![]() |
2012.06.23. 19:41
jackson írta:Sziasztok!
Mayer és Qwerty nem feladni a harcot. Igenis lehetséges felrakni, de a telepítés során még nem tudtam össze szedni az összes buktatót. Egyszer simán felment majd utánna késöbb ugyan azzal az eljárással meg elromlot.
Nem egyszerű dolog. Én sepciel nem szaroztam i7-2600k proci és 16GB ram na itt nincsen probléma. Arra is figyeljetek oda, hogy nem csak a programoknak kell hely (pil win7 64bit most üresen 4gb ramot eszik nekem) hanem a vmware mellett még a cache-nek is kell hely.
Röhögni fogtok de képes a 16GB ramot is telepakolni. Nézzétek a win7 Resource monitorban a memóriát (task managerben a gomb ha nem találod).
Install doksit nem tudnék csinálni mivel nem stabil a folyamat és ki kéne irtani a hibalehetőségeket. Volt olyan hogy 24órát vártam vele de nem rakta fel és elakadt. Próbáltam vagy 30szor installálni és többnyire volt meglepi. Nem egy egyszerű menet sok türelem és erőforrás kell hozzá.
Jackson, akinek van egy év előnye (van rá tanúm is aki látta)
2012.06.23. 22:48
Qwerti írta:Icom emulátorral hogy állsz? Sikerült valahonnan szerezned free-ben? Vagy kínai, esetleg eredeti icom fejjel tesztelsz? Egyébként az ISTA/D és P működik offline módban jóval karcsúbb rendszerigénnyel.
2012.06.28. 11:07
2012.06.28. 11:46
Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
2012.06.28. 12:01
simi64 írta:Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
Első körben nézd meg a 44-es biztit elöl.
Ha jó, szét kell kapnod sajnos a kormányt, hogy beleláss!
Valami szakadásra gyanakszom.
Nem nagy Wasistdas, bár előtte levenném az akkusarut. Ja, és nem árt megjegyezni, hogy milyen állásban volt a kormány, mielőtt leszedted.
2012.06.28. 12:48
simi64 írta:Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
Nem nagy Wasistdas, bár előtte levenném az akkusarut. Ja, és nem árt megjegyezni, hogy milyen állásban volt a kormány, mielőtt leszedted.
2012.06.28. 12:52
Muzulman írta:simi64 írta:Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
44-es bizti OK. Akkusarkat már levettem, semmi javulás. Ha lehúzom a csatlakozókat a kormánynál akkor sem látom a modulokat.
2012.06.28. 13:10
simi64 írta:Muzulman írta:simi64 írta:Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
44-es bizti OK. Akkusarkat már levettem, semmi javulás. Ha lehúzom a csatlakozókat a kormánynál akkor sem látom a modulokat.
Az akkusarut a kormánylégzsák miatt gondoltam. Vedd ki a légzsákot is, ott alatta lehet a gáz. (átvezető szalag szakadás, esetleg kábel, vagy valamilyen érintkezési hiba)
2012.06.28. 13:17
Muzulman írta:simi64 írta:Muzulman írta:simi64 írta:Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
Az akkusarut a kormánylégzsák miatt gondoltam. Vedd ki a légzsákot is, ott alatta lehet a gáz. (átvezető szalag szakadás, esetleg kábel, vagy valamilyen érintkezési hiba)
A szalag mindket végét széthuztam de semmi javulas. INPA-ban a teszt OK. Müködnek a radiovezerlo gombok egy darabig. Dudaszó helyett meg elhalvanyul, elalszik az airbag kontrollámpa. Valami zárlat van az biztos, de ha le van huzva a kormanyrol minden elektronika, az INPA akkor sem latja a modulokat.
2012.06.28. 15:02
Muzulman írta:Sziasztok, egyik percrol a másikra nem reagálnak a gombok a kormányon. Azota sem az INPA sem a DIS nem látja az airbag és tempomat modult. Valahogy rá lehet szedni az INPA-t vagy a DIS-t hogy kommunikáljon velük?
2012.07.04. 10:17
2012.07.04. 14:18
peteeqe írta:Sziasztok
segítetek, hogy INPA-ban mit jelentenek ezek élő adat olvasásnál...
Ist-Air Mass ?
Friction torque ?
2012.07.04. 14:36
Padre540 írta:peteeqe írta:Sziasztok
Ist-Air Mass ?
Friction torque ?
A friction torgue elvileg olyanra utalhat,hogy megcsúszott a váltó,(wandler?)vagy csúszik.
2012.07.06. 10:19
peteeqe írta:Padre540 írta:peteeqe írta:Sziasztok
Ist-Air Mass ?
Friction torque ?
A friction torgue elvileg olyanra utalhat,hogy megcsúszott a váltó,(wandler?)vagy csúszik.
élő adatokban nézem, és a zöld sávban kiment végig és mellette a :![]()
váltóban semmi hibakód
2012.07.16. 18:12
2012.07.17. 10:29
2012.07.17. 11:29
godorv írta:Sziasztok!
Valaki tudna tippet adni mi lehet a baj.
A légzsák lámpa már többször jelzett korábban az anyósülés érzékelője miatt.
Hibakódot kiolvastam INPA-val és azt mutatta. Egy idő után már nem is nézegettem INPA-val.
Kb. 200 km-rel ezelőtt folyamatosan elkezdett világítani, gondoltam teljesen tönkrement az üléslap érzékelő.
INPA-val viszont nem érem el a modult (no response from controllunit), DIS-sel sem érem el.
A többi modul rendesen kommunikál.
Most lehet hogy azért világít a piros lámpa a műszerfalon mert elveszett a modul, vagy csak a kábelem ment tönkre, hol keressem a baj forrását? Egyáltalán ilyenkor működnének a légzsákjaim még?
Előre is köszi,
2012.07.17. 15:05
2012.07.17. 15:50
2012.07.17. 22:51
kzolee írta:godorv írta:Sziasztok!
Valaki tudna tippet adni mi lehet a baj.
A légzsák lámpa már többször jelzett korábban az anyósülés érzékelője miatt.
Hibakódot kiolvastam INPA-val és azt mutatta. Egy idő után már nem is nézegettem INPA-val.
Kb. 200 km-rel ezelőtt folyamatosan elkezdett világítani, gondoltam teljesen tönkrement az üléslap érzékelő.
INPA-val viszont nem érem el a modult (no response from controllunit), DIS-sel sem érem el.
A többi modul rendesen kommunikál.
Most lehet hogy azért világít a piros lámpa a műszerfalon mert elveszett a modul, vagy csak a kábelem ment tönkre, hol keressem a baj forrását? Egyáltalán ilyenkor működnének a légzsákjaim még?
Előre is köszi,
Ilyenkor minden légzsák nyit, ha kell, ha nem.
Valószínű a csatlakozó vagy a kábeltörés miatt nem tud vele kommunikálni. Szerintem...