezik ami amivel e34 et is lehet olvasni az lenne a legjobb
Az ebay -es kábelek általában jók, és olcsóbbak, mint itthon. Programot is adnak hozzájuk.
2012.08.14. 15:05
adam001 írta:kzolee írta:adam001 írta:Sziasztok ! Keresek a korábbi hozzászolásban hirdetett felszerelést ! Sajnos nekem is 120 km et kell mennem egy diag-ért , igazábol én csak a hibát akarok kiolvasni mást nem ,notebook van meg bármilyen op rá , az autóban van obd meg ugye körcsati, mit ajánlatok?ja és esetleg ha olyan létezik ami amivel e34 et is lehet olvasni az lenne a legjobb
Az ebay -es kábelek általában jók, és olcsóbbak, mint itthon. Programot is adnak hozzájuk.
Na szoval ha jol értelmezem akkor nekem az inpa nevü sw re van szükségem és egy kábelra ami egyik vége körcsati másik meg usb???
2012.08.15. 12:35
kzolee írta:adam001 írta:kzolee írta:adam001 írta:Sziasztok ! Keresek a korábbi hozzászolásban hirdetett felszerelést ! Sajnos nekem is 120 km et kell mennem egy diag-ért , igazábol én csak a hibát akarok kiolvasni mást nem ,notebook van meg bármilyen op rá , az autóban van obd meg ugye körcsati, mit ajánlatok?ja és esetleg ha olyan létezik ami amivel e34 et is lehet olvasni az lenne a legjobb
Na szoval ha jol értelmezem akkor nekem az inpa nevü sw re van szükségem és egy kábelra ami egyik vége körcsati másik meg usb???
Olyat vegyél, ami nem csak körcsatis, hanem van hozzá körcsatis átalakító pluszban. Akkor több féle autót tudsz diagolni. USB-s jó szokott lenni.
2012.08.15. 13:01
adam001 írta:kzolee írta:adam001 írta:Sziasztok ! Keresek a korábbi hozzászolásban hirdetett felszerelést ! Sajnos nekem is 120 km et kell mennem egy diag-ért , igazábol én csak a hibát akarok kiolvasni mást nem ,notebook van meg bármilyen op rá , az autóban van obd meg ugye körcsati, mit ajánlatok?ja és esetleg ha olyan létezik ami amivel e34 et is lehet olvasni az lenne a legjobb
2012.08.15. 13:50
MChris írta:adam001 írta:kzolee írta:adam001 írta:Sziasztok ! Keresek a korábbi hozzászolásban hirdetett felszerelést ! Sajnos nekem is 120 km et kell mennem egy diag-ért , igazábol én csak a hibát akarok kiolvasni mást nem ,notebook van meg bármilyen op rá , az autóban van obd meg ugye körcsati, mit ajánlatok?ja és esetleg ha olyan létezik ami amivel e34 et is lehet olvasni az lenne a legjobb
nem láttam egy inpát sem ami vitte az E34-t párral már próbálkoztam,204d1 Miki az ISIS-t javasolta nekem anno... (csak infó)
2012.08.15. 15:30
MChris írta:
nem láttam egy inpát sem ami vitte az E34-t párral már próbálkoztam,204d1 Miki az ISIS-t javasolta nekem anno... (csak infó)
2012.08.22. 16:38
2012.08.22. 16:50
Qwerti írta:Sziasztok!
Klímaventilátort (ami a hűtők előtt van) be lehet kapcsolni INPA-ból? Ha igen merre találom? Nézegettem de nem igazán találtam meg.
Köszi!
2012.08.22. 17:37
kzolee írta:Qwerti írta:Sziasztok!
Klímaventilátort (ami a hűtők előtt van) be lehet kapcsolni INPA-ból? Ha igen merre találom? Nézegettem de nem igazán találtam meg.
Köszi!
IHKA ?
2012.08.22. 18:19
Qwerti írta:kzolee írta:Qwerti írta:Sziasztok!
Köszi!
IHKA ?
Ott én is néztem már
2012.08.22. 18:33
Qwerti írta:Sziasztok!
Köszi!