![]() |
2011.03.15. 08:09
simi64 írta:Úgy látom Jackson hatással volt rád a kályha.
Érzem a vibrálásod!![]()
De ez látható is: (na még egyszer)
...a Rád ható G-k hatása alatt állsz!
(most jöttem csak rá)
2011.03.15. 11:23
jackson írta:simi64 írta:Úgy látom Jackson hatással volt rád a kályha.
Érzem a vibrálásod!![]()
De ez látható is: (na még egyszer)
...a Rád ható G-k hatása alatt állsz!
(most jöttem csak rá)
Na ja és az a szép, hogy itt
35d-re mondtam azt: úgy megcibált mintha M5 érzésem lenne.
Ha holnap már lesz végre időm akkor majd felrakom a képeket és ide pakolok még pár 635d képet.
Jackson, akinek ma is családi programja van a meló után
ui: csak én szívok ünnepek alatt mindenki pihen???
2011.03.15. 23:44
Havi 7kilóért meg kell dolgoznijackson írta:ui: csak én szívok ünnepek alatt mindenki pihen???
2011.03.16. 08:14
2011.03.16. 20:48
jackson írta:Látod SALI így néz ki egy 6-os BMW:
Lepke van pohár tartója is igaz csak egy, de az legalább kivehető:
E39-el párban:
A büszke gazdi (valljuk be van is mire):
Navi képe. A próbaútra kiérve nem volt időm fényképezni mert élveztem a kocsit és erre a végén jöttem csak rá.
"Kilóg a sorból":
Az "aggódós" gazdival:
Itt a kupak, hol a kupak:
SALI csorog a nyálad? Pedig ha normálisan indítasz akkor TE is ülhettél volna benne (még ha nincs is BMW-d csak tetszik) és nem csak írhattál volna róla.![]()
Jackson, aki igazi 635d-ben ült
2011.03.18. 21:27
jackson írta:Látod SALI így néz ki egy 6-os BMW:
E39-el párban:
Navi képe. A próbaútra kiérve nem volt időm fényképezni mert élveztem a kocsit és erre a végén jöttem csak rá.
"Kilóg a sorból":
Az "aggódós" gazdival:
SALI csorog a nyálad? Pedig ha normálisan indítasz akkor TE is ülhettél volna benne (még ha nincs is BMW-d csak tetszik) és nem csak írhattál volna róla.![]()
2011.03.18. 21:41
lepke írta:jackson írta:Látod SALI így néz ki egy 6-os BMW:
Helo e39chip
Egyben van a járgány nagyon gyönyörű egy sárkány
2011.03.20. 11:13
2011.03.20. 14:18
lepke írta:jackson írta:Látod SALI így néz ki egy 6-os BMW:
E39-el párban:
"Kilóg a sorból":
Az "aggódós" gazdival:
Helo e39chip
2011.03.20. 14:19
szekeres írta:lepke írta:jackson írta:Látod SALI így néz ki egy 6-os BMW:
Helo e39chip
Igen gyönyörűvéletlenül nem leszel vasárnap Győrben Chip?
2011.03.20. 14:44
2011.03.20. 15:00
mate írta:Sziasztok,
Lepke hívott pár napja, hogy létezik e már az új 6-os, a kérdés elgondolkodtatott ezért München fele vettem az irányt, hogy kiderítsem.
A választ megkaptam : Igen, létezik rendelhető már (cabrio), kaptam is róla katalógust:
Árak : 640i - EUR 83.300,-
650i - EUR 94.300,-
Ezzel a két motorral elérhető és kizárólag 8-sebességes váltóval kapható.
Fotóztam is egyet az utcán, egyet pedig a Welt-ben, képeket rakok majd fel délután.
2011.03.20. 15:02
e39chip írta:Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem még nem sikerült megbarátkozni az új 6-ossal.
A mostanihoz is kellett egy kis idő, de ez hát nem tudom. Elveszítette a "BMW formáját"
Valahol azt olvastam, hogy a BMW elhagyja a gengszter külsőt és inkább visszafogottabb lesz, mert emiatt kevesebben veszik.
2011.03.20. 15:49
simi64 írta:e39chip írta:Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem még nem sikerült megbarátkozni az új 6-ossal.
A mostanihoz is kellett egy kis idő, de ez hát nem tudom. Elveszítette a "BMW formáját"
Valahol azt olvastam, hogy a BMW elhagyja a gengszter külsőt és inkább visszafogottabb lesz, mert emiatt kevesebben veszik.
Ezzel ne törődj! Szerintem meg a BMW az, amelyik már évtizedeken keresztül magán hordozza a "jellemzően BMW-s jegyeket". A többi személyautónál ez messze nem így van!
Változtatni mindig kell egy kicsit, hiszen csúnyán nézne ki, ha mondjuk az F10-et E12 kaszniba szerelnék.
Inkább csinálj új nicknevet és avatart!
2011.03.20. 17:47
e39chip írta:lepke írta:jackson írta:Látod SALI így néz ki egy 6-os BMW:
E39-el párban:
"Kilóg a sorból":
Az "aggódós" gazdival:
Helo e39chip
Köszi, Zoli!
Tegnap vettem metabond Goldot a gépbe és jövőhéten beiktatok egy olajcserét.
Mikor jársz felénk egy ebéd erejéig?
2011.03.20. 17:50
mate írta:Sziasztok,
Lepke hívott pár napja, hogy létezik e már az új 6-os, a kérdés elgondolkodtatott ezért München fele vettem az irányt, hogy kiderítsem.
A választ megkaptam : Igen, létezik rendelhető már (cabrio), kaptam is róla katalógust:
650i - EUR 94.300,-
Fotóztam is egyet az utcán, egyet pedig a Welt-ben, képeket rakok majd fel délután.
2011.03.20. 18:04
lepke írta:mate írta:Sziasztok,
650i - EUR 94.300,-
Helo
Létezik e már a hatos forgalomba![]()
![]()
ez volt a kérdés
Németben megelőzött egy hatos és nem tudtam hová rakni MERT az nem a régi volt
Várom a képeket